cudo on nema emisiju na TVSarajevski_Marlboro wrote:Čudi me da Nazif nema temu na SA-xu...
Zaslužuje je...hahahahha
njemu ne bi trebali gosti, sve bi on sam
Moderator: anex
cudo on nema emisiju na TVSarajevski_Marlboro wrote:Čudi me da Nazif nema temu na SA-xu...
Zaslužuje je...hahahahha
Ima emisiju !!!plain vanilla wrote:cudo on nema emisiju na TVSarajevski_Marlboro wrote:Čudi me da Nazif nema temu na SA-xu...
Zaslužuje je...hahahahha
ne gledam TVSarajevski_Marlboro wrote:Ima emisiju !!!plain vanilla wrote:cudo on nema emisiju na TVSarajevski_Marlboro wrote:Čudi me da Nazif nema temu na SA-xu...
Zaslužuje je...hahahahha
Kako to ne znaš![]()
![]()
![]()
Fahroni ga zaposlio
nisam sigurna da imam tu TVSarajevski_Marlboro wrote:![]()
Pa kako nema?
Fahronijeva televizija ALFA !
Ne gledam ga (samo zato sto nikad nece ugostiti Serifa Konjevica),ali znam da postoji.
Ko ono može zvati televizijomSarajevski_Marlboro wrote:![]()
Pa kako nema?
Ne gledam ga (samo zato sto nikad nece ugostiti Serifa Konjevica),ali znam da postoji.
Sarajevski_Marlboro wrote:![]()
Pa kako nema?
Uglednik wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:![]()
Pa kako nema?
![]()
To bi bio show.
...on je medvedjom stazom dosao u grad.....
leet wrote:Uglednik wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:![]()
Pa kako nema?
![]()
To bi bio show.
...on je medvedjom stazom dosao u grad.....
Ovaj sto savjetuje kandidate da pjevaju pjesme iz Hayat produkcije?Rottweiler wrote:Ovaj direktor Hayat produkcije Ahmed Svrakic je u pogresnom filmu, bolje bi mu odgovaralo da ide na Romaniju cuvati ovce, nego sto glumi nekog znalca u ovom ziriju.
PS. A moze i Igora povesti sa sobom
bez tebe mi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze trajuuuuDuctus Holedocus wrote:imaju svega 3 pjesme,koje sam (iako ne volim tu muziku)napamet naucila..I nekad se uhvatim kako ih pjevam..
Tipa,"ja jos kosu vezem kaaaaaao nekad davno.."![]()
minjonja wrote:bez tebe mi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze trajuuuuDuctus Holedocus wrote:imaju svega 3 pjesme,koje sam (iako ne volim tu muziku)napamet naucila..I nekad se uhvatim kako ih pjevam..
ne znamdharma wrote: Od kad je ovaj klip![]()
![]()
leet wrote:ne znamdharma wrote: Od kad je ovaj klip![]()
![]()
pare,pare,pare,pare ljude kvare...dharma wrote:Ccccccccc, kako zaboraviste
Umrem li, bice to od srca, .................med i slatko grozdje![]()
![]()
ama dje necu znati kako je tobecause_of_you wrote:minjonja wrote:bez tebe mi daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuze trajuuuuDuctus Holedocus wrote:imaju svega 3 pjesme,koje sam (iako ne volim tu muziku)napamet naucila..I nekad se uhvatim kako ih pjevam..
![]()
![]()
Sve je to fino, al kad vam se Selma Bajrami uvrti u sluh...![]()
![]()
Voli me do boolaaaaaaa, svakim dijeelom tvooga srcaaaa, voooli meeeee![]()
![]()