Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
faraon_ wrote:Ko je imao priliku da ih uzivo promatra mogao je osjetiti smrad kojim odisu...Ko zna, moze bit da ljudi jos nisu otkrili da postoji sapun...
Ovdje je u pitanju "klikni i poslusaj", a ne higijena. Jesi li ti cuo za "djecu cvijeca"?
faraon_ wrote:Ko je imao priliku da ih uzivo promatra mogao je osjetiti smrad kojim odisu...Ko zna, moze bit da ljudi jos nisu otkrili da postoji sapun...
E pa da su usmrdjene...bas i nisu.
U Hare Krsni se kupaju svako jutro i vece uz izgovaranje pojedinih mantri za pranje svakog dijela tijela. Takodjer se zna kojom rukom se pere koji dio tijela. Njihov specifican miris dolazi od onih mirisnih stapica koje non stop pale
Tebi mozda smrdi sandalovina ili patchuli??
Koji ti losion koristis poslije brijanja??
Jedan 37-godišnji Britanac podignuo je 10.000 funti (14.700 eura) s računa u banci i odlučio se riješiti dijeleći snopove novčanica prolaznicima kako bi ih usrećio.
"Ne znam točno zašto sam to učinio", rekao je u petak Chris Aljaradat za mjesni dnevni list u Worcesteru, u središtu Engleske. "Samo sam odlučio da ću jednom učiniti nešto da pomognem ljudima i da ih usrećim".
Nakon nepovjerljive reakcije prolaznika taj član pokreta Hare Krishna brzo je promijenio taktiku. Nakon što se olakšao za 2.000 funti (2.900 eura) koje je podijelio sugrađanima Worcestera na ulici, preostalih 8.000 funti (11.800 eura) dao je u humanitarne svrhe.
"Šokirala me reakcija nekih ljudi, gotovo da sam morao inzistirati. Uvjeravao sam ih da je to moj novac", možda su mislili da su posrijedi krivotvorene novčanice, ispričao je u petak.
"Jedini je problem što ne znam kakva će biti reakcija moje djevojke koja nema ni novčića ušteđevine", priznao je darežljivi Britanac.
Evo... "usmrdjene" ljepotice.
i
A jesu im ovo dimije?
Po odjeci nisam bas sigurna da su ovo pripadnice Hare Krsne.
Zene koje slijede tu duhovnost nose sarije zivih boja ispod kojih oblace kratke bluze koje se zovu čoli.
Sve je vrlo lijepih boja fakat lijepo izgleda, samo je taj sari pravo zeznuto obuci. Probala i uspjela tek iz 5og pokusaja