Hayat
Moderator: anex
- dusa_raskopuša
#2376 Re: Hayat
Samo cekam sta ce Ana da, daaaaa Sari....
- neo7
#2377 Re: Hayat
dusa_raskopuša wrote:Samo cekam sta ce Ana da, daaaaa Sari....
Jos se hvali da je profa na akademiji scenskih umjetnosti.......................................................
- dusa_raskopuša
#2378 Re: Hayat
Koja debilka
isuse ranjeni
njoj dade 9 a Anisi 3...Boze...
(mada ne branim Anisu, ali samo poredim)
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2379 Re: Hayat
Ponekad pogledam (kad baš nema ništa drugo na svih 50 kanala
) ovaj narodni šou u kojem reklamiraju mlijeko, kafu, čokoladice i šampone.. sve to radi jedna osoba na isti način. Onda Fikret kojeg bi u mojoj maloj raji izbacili radi neuspjelog humora, ali zvijezda je svakako profesorica Ana.
E, ta profesorica otprilike ovako kaže :
"Ovaj, aaaaaa, da vam kažem, aaaaaa, to što vi imate to je daaaar, ali ovaj aaaaa, to treba da bude da svi mi nekako aaaaa, ovaj, a imate li tatu, he he he, pozdravite tatu"
Tako da se svaki put potrudim da razumijem šta je ta žena htjela da kaže i ne pođe mi nikada za rukom
dobar mi je onaj dečko roker, večeras je pjevao Bijelo dugme, i nitko više. Dva jeftina kafanska pjevača (Anida i Džighal) ovo ostalo i ne zna pjevat. A Hayat ne zna napraviti šou definitivno.
KO je ispao večeras?
E, ta profesorica otprilike ovako kaže :
"Ovaj, aaaaaa, da vam kažem, aaaaaa, to što vi imate to je daaaar, ali ovaj aaaaa, to treba da bude da svi mi nekako aaaaa, ovaj, a imate li tatu, he he he, pozdravite tatu"
Tako da se svaki put potrudim da razumijem šta je ta žena htjela da kaže i ne pođe mi nikada za rukom
dobar mi je onaj dečko roker, večeras je pjevao Bijelo dugme, i nitko više. Dva jeftina kafanska pjevača (Anida i Džighal) ovo ostalo i ne zna pjevat. A Hayat ne zna napraviti šou definitivno.
KO je ispao večeras?
- karanana
#2380 Re: Hayat
tooo anisa. uprkos svim dushmanima. gdje se nalazi ta kutija da ubacim prilog za anisu?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2381 Re: Hayat
Matere mi moje, bolje ja pjevam od ove Sare.. 
- KatarinaKosaca
#2382 Re: Hayat
Ko je ispao
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2383 Re: Hayat
jasmin banovici
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2384 Re: Hayat
Za ovo 9 !
- neo7
#2385 Re: Hayat
Legendo! Proslijedi do mene i ja cu da ubacim za tebekaranana wrote:tooo anisa. uprkos svim dushmanima. gdje se nalazi ta kutija da ubacim prilog za anisu?
- dusa_raskopuša
#2386 Re: Hayat
Ima ljudi, koji znaju da pjevaju...nemo' tako...fkt ima, ali malo....ona je profesor na nekoj tamo akademiji, a ne zna da sastavi prostu recenicu, a tek frljanje padezima, nepravilnim rijecima
A sto se tice Fikreta, on je samo takav na prvi pogled. Vec, na drugi, je skroz simpatican i smijesan. Neka ga, sad za sad je najbolji ondje.
Fikro je zvijezda onog show-a. 
Leet, ae gukni der, da cujemo
A sto se tice Fikreta, on je samo takav na prvi pogled. Vec, na drugi, je skroz simpatican i smijesan. Neka ga, sad za sad je najbolji ondje.
Leet, ae gukni der, da cujemo
- KiSSgirl
#2387 Re: Hayat
Sara se prije furala na Seku Aleksić
eeee Saro, Saro, ipak si mi bolja za frizerske 
- niko_niko_kao_ja
#2388 Re: Hayat
a sad se kao ne fura?KiSSgirl wrote:Sara se prije furala na Seku Aleksić![]()
![]()
![]()
- KiSSgirl
#2389 Re: Hayat
sta ja znam, ni ne gledam je nesto punoniko_niko_kao_ja wrote:a sad se kao ne fura?KiSSgirl wrote:Sara se prije furala na Seku Aleksić![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#2390 Re: Hayat
Što se provali Fikret večeras. Čita pogrešan podatak, pa se onda ljuti kad su ga opomenuli....
Odron
-
samko1974
#2391 Re: Hayat
Znaci ni veceras nije bilo nista drugo na ostalih 50 kanala, cim si stigla i nominacije da vidisKatarinaKosaca wrote:Što se provali Fikret večeras. Čita pogrešan podatak, pa se onda ljuti kad su ga opomenuli....![]()
Odron
Ja gledam ovaj show od njegovog pocetka i Anino ponasanje me nimalo ne cudi jer je ona takva bila od prve sezone.Uvijek ja imala svoje licne favorite koje je forsirala dobrim ocjenama i one koje je ona licno zamrzila iz samo njoj poznati razloga pa ih losim ocjenama zeljela ponizavati i izbaciti iz takmicenja.Nista novo od Ane.Mene samo cudi da svima sad odjednom smeta to a kad bi htjeli nesto da prmjene mogli mi obicni gledaoci.Nek samo jedan petak svi ali bas svi ignorisu ovaj show i ne pogledaju ga i nek taj isti petak niko ama bas niko ne glasa i onda zatraziti od redakcije nek izbace Anu i eto posao obavljen.Al ,haj ti organizuj bosance i hercegovce na tako nesto, to je vec druga stavr.
- KatarinaKosaca
#2392 Re: Hayat
Čekala sam boks pa sam prebacivala i tako ponešto vidjela. Da gledam to, rekla bihsamko1974 wrote:Znaci ni veceras nije bilo nista drugo na ostalih 50 kanala, cim si stigla i nominacije da vidis![]()
![]()
![]()
Ja gledam ovaj show od njegovog pocetka i Anino ponasanje me nimalo ne cudi jer je ona takva bila od prve sezone.Uvijek ja imala svoje licne favorite koje je forsirala dobrim ocjenama i one koje je ona licno zamrzila iz samo njoj poznati razloga pa ih losim ocjenama zeljela ponizavati i izbaciti iz takmicenja.Nista novo od Ane.Mene samo cudi da svima sad odjednom smeta to a kad bi htjeli nesto da prmjene mogli mi obicni gledaoci.Nek samo jedan petak svi ali bas svi ignorisu ovaj show i ne pogledaju ga i nek taj isti petak niko ama bas niko ne glasa i onda zatraziti od redakcije nek izbace Anu i eto posao obavljen.Al ,haj ti organizuj bosance i hercegovce na tako nesto, to je vec druga stavr.
-
samko1974
#2393 Re: Hayat
Pa eto ako su npr zvijezde tipa poput Enesa Begovica ili mozda Semira Cerica Koketa i njima slicnih onda se moze reci da ce Adnan Jakupovic ( prvi pobjednik serijala) sigurno biti i vec zvijezda od ovih .Jer nabrojani pjevaci kad su bili Adnanovih godina nisu imali ni toliko pjesama a kamoli hitova kao on vec sada , prema tome moze se reci da su oni bas stvorili Adnana to jest buducu zvijezdu koja je vec pocela polako da sjaji jer mali stvarno ima glascinu, voljela ti il ne takvu vrstu muziku za glas mu vala moras priznati.KatarinaKosaca wrote:Čekala sam boks pa sam prebacivala i tako ponešto vidjela. Da gledam to, rekla bihsamko1974 wrote:Znaci ni veceras nije bilo nista drugo na ostalih 50 kanala, cim si stigla i nominacije da vidis![]()
![]()
![]()
Ja gledam ovaj show od njegovog pocetka i Anino ponasanje me nimalo ne cudi jer je ona takva bila od prve sezone.Uvijek ja imala svoje licne favorite koje je forsirala dobrim ocjenama i one koje je ona licno zamrzila iz samo njoj poznati razloga pa ih losim ocjenama zeljela ponizavati i izbaciti iz takmicenja.Nista novo od Ane.Mene samo cudi da svima sad odjednom smeta to a kad bi htjeli nesto da prmjene mogli mi obicni gledaoci.Nek samo jedan petak svi ali bas svi ignorisu ovaj show i ne pogledaju ga i nek taj isti petak niko ama bas niko ne glasa i onda zatraziti od redakcije nek izbace Anu i eto posao obavljen.Al ,haj ti organizuj bosance i hercegovce na tako nesto, to je vec druga stavr., i nemam ništa protiv takmičenje ovog tipa, samo što jednostavno mislim da je ovaj loše napravljen. Ne sviđa mi se kako pjevaju takmičari, ne sviđa mi se to što Hayat sa tim puni program cijelu sedmicu , i zato mi ne pada na pamet da glasam... Uostalom, od koga su napravili zvijezdu do sada?
A sto se tice ovog serijala pa bogami nisu uoste nesta losiji ni od onih pinkovi zvijezda samo sto ovi nasi na hayatu nemjau love kao grandovci.Koliko para toliko muzike svgudje pa i u ovoj vrsti posla zato ti se to sve tako cini bezveznim.Al dok god gledas pa makar i ponekad bices samo u statistici gledanosti te emisije
- plain vanilla
#2394 Re: Hayat
Ma nije stvar u parama, stvar je u pristupu, mahalskom pristupu emisiji..
Ne zna se sta je strashnije- voditelji, ziri..pretrpanost propagandim programom..
Gledala sam ja prosli serijal, ovaj ponekad malo pogledam..i samo se nerviram
A ne pada mi na pamet da glasam
Ne zna se sta je strashnije- voditelji, ziri..pretrpanost propagandim programom..
Gledala sam ja prosli serijal, ovaj ponekad malo pogledam..i samo se nerviram
A ne pada mi na pamet da glasam
- KatarinaKosaca
#2395 Re: Hayat
Tako nekako. Nije mi se dalo ranije, ali hajdemo malo analizirati.plain vanilla wrote:Ma nije stvar u parama, stvar je u pristupu, mahalskom pristupu emisiji..
Ne zna se sta je strashnije- voditelji, ziri..pretrpanost propagandim programom..:
Zabavni karakter-- Šta ima zabavno? Pjesma za pjesmom sa šejlinom nervozom oko vremena.. I ništa više. Žiri je kao da je na pogrebu ozbiljan uz ozbiljnu nesposobnost jednog od članova žirija načina izražavanja. Nije šala..
Učesnici su nervozni, voditelji loša imitacija seljačića Saše Popovića u stilu "Ideš li dalje, da ili ne"
Promocija-- E, ovo treba prikazati studentima marketinga kako se ne radi. Koliko se sjećam reklamira se kafa, sokovi, mlijeko i neki šamponi. Možda još nešto.. ne pratim pomno. Reklamiraju se i lizalice, pa je jako neukusno, odnosno ispod svake granice i bontona što pričaju sa tim čupa čupsovima u ustima i voditelji i takmičari. Postoje načini da se drugačije to promovira. Dalje, ovi šamponi, mlijeko, kafa i ostalo je odron od promidžbe. Jedna te ista Amra, (jel se tako zove
Jeste da je razon de etre zarada i profit. Ali u konkretnom slučaju se vidi čista pohlepa Hayata da na djeci koja se prijave na audiciju zarađuju bez naznaka zabave, kvaliteta ili bar dobrog marketinga. Zaradi na telefonima, zaradi na sponzorima a da im ništa ne daš (Amrina reklama je antireklama u najnegativnijem kontekstu) zaradi na kartama da dođu da navijaju, zaradi cijelu sedmicu na ponavljanju emisije i provociraju nesuglasica između takmičara.
Dakle, o tome se radi, a ne o negiranju audicije kao poštenog načina dolaska do šanse u umjestnosti ili zabave na TV.
- PasoDzigera007
#2396 Re: Hayat
Hayat odron,a svi ga ovdje gledate,koje li drskosti. Bas me interesuje,koje to vi kanale gledate sa prostora bivse Jug,pa su tako,bajni,sjajni pa vam je zbog njih Hayat odron.
Svi ste vi sama kultura,na visokom nivou.
- plain vanilla
#2397 Re: Hayat
Naravno, becka skola, istureno odjeljenje-TKPasoDzigera007 wrote:Hayat odron,a svi ga ovdje gledate,koje li drskosti. Bas me interesuje,koje to vi kanale gledate sa prostora bivse Jug,pa su tako,bajni,sjajni pa vam je zbog njih Hayat odron.
Zasto kritiku jedne televizije shvatas licno?
Pogledaj na Novoj ili PTC "Ja imam talenat"
- KatarinaKosaca
#2398 Re: Hayat
Nije nikakav bezobrazluk nego najjednostavnija stvar na svijetu da listajući kanale, nešto vidiš. E, da vidimo koji su to kanali sa prostora bivše Yu za šta.PasoDzigera007 wrote:Hayat odron,a svi ga ovdje gledate,koje li drskosti. Bas me interesuje,koje to vi kanale gledate sa prostora bivse Jug,pa su tako,bajni,sjajni pa vam je zbog njih Hayat odron.
Zabava.. PTC.. Ja imam talenat
Nova
Dokumentarni... PTC 2
B92
Vijesti.... Neprevaziđena i toliko dobro došla Al Jeezira
Nova isto ima dobre vijesti
U svemu tome Hayat nije ni do članaka u blatu. Imaš obrazloženo, ako još želiš, samo reci..
-
samko1974
#2399 Re: Hayat
PasoDzigera007 wrote:Hayat odron,a svi ga ovdje gledate,koje li drskosti. Bas me interesuje,koje to vi kanale gledate sa prostora bivse Jug,pa su tako,bajni,sjajni pa vam je zbog njih Hayat odron.
Upravo tako , nista ne valja a svi zaviruju na te odron kanale.Nego kao sto sam i ocekivao odgovor, tipicno nas bosanski mentalitet , tudje je dobro a nase nista ne valja.Eto vidis srpsko-hrvatski kanali super a nasi odron
- KatarinaKosaca
#2400 Re: Hayat
Pa, naravno da ćeš zavirivat u te i na te kanale kad su u TVsamko1974 wrote:Upravo tako , nista ne valja a svi zaviruju na te odron kanale.Nego kao sto sam i ocekivao odgovor, tipicno nas bosanski mentalitet , tudje je dobro a nase nista ne valja.Eto vidis srpsko-hrvatski kanali super a nasi odron.Moram priznati da nisam nista drugo ni ocekivao da cu od njih cuti.
A umjesto praznih jeftinih kvazipatriotiskih lekcija pravo Švrakićima u đep, poradite malo na kvaliteti programa. Mora se nešto i potrošit.