Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Harlem shake, ples crnaca iz USA je ovih dana postao popularan, ali interpretiran na potpuno drugi, ali bas inovativan nacin. Nesto neobicno i novo nikad ne skodi
Dakle ovo je odvratno losa kopija i pokusaj (ocigledno "uspio") da se kopira gaggam stajl ili kako vec.
A razlika je vise nego ocigledna (ganga stajl:) imamo jednu "simpaticnu pjesmu" "simpaticnog lika" i to je zaludilo svijet i to je to ali ovo sranje je tako jadan pokusaj da se nesto napravi na fazon gange.
ova idiotarija mi stavrno jasna nije.
To je toliko plastika, ni simpaticno ni lijepo ni pametno ni nesto sto moze da te podigne da pleses dakle idiotizam nulte kategorije.
No vazno je da su bosanci "dio " svijeta i poceli kao sizofrenicari da se trzaju jer to je Harlem sejk hahaha.
Fakat odvratno a mediji su toliko sranje da je to neopisivo!!!
Alfa159 wrote:Dakle ovo je odvratno losa kopija i pokusaj (ocigledno "uspio") da se kopira gaggam stajl ili kako vec.
A razlika je vise nego ocigledna (ganga stajl:) imamo jednu "simpaticnu pjesmu" "simpaticnog lika" i to je zaludilo svijet i to je to ali ovo sranje je tako jadan pokusaj da se nesto napravi na fazon gange.
ova idiotarija mi stavrno jasna nije.
To je toliko plastika, ni simpaticno ni lijepo ni pametno ni nesto sto moze da te podigne da pleses dakle idiotizam nulte kategorije.
No vazno je da su bosanci "dio " svijeta i poceli kao sizofrenicari da se trzaju jer to je Harlem sejk hahaha.
Fakat odvratno a mediji su toliko sranje da je to neopisivo!!!
Smori i gangam style kao i ovaj shake i jos brdo tih nekih "internet fenomena" koje prosto ne znam cemu sluze ni zasto su toliko "popularni", osim sto je neko izvalio da su popularni i onda tu bude neki domino efekat nejasne popularnosti.
Warashii wrote:Smori i gangam style kao i ovaj shake i jos brdo tih nekih "internet fenomena" koje prosto ne znam cemu sluze ni zasto su toliko "popularni", osim sto je neko izvalio da su popularni i onda tu bude neki domino efekat nejasne popularnosti.
Kad vidim ko sve u ovoj državi ima pravo glasa, jeza mi uhvati !
Pa halo, razumijem da ljudi imaju slobodnog vremena, ali nabijati se, cičati i demolirati kućni inventar jer je to "fazon" je van svake pameti.
It_is_a_Leclerc wrote:Kad vidim ko sve u ovoj državi ima pravo glasa, jeza mi uhvati !
Pa halo, razumijem da ljudi imaju slobodnog vremena, ali nabijati se, cičati i demolirati kućni inventar jer je to "fazon" je van svake pameti.