KatarinaKosaca wrote:Oni su očito mrtvi kokuzi od kako je napravljen Wog,
a ona očito daje lovu uvijek u korist tržišta
(kako se smiriše borci pred njen koncert prošli put).
Itekako a pogotovo nakon kraha projekta naselja Nova Vogošća
Moderator: anex
KatarinaKosaca wrote:Oni su očito mrtvi kokuzi od kako je napravljen Wog,
a ona očito daje lovu uvijek u korist tržišta
(kako se smiriše borci pred njen koncert prošli put).
chuchumbamayumbe wrote:VI FAKAT PRATITE ZMBT?!?!
![]()
OMG LMFAO ROFLCVIKERASH wrote:chuchumbamayumbe wrote:VI FAKAT PRATITE ZMBT?!?!
![]()
To sam se i ja pitao.Izgleda da neki prate i to bas fanaticno.
chuchumbamayumbe wrote:OMG LMFAO ROFLCVIKERASH wrote:chuchumbamayumbe wrote:VI FAKAT PRATITE ZMBT?!?!
![]()
To sam se i ja pitao.Izgleda da neki prate i to bas fanaticno.
Imam dvije karte u VIP(odmah ispod Sheile)a ne mogu stici,ne znam sta cu sa njima.Pogled je odlican -ispod za slikati ne moze biti bolje.pici wrote:VeČeraske je SUPER FINALE !!!...KaKolit Će šHejlica bitnut obuĆena i moja BejkstejĐŽet voditeljica...kad bi samo malkice oskudnije
luckylaka wrote:Imam dvije karte u VIP(odmah ispod Sheile)a ne mogu stici,ne znam sta cu sa njima.Pogled je odlican -ispod za slikati ne moze biti bolje.pici wrote:VeČeraske je SUPER FINALE !!!...KaKolit Će šHejlica bitnut obuĆena i moja BejkstejĐŽet voditeljica...kad bi samo malkice oskudnije
Ko ce jos predvidjeti kad izgleda samo ti,,uzivas,,u ovom cirkusukaranana wrote:luckylaka wrote:Imam dvije karte u VIP(odmah ispod Sheile)a ne mogu stici,ne znam sta cu sa njima.Pogled je odlican -ispod za slikati ne moze biti bolje.pici wrote:VeČeraske je SUPER FINALE !!!...KaKolit Će šHejlica bitnut obuĆena i moja BejkstejĐŽet voditeljica...kad bi samo malkice oskudnije
jah, ali ako bude neka do poda duga haljina? hocu li dobiti pare nazad?
hajmo vasa predvidjanja.
evo mene:
3. Sacir
2. Emina
1. Anida
novi serijal krece u ponedjeljak, a pobjednik nece pasti u zaborav ali nece biti ni nesto pretjerano eksponiran. nesto kao sto je sada mirza solja, pobjednik od prosle godine. ni tamo ni vamo, po koja pjesmica, po koja reklamica, po koje pojavljivanje u hayat show-ima. mada njih par ima potencijal da budu solidni kafanski pjevaci.StupskaBitanga wrote:Eto vi što pratite to takmičenje
Šta mislite koliko će dana proći kada će pobjednik pasti u zaborav a Hayat pokrenuti novi serijal ZMBT
ko da je to bitnoStupskaBitanga wrote:Eto vi što pratite to takmičenje
Šta mislite koliko će dana proći kada će pobjednik pasti u zaborav a Hayat pokrenuti novi serijal ZMBT
Sutra novi serija ZMBT 5 a za novu zvijezdu nece se znati zamjesec.Ne znam ni ko su prosle ili ide ovako Mirza-Adnan-Mirza-..Da ih nema na Hayat ne bi niko ni cuo za njih,mozda poneko.Al Hayat ima taktiku.Izbaci ko fol zvijezdu.objavi cd i organizuje turneju ko ovom Mirzi.Covjek ni kriv ni duzan negdje proda7 ulznica,negdje 20-30 otpjeva 3-4 pjesme sa svog cd-a i ne zna sta ce dalje.Malo od Beslica,malo od Cole,malo od Brege a za svoj najveci hit(ne znam koji je)kaze nema matriceStupskaBitanga wrote:Eto vi što pratite to takmičenje
luckylaka wrote:Sutra novi serija ZMBT 5 a za novu zvijezdu nece se znati zamjesec.Ne znam ni ko su prosle ili ide ovako Mirza-Adnan-Mirza-..Da ih nema na Hayat ne bi niko ni cuo za njih,mozda poneko.Al Hayat ima taktiku.Izbaci ko fol zvijezdu.objavi cd i organizuje turneju ko ovom Mirzi.Covjek ni kriv ni duzan negdje proda7 ulznica,negdje 20-30 otpjeva 3-4 pjesme sa svog cd-a i ne zna sta ce dalje.Malo od Beslica,malo od Cole,malo od Brege a za svoj najveci hit(ne znam koji je)kaze nema matriceStupskaBitanga wrote:Eto vi što pratite to takmičenje
Šta mislite koliko će dana proći kada će pobjednik pasti u zaborav a Hayat pokrenuti novi serijal ZMBTI ko god bude pobjednik nema potencijala ni da bude,,pred grupa,,na koncertu onom Lazicu sa granda.Najbolji otpadaju vec na pocetku
neo7 wrote:hahahaha Ane na DS HAHAHAHAH HAHAHAHAHA HAHAHAHAH
Perverzna matorka. hahahahah
Znas one njene ispade "vodila bih te kuci da mi pjevas na uho"? E sada je slicno pjevala kuharu, Mariu, s tim da je ono bilo krestanje kojeje trajalo 40tak sekundi. Nikako ne mogu da nadjem tu pjesmu, ali sam tekst jedusa_raskopuša wrote: sta je rekla, uradila?![]()