Hayat
Moderator: anex
- dharma
#2426 Re: Hayat
150 epizoda na netu je ona kad se Nedjla nesvjesti u kupatilu (oj sta ja znam
)
- neo7
#2427 Re: Hayat
Ma moram pronaci, ja fakat vise ne mogu gledati Hayat. Ono je meni ispresjecano toliko, sto s reklamama sto najavama za sljedecu epizodu. U svakoj epizodi najavljuju dva puta isto sta ce biti u sljedecoj, samo dodaju jos jedan isjecak :S Nidje veze...
EDIT: kada lisce pada 147
EDIT2: ma nije, to ti je ovo kada se sukobljavaju sa Ferhunde, kada je ufate sa sefoom u autu
jesam mahalusa, ali jbga od svih serija me ova privukla
EDIT: kada lisce pada 147
EDIT2: ma nije, to ti je ovo kada se sukobljavaju sa Ferhunde, kada je ufate sa sefoom u autu
jesam mahalusa, ali jbga od svih serija me ova privukla
Last edited by neo7 on 19/12/2011 23:52, edited 2 times in total.
- dharma
#2428 Re: Hayat
Haj ti meni reci sta se desava u posljednjoj epizodi koju si gledao, tacnije ta 157, jer ovako mi broj nista ne znacineo7 wrote:Ma moram pronaci, ja fakat vise ne mogu gledati Hayat. Ono je meni ispresjecano toliko, sto sreklamama sto najavama za sljedecu epizodu. U svakoj epizodi najavljuju dva puta isto sta ce biti u sljedecoj, samo dodaju jos jedan isjecak :S Nidje veze...
-
samko1974
#2429 Re: Hayat
luckylaka wrote:Pa realno Hayat i jeste DNO koji se samo dobro prodaje dijaspori prvenstveno USA i to preko neke tamo BosnaTv za $37 mjesecno uz hrpu nekih isto takvih kanala.Uze box na mjesec pa ne mogu docekati da ga vratim.Cuj $37 za odron koji nam nudi cirkus,,ZMBT,,u reziji tamo neke Ane .Ma jebote i Svrakic i Igor i ZMBT ako nema nista bolje necu ni to smece gledati a ima History,Geographic,Discovery,Eurosport..PasoDzigera007 wrote:Hayat odron,a svi ga ovdje gledate,koje li drskosti. Bas me interesuje,koje to vi kanale gledate sa prostora bivse Jug,pa su tako,bajni,sjajni pa vam je zbog njih Hayat odron.
Svi ste vi sama kultura,na visokom nivou.
Kao prvo nemoj da preuvelicavas , ja zivim u usa i imam Bosna TV.Ta kompanija jeste nesto najbolje sto se ponudilo na podrucju Sjeverne Amerike a u vezi nasih BH kanala.To kazem zato sto imas najmanje 25-30 kanala plus 7-8 radio stanica sve iz BiH samo jedan Sandzacki tv NP i jedan iz Crne Gore , znaci nema nijedan iz HR ili SRB sto meni predstavlja posebno zadovoljstvo da ne moram gledati njihove kanale koje smatram agresorima.
E sad tih 25-30 tv bh kanala plus 7-8 radio stanica izmedju ostaluh (radio M,kalman radio,radio kamelon itd jos neki) sve zajedno ja placam 27 dollara plus 3 dollara taxe.
Ja ne znam zasto ti govoris tako da to ispada i zvuci po tvojoj prici da je samo Hayat tv , kao da ostali nisu bitni i da kostaju 37 dollara, ne znam zasto je tebi bilo 37 jedino mozda ako si rentao boxu a nisi je platio i kupio za 100 dollara, pa ti je zato mjesecna pretplata bila veca.Dalje , znaci nije hayat jedini bh kanal na bosna TV nego tu su svi najvazniji kanalu bosansko hercegovacke televizije koju gledaju i u nsaoj BiH a to su BHT, FTV1,OBN, TV1, AJ Balkan, ALFA,Alternativna ,Hayata imas 4 kanala , ustvari 5 od toga dva muzicka kanala hayata gdje samo muzika non stop, OTV, GlaS Drine,Top Music, USK, Cazin TV,TV NP, i CG TV, e sad vecina tih kanala prikazuje direktan program po bosanskom vfrmeenu a imaju i druge rezervne kanale koji se prikazuje prilagodjeno americkom vremnu dakle 6 sati poslije.Ah da imamo i 2 kanala bosanske televzije sa pdorucja amerike a to su BA TV (bosansko americka tv iz new yorka ) i Nasa TV.
I sad od svega ovog nabrojanog tebi nista nevalja za tih 37 dollara a sigurno nemas nista jeftiniji, najeftniji americki kablovnski kanali onaj najeftiniji paket nije ispod 40-50 dollara a tu nemas mnog dobre kanale nego one osnovne ako zelis da imas i sport i dobra filmske kanmale moras placati najanje 70 tak dollara.Ja sam i prije bosna tv imao nase kanale preko wolrd tv kompanije satelitske i tad je 5 kanala kostalo 56 dollara a tri kanala 37 dollara a davali su samo hayat, bostel , BN i dva pinka srpska.Sad ti tako kad pricas treba narod da stekne utisak da ta bosna tv nista ne valja a valaj itekako pogotovo starijim ljudima bosancima koji imaju probvlema i sa engleskim , koji su penzioneri koji nikad i ne gledaju amricke kanale , e takvim je bosna tv dodje kao mehelem na ranu a jaftinije toliko nasih kanala preko tv neces nigdje naci.Ja to znam jer sam sve prije toga pokusavao trazio , pronalazio rjesenjea i do bosne tv nema nista ni bolje ni isplativije.Ne moras ti hayat ni pogledati jer imas i druge kanale , fudbal ba BH enegleska premijer liga, zatim na TV1 spanska liga, imas druge emisije zabavnog karaktera imas on demend dukometarce da gledas kad nista drugo ne mozes naci, znas li ti to uopse Lucky, mene stvarno cudi da tako govoris jer nikad bolje nismo nista ni imali.Ovo samo govorim u slucaju da volis i zelis nase kanale al ako si ti lud samo za americkim discovery kanalima itd ( koje ne mozes imati na onom obicnom kablovskom paketu za 40 dollara nego moras uzeti skuplji da bi imao bas taj kanal) i drugim sutlijasima tipa TNT, NBC, CNN i ostala buranija onda je to druga stvar.Ti izvoli gledaj sta zelis, ja zelim nase, a americke imam samo lokalne kanale koje ne moram ni pacati oni se dzwbe gledaju.
-
samko1974
#2430 Re: Hayat
Chisum wrote:CVIKERASH wrote:samko1974 wrote:[quote="PasoDzigera007"
Upravo tako , nista ne valja a svi zaviruju na te odron kanale.Nego kao sto sam i ocekivao odgovor, tipicno nas bosanski mentalitet , tudje je dobro a nase nista ne valja.Eto vidis srpsko-hrvatski kanali super a nasi odron.Moram priznati da nisam nista drugo ni ocekivao da cu od njih cuti.
Ovi su mi komentari najjaci."tipicno nase",,"pljujemo sve sto valja"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta vas tisti u zivotu kad vam je hayat najbolje tv stanica
Glupljih i besmislenijih komentara od jednog ovakvog, povrsnog i tupog razbacivanja frazama, koje je Cvikerash vec naveo - zaista NEMA.
U polupismenom i uchmalom drustvu, u kojem svaka krtika, bez obzira na to da li bila potkovana kakvim jasnim argumentom ili ne, bez obzira da li ona prizivala nesto bolje ili ne, automatski znaci neprijateljstvo i izdaju nekakvih kvazi-vrijednosti, koje je to drustvo kicha i sunda prihvatilo kao normu, tacnije - koju su mu kao teletu podastrli, a ono, bez ikakvog stava i misljenja, progutalo.
I da... KOJE BA "MOJE" I "NASE"?????![]()
![]()
Gomila papaka bez obrazovanja, elokvencije, sharma, a uz sve to - i sa katastrofalnom dikcijom, na platnom spisku jednog od sarajevskih dezertera? Iftari sa kerom Nedzadom Brankovicem i nashmrkanom Selmom Bajrami? Kopije prekodrinskih seljackih TV programa? Retardirane spanske i turske sapunice?
Nema tu nista moje... Hvala kurcu.
Sto si nervozan , jel bolan?Jesam li ja tebe il bilo koga uvrjedio, citiraj mi da vidim neku uvrjedljivu rijec kome sam licno uputio, jer ne razumijem zasto ti tako mene nazivas?Moj komentar je moje misljenje i moze da ti se ne svidi al nemas pravo da vrijedjas me i nazivas pogrdnim rijecima jer ti se moj komentar ne svidja.Ako mislis da mozes onda izvoli opet pa ces vidjeti da znam i ja vrijedjati.
To ako ti ne znas koje je "nase" to jes t tvoje onda je to tvoj problem.Ja znam na sta sam mislio kad kazem "NASE" to znaci bosanskohercegovacko nije ni srpsko a ni hrvatsko. Ako to rtebi nije jasno i ako ti mislis da su srpski i hrvatski kanali bolji, zanimljiviji, interesantniji od nasih bosanskohercegovacki onda ti ih gledaj al ja necu , makar se na tim bh prikazivala i stojala govna na tv 24 sata dnevno, ja cu opet taj kanala ukljuciti al one iz agresorskih zemalja necu.Tebi tvoje , meni moje i vozdra al vriejdati nemoj vise da se usudjujes jer i ja vracam od sljedeceg puta a tim takodje upozoravam i moderatore nek malo obrate paznju na nepotrebna vriejdjanja ovih koji ne mogu da s epomire sa cinjenicom da svako ima svoje misljenje.meni nikad nece biti Nova Tv zanimljivija od BHT il FTV il Hayat il sta ja znam.Jer ja na svakom nasem kanalu nacu nesto sto mene zanima i pogledacu na BHT pogledacu subotom ujutru premijer englesku ligu na TV1 spansku ligu, na FTV pogledacu lud,zbunjen,normalan, na hayatu pogledacu ZMBT il npr box meceve koje takodje prikazuju il poneki film koji me zanima a koji se takodje na hayatu prikazuje, neko kritikuje kao sto hayat prikazuje turske serije, ja ih ne gledam al cinjenica jeste da su najgledanije medju nasim narodom, prema tome ne znam sto se toliko nervirate i sto glumite da su kanali susjedni drzava bolji il bogatiji nekavim emisijama koje kod nas nemaju.Sta je to konekretno da mi je znati?Ja znam da na OBN takodje imaju dokumetarne emisije pa ko voli nek gleda , na hayatu imaju najbogatiji bajramski program , niko drugi nema nista od bajramskog programa ni blizu kao hayat pa vi pricajte sta hocete.Ne mozda ima NOVA TV il B92 posto su to van rezimski kanali pa mozda i oni imaju ponekad neki bajramski program
- Chisum
#2431 Re: Hayat
samko1974 wrote:
Sto si nervozan , jel bolan?Jesam li ja tebe il bilo koga uvrjedio, citiraj mi da vidim neku uvrjedljivu rijec kome sam licno uputio, jer ne razumijem zasto ti tako mene nazivas?Moj komentar je moje misljenje i moze da ti se ne svidi al nemas pravo da vrijedjas me i nazivas pogrdnim rijecima jer ti se moj komentar ne svidja.Ako mislis da mozes onda izvoli opet pa ces vidjeti da znam i ja vrijedjati.
To ako ti ne znas koje je "nase" to jes t tvoje onda je to tvoj problem.Ja znam na sta sam mislio kad kazem "NASE" to znaci bosanskohercegovacko nije ni srpsko a ni hrvatsko. Ako to rtebi nije jasno i ako ti mislis da su srpski i hrvatski kanali bolji, zanimljiviji, interesantniji od nasih bosanskohercegovacki onda ti ih gledaj al ja necu , makar se na tim bh prikazivala i stojala govna na tv 24 sata dnevno, ja cu opet taj kanala ukljuciti al one iz agresorskih zemalja necu.Tebi tvoje , meni moje i vozdra al vriejdati nemoj vise da se usudjujes jer i ja vracam od sljedeceg puta a tim takodje upozoravam i moderatore nek malo obrate paznju na nepotrebna vriejdjanja ovih koji ne mogu da s epomire sa cinjenicom da svako ima svoje misljenje.meni nikad nece biti Nova Tv zanimljivija od BHT il FTV il Hayat il sta ja znam.Jer ja na svakom nasem kanalu nacu nesto sto mene zanima i pogledacu na BHT pogledacu subotom ujutru premijer englesku ligu na TV1 spansku ligu, na FTV pogledacu lud,zbunjen,normalan, na hayatu pogledacu ZMBT il npr box meceve koje takodje prikazuju il poneki film koji me zanima a koji se takodje na hayatu prikazuje, neko kritikuje kao sto hayat prikazuje turske serije, ja ih ne gledam al cinjenica jeste da su najgledanije medju nasim narodom, prema tome ne znam sto se toliko nervirate i sto glumite da su kanali susjedni drzava bolji il bogatiji nekavim emisijama koje kod nas nemaju.Sta je to konekretno da mi je znati?Ja znam da na OBN takodje imaju dokumetarne emisije pa ko voli nek gleda , na hayatu imaju najbogatiji bajramski program , niko drugi nema nista od bajramskog programa ni blizu kao hayat pa vi pricajte sta hocete.Ne mozda ima NOVA TV il B92 posto su to van rezimski kanali pa mozda i oni imaju ponekad neki bajramski programKoliko samo kritikujete taj hayat a sta bi gledali muslimani za bajram , sta de mi recite, da nema hayata sta bi gledali?????
Koji kurcevi kanali susjednih drzava, koje ja to kanale susjedni drzava gledam??? Kakav najbogatiji bajramski program, kakav OBN, o cemu pricas, haveru?
To sto, barem tako mi tako izgleda, vjerovatno radis na Hayatu (ili ti neko radi na Hayatu) pa imas "svoje misljenje" je jedno, ali si ovim svojim postom potcrtao sve ono sto sam napisao. Sada je valjda svima koji procitaju moj, a onda i tvoj post, sasvim jasno o cemu se ovdje govori.
A hoces li me vrijedjati ili ne, da budem iskren - zivo me zaboli kurac... Ovo je forum, pa imas sva prava ovog svijeta. Moderatori odlucuju.
Samo mi nemoj tu nesto kriviti usta, kurciti se i bacati mi neke prijetnje.
-
samko1974
#2432 Re: Hayat
Chisum wrote:samko1974 wrote:
To ako ti ne znas koje je "nase" to jes t tvoje onda je to tvoj problem.Ja znam na sta sam mislio kad kazem "NASE" to znaci bosanskohercegovacko nije ni srpsko a ni hrvatsko. Ako to rtebi nije jasno i ako ti mislis da su srpski i hrvatski kanali bolji, zanimljiviji, interesantniji od nasih bosanskohercegovacki onda ti ih gledaj al ja necu , makar se na tim bh prikazivala i stojala govna na tv 24 sata dnevno, ja cu opet taj kanala ukljuciti al one iz agresorskih zemalja necu.Tebi tvoje , meni moje i vozdra al vriejdati nemoj vise da se usudjujes jer i ja vracam od sljedeceg puta a tim takodje upozoravam i moderatore nek malo obrate paznju na nepotrebna vriejdjanja ovih koji ne mogu da s epomire sa cinjenicom da svako ima svoje misljenje.meni nikad nece biti Nova Tv zanimljivija od BHT il FTV il Hayat il sta ja znam.Jer ja na svakom nasem kanalu nacu nesto sto mene zanima i pogledacu na BHT pogledacu subotom ujutru premijer englesku ligu na TV1 spansku ligu, na FTV pogledacu lud,zbunjen,normalan, na hayatu pogledacu ZMBT il npr box meceve koje takodje prikazuju il poneki film koji me zanima a koji se takodje na hayatu prikazuje, neko kritikuje kao sto hayat prikazuje turske serije, ja ih ne gledam al cinjenica jeste da su najgledanije medju nasim narodom, prema tome ne znam sto se toliko nervirate i sto glumite da su kanali susjedni drzava bolji il bogatiji nekavim emisijama koje kod nas nemaju.Sta je to konekretno da mi je znati?Ja znam da na OBN takodje imaju dokumetarne emisije pa ko voli nek gleda , na hayatu imaju najbogatiji bajramski program , niko drugi nema nista od bajramskog programa ni blizu kao hayat pa vi pricajte sta hocete.Ne mozda ima NOVA TV il B92 posto su to van rezimski kanali pa mozda i oni imaju ponekad neki bajramski programKoliko samo kritikujete taj hayat a sta bi gledali muslimani za bajram , sta de mi recite, da nema hayata sta bi gledali?????
Koji kurcevi kanali susjednih drzava, koje ja to kanale susjedni drzava gledam??? Kakav najbogatiji bajramski program, kakav OBN, o cemu pricas, haveru?
To sto, barem tako mi tako izgleda, vjerovatno radis na Hayatu (ili ti neko radi na Hayatu) pa imas "svoje misljenje" je jedno, ali si ovim svojim postom potcrtao sve ono sto sam napisao. Sada je valjda svima koji procitaju moj, a onda i tvoj post, sasvim jasno o cemu se ovdje govori.
A hoces li me vrijedjati ili ne, da budem iskren - zivo me zaboli kurac... Ovo je forum, pa imas sva prava ovog svijeta. Moderatori odlucuju.
Samo mi nemoj tu nesto kriviti usta, kurciti se i bacati mi neke prijetnje.
cuj radim na hayatu
P.S.Koje ti kanale gledas ne znam ni ti me zanima, al kad podrzavas onog ko kaze da nasi kanali ne valjaju a valja neka Nova TV il b92 onda naravno da podrzavas susujedske kanale.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2433 Re: Hayat
Evo kažem ja da valja i Nova i b92. U odnosu na Hayat CNN i ABCsamko1974 wrote:
cuj radim na hayatu![]()
![]()
![]()
, zbilja si neozbiljan , cim si poceo sa uvredama u prvom postu nisam uopste trebao reagovati na to, jer ti si time sam sve rekao o sebi.A to ako ne shvatas o cemu sam govorio u prvom postu sto se onda uopste ubacujes kad nisi shvatio.Sta koji OBN, , sta bajramski programi, sta ti nije jasno, haveru?????Ako ne kontas nista ,sto imas potrebu za reagovanjem , jer samo pogrsno zakljucujes i trazis rasprave , ocito da imas neki problem cim ti je rjesenje doci ovdje i vrijedjati nekog sto izrazi svoje misljenje.A ti si, haveru, reagovao onako drsko i bezobrazno na moje misljenje ( koje usput receno nisi ni skontao) a ne, ja na tvoje.A sto se tice prijetnji , ako je tebi prijetnja kad kazem da me ne vrijedjas onda shvati to kao prijetnju , jos jednom.Vozdra i ne obracaj mi se vise.
P.S.Koje ti kanale gledas ne znam ni ti me zanima, al kad podrzavas onog ko kaze da nasi kanali ne valjaju a valja neka Nova TV il b92 onda naravno da podrzavas susujedske kanale.
Dalje, patriotizam se ne dokazuje ni pokazuje gledanjem domaćeg smeća. Patriotizam se ispoljava na druge načine, ali da ne objašnjavam sad to.
Što se tiče vrijeđanja prvi si počeo na ovoj temi i to kolektivno da je tukmak haman i izdajnik svatko ko ne gleda Švrakićevo otimanje para sa amaterima pokupljenim sa ulice.
MI, jarane u ovoj zemlji plaćamo poreze i nemamo nikakve potrebe gledanjem lošeg TV programa sebe zaglupljivati, a kome li dokazivati patriotizam. Pobrkao si babe i žabe skroz. Gledam i američki ID često. Jesam li zbog toga manje Bosanka
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2434 Re: Hayat
Dodji ti u BiH, pa ce ti tih gov*** uskoro biti preko glave, neces ih moci jos i na TV gledati.samko1974 wrote:
Najvolem kad me neko iz dijaspore pokusava uvjeriti da je veci patriota od mene, narcito s ovakvim cinjenicama..jer kritiziram Hayat.
A kad smo kod bajrama..za Kurban-Bajram na PTC bajram namaz titlovan..plus dvije djevojke komentiraju, sve objasnjavaju...
- KatarinaKosaca
#2435 Re: Hayat
Evo još jedna tipična bezobrazna hajatovština koju upravo vidjeh listajući kanale. Repriza, valjda od sinoć. Djeca koji su studenti dakle ne zarađuju, nemaju sponzore kao u Grandu da ih oblače, nego oni sami. I sad su doveli u studio (ne znam kojeg stilistu, biće da je Ado Karišik, ko bi drugi bio, ali ne vidjeh) i sad kao stilista vazi oko oblačenja, a tupavi Fikret pita ko im je uzor u oblačenju od stranih pjevača i koga imitiraju u stilu. E, pa stvarno
Student iz tarčina mora kupiti knjige, kartu za prijevoz, a onda preseravanje oko stajlinga. Pa , neka nabave hayatoski vrli menadžeri sponzore i neka ih oblače..

Student iz tarčina mora kupiti knjige, kartu za prijevoz, a onda preseravanje oko stajlinga. Pa , neka nabave hayatoski vrli menadžeri sponzore i neka ih oblače..
-
sarajevsko_pivo
#2436 Re: Hayat
KatarinaKosaca wrote:Evo još jedna tipična bezobrazna hajatovština koju upravo vidjeh listajući kanale. Repriza, valjda od sinoć. Djeca koji su studenti dakle ne zarađuju, nemaju sponzore kao u Grandu da ih oblače, nego oni sami. I sad su doveli u studio (ne znam kojeg stilistu, biće da je Ado Karišik, ko bi drugi bio, ali ne vidjeh) i sad kao stilista vazi oko oblačenja, a tupavi Fikret pita ko im je uzor u oblačenju od stranih pjevača i koga imitiraju u stilu. E, pa stvarno![]()
Student iz tarčina mora kupiti knjige, kartu za prijevoz, a onda preseravanje oko stajlinga. Pa , neka nabave hayatoski vrli menadžeri sponzore i neka ih oblače..![]()
Oni sa Granda sami sebi nalaze sponzore, pa imaju pravo u emisiji reklamirati te butike i frizere, u veci slucaja su lokalni butici, ovi bi mogli uvesti i na Hayat.
-
sumirprimus
#2437 Re: Hayat
mislim da je sinoc bio HAD...
eeee pppp eeeee trend nije moda,eeeeee najbolje je biti individualan,rece stilist,dizajner,sta je vec i stavi kufiju(kefiju kako vec) oko vrata,ono bas globalno individualno

eeee pppp eeeee trend nije moda,eeeeee najbolje je biti individualan,rece stilist,dizajner,sta je vec i stavi kufiju(kefiju kako vec) oko vrata,ono bas globalno individualno
- KatarinaKosaca
#2438 Re: Hayat
Kako će uvesti kad je uveo serijsku promociju plus telefone... Ne da sekund svog programa bez para sebi. A ovo bi bila promocija samo za stajling. A, onda pita djecu koja žive u državi sa pola stanovništva nezaposlenog... Ko vam je uzor u oblačenju i koga imitirate. BLJAKsarajevsko_pivo wrote:Oni sa Granda sami sebi nalaze sponzore, pa imaju pravo u emisiji reklamirati te butike i frizere, u veci slucaja su lokalni butici, ovi bi mogli uvesti i na Hayat.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2439 Re: Hayat
Bila mi je Verena veČeraske i
...sve ljepša i ljepša...nije joj loša ova nova pjesmica, al stajling crni mini komplet a duga plava kosa....Ja se zaljuBiJo

-
samko1974
#2440 Re: Hayat
Kopiraj gdje sam rekao da je neko izdajnik i gdej ja bas Svrakica spominjem, ako to nadjes ja se odjavljujem sa foruma jel moze al ako ne bude mogla kopirati onda se ti djavi.Jel fer?KatarinaKosaca wrote:Evo kažem ja da valja i Nova i b92. U odnosu na Hayat CNN i ABCsamko1974 wrote:
cuj radim na hayatu![]()
![]()
![]()
, zbilja si neozbiljan , cim si poceo sa uvredama u prvom postu nisam uopste trebao reagovati na to, jer ti si time sam sve rekao o sebi.A to ako ne shvatas o cemu sam govorio u prvom postu sto se onda uopste ubacujes kad nisi shvatio.Sta koji OBN, , sta bajramski programi, sta ti nije jasno, haveru?????Ako ne kontas nista ,sto imas potrebu za reagovanjem , jer samo pogrsno zakljucujes i trazis rasprave , ocito da imas neki problem cim ti je rjesenje doci ovdje i vrijedjati nekog sto izrazi svoje misljenje.A ti si, haveru, reagovao onako drsko i bezobrazno na moje misljenje ( koje usput receno nisi ni skontao) a ne, ja na tvoje.A sto se tice prijetnji , ako je tebi prijetnja kad kazem da me ne vrijedjas onda shvati to kao prijetnju , jos jednom.Vozdra i ne obracaj mi se vise.
P.S.Koje ti kanale gledas ne znam ni ti me zanima, al kad podrzavas onog ko kaze da nasi kanali ne valjaju a valja neka Nova TV il b92 onda naravno da podrzavas susujedske kanale.Treba prvo znati šta je medij, šta je tv, šta je program, šta je novinarstvo. Onako, imati osnovnog pojma.
Dalje, patriotizam se ne dokazuje ni pokazuje gledanjem domaćeg smeća. Patriotizam se ispoljava na druge načine, ali da ne objašnjavam sad to.
Što se tiče vrijeđanja prvi si počeo na ovoj temi i to kolektivno da je tukmak haman i izdajnik svatko ko ne gleda Švrakićevo otimanje para sa amaterima pokupljenim sa ulice.
MI, jarane u ovoj zemlji plaćamo poreze i nemamo nikakve potrebe gledanjem lošeg TV programa sebe zaglupljivati, a kome li dokazivati patriotizam. Pobrkao si babe i žabe skroz. Gledam i američki ID često. Jesam li zbog toga manje Bosanka![]()
![]()
Ruzno je reci , ali jos gore je namjerno tako lagati da bi svoje tvrdnje opravdala.Ja nisam nikad samo o hayatu pricao govorim o svim bh kanalima i cvinjenica je da siv ne mogu biti losi a ovi susjedni skoro svi dobri.To tako nije niti ce biti bez obzira koliko vas dvije to zeljele.Ja nisam rekao ko gleda novu il b92 da nije bosanac i to je laz koju mi pokusvas staviti u kontest recenice, nego ko samo hvali srpske i hrvatske kanale a bosanski mu bas niti jedan nevalja osim AJ balkan , koja se juce pocela emitovati, onda vjerovatno da te osobe i nisu bosanci i hercegovci nego srbi i hrvati.Ako tebi ne valja nijedan bh kanal nemoj pokusavati onda da to nametnes drugima i ako oni to tako ne prhvataju i ne gledaju kao ti onda ne treba da se tako uzrujuvas, svadjas i raspravljas 3 dana.Ja sam samo rekao ako nekom ne valja hayat ima ftv ako ne valja FTV ima BHT il OBN il TV1 il neki treci, ne moguce je da nijedan ne valja.Sta to na novoj ima sto na nekom od nasi kanala nema, sta?????Imaju cak i serije i na toj novoj al eto bolje gledati nasu malu kliniku il LZN na novoj nego na FTV , jel de?
-
samko1974
#2441 Re: Hayat
plain vanilla wrote:Dodji ti u BiH, pa ce ti tih gov*** uskoro biti preko glave, neces ih moci jos i na TV gledati.samko1974 wrote:
Najvolem kad me neko iz dijaspore pokusava uvjeriti da je veci patriota od mene, narcito s ovakvim cinjenicama..jer kritiziram Hayat.![]()
![]()
A kad smo kod bajrama..za Kurban-Bajram na PTC bajram namaz titlovan..plus dvije djevojke komentiraju, sve objasnjavaju...
Prvo ne pokusavam ja da pokazem da sam veci patriota od tebe jer ti kritikujes hayat.Nije tacno , to nema veze sa patriotizmom ja jednostavno iz inata necu da gledam hrvatske i srpske kanale da imaju ne znam ti kako interesantne programe , al iskreno nemaju ih nista drugacije od nasih e to je problem.A ti se ovdje sa katarinom u duetu trudis pokazati i dokazati da niti jedan nas ne valja kanal osim AJ balakna ( znaci ne samo hayat) dok eto susjedni valjaju a ja vas opet pitam koje to emsiije imaju na novoj inekom drugom susjednom kanalu a da na nasem nema.Neko spominje on Miliceve putopisu sa HTV1 ja ih gledam na BA TV ( to vam je bosansko -americki kanal koji ide iz New Yorka) dakle ne mozete mi tvrditi da su programi vbolji na njihovim nnego na nasim ne , nije tacno sve je to u 5 deka.Eto naveo sam primjere istih emsija koje se prikazuju kao npr na novoj LZN , pa nasa mala klinika , njihpvi hrvatslki talenti a kod nas ZMBT i sta je to toliko bolje i raznovrsnije na hrvatskim il srpskim kanalima????
Jos nesto ne trebam ja doci u BiH da bi gledao i uzivao il na kraju dojadili mi nasi kanali ja to imam i ovdje vec godinama i pratim i gledam i uziva i zamisli americki ido ( kojeg neko ve spomenu) uopste ne gledam jer se ovdje isguralo to gledati, dosadilo vise.
A sto se tice bajrama opet ponavljam jedino hayat ima cjeodnevne bajramske programe , JEDINO , velikim slovima jer da znate da to gledaju muslimani.
- karanana
#2442 Re: Hayat
evo sad je gledam na youtubu. uh, pocijepo bi je ko.....ne znam ni ja....opomenu iz banke za neplacanje kredita.pici wrote:Bila mi je Verena veČeraske i![]()
...sve ljepša i ljepša...nije joj loša ova nova pjesmica, al stajling crni mini komplet a duga plava kosa....Ja se zaljuBiJo
![]()
jesi gledo onaj spot sa BN-a kad joj je sis ispo?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2443 Re: Hayat
Znaci, Milic je zanimljiv i moze se gledati ako je na bosanskom kanalu, ako je na HRTu, onda ga treba bojkotovati?samko1974 wrote:
Prvo ne pokusavam ja da pokazem da sam veci patriota od tebe jer ti kritikujes hayat.Nije tacno , to nema veze sa patriotizmom ja jednostavno iz inata necu da gledam hrvatske i srpske kanale da imaju ne znam ti kako interesantne programe , al iskreno nemaju ih nista drugacije od nasih e to je problem.A ti se ovdje sa katarinom u duetu trudis pokazati i dokazati da niti jedan nas ne valja kanal osim AJ balakna ( znaci ne samo hayat) dok eto susjedni valjaju a ja vas opet pitam koje to emsiije imaju na novoj inekom drugom susjednom kanalu a da na nasem nema.Neko spominje on Miliceve putopisu sa HTV1 ja ih gledam na BA TV ( to vam je bosansko -americki kanal koji ide iz New Yorka) dakle ne mozete mi tvrditi da su programi vbolji na njihovim nnego na nasim ne , nije tacno sve je to u 5 deka.Eto naveo sam primjere istih emsija koje se prikazuju kao npr na novoj LZN , pa nasa mala klinika , njihpvi hrvatslki talenti a kod nas ZMBT i sta je to toliko bolje i raznovrsnije na hrvatskim il srpskim kanalima????
Jos nesto ne trebam ja doci u BiH da bi gledao i uzivao il na kraju dojadili mi nasi kanali ja to imam i ovdje vec godinama i pratim i gledam i uziva i zamisli americki ido ( kojeg neko ve spomenu) uopste ne gledam jer se ovdje isguralo to gledati, dosadilo vise.
A sto se tice bajrama opet ponavljam jedino hayat ima cjeodnevne bajramske programe , JEDINO , velikim slovima jer da znate da to gledaju muslimani.Znaci jedino hayat na taj nacin brine o svojim gledaocima muslimanske vejroispovjesti , dok to na rs kanalu je pocelo tek od prosle godine cini mi se al i to je prenos samo iz dzamije dok poslije tog prenosa nema vise nista vezanio za bajram , dok je na hayatu cjeli dan .Da nema hayata , ovdje u americi haman se nebi ni znalo kad je Bajram, neki vec i ne zanju al zato znaju kad je bozic i sta je bilo na disocevery kanalu neku noc.
Ma da, sta ce ti Americki idol, kad imas ZMBT
E vidis, meni ne treba Hayat da bih znala kad je bajram, naprotiv...
Ti uopce ne razumijes da pricamo o razlicitim stvarima..mi pricamo o kvalitetu programa, a ti pricas o emocijama, nacijama, agresorima, bajramima..
- luckylaka
#2444 Re: Hayat
Haj ,,SAMKO,,da se nebi lagali moze li ovakoPaket PremiumHD
$32.99 + porez /mj
> 30+ RTV Kanala
> Video Na Zahtjev (VOD)
> RESIVER HD BESPLATAN
> BESPLATNA POSTARINA*
Cijena za ovaj plan sa porezom je $37.54/mj. sa jednogodišnjim ugovorom.
*
Besplatna poštarina je samo za narudžbe iz USA.
$32.99 + porez /mj
> 30+ RTV Kanala
> Video Na Zahtjev (VOD)
> RESIVER HD BESPLATAN
> BESPLATNA POSTARINA*
Cijena za ovaj plan sa porezom je $37.54/mj. sa jednogodišnjim ugovorom.
*
- luckylaka
#2445 Re: Hayat
luckylaka wrote:Haj ,,SAMKO,,da se nebi lagali moze li ovakoPaket PremiumHD
$32.99 + porez /mj
> 30+ RTV Kanala
> Video Na Zahtjev (VOD)
> RESIVER HD BESPLATAN
> BESPLATNA POSTARINA*
Cijena za ovaj plan sa porezom je $37.54/mj. sa jednogodišnjim ugovorom.JOs jednom
*
-
kameni.spavac
#2446 Re: Hayat
Daj linkkaranana wrote:evo sad je gledam na youtubu. uh, pocijepo bi je ko.....ne znam ni ja....opomenu iz banke za neplacanje kredita.pici wrote:Bila mi je Verena veČeraske i![]()
![]()
jesi gledo onaj spot sa BN-a kad joj je sis ispo?
- karanana
#2447 Re: Hayat
ma bas sam ga trazio da ga nadodam gore, i znam da je prije bio na youtube-u, ali sad ga nikako nisam mogao naci. uglavnom bila je na onom bn music kanalu, haljina bez britela (jeli se ovako zovu oni drzaci/tregeri sto idu preko ramena?) u u jednoj sekundi je s jedne strane spao dio gdje su grudi ali ga je brzo digla. a non stop ga je rukama morala pridrzavati za vrijeme te pjesme da ponovo ne spadne.
- citadela
#2448 Re: Hayat
Nesto ti pocesto "listajuci" kanale vidis svasta na Hayatu, ono slucajnoKatarinaKosaca wrote:Evo još jedna tipična bezobrazna hajatovština koju upravo vidjeh listajući kanale. Repriza, valjda od sinoć. Djeca koji su studenti dakle ne zarađuju,....
Dok se vidi neko njeSra u vidu ovog "megapopularnog trazenja zvijezda" lista se dalje, zaobidje se u sirokom luku ha ya
- KatarinaKosaca
#2449 Re: Hayat
Listajući kanale vidim svašta na raznim kanalima. hayat mi je podešen na jedinici, tako da normalno da vidim.. I dalje mislim da je odron. A nisam bitna ja, niti sam tema ja, niti ja imam tvcitadela wrote:Nesto ti pocesto "listajuci" kanale vidis svasta na Hayatu, ono slucajnoKatarinaKosaca wrote:Evo još jedna tipična bezobrazna hajatovština koju upravo vidjeh listajući kanale. Repriza, valjda od sinoć. Djeca koji su studenti dakle ne zarađuju,....![]()
Dok se vidi neko njeSra u vidu ovog "megapopularnog trazenja zvijezda" lista se dalje, zaobidje se u sirokom luku ha ya
- KatarinaKosaca
#2450 Re: Hayat
Evo ne listam, nego maksuz gledam dnevnik
"prazan novčanik i po koja žuta su sudbina većine građana u idućoj godini u BIH" i slika praznog novčanika.
Dakle, jeftini populizam gdje nam Švrakić ne govori kako namaći lovu nego plašenje. Još jednom odron od novinarstva
Ekonomski komentatori sa Hayata neka uzmu konsalting usluge od učenika prvog razreda ekonomske škole. Ali, hitno...
"prazan novčanik i po koja žuta su sudbina većine građana u idućoj godini u BIH" i slika praznog novčanika.
Dakle, jeftini populizam gdje nam Švrakić ne govori kako namaći lovu nego plašenje. Još jednom odron od novinarstva
Ekonomski komentatori sa Hayata neka uzmu konsalting usluge od učenika prvog razreda ekonomske škole. Ali, hitno...