Haram im bilo.....
- kurty
#2226 Re: Haram im bilo.....
Zaboravio sam da se zahvalim Bandierra Rossa...dosao moamk cak na Gradjevinu da ja ne hodam po Sarajevu...hvala ti
- kurty
#2227 Re: Haram im bilo.....
Nakon ove akcije Breza nece vise biti town....sad je city
-
Bandierra Rossa
#2228 Re: Haram im bilo.....
Nema na čemu.Ako uspijem isposlovati još koju KM ili neki Eurić,javiću ti se.Pozz...kurty wrote:Zaboravio sam da se zahvalim Bandierra Rossa...dosao moamk cak na Gradjevinu da ja ne hodam po Sarajevu...hvala ti
-
Smith
#2229 Re: Haram im bilo.....
Ako će se ova akcija nastaviti, a najvjerovatnije hoće i poslije Edisove familije, šta mislite da stupimo u kontakt sa Josipom Pejakovićem, čovjek ionako hoda po znanim i neznanim mjestima naše lijepe BiH i traži ljude poput Edisa. Emisija ide četvrtkom na BHT1 u 21 sat i zove se "U ime naroda". Nek on, zajedno sa našom Munirom traži ljude kojima je stvarno pomoć potrebna i koji su poput Edisa ( mislim da hoće raditi, a ne neki landohani) a mi ćemo pomagati. Jedna emisija kakvo je stanje, a druga nakon akcije ono NEKAD I SAD. A prijedlog da se i emisija zove "HARAM IM BILO" . U tom slučaju bi se organizacija svake nove akcije prebacivala na nove ljude tako da ne vuku uvijek isti. Naravno akcije ne moraju biti u ovom obimu može i manje.
Last edited by Smith on 22/04/2009 00:16, edited 1 time in total.
-
ahmed19
#2230 Re: Haram im bilo.....
Srce mi k'o Podčauš... Haha ha ha ha...
E svaka čast.
Narode, super ste, i pravo ste zanimljivi.
Baš se čovjek slatko nasmije prateći ove diskusije.
Ali idem sad.
Laku noć svima.
PS: Nemojte puno stranica ispisati, biće lakše upratiti stvari
Pozdrav
E svaka čast.
Narode, super ste, i pravo ste zanimljivi.
Baš se čovjek slatko nasmije prateći ove diskusije.
Ali idem sad.
Laku noć svima.
PS: Nemojte puno stranica ispisati, biće lakše upratiti stvari
Pozdrav
-
mIrSooo
#2231 Re: Haram im bilo.....
Laku noc svima i od mene 
-
biscanka2
#2232 Re: Haram im bilo.....
ladyblue18 wrote:kurty wrote: i jos nesta...Danas je Edisu neko dovukao 16 vreca brasna....8 je zadrzao, a 8 podjelio po selu....ON JE PRAVI COVJEKstvarno, da mu Bog da sve najljepse
![]()
![]()
mirci volim te titammIRCerka wrote:sad nesto kontam, kazu da od plakanja trepavice rastu, pa covjece bicemo najtrepavicastija klapa na svijetu...![]()
![]()
![]()
rece, kad se Edis obezbijedi,da nastavimo dalje.
- macan prvi
#2233 Re: Haram im bilo.....
Stvarno je odlicno vidjeti kako su se oko ovakve akcije okupili ljudi koji mozda inace nuzno nisu jednog misljenja
, ali zajednicki nastoje pomoci jednom momku i njegovoj porodici koji su u situaciji od koje se srce steze... Svaka cast! - Posebno kurtyju, momku koji je ocigledno sve svoje postojece i nepostojece
snage usmjerio na to da se akcija provede.
Ja cu akciju podrzati koliko mognem - pretpostavljam da i dalje vazi da se u slucaju uplate treba obavijestiti kurty?

Ja cu akciju podrzati koliko mognem - pretpostavljam da i dalje vazi da se u slucaju uplate treba obavijestiti kurty?
-
istina živa
#2234 Re: Haram im bilo.....
Hej ljudi kakvo spavanje ja tek došla.Bio je naporan dan ali odmara me ovo vrijeme kada čitam šta se dešavalo dok sam radila i bila na terenu.
Oduševljena sam svim što se događa,i ja sam danas malo "otimala" km tj novca za oviu akciju
Još malo pa će ljudi sami kad nas vide davati novac,eto kako smo sve sredili i uspjeli.
To smo mi
Oduševljena sam svim što se događa,i ja sam danas malo "otimala" km tj novca za oviu akciju
Još malo pa će ljudi sami kad nas vide davati novac,eto kako smo sve sredili i uspjeli.
To smo mi
-
istina živa
#2235 Re: Haram im bilo.....
Želim pozdraviti novu raju i poželiti im srdačnu dobrodošlicu u bajkoviti svijet gdje se odvija život o kakvom se samo sanjati može,
život o kome možete samo u bajkama čitati
,život koji možete samo ovdje doživjeti.

- maybelline
#2236 Re: Haram im bilo.....
Kako Vas dan prodje? Evo ovdje ima svega i svacega, kao sto vidite.... Stranice rastu same od sebeistina živa wrote:Hej ljudi kakvo spavanje ja tek došla.Bio je naporan dan ali odmara me ovo vrijeme kada čitam šta se dešavalo dok sam radila i bila na terenu.![]()
Oduševljena sam svim što se događa,i ja sam danas malo "otimala" km tj novca za oviu akciju![]()
To smo mi
-
istina živa
#2237 Re: Haram im bilo.....
Eto sada mi lijepo spavajte
želim da jednog dana i vaši snovi
kao i Edisovi
postanu stvarnost
Vjerujte nije nemoguće
VOLIM VAS
VOLIM 
Vjerujte nije nemoguće
VOLIM VAS
- macan prvi
#2238 Re: Haram im bilo.....
Mogu li i ja dobiti propusnicu?istina živa wrote:Želim pozdraviti novu raju i poželiti im srdačnu dobrodošlicu u bajkoviti svijet gdje se odvija život o kakvom se samo sanjati može,život o kome možete samo u bajkama čitati
![]()
![]()
-
istina živa
#2239 Re: Haram im bilo.....
Opet porodice gladne,žedne,nemoćne ali sretni što me vide da se bar nekome izjadaju i kažu muke koje ih tište.maybelline wrote:Kako Vas dan prodje? Evo ovdje ima svega i svacega, kao sto vidite.... Stranice rastu same od sebeistina živa wrote:Hej ljudi kakvo spavanje ja tek došla.Bio je naporan dan ali odmara me ovo vrijeme kada čitam šta se dešavalo dok sam radila i bila na terenu.![]()
Oduševljena sam svim što se događa,i ja sam danas malo "otimala" km tj novca za oviu akciju![]()
To smo mi
Ovdje se odmorim.Svaku riječ pročitam po nekoliko puta da se uvjerim da ne sanjam.I ništa ne preskačem,želim da svaku pročitam i doživim kao najsretniji trenutak.
Obećavam da će ovo biti zapisano u istoriju,vjerujte mi.Već dogovaram detalje sa svojim dragim kolegom mirssoooooom.
-
istina živa
#2240 Re: Haram im bilo.....
Razmislit ćumacan prvi wrote:Mogu li i ja dobiti propusnicu?istina živa wrote:Želim pozdraviti novu raju i poželiti im srdačnu dobrodošlicu u bajkoviti svijet gdje se odvija život o kakvom se samo sanjati može,život o kome možete samo u bajkama čitati
![]()
![]()
![]()
pa dobro,dobit ćeš
- maybelline
#2241 Re: Haram im bilo.....
Opet porodice gladne,žedne,nemoćne ali sretni što me vide da se bar nekome izjadaju i kažu muke koje ih tište.istina živa wrote:
Kako Vas dan prodje? Evo ovdje ima svega i svacega, kao sto vidite.... Stranice rastu same od sebe
Ovdje se odmorim.Svaku riječ pročitam po nekoliko puta da se uvjerim da ne sanjam.I ništa ne preskačem,želim da svaku pročitam i doživim kao najsretniji trenutak.
Obećavam da će ovo biti zapisano u istoriju,vjerujte mi.Već dogovaram detalje sa svojim dragim kolegom mirssoooooom.[/quote]
Mirso je legenda
- kurty
#2242 Re: Haram im bilo.....
hvalaa i @zlatanko i njegovoj raji...ipak su se danas naceklai dok sam zavrsio u banci....Hvala vam na strpljenju 
Last edited by kurty on 22/04/2009 16:13, edited 1 time in total.
- kurty
#2243 Re: Haram im bilo.....
Mirso je legendamaybelline wrote:Opet porodice gladne,žedne,nemoćne ali sretni što me vide da se bar nekome izjadaju i kažu muke koje ih tište.istina živa wrote:
Kako Vas dan prodje? Evo ovdje ima svega i svacega, kao sto vidite.... Stranice rastu same od sebe
Obećavam da će ovo biti zapisano u istoriju,vjerujte mi.Već dogovaram detalje sa svojim dragim kolegom mirssoooooom.
my name is ...and and and and and hmmmmhm hm eeeee...
- macan prvi
#2244 Re: Haram im bilo.....
Hvala, hvala, sad idem smiren spavati.istina živa wrote:Razmislit ćumacan prvi wrote:Mogu li i ja dobiti propusnicu?istina živa wrote:Želim pozdraviti novu raju i poželiti im srdačnu dobrodošlicu u bajkoviti svijet gdje se odvija život o kakvom se samo sanjati može,život o kome možete samo u bajkama čitati
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa dobro,dobit ćeš![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laku noc.
- maybelline
#2245 Re: Haram im bilo.....
kurty wrote:Mirso je legendamaybelline wrote:Opet porodice gladne,žedne,nemoćne ali sretni što me vide da se bar nekome izjadaju i kažu muke koje ih tište.istina živa wrote:
Obećavam da će ovo biti zapisano u istoriju,vjerujte mi.Već dogovaram detalje sa svojim dragim kolegom mirssoooooom.Sutra cemo, ako Bog da imati stranicu i na engleskom, i titlovane klipove, a razmisljamo da ovo i na Oprah posaljemo
my name is ...and and and and and hmmmmhm hm eeeee...[/quote]
-
istina živa
#2246 Re: Haram im bilo.....
Imala sam priliku vidjeti malo kako to izgleda na engleskom i moram vam priznati da smo za bijele kuće a ne za ove zgradice ovdje u koje su se uselili ovi štakorčići pa ih ne napuštaju.
Nemojte se iznenaditi ako nas pozovu u Obaminu administraciju da riješimo problem krize u svijetu

Nemojte se iznenaditi ako nas pozovu u Obaminu administraciju da riješimo problem krize u svijetu
- maybelline
#2247 Re: Haram im bilo.....
Pozdravljam vas i ja sve, pa se cujemo i pisemo sutra 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2248 Re: Haram im bilo.....
skromno, nema stamaybelline wrote:
Mirso je legendaSutra cemo, ako Bog da imati stranicu i na engleskom, i titlovane klipove, a razmisljamo da ovo i na Oprah posaljemo
doduse ne bi bila losa ideja, ali ne interesuju Oprah ovakve stvari
doduse interesuju, ali dok imaju veze sa SAD-om
ako bude ko zvao iz White House, ima btw neki nas u administraciji Obaminoj, evo ja bih da budem zaduzena za pregovore
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2249 Re: Haram im bilo.....
Koorteehmaybelline wrote:
Hajd, Kurty, tvoje ime ce najlakse biti izgovoriti, bilo nick, bilo pravo ime
- zlatiborka
#2250 Re: Haram im bilo.....
Meni oci k'o fildzani, ne mogu spavati,ladyblue18 wrote:skromno, nema stamaybelline wrote:
Mirso je legendaSutra cemo, ako Bog da imati stranicu i na engleskom, i titlovane klipove, a razmisljamo da ovo i na Oprah posaljemo
![]()
![]()
![]()
![]()
doduse ne bi bila losa ideja, ali ne interesuju Oprah ovakve stvari![]()
doduse interesuju, ali dok imaju veze sa SAD-om
ako bude ko zvao iz White House, ima btw neki nas u administraciji Obaminoj, evo ja bih da budem zaduzena za pregovore![]()
Sto se ti ce Oprah, ja mislim da bismo mogli doprijeti do nje. Ona je zena humanista, barem je bila ako se nije iskvarila u medjuvremenu od previse para. Ko zna, mozda nam pomogne da mi pomognemo nasim ljudima koji su napusteni i zaboravljeni!
Ne treba odbacivati ni jednu mogucnost da se ucini dobro djelo, treba probati sve sto nekome padne na um.....
Kao sto je meni malo prije palo napamet da bih se trebala obratiti bogatom donatoru za motokultivator, sastavila sam pismo, skinula ga na USB i sutra ga odstampam na poslu i odnesem gdje treba. Mozda upali, ja vjerujem da hoce, a ako ne, smislicemo nesto drugo.
Sve u svemu, treba pokusavati i boriti se, samo ne sjediti i kukati i cekati da se nesto samo desi. Samo od sebe se nece nista desiti, pokrenimo se i djelujmo.....