Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#201 Re: Hayat

Post by ladyblue18 »

A tako znaci. :lol: auuu puce bruka. :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#202 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:A tako znaci. :lol: auuu puce bruka. :D
ma moze ona krestati do sutra

mirza ce pobijediti zasluzeno

nadam se da ce se snaci, naci nekoga da ga malo..uputi i omeksa

a ona nek kresti koliko hoce, nisam vidjela zensko bezosjecajnije :-)
dharma

#203 Re: Hayat

Post by dharma »

Da i ja dam komentar.
Mirza- previse ga uzdizu u nebesa, i ne predvidjam blistavu karijeru. Smotan i djabe. S druge strane Adnan znatno losije pjeva, ali me toliko nasmije da bih mu i na koncert otisla :-) Ove ostale nesto nisam ni uhvatila specijalno, ali znam da mi je Anis OK, ali me onaj Emin i Kenan toliko nerviraju, da to nije normalno. Izudin i Osman se po meni provlace.
Sto se tice zenskog dijela. Meni je Jelena br.1. Negdje sam cula da je zavrsila srednju muzicku, ali nisam sigurna. Aldina dobro pjeva, ali meni se ne dopada, ai nekako je neprimjetna. Malo mi je ona nedefinisana. Ana i Verena, posebno tinkerbell, me tako nerviraju, vise od pomenute dvojice. Dunja, djabe joj guranja sto, nema slifa za nastup. Jednostavno kad je vidim na sceni :shock: Prosli put covjek ocekuje razvaljivanje, ona Donu Ares( i to ne bih ni znala sta je da ne bi reklama 5 minuta prije, i onda cekaj opet da vidim jel stvarno to to :-) )
Ziri, iskreno Ana me nervira. Ne bih rekla da Gordana gura Dunju, ne djeluje mi tako. Dok Ana izabere na pocetku nekoga i ne pusta. Ali ne zaboravite da je i njihovo da ne "ljute" publiku, i vjerovatno gledaj glasove. Bolje staviti nekoga ko inace ima manje glasova, da navijaci skoce i prihvate se telefona :-) :-)
Voditeljski parovi :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Fikret uzas, kako me taj momak nervira, totalno su svi neprofesionalni a pogotovo on. Za njim slijedi Sejla, ne znam nadima, ali ono je strasno. Stvarno bi se trebala spustiti malo na zemlju. Igor se puno peci i samo me tjera da prebacim, a Mirza mi je ne znam. Nit smrdi niti mirise. (ako cita osisaj kosu kratko, puno ti je ljepse :-D ).

Uh koliko napisah. Strasno :D
Komšinica

#204 Re: Hayat

Post by Komšinica »

dharma wrote:Fikret uzas, kako me taj momak nervira, totalno su svi neprofesionalni a pogotovo on.
Dobro je da nisam jedina. :-D
hedonism

#205 Re: Hayat

Post by hedonism »

Loulou wrote:
E sad... Meni nije jasan "fenomen" Dunje Fazlić. :? Ta je djevojka vjerovatno uzimala sate pjevanja kod nekog od članova žirija ili sviju njih. Ljudi je u nebu dižu, a ja nikako da dočekam taj mind-blowing nastup i performans.
:thumbup:

Prvo, da i ja kazem nesto o ovom ZMBT .. nikad prije nisam gledala, al eto ovu sezonu pratim, subotom dok se odmaram/izlezavam gledam reprizu :-D
Sto se tice ovog Mirze, lik solidno pjeva ali nije za scene. Sav je pospan, dosadan, pjeva neke isprane pjesmuljice..uglavnom, ne svidja mi se.. on ocito zna da je favorit i tako se i ponasa-opusteno, ubjedjen u pobjedu i zato se i ne trudi.
@plain vanilla: skontali smo, tebi je ocigledno favorit.

Dunja Fazlic mi je ubjedljivo najmrza od svih takmicara. Da pjeva odlicno-ne pjeva, ni blizu. Da izgleda dobro-ne izgleda. Prema tome, ne vidim razlog za onoliku aroganciju. Sila joj neka udarila u glavu, imam osjecaj da dodje da odradi posao (poslije nekad i pobjedi) i to je to. Apsolutno se ne trudi. Vazda u nekim suknjetinama, odjelima koji su preveliki... :skoljka: ono kao "boli me briga, mogu doc i u vreci za smece ja sam najbolja" :?

jos da kazem da mi je Aldina favorit.. cura super pjeva, skromna, kulturna.. svaka cast!

a sto se tice voditelja :x znaci, da mogu onu Sejlu bih zapalila. Zivu. Nikad mi nece bit jasno ko nju gura. Cura (neobjasnjivo/ocajno) vodi skoro svaku emisiju, ima iritantan glas, stajling :run: Smisao za humor... uzas :cry:
Fikret i Mirza :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: prosto mi se place ... jos kad sam ih vidjela u onom krevetu...tlak mi je s 90/60 otiso na 200/180 :x isto vazi i za njihovo vodjenje Glam Blam emisije... humor im je neprikosnoven :-? :? :shock:
Igor... pa kad pogledas ovo 3 gore on bi mozda i mogao proc...

Ziri ovog show-a je ocajan... jedino gdja Gordana ima iole ljudskosti u sebi... ana i ognjen (mala slova nisu slucajnost) su iskompleksirani ljudi koji terorisu oni jadnu djecu, izivljajaju se na njima... ma uzas :evil:
samo_ovaj_put

#206 Re: Hayat

Post by samo_ovaj_put »

moj favorit dunja
mirza,jelena,nihada dobri pjevaci
marko,osman najlosiji
ostalo prosjek cisti

onaj sto je sinoc na grandu ispao(ne pratim da se razumijemo al znam da je sinoc to bilo i da je neko ispao iako ih ima jos najmanje 30 u igri) bi pobjedio u ovoj muzickoj emisiji

i jos nesto mi je palo napamet,prije nekih mjesec dana,ana je rekla adnanu da on NECE biti treci adnan u ovoj emisiji(aludirajuci na to da momak nece pobjediti jer su prethodna dva pobjednika bili adnani),a momak je u iducoj emisiji bio prvi na listi,i svaki naredni put je bio medju 3
bravo profesorice oci moje lijepe

onaj pink profa najsimpaticnija i najrealnija
ognjen krmak!
plain vanilla

#207 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

marko bi mogao naslijediti deena :D
citroen

#208 Re: Hayat

Post by citroen »

Meni Aldina ne pjeva lose,ali opet ce musko pobijediti :D :D :D
dharma

#209 Re: Hayat

Post by dharma »

Komšinica wrote:
dharma wrote:Fikret uzas, kako me taj momak nervira, totalno su svi neprofesionalni a pogotovo on.

Ima nas jos, sigurna sam :D
sheilak

#210 Re: Hayat

Post by sheilak »

@Loulou, @plain vanilla

Neko je pjevao Singin' rock and roll od Stijena. Na tu sam djevojku mislila.
dharma

#211 Re: Hayat

Post by dharma »

Onda je Jelena, i bila je u crvenom.
plain vanilla

#212 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

dharma wrote:
Komšinica wrote:

Ima nas jos, sigurna sam :D
:zoka: ko je fikret
Loulou

#213 Re: Hayat

Post by Loulou »

citroen wrote:Meni Aldina ne pjeva lose,ali opet ce musko pobijediti :D :D :D
Tačno, a razloge smo identificirali :D

A ja se smijem kladit' da Ana i Ognjen "džoker za spas" čuvaju za trenutak kad ispadne Fazlićka. :D
dharma

#214 Re: Hayat

Post by dharma »

Ma onaj sto se javlja iz bekstejdza, ofiran pravo. Znas sigurno
Loulou

#215 Re: Hayat

Post by Loulou »

sheilak wrote:@Loulou, @plain vanilla

Neko je pjevao Singin' rock and roll od Stijena. Na tu sam djevojku mislila.

To? To nisam gledala :D
Ali, Jelena je izvrsna.
plain vanilla

#216 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

jelena je odlicna

jos izgovara neka slova mekano , š i ž slatko skroz

ne znam koliko godina ima, ali ima odlican izbor pjesama ( za razliku od mirze) i super ih otpjeva
BiH-x

#217 Re: Hayat

Post by BiH-x »

Jelena je super

slobodni armirach

#218 Re: Hayat

Post by slobodni armirach »

jel' im ono dijete, ona gara od voditeljice MUTIRALA, Vlado Kalember bi se osramotio kraj nje
Jara

#219 Re: Hayat

Post by Jara »

Ganjanje veza - ofirno! :D
dharma

#220 Re: Hayat

Post by dharma »

Ovi stvarno sve gori i gori :roll: Gledam maloprije (da mi je znati ko me natjera da gledam uopste), i glam godine dolazak Anđe, i haj neka je. Uostalnom, njima je haman glam sto je ljakse Fikret ganjao Anđu po Goraždu, i pustaju onako uz mali pip kako Fikret salje u p.m nekoga sto mu bibice u autu dok ovaj se okrece na cesti izmedju auta. Kriza, neka ovako nastave i njih brisem sa tv-a :D
plain vanilla

#221 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

intereseantno da kad smo komentirali pjevace one ZMBT niko ne spomenu Kenana :D
nellington

#222 Re: Hayat

Post by nellington »

plain vanilla wrote:intereseantno da kad smo komentirali pjevace one ZMBT niko ne spomenu Kenana :D
To samo pokazuje da mene nije bilo u toj diskusiji :D Bar me lokalpatriotizam tjera da navijam za Kenu :D
dharma

#223 Re: Hayat

Post by dharma »

plain vanilla wrote:intereseantno da kad smo komentirali pjevace one ZMBT niko ne spomenu Kenana :D
Kako bona, pa napisah ja da me nervira :roll: :D
plain vanilla

#224 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

nellington wrote:
To samo pokazuje da mene nije bilo u toj diskusiji :D Bar me lokalpatriotizam tjera da navijam za Kenu :D
nemoj, tita ti :oops: :lol:
nellington

#225 Re: Hayat

Post by nellington »

plain vanilla wrote:
nellington wrote:
nemoj, tita ti :oops: :lol:
Zakuni me Nidžom, pa neću :lol:
Post Reply