treger wrote:i ne mogu da vjerujem da pink pušta OZBILJNU MUZIKU
pa haloooooo nije to muzika za dan žalosti
i ozbiljna muzika je muzika!!!
bože sačuvaj!
To je Pink
bravo hayat i tv1
Moderator: anex
bože sačuvaj!
gdje se to puštala ozbiljna muzika kada je dan žalosti????????????????????????????????Better Man wrote:Koliko ja znam uvijek se pustala ozbiljna muzika kad je dan zalosti, a i naziv istesve govori. tako da niste upravu sa kritikom.
bože sačuvaj!
OTV Valentino kao i prosle godine postavio je ovu poruku za dan zalosti.treger wrote:jel to na Moja TV?because_of_you wrote:Nakav OTV Valentino, tako nešto.
ja na telemach imam sve muzičke...pa i bn music ..naravno rade...
jel krenuo taj Hayat music na Moja TV? pričali su da bi trebalo ...ja čula da su ih stavili pod test na neki broj..nemam pojma koji..ima ih na stream a jesu krenuli na moja tv?
kod nas prije na svim televizijamatreger wrote:gdje se to puštala ozbiljna muzika kada je dan žalosti????????????????????????????????Better Man wrote:Koliko ja znam uvijek se pustala ozbiljna muzika kad je dan zalosti, a i naziv istesve govori. tako da niste upravu sa kritikom.
Izvinit ćeš, ali je Hayat u primetimeu emitirao seriju "Kad lišće pada", a u 22:00h nekakav "Zadnji kineski car"treger wrote:koliko vidim hayat cijeli dan nije pustio ni jedan drugi sadržaj koji nije na temu srebrenica
a na ostalim vidim serija turska španska ili film
toliko o modernim profesionalnim i super televizijama
nemaju kapaciteta da jednom godišnje na žalost imaju i program kakav treba
sramota za ftv i bht a tv1 je još mlada...pink i obn neću ni pominjat..to nisu televizije
jeste, samo u 8 je išla serijaSasvim_Obican wrote:Izvinit ćeš, ali je Hayat u primetimeu emitirao seriju "Kad lišće pada", a u 22:00h nekakav "Zadnji kineski car"treger wrote:koliko vidim hayat cijeli dan nije pustio ni jedan drugi sadržaj koji nije na temu srebrenica
sramota za ftv i bht a tv1 je još mlada...pink i obn neću ni pominjat..to nisu televizije
moderatorice, prije nego idući put stisneš OFF, molim te da provjeriš šta je ozbiljna muzika.ladyblue18 wrote:treger wrote:i ne mogu da vjerujem da pink pušta OZBILJNU MUZIKU
bože sačuvaj!Nakon sto si dobro pohvalio hayat
onda si krenuo sa neosnovanom pljuvacinom po drugim kucama, hem lupas hem ides off.
Tema je hayat!
pitaj ''malo starije'' ljude (one koji se sjecaju svog zivota prije 90tih) kako se prije na tv kanalima obiljezavao dan zalosti ...treger wrote:gdje se to puštala ozbiljna muzika kada je dan žalosti????????????????????????????????Better Man wrote:Koliko ja znam uvijek se pustala ozbiljna muzika kad je dan zalosti, a i naziv istesve govori. tako da niste upravu sa kritikom.
Kad god je dan žalosti bilo kod nas ili u u drugim zemljama ex Yu na tv stanicama tih zemalja išla je ozbiljna tj. klasična muzika tužnog tipa koja odgovara datoj prilici.treger wrote:gdje se to puštala ozbiljna muzika kada je dan žalosti????????????????????????????????Better Man wrote:Koliko ja znam uvijek se pustala ozbiljna muzika kad je dan zalosti, a i naziv istesve govori. tako da niste upravu sa kritikom.
Ima u Jergovićevoj Historijskoj čitanci lijep tekst koji opisuje kako su, kada se pred dnevnik umjesto crtanog pojavi ozbiljna muzika, jugoslovenski očevi sjedali pred televizor, očekujući dnevnik da vide "kakav nas je sad belaj zadesio". Na ovaj način obilježavane su velike nacionalne tragedije, najčešće rudarske nesreće, padovi aviona, željezničke nesreće, zemljotresi i sl.Better Man wrote:Kad god je dan žalosti bilo kod nas ili u u drugim zemljama ex Yu na tv stanicama tih zemalja išla je ozbiljna tj. klasična muzika tužnog tipa koja odgovara datoj prilici.treger wrote:gdje se to puštala ozbiljna muzika kada je dan žalosti????????????????????????????????Better Man wrote:Koliko ja znam uvijek se pustala ozbiljna muzika kad je dan zalosti, a i naziv istesve govori. tako da niste upravu sa kritikom.
Haman pa su obicni forumasi obrazovaniji od tvojih muzickih profesora.treger wrote:
moderatorice, prije nego idući put stisneš OFF, molim te da provjeriš šta je ozbiljna muzika.
u porodici imam muzičkih profesora i svaki muzički radnik će ti potvrditi...
ozbiljna muzika nije muzika za tugovanje niti se pušta na sprovodima sahranama dženazama ...niti se tretira kao takva..a to što je percepcija u našem narodu takva, je samo jer se zna koji postotak naroda obrazovan...
offtopicSasvim_Obican wrote:Izvinit ćeš, ali je Hayat u primetimeu emitirao seriju "Kad lišće pada", a u 22:00h nekakav "Zadnji kineski car"treger wrote:koliko vidim hayat cijeli dan nije pustio ni jedan drugi sadržaj koji nije na temu srebrenica
Bez sumnje.Harry Lime wrote:offtopic
'Posljednii kineski car' nije 'nekakav' vec po mnogima filmski 'masterpis'.
Ne baš sve što hoćeProbuseniDolar wrote:Privatna tv ima pravo da pusta sta hoce, tako da je kompletna ova prica offtopic. Ne smeta mi serija na hayatu, ozbiljna muzika na pinku, turbo folk na osm. Zalost je zalost, ali pare su pare
Vidis ima nas razliciti pa meni recimo smeta muzika na Dan zalosti bez obzira da li se radi o drzavnoj ili privatnoj tv kuci.P.S.Nadam se da si se pogresno izrazio kada si rekao da ti ne smeta turbo-folk da li na osmProbuseniDolar wrote:Privatna tv ima pravo da pusta sta hoce, tako da je kompletna ova prica offtopic. Ne smeta mi serija na hayatu, ozbiljna muzika na pinku, turbo folk na osm. Zalost je zalost, ali pare su pare
čini mi se da ima i nekih koji znaju pjevati,a taj direktor mi je malo gay...ali u svakom slučaju iritantanplain vanilla wrote:e gledam reprizu sinoc ZMBT, neki mali iz Slovenije..ako ne odustane, vjerovatno ce do finala
a onaj direktor..ne znam sta radi u ziriju..cim se pojavi kakva utegnuta, njemu osmijeh od uha do uha-dobar stajling, fino izgledas