HASISARI POMOZITE
Moderator: _BataZiv_0809
-
Santos
#1 HASISARI POMOZITE
Dajte ljudi nemogu nikako da se sjetim imena one stvarke Gamare ili tako nesto,znam sve povrsno i da tu stvarku sviraju svabe neki Bi Control ili slicno pa ako neko zna nek mi tacno napise naziv grupe ili pjesme,a ako neko zna jos neku dobru stvarku iz Kaktusa bio bi mu zahvalan.Sve su one mene u glavi a sam tanak sa preciznim pisanjem grupa pa slabo sta nadjem.Recimo znam dobru stvarku iz Kaktusa od grupe al ponaskem Haukvin e sad kako tacno napisat naziv te grupe neznam pa eto ako ko ima nek mi malo pomogne.
- black
#2 Re: HASISARI POMOZITE
krautrock grupa Birth Control a stvarka se zove Gamma RaySantos wrote:Dajte ljudi nemogu nikako da se sjetim imena one stvarke Gamare ili tako nesto,znam sve povrsno i da tu stvarku sviraju svabe neki Bi Control ili slicno pa ako neko zna nek mi tacno napise naziv grupe ili pjesme,a ako neko zna jos neku dobru stvarku iz Kaktusa bio bi mu zahvalan.Sve su one mene u glavi a sam tanak sa preciznim pisanjem grupa pa slabo sta nadjem.Recimo znam dobru stvarku iz Kaktusa od grupe al ponaskem Haukvin e sad kako tacno napisat naziv te grupe neznam pa eto ako ko ima nek mi malo pomogne.
-
Nancy Drew
-
rikardoreis
pored Gamma Ray, preporucujem ti i The work is done