Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dabogda podapeo sam sebi kad god pomislim da si me zajeb'o. Imo zutih para u dzepu koliko sam suza za tobom proplakala. dabogda te ufatio radar kad god budes zurio da je vidis. Dabogda zaboravio novcanik onda kad je budes vodio na romanticnu luksuznu veceru. Dabogda ti se porukala sa jaranom.
ja uvijek mislim da je ignoriranje i tihi prezir uvijek bolji od otvorene implementacije agresivnih misli, misao iza toga bi bila sljedeca: "tom nekom pretjeranom reakcijom pokazujem da josh uvijek mozhe pobuditi jake osjecaje u meni pa bila to "samo" mrzhnja" dakle less is more :D
Saian wrote:ja uvijek mislim da je ignoriranje i tihi prezir uvijek bolji od otvorene implementacije agresivnih misli, misao iza toga bi bila sljedeca: "tom nekom pretjeranom reakcijom pokazujem da josh uvijek mozhe pobuditi jake osjecaje u meni pa bila to "samo" mrzhnja" dakle less is more :D
Saian wrote:ja uvijek mislim da je ignoriranje i tihi prezir uvijek bolji od otvorene implementacije agresivnih misli, misao iza toga bi bila sljedeca: "tom nekom pretjeranom reakcijom pokazujem da josh uvijek mozhe pobuditi jake osjecaje u meni pa bila to "samo" mrzhnja" dakle less is more :D
potpisujem ako autor dozvoli
pa ti si djevica ne znas vatren biti ali sta cemo mi bikovi, skorpije, strijelci??? kad vidimo crveno uhhhhh
potpisujem ako autor dozvoli
dakako da dozvoljava ova ce zahebancija na "bubble boy" - sindrom izgleda potrajat, najpametnije mi je "less is more" pristup