Haski poklanjanje
Moderator: anex
- Tears
#1 Haski poklanjanje
Ako ima neko da poklanja haski ne bitno dal su stenad ili vec odrasli ili ako ima neki haski lutalica (al cisto sumljam da ih ima puno kod nas ) , nek mi se javi rado bih udomio kod sebe kuci 
-
zvrk
#2 Re: Haski poklanjanje
u ugorskom imas izbacenog haskija
u prači imas dva
a imas i ovog tuzla, zivinice ili lukavac je lokacija
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 897&type=1
vjerovatno svi traze dodatno vrijeme za socijalizaciju posto su bili kod nerasta kojekakvih prije izbacivanja, ali vrijedi - to ti kazem ja, - udomitelj istraumiranog i iz straha agresivnog haskija
u prači imas dva
a imas i ovog tuzla, zivinice ili lukavac je lokacija
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 897&type=1
vjerovatno svi traze dodatno vrijeme za socijalizaciju posto su bili kod nerasta kojekakvih prije izbacivanja, ali vrijedi - to ti kazem ja, - udomitelj istraumiranog i iz straha agresivnog haskija
-
zvrk
#3 Re: Haski poklanjanje
evo ti jos jedan koji se poklanja - ovaj cak iz vlasnickih ruku
- Tears
#4 Re: Haski poklanjanje
nista izgleda od njih , zadnja vlasnica kojoj sam se javio ili nije procitala poruku ili je ispalila
Da li zna jos neko , sto se tice Haskija ?
Da li zna jos neko , sto se tice Haskija ?
- Cholina_Lokica
#5 Re: Haski poklanjanje
Pogresno sumnjas, nazalostTears wrote:Ako ima neko da poklanja haski ne bitno dal su stenad ili vec odrasli ili ako ima neki haski lutalica (al cisto sumljam da ih ima puno kod nas ) , nek mi se javi rado bih udomio kod sebe kuci
- Tears
#6 Re: Haski poklanjanje
Cholina_Lokica wrote:Pogresno sumnjas, nazalostTears wrote:Ako ima neko da poklanja haski ne bitno dal su stenad ili vec odrasli ili ako ima neki haski lutalica (al cisto sumljam da ih ima puno kod nas ) , nek mi se javi rado bih udomio kod sebe kuciSvako malo haskija po ulici jako puno... Ako nahvatam kakvog javim
ja ih slabo vidjam pa zbog toga
Ae vidi pa mi javi
- Cholina_Lokica
#7 Re: Haski poklanjanje
U Praci imaju 2 haskija, 6-7 mjeseci
- Tears
#8 Re: Haski poklanjanje
hvala vam , udomio sam jednog preleeepog 
-
zvrk
#9 Re: Haski poklanjanje
sretno i zapamti: haskiji trebaju strpljenje i ljubavTears wrote:hvala vam , udomio sam jednog preleeepog
a samo zato sto se prave mutavi kad im nesto nije cejf - nemoj ni na sekundu pomisliti da su glupi
samo te levate