Gerard je napisao/la:
pape je napisao/la:Haris Medunjanin kiest voor Oranje / Haris Medunjanin izabrao Oranje (narandzaste)
Haris Medunjanin verkiest Oranje boven Bosnië & Herzegovina. De 21-jarige middenvelder van Jong Oranje beschikt over zowel de Nederlandse als de Bosnische nationaliteit en had van de Bosnische bond een uitnodiging ontvangen voor de vriendschappelijke A-interlands tegen Zuid-Korea (26 mei, 2-0 verlies) en Iran (31 mei).
"Ik heb nog veel familie in Bosnië wonen, maar ik heb de directeur van de Bosnische bond verteld dat ze te laat waren", verklaarde de speler van AZ in het Noordhollands Dagblad. "Ik ben nu 21 jaar en wil alleen voor Nederland spelen. Voor Bosnië kies ik daarom sowieso niet meer."
"Imam jos puno familije koja zivi u Bosni, ali sam direktoru bosanskog saveza rekao da su zakasnili", izjavio je igrac AZ-a za "NH Dagblad". Sada mi je 21 godina i zelim samo za Holandiju igrati. Za Bosnu u svakom slucaju necu igrati".
Medunjanin vluchtte op zevenjarige leeftijd samen met zijn ouders uit Bosnië en woonde aanvankelijk in asielzoekerscentra in Scandinavië. Later kwam hij in Alkmaar terecht en daar werd hij opgemerkt door AZ, waarvoor hij sinds de C-jeugd actief is. Medunjanin speelde dertien Eredivisieduels en scoorde daarin drie keer. Vorig jaar was hij voor Nederland present op het WK onder 20 en momenteel verblijft hij met Jong Oranje in Portugal voor het EK onder 21.
A sto ne pise da su mu trazili pare..
-da ga uvrste na klupu = $$$$ ?
-da udje s klupe = $$$$$ ?
-da igra od prve(neku prijateljsku ili neku estoiju, armeniju) = $$$$$ ?
Prva opcija je 4-vero cifrena, ostale su sa jednom 0 vise
btw probaj pogodit cifre
Pa i ja se pitam sto to nije izjavio ako je tacno. Lijepo je mogao reci: necu da igram jer mi je taj i taj trazio pare...ma pusti suplje. Cuj zakasnili ste sa pozovom, a nije ni 21 napunio inace drugacije i ne bi mogao igrati (po tadasnjim pravilima). Ma sta se ima tu diskutovati. Sve da je oslobodio cijelu Bosnu nije reprezentativni kalibar...eventualno za neku utakmicu protiv Gabona, Paname - za olimpijsku selekciju da se kali desetak godina.