Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
samko1974

#2501 Re: Hayat

Post by samko1974 »

Chisum wrote:
samko1974 wrote:
Chisum wrote:
Jao ljakse, pa je l' to i po humor ides na Hayat, kao sto ides po patriotizam?

seljak si, i ovo je humor hayatov humor :D A ti se brini bolje ti je o svom patriotizmu ako vec finaciras prekodrinske kanale.
Kakav debil... :lol:... Branimo Bosnu ispod jorgan planine :lol:, kao i Svrakic.... Pravi BH fanatikos :lol:

"ako vec finaciras prekodrinske kanale..."

:lol: :lol: :lol:

Malo se i maternji jezik pogubio... u bjezaniji... :lol:

Kakav si tek ti DEBIL kad svaki svoj post zapocinjes uvredom , to svi ovdje vide i mogu da procitaju tvoj debilizam.Najcudnije da moderatori to ignorisu il su se i oni tako podjelili na domace i dijasporu kao sto i ti, vidim volis da dijelis.A kad bi znao da bez te dijaspore ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine tek tad bi se zacudio.A to koje bio u bjezaniji najbolje sam ti znas , sto se mene tice nema potrebe da DEBILU poput tebe objasnjvam gdje sam bio i sta sam radio .To sto ti tako zakljucujes samo potvrdjuje bas tvoj DEBILIZAM.
Chisum

#2502 Re: Hayat

Post by Chisum »

samko1974 wrote:
Chisum wrote:
Kakav debil... :lol:... Branimo Bosnu ispod jorgan planine :lol:, kao i Svrakic.... Pravi BH fanatikos :lol:

"ako vec finaciras prekodrinske kanale..."

:lol: :lol: :lol:

Malo se i maternji jezik pogubio... u bjezaniji... :lol:

Kakav si tek ti DEBIL kad svaki svoj post zapocinjes uvredom , to svi ovdje vide i mogu da procitaju tvoj debilizam.Najcudnije da moderatori to ignorisu il su se i oni tako podjelili na domace i dijasporu kao sto i ti, vidim volis da dijelis.A kad bi znao da bez te dijaspore ne bi bilo ni Bosne i Hercegovine tek tad bi se zacudio.A to koje bio u bjezaniji najbolje sam ti znas , sto se mene tice nema potrebe da DEBILU poput tebe objasnjvam gdje sam bio i sta sam radio .To sto ti tako zakljucujes samo potvrdjuje bas tvoj DEBILIZAM.
Au, ljakse, pa ti si gluplji nego mi se to na samom pocetku ucinilo... :lol:

Nego, posto si na ovu temu usao sav kurcevit, provocirajuci i dijeleci patriotske lekcije onima koji "gledaju agresorske kanale", dok ti radije, kao pravi patriota, blejis u Svrakicevo govno, UPRAVO me zanima gdje si to ti bio i sta si radio, pa da nam mozes drzati takve lekcije?
dusa_raskopuša

#2503 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

auuu....ovdje se razvila opasna diskusija, jos malo pa ce da lete glave :run: :lol:
niko_niko_kao_ja

#2504 Re: Hayat

Post by niko_niko_kao_ja »

dusa_raskopuša wrote:auuu....ovdje se razvila opasna diskusija, jos malo pa ce da lete glave :run: :lol:
ma nece letit glave, samo ce se rasprava nastaviti u Banovicima. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2505 Re: Hayat

Post by pici »

dusa_raskopuša wrote:auuu....ovdje se razvila opasna diskusija, jos malo pa ce da lete glave :run: :lol:
Hajmo se TI iJa poĆupati ZAkose :oops: :mrgreen:
luckylaka

#2506 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Novogodisnji program Hayata iznad ocekivanja .Danas je vec treci put repriza a ja se zainatio pa gledam svaki put.Ima Svrakic muda da pojede jer one,,zvijezde,,piju sampanjac ko budale a valjda nije planirano da se popije toliko pa jadni voditelji samo otimaju od ucesnika .Riknu Svrakic 20 k.m. za novogodisnji program.Enes,Nihad,Selma,Hanka,Haris Dine Merlina ni na vidiku
Ponosan

#2507 Re: Hayat

Post by Ponosan »

luckylaka wrote:Novogodisnji program Hayata iznad ocekivanja .Danas je vec treci put repriza a ja se zainatio pa gledam svaki put.Ima Svrakic muda da pojede jer one,,zvijezde,,piju sampanjac ko budale a valjda nije planirano da se popije toliko pa jadni voditelji samo otimaju od ucesnika .Riknu Svrakic 20 k.m. za novogodisnji program.Enes,Nihad,Selma,Hanka,Haris Dine Merlina ni na vidiku
pa hayat vec par godina bokotuje Dinu Merlina,najvecu zvjezdu regiona..ili njih Dino bojkotuje svejetno,ali za Hayat je Hari Varesanovic najveca zvjezda u BIH,to dovoljno govori koliko je ta televizija nisko pala.... Dino Melrin bez jedne reklame u rekordnom roku rasproda uzastopno 3 Arene u Beogradu-60 000 ljudi dodje da ga slusa,a Hari V. jedva okupi 2-3 hiljade ljudi u Sava Centru uz 5 puta jeftinije ulaznice od koncerta Dine Merlina u Areni...ostalo je suvisno pricati!...
luckylaka

#2508 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Evo treci dan ubise novogodisnjim programom,pa jel dosta jebala vas i Brena i Beslic i,,zvijezde Hayata,,Ima i on ,,pa saltaj,,al ja necu hocu da se inatim sa njima i gledam sve i jednu reprizu :D
cvjece13

#2509 Re: Hayat

Post by cvjece13 »

Ponosan wrote:
luckylaka wrote:Novogodisnji program Hayata iznad ocekivanja .Danas je vec treci put repriza a ja se zainatio pa gledam svaki put.Ima Svrakic muda da pojede jer one,,zvijezde,,piju sampanjac ko budale a valjda nije planirano da se popije toliko pa jadni voditelji samo otimaju od ucesnika .Riknu Svrakic 20 k.m. za novogodisnji program.Enes,Nihad,Selma,Hanka,Haris Dine Merlina ni na vidiku
pa hayat vec par godina bokotuje Dinu Merlina,najvecu zvjezdu regiona..ili njih Dino bojkotuje svejetno,ali za Hayat je Hari Varesanovic najveca zvjezda u BIH,to dovoljno govori koliko je ta televizija nisko pala.... Dino Melrin bez jedne reklame u rekordnom roku rasproda uzastopno 3 Arene u Beogradu-60 000 ljudi dodje da ga slusa,a Hari V. jedva okupi 2-3 hiljade ljudi u Sava Centru uz 5 puta jeftinije ulaznice od koncerta Dine Merlina u Areni...ostalo je suvisno pricati!...
eeeeeeeeee, pogriješio si! Kakav bolan Hari pored gospodina Enesa, velikog, uvaženog i najuglednijeg čovjeka na estradi, i njegovih hitova u 25 godina uspješne karijere (sve hit za hitom izbacivao), humanosti, pameti, duhovitosti i da ne nabrajam dalje. Samo još u dnevniku da ga počnu forsirati.
Ponosan

#2510 Re: Hayat

Post by Ponosan »

da,da i Enes... :thumbup:
pici

#2511 Re: Hayat

Post by pici »

pici

#2512 Re: Hayat

Post by pici »

šHejla AJ LOVJUUUU :dance: :thumbup:
luckylaka

#2513 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Da mi je stocom spucati onu odvratnu Anu otisao bi sam u Zenicu i rekao ,,evo ja dosao na tri godine,,Jebala je Sara i 10
karanana

#2514 Re: Hayat

Post by karanana »

aj love shejla too.
ima li u shejli dovoljno ljubavi da odgovori i da je uzvrati svima?

uh, toliko je volim da bih cak odmah poslije cocinog obavljenog posla priono dole na posao oralno.
nadam se da nisam previse vulgaran.

na temu: ovaj gadzo se pokvario u odnosu na pocetak. ljubav i zaljubljenost je cudo.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2515 Re: Hayat

Post by Velkoski »

Dobra je Sejla fakat. :D

Nego, ova mala Tufo ima 16 godina ? :shock:
karanana

#2516 Re: Hayat

Post by karanana »

ima.
zato moje misljenje o njoj zadrzavam za sebe da ljudi sta pogresno ne pomisle ovdje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2517 Re: Hayat

Post by Velkoski »

Slobodno ti, ionako izgleda starije. :mrgreen:

Nisam nista lose mislio. :-D
Last edited by Velkoski on 08/01/2012 02:00, edited 1 time in total.
luckylaka

#2518 Re: Hayat

Post by luckylaka »

leet wrote:Slobodno ti, ionako izgleda starije. :mrgreen:
nemoj se grijesiti boga mi to se jos ni najesti ne zna a da je ko lutka jeste
motachjointa

#2519 Re: Hayat

Post by motachjointa »

kakve su plate na hayatu, da li se sta popravilo u odnosu na pocetak prosle godine, evo imaju raspisana tri konkursa za zaposlenje, vrijedi li se peglati?
mumy

#2520 Re: Hayat

Post by mumy »

ja sam cula da je tamo slabo pravo
milojicabrzi

#2521 Re: Hayat

Post by milojicabrzi »

Prilicno je slaba situacija, ali vrijedi za nekoga ko nema nikakav posao...
Mislim da se uposleni mogu nadati plati od cca 700-800 KM, uz prilicna kasnjenja, sto je malo, s obzirom kakav rovovski posao je u pitanju.

Za nekog ko nema iskustva, a zeli da se malo cuje za njega, pa da ima odskocnu dasku za drugdje, onda je ok opcija.

Cuo sam i da im se dobar dio tehnike "razbjezao" na Al Jazeeru i druge tv kuce,....
luckylaka

#2522 Re: Hayat

Post by luckylaka »

mumy wrote:ja sam cula da je tamo slabo pravo
jesil cula ili znas :D
Anne Boleyn

#2523 Re: Hayat

Post by Anne Boleyn »

Čini mi se da im nije loša ova popodnevna emisija "Dobar dan svima" (mislim da se tako zove). Doduše, juče sam gledala samo nekih 20-ak minuta kada je Laka bio gost, a i danas sam se uključila negdje pred kraj, ali to što sam vidjela mi je OK i u svakom slučaju bolje nego da su emitovali neku sapunicu.
luckylaka

#2524 Re: Hayat

Post by luckylaka »

Anne Boleyn wrote:Čini mi se da im nije loša ova popodnevna emisija "Dobar dan svima" (mislim da se tako zove). Doduše, juče sam gledala samo nekih 20-ak minuta kada je Laka bio gost, a i danas sam se uključila negdje pred kraj, ali to što sam vidjela mi je OK i u svakom slučaju bolje nego da su emitovali neku sapunicu.
Onda danas nisi dobro gledala ona cini mi se voditeljica da se zove Dzana boga mi ko da nije normalna ne da nikom progovoriti a toliko je histericna kad prica da su se ona djeca od Sipovica toliko isprepadala da su jedva docekali da izadju iz studija
karanana

#2525 Re: Hayat

Post by karanana »

a ono su ukinuli jutarnji program i sad rade ovaj popodnevni?
joj onaj duo danas, faruk i dzana. dzana se kurchi dobila da voza ibizu pa niko ko ona. a dr. faruk je vec 2-3 puta odlazio sa hayata u nove izazove i radne pobjede, ali eno ga opet tamo.
Post Reply