Info na PM.

Voljan sam ti dati 150 US$ za jedan par, evo zaradi na meni. Kada bih mogao dobiti po toj cijeni? Odnosno, trebala bi mi tri para, razliciti brojevi. Javi kada si spreman za transakciju, pa da budemo svi zadovoljni.Ekspanzi wrote:i to kako da zaradjujes.. te cizme su 130 USD sto je otprilike 180 km.. ne moras duplo na njima zaradit..
Ekspanzi wrote:i to kako da zaradjujes.. te cizme su 130 USD sto je otprilike 180 km.. ne moras duplo na njima zaradit..
phil manzanera wrote:Voljan sam ti dati 150 US$ za jedan par, evo zaradi na meni. Kada bih mogao dobiti po toj cijeni? Odnosno, trebala bi mi tri para, razliciti brojevi. Javi kada si spreman za transakciju, pa da budemo svi zadovoljni.Ekspanzi wrote:i to kako da zaradjujes.. te cizme su 130 USD sto je otprilike 180 km.. ne moras duplo na njima zaradit..
Sa druge strane, ovo je moja cijena, pa kome se svidja bujrum, a kome se ne svidja, neka vidi gdje ima bolje.
No za tvoju informaciju, na cijenu iz USA, idu troskovi transporta na relaciji USA-BiH, kao i regularne pristojbe drzavi BiH, tj. carina i PDV.
Uostalom, cemu sva ova diskusija i offtopičarenje?
Kenan-Safvet wrote:Nisam nosio njegove cizme jer se bavim potpuno drugim stvarima i u mom poslu takve cizme izazivaju strah. One su jedne cizme koje su zaista jedinstvene na savremenom trzistu cizama u Italiji koja je cak i sama poprimila oblik cizme, zbog prenapucenosti trzista. Ukoliko u Sarajevo postoji neko ko zaista nosi ove cizme, on je za mene pravi machak u cizmama. Harley Davidson cizme forever (fireball of lust).
Kenan-Safvet wrote:Nisam nosio njegove cizme jer se bavim potpuno drugim stvarima i u mom poslu takve cizme izazivaju strah. One su jedne cizme koje su zaista jedinstvene na savremenom trzistu cizama u Italiji koja je cak i sama poprimila oblik cizme, zbog prenapucenosti trzista. Ukoliko u Sarajevo postoji neko ko zaista nosi ove cizme, on je za mene pravi machak u cizmama. Harley Davidson cizme forever (fireball of lust).