Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prosle godine sa znalo ko ce pobijediti 4-5 emisija prije finala. znam da sam pogodio pobjednika kao i mnogi drugi. ne sjecam se jesam li bio uspjesan u pogadjanju ko ispada. ove godine je situacija malo guscha pri vrhu.
karanana wrote:prosle godine sa znalo ko ce pobijediti 4-5 emisija prije finala. znam da sam pogodio pobjednika kao i mnogi drugo. ne sjecam se jesam li bio uspjesan u pogadjanju ko ispada. ove godine je situacija malo guscha pri vrhu.
Ma meni je Sara OK, Cura se Bori iako zaista falša al joj je glas neobićni promukli ženmski Alt nešto kao Josipa Lisac....al za taj glas mora doooooosta radit isto ko i Ilijas.
Po mom laickom misljenju, najbolje od Sare do sada.
Ma meni Sara ne smeta, uvijek je nasmijana, OK mi je po tome, ali mi se jednsotavno ne svidja njeno pjevanje. Moze se ona ovim baviti, ali znam da je ja slusala ne bih, koliko god ona zanimljiva bila Naravno, neko i bi. Ja ovo iskljucivo subjetkivno
Ovu Anu je sevap namarati negdje u cosku...Hebla je njena desetka! Ne kontam svrhu ziriju ako narednih 150 serijala znas koju ce ocjenu ziri nekome dati?! Bar kada je Sara u pitanju je jasno...Fuj, ja seljackog showa braco moja mila!
Uhh Ilijas ...mada ja nisam zaljubljen u njega ko profosorice al momak s ovim glasom je definitivno zvijezda....još samo fali jedan Hit i zvijezda je rođena
Pa opet Ana...Pa zeno draga, iznajmi ba zigola mani se momcica koji ti mogu unuci biti, perverzna zenturaco jedna! Fuj kakvi komentari, kad ovako javno pred kamerama komentarise kako li tek sa studentima flertuje!