ema_ wrote:Ima li ova Sara tehnički ispravne uši? Oči? Čitavo ogledalo? Nekoga iskrenog da joj kaže šta je i kako je![]()
![]()
Hayat
Moderator: anex
- neo7
#2226 Re: Hayat
- karanana
#2227 Re: Hayat
u jebote jest dobra ova ko neka gosca show-a u ovoj crvenoj kratkoj haljinici. beton. ko je ona? nakva mirha.
uh, mirha hasagic, dosla malo da se pojavi na tv-u. sponzorusa nakva, ali solidna je. keno maznem ti amidzincu iz beca.
uh, mirha hasagic, dosla malo da se pojavi na tv-u. sponzorusa nakva, ali solidna je. keno maznem ti amidzincu iz beca.
-
dragonz
#2228 Re: Hayat
dobra na hayat-u ova emisija "S druge strane"
- ema_
#2229 Re: Hayat
Treba se preimenovati tema u "Sve dobre na Hayatu" 
- dusa_raskopuša
#2230 Re: Hayat
Sta je sa Fikrom (Fikretom)? ZMBT nije isti bez njega....ne d'o Bog da ga onaj Igor zamijeni, a po svemu sudeci, hoce. Lik je antipatican skroz-naskroz. Fikro je ovogodisnja zvijezda ZMBT-a. 
- Magarece_godine
#2231 Re: Hayat
ozenio se co'jek...dusa_raskopuša wrote:Sta je sa Fikrom (Fikretom)? ZMBT nije isti bez njega....ne d'o Bog da ga onaj Igor zamijeni, a po svemu sudeci, hoce. Lik je antipatican skroz-naskroz. Fikro je ovogodisnja zvijezda ZMBT-a.
- dusa_raskopuša
#2232 Re: Hayat
I koliko ga nece biti, je l' slucajno i to znas? A dusa....ozeni se i on... 
-
StupskaBitanga
#2233 Re: Hayat
šta oženio
Eno ga na medenom mjesecu
Eno ga na medenom mjesecu
- dusa_raskopuša
#2235 Re: Hayat
Ispali Elmedin i Esma...ako sam ja u toku....nista bez Fikre....on im je dusa emisije...bez njega sve nidje veze....a tek Igor....uffff...kako je iritantan lik...ne vjerujem
Zao mi Elmedina, on je meni bio simpatican skroz. Nekako je vazda bio iskren, a i da kazem da nije pjevao, pjevao je, sto jes' jes'...to sto ziri nema pojma, je vec nesto drugo.
Sto neko rece u prethodnim komentarima, Sejla forsira Saru, zasto, ne znam, ali tako je. Ista stvar je i sa Anom. Nemam nista protiv Sare, stavise, sad mi je vise okej, nego sto je prije bila, ista situacija je bila i sa Samirom. I zao mi bi, bas, jucer, sto su na nominacijama, Igor i Sejla, u duetu, prekidali Elmedina, kad je iznosio svoje misljenje o ziriju. Boze, kako su pokvareni. Ona Sejla mi se napocetku, cinila skroz ok, ali kako vrijeme odmice, pocinje da bude nalik na Igora. Igora treba cuhnuti negdje drugo, nije on za onog posla. Mnogo je provokatorski nastrojen.

Zao mi Elmedina, on je meni bio simpatican skroz. Nekako je vazda bio iskren, a i da kazem da nije pjevao, pjevao je, sto jes' jes'...to sto ziri nema pojma, je vec nesto drugo.
Sto neko rece u prethodnim komentarima, Sejla forsira Saru, zasto, ne znam, ali tako je. Ista stvar je i sa Anom. Nemam nista protiv Sare, stavise, sad mi je vise okej, nego sto je prije bila, ista situacija je bila i sa Samirom. I zao mi bi, bas, jucer, sto su na nominacijama, Igor i Sejla, u duetu, prekidali Elmedina, kad je iznosio svoje misljenje o ziriju. Boze, kako su pokvareni. Ona Sejla mi se napocetku, cinila skroz ok, ali kako vrijeme odmice, pocinje da bude nalik na Igora. Igora treba cuhnuti negdje drugo, nije on za onog posla. Mnogo je provokatorski nastrojen.
Last edited by dusa_raskopuša on 20/11/2011 15:07, edited 3 times in total.
- karanana
#2236 Re: Hayat
a jeli se stvarno ozenio?
ko je sretnica? ima li je na fejsbuku?
dobar je fikro, bolji od igora. a sto me sejla likom nervira....to je za nepovjerovat kako je arogantna i to.
mislim, i dalje bih se koprcao s njom u krevetu, ali ne bih ulazio ni u sta ozbiljnije s oshtorkondzom. drago mi je da je onog antipaticnog cocu uzela pod svoje.
ko je sretnica? ima li je na fejsbuku?
dobar je fikro, bolji od igora. a sto me sejla likom nervira....to je za nepovjerovat kako je arogantna i to.
mislim, i dalje bih se koprcao s njom u krevetu, ali ne bih ulazio ni u sta ozbiljnije s oshtorkondzom. drago mi je da je onog antipaticnog cocu uzela pod svoje.
- ema_
#2237 Re: Hayat
Baš prizeman i normalan tip Fikret , plus veoma simpatičan nastup ima
Sretno mu u bračnim vodama
.
Sretno mu u bračnim vodama
-
obala
#2238 Re: Hayat
I meni je Fikro super....svidja mi se sto se vidi da ima kucnog odgoja, kada je neko stariji obavezno ga persira...sto se ne moze reci za ostale voditelje...kada cujem onu Mirzu kako npr.Enesu Begovicu govori "ti" , kosa mi se na glavi digne...!!! A Sejla onako, prije mi je bila odvratnija, kao da se malo spustila na zemlju.
Zao mi Elmedina, dobar je bio...a Esma bezveze, nije trebala pjevati Kaliopi..ne moze to svako.
Zao mi Elmedina, dobar je bio...a Esma bezveze, nije trebala pjevati Kaliopi..ne moze to svako.
- ema_
#2239 Re: Hayat
Pa i ovo što se oženio samo pokazuje koliko je normalan u današnjem vremenu kad momci hoće da do četrdesete budalešu i promijene stotine djevojaka
.
- karanana
#2240 Re: Hayat
pa ema ja se bas ne slazem da takvo sto odredjuje da li je neko normalan ili ne, ali slazemo se da je fikro ok momak.
- ema_
#2241 Re: Hayat
Pa ne mora značiti, ima i budala koje se ožene nako bezze, ali i može. Jer realno, momak je mlad, poznat..., "šta mu je falilo" još 5 godina vodati se sa tom curom? 
-
alenthekiller
#2242 Re: Hayat
hahaha Enes Begovic seljacina, manki, pred svim forumasima sad, obradovacu te poklonom jednnim samo sto si to izjavio, ako ti hoces mislim. Ozbiljan sam stvarnomanki wrote:Grozni su obojica majko moja.. Jedino sto taj Adnan ima finu onu pjesmu vezanu za Mostar kako vec ide, a Enes Begovic je zesca seljacina, kao i vecina onih ucesnika na ZMBT.
Zao mi jedino one Jasne Kolovrat, cini mi se da se tako zove, jedna od rijetkih dama medju njima, i odlicno pjeva.
-
samko1974
#2243 Re: Hayat
Ma Igor i Sejla su mi odvratni i iritantni i oboje provokatorski nastgrojeni od samo pocetka show , ustvari sejla nije bila u prvoj seozni nego je pocela od druge al takvi su od pocetka.Pogotovo u nominacijama su mi redovito isli na zivce s time sto uvjek zele isporovocirati nesto medju ucesnicima i redovito ih prekidaju kao i sam gledatelje koji se javljaju u emisiju ako ih kritikuju.
- luckylaka
#2244 Re: Hayat
Kaze ona ,,Mirsada glupaca,,na glam blam-sezecionalni rekoh sta je kad neka spnzorusa dosla u studio.Vise mi lici na kafansku pjevaljku nego na neku miss.Cuj ,,senzecionalno,,Jadno da jadnije ne moze bit.A ovaj Igor i Sheila idu mi na onu stvar odavno al jebat ih ,,karanana,,
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2245 Re: Hayat
Sejla se pevise mahalski ponasa, Igor je nadmen i s visoka se obraca ucesnicima.. Fikret, zacas mu izleti ti, i stalno u ZMBT forsira traceve...samko1974 wrote:Ma Igor i Sejla su mi odvratni i iritantni i oboje provokatorski nastgrojeni od samo pocetka show , ustvari sejla nije bila u prvoj seozni nego je pocela od druge al takvi su od pocetka.Pogotovo u nominacijama su mi redovito isli na zivce s time sto uvjek zele isporovocirati nesto medju ucesnicima i redovito ih prekidaju kao i sam gledatelje koji se javljaju u emisiju ako ih kritikuju.
Sejla u svakoj emisiji bas dobro izgleda
- karanana
#2246 Re: Hayat
sejla izgleda dobro nema tu sta, ali da je nadmena i arogantna i da me to u jednu ruku i hladi od nje i to je definitivno.
allenthekiller, koji je to poklon, haj da vidimo.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2247 Re: Hayat
zar te to ne privlaci da je malo spustis..makar na zemljukaranana wrote:sejla izgleda dobro nema tu sta, ali da je nadmena i arogantna i da me to u jednu ruku i hladi od nje i to je definitivno.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2248 Re: Hayat
e karanana jes gledo Hovo....
- karanana
#2249 Re: Hayat
mislim da je nju tesko spustiti na zemlju, mada...mozda je drugacija u pravom zivotu.
oooo multitalentirana. nisam znao da zna pjevati i performans raditi iako stalno pjevusi uz nastupe drugih ali se ne cuje.
a pici, jesi gledo u petak? sta velis o ovoj gosci u crvenoj haljini?
oooo multitalentirana. nisam znao da zna pjevati i performans raditi iako stalno pjevusi uz nastupe drugih ali se ne cuje.
a pici, jesi gledo u petak? sta velis o ovoj gosci u crvenoj haljini?
-
hljebarnik
#2250 Re: Hayat
Sejla sluzi samo za
i pravo je privlacna sto se tice toga.