Procitah interview sa "nasim" Haretom objavljen u Danima i moradoh otvoriti ovu temu samo sa jednim ciljem. Naime, znao sam da je "nas" Hare egotriperash ali nakon ovako primitivnog i gadljivog istupanja u medijima dobio sam neodoljivu zelju da mu nesto porucim (valjda ce mu neko prenijeti:)). "Hare drago mi je da si starosjedilac u ovom gradu, 7 koljena nije mala stvar! Upotrijebio si u dvije-tri recenice muske i zenske polne organe na vise nacina kako bi valjda pokazao da ti jesi sarajlija jer se mi rodjene sarajlije upravo tako izrazavamo da bi se medjusobno raspoznavali iako se ne znamo ; ). Malo si to i previse forsirao, valjda kako bi jos vise naglasio kako si ustvari za.eban i neovisan od ovih kojima savjetujes da ograde sto su oslobodili u ratu dok si ti pevao po Begeshu. Nego, zelim da ti kazem onako po sarajevski kako se oduvijek dijelismo u ovom gradu na pravu raju i ove druge u koje si se svrstao, ti si pravi SHUPAK!"
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Haris Dzinovic
Moderator: _BataZiv_0809
- Havatar
#2 Re: Haris Dzinovic
Neka skine sesir da vidimo sta ima ispod
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#3 Re: Haris Dzinovic
Ne kontam sto je covjek supak, moze li malo detaljnije...
- Point.
#5 Re: Haris Dzinovic
Bio supak ili ne, zaboli me kar, kad mi se otvori dizna, i meza na stolu zna se sta se slusa. Hvala ti Hare!

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija