Mislis pala?Bubalo1 wrote:Ova sto je upala jel ona neki favorit ?![]()
![]()
Pa bolje moja nene pjeva
Hajra mi od zivota nema..koliko sam se prepala
Moderator: anex
Mislis pala?Bubalo1 wrote:Ova sto je upala jel ona neki favorit ?![]()
![]()
Pa bolje moja nene pjeva
Niti cuju niti vide..dharma wrote:Ovaj Glam Blam, da ga nema trebalo bi izmisliti. Pa cuju li oni sebe ikad
Ductus Holedocus wrote:Niti cuju niti vide..dharma wrote:Ovaj Glam Blam, da ga nema trebalo bi izmisliti. Pa cuju li oni sebe ikad
Ko je onaj sto je pric'o o novoj godini?![]()
Podsjetio me na onu djeciju emisiju "idemo dalje"
Nihada Kapetanovictodd_smith wrote:da li iko zna kako se zove ona sto izgleda kao Kate Beckinsale?Mislim da sam se zaljubio
i poslije prvog gledanja zna ko ima steluSplinter wrote:bogam` prvi put i vec 5 imena pohvatala...plain vanilla wrote:Nisam ni ja prije gledala, sad prvi put ovo pratim, tako da ne znam pravila
Bili su rekli 5 finalista..ali stvarno ne znam..
u finale
Jelena
Mirza
Dunja-preko stele
Marko
Aldina![]()
ja kad se upoznajem ne mogu ni ono jedno zapamtiti
Zemljakinja mi, Ana Damjanović?todd_smith wrote:da li iko zna kako se zove ona sto izgleda kao Kate Beckinsale?Mislim da sam se zaljubio
pa sta?jazzer wrote:Ne znam kada sam zadnji put bio na ovoj temi...
Vidim je sada, vi o ''talentima''.....
Hajd' kontam neka zajebancija, vratim se nekoliko stranica unazad....
Pa jebote, vi ovo ozbiljno gledate!!??
Bez limunade ne idilimun_junior wrote:joj ima neki konkurs na hajatu za voditelja, kont'o sam se prijaviti ali sad se bas dvoumim.....![]()
plain vanilla wrote:pa sta?jazzer wrote:Ne znam kada sam zadnji put bio na ovoj temi...
Vidim je sada, vi o ''talentima''.....
Hajd' kontam neka zajebancija, vratim se nekoliko stranica unazad....
Pa jebote, vi ovo ozbiljno gledate!!??
ne mogu svi biri urbani![]()
nisam imao pojma ko je ta kate, ali na googlu sam vidio i to je to, ona i ana. mada i nihada lici.nellington wrote:Zemljakinja mi, Ana Damjanović?todd_smith wrote:da li iko zna kako se zove ona sto izgleda kao Kate Beckinsale?Mislim da sam se zaljubio
aldina baca na celinekaranana wrote:nisam imao pojma ko je ta kate, ali na googlu sam vidio i to je to, ona i ana. mada i nihada lici.nellington wrote:Zemljakinja mi, Ana Damjanović?todd_smith wrote:da li iko zna kako se zove ona sto izgleda kao Kate Beckinsale?Mislim da sam se zaljubio
ma ana je prelijepa, ima malo smijalica i previse pudera ponekad stavi, pa se to bas primjeti, ali je i dalje najljepsa tamo, ali joj definitivno zamjeram taj neki "drveni" karakter. mozda nije takva u pravom zivotu, ali cini mi se da bi mogla biti.
nakon nje, onako, ona aldina mi je simpa, mada bi se malecnim zahvatom i alteracijom nosa, mogla jos 10 puta vise proljepsati. nakon nje, verena je definitivno najseksipilnija, pobudi u covjeku ono...."uh sta bi joj radio". jelena ima slatku facu ali koliko sam mogao skontati tijelo nije nesto. dunja mi se na momente cini simpa a na druge momente malo muskobarasto. eto, jesam li fulio koga?
nellington wrote:Zemljakinja mi, Ana Damjanović?todd_smith wrote:da li iko zna kako se zove ona sto izgleda kao Kate Beckinsale?Mislim da sam se zaljubio

A jel još traje otaj šov? Zainteresovali su me ovi komentari pa sam progooglao, beton su te dvijeBSn wrote:Inace gledam samo kvalifikaije ovih Zvijezda kad bude ono u pocetku. Al' sam prosle sedmice pogledo onu emisiju neku i sad imama favoritkinje:
Verena il je Venera![]()
i ova crnka
me like it.
A ja se pitam sto li karanana visi na ovoj temi.
VerenaBSn wrote:Inace gledam samo kvalifikaije ovih Zvijezda kad bude ono u pocetku. Al' sam prosle sedmice pogledo onu emisiju neku i sad imama favoritkinje:
Verena il je Venera![]()
i ova crnka
me like it.
A ja se pitam sto li karanana visi na ovoj temi.