Haris Export
-
StupskaBitanga
#1 Haris Export
eee ljudi jel ovaj shop tipa azel bagatela
ima li iko više informacija
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
bogam' i turskesunchitsa wrote:stvari iz njemačke, dosta jeftine, ima dobrih stvarčica, ali ima i sa felerom. treba biti oprezan pri kupovini. i brojevi su im niđe veze, moraš probati bez obzira na veličinu.
JEste tipa BAGATELA i AZEL ali su moderniji krojevi
Ima cak i za mene ovako krakatu i hlaca i majica
Brojevi su fakat nidje veze, sve sto smeknes moras probat.
- vjesticanametli
vala zoomke aj sad hajruj jedne pantAle 
-
Mina_sa
#5 Re: Haris Export
Nisam bila, ali prijateljica mi je kupila pravo slatki majica koje nisu skupe, a super igledajuStupskaBitanga wrote:eee ljudi jel ovaj shop tipa azel bagatela
- zenny
mnogo modernije od azela i bagatele al' su i malo skuplji... mozete naletiti i na stvari poznatih proizvodjaca... neki dan sam uzeo sebi prejaku majicu "ed hardy" koji nisam nasao nigdje u sarajevu prije... uglavnom dobra radnja ali svaku stvar treba dobro pregledati prije kupovine jer ih ima mnogo sa felerima... lagano 
- Maraschino
#10 Re: re
ma ti ces meni u Trst iciLace wrote:ne zalazim na dobrinjububa wrote:20 m nize Azela na Dobrinji..pogledaj malo bolje i vidjeces. Mislim da ima neki second hand shop pored njega..
- Lace
#12 Re: re
necu, nemam HR putovnicuMaraschino wrote:ma ti ces meni u Trst iciLace wrote:ne zalazim na dobrinjububa wrote:20 m nize Azela na Dobrinji..pogledaj malo bolje i vidjeces. Mislim da ima neki second hand shop pored njega..
- Maraschino
#13 Re: re
opet te lazuLace wrote:necu, nemam HR putovnicuMaraschino wrote:ma ti ces meni u Trst iciLace wrote: ne zalazim na dobrinju
u Trst mozes i sa drugim putovnicama, a ne samo HaRi putovnica
- Lace
#14 Re: re
ne lazu me...sa HR ne treba viza...sa BiH...treba ...jel tu ima sta nejasnoMaraschino wrote:opet te lazuLace wrote:necu, nemam HR putovnicuMaraschino wrote: ma ti ces meni u Trst ici![]()
u Trst mozes i sa drugim putovnicama, a ne samo HaRi putovnica
-
Mina_sa
#15 Re: Haris Export
evo ja maloprije bila
kupila neku majicu pravo lijepu za ljeto..uglavnom ima finih topica, majica a nije skupo

-
CRO-srce-BiH
#16 Re: Haris Export
e bio sam dole nakon sto procitah vase hvale i kudjenje, ima stvari od sljokastif katastrofa do zbilja prihvatiljivih stvari, sportsi likovi imaju milijun trenirki i sl za izabrati, kupio sam hlace kojima je savrsen kroj i materijal jako cvrst i dobar ne prave se koljena i nije ono fol da se pocjepaju imedju nogu za 5 dana bude nakon 7 dana haha zeza moze se izabrati, a ima sltkica koja radi u Bajrama Zenunija Indira meddd kupio bih i najlonke samo da me usluzi

- Tesssa
#17 Re: Haris Export
Bila i ja neki dan
sve super, al zasto mi se mora Mile Kitic (il neki slican njemu) bukvalno derati na uho dok kupujem
Htjela sam da vrisnem koliko su pojacali muziku 
sve super, al zasto mi se mora Mile Kitic (il neki slican njemu) bukvalno derati na uho dok kupujem
- CLIO
#18 Re: Haris Export
He pa ne hmozhe hi pare i jare. Nesto se mora trpit. A bolje i Mile Kitic nego Mile Ronhill.Tesssa wrote:Bila i ja neki dan![]()
sve super, al zasto mi se mora Mile Kitic (il neki slican njemu) bukvalno derati na uho dok kupujemHtjela sam da vrisnem koliko su pojacali muziku
- buba
#19 Re: Haris Export
Nijesam otamo zavirilia poodavno
Skoro bila u Azelu, ali valjda ciste ovu zimsku garderobu, pa jedva da ima sta proljetno i ljetno..za djecu jos manje
.
Skoro bila u Azelu, ali valjda ciste ovu zimsku garderobu, pa jedva da ima sta proljetno i ljetno..za djecu jos manje