Svim majkama sretan praznik,
Da sam ja netko
Svim majkama bih
Izbrisao bore......
I da mirno zive svoje sate...
Happy Mother's Day, forumasi
- seoBIH
#2 Re: Happy Mother's Day, forumasi
nema to kod nas
Te americke praznike koji su cisto komericjalne prilike ne slavimo.
-
This_is
#3 Re: Happy Mother's Day, forumasi
Kontam ako napišem dijaspora umjesto forumasi eto Belaja.123456789 wrote:nema to kod nasTe americke praznike koji su cisto komericjalne prilike ne slavimo.
- malsal
#4 Re: Happy Mother's Day, forumasi
---123456789 wrote:nema to kod nasTe americke praznike koji su cisto komericjalne prilike ne slavimo.
Isto i Valentines.
Generalno ne slavim "praznike" sto ih komercijalne firme naprave...
- Lacrosse
#5 Re: Happy Mother's Day, forumasi
Pa normalno da ne slavite.123456789 wrote:nema to kod nasTe americke praznike koji su cisto komericjalne prilike ne slavimo.
Kao sto te poslove koje cisto komercijalno ne radite.
Slavite zato 8 mart, dan komunisticke socijale, i sjecajte se kako su majke nekad bile cjenje, onda kad je bilo djece za upisati u skole i vrtice, danas 18 godina nakon zavrsetka rata, majki je malo, a veliki broj ih je rodio djete da zavrsi u Americi ili nekoj drugoj drzavi gdje komercijalno slave mothers day i posalju uplatnicu da bi neko lakse docekao prvi.
Ni ja taj komercijalni Islam da bih bio po dzenetu ne prakticiram.
Slab profit a velika kamata.
- malsal
#6 Re: Happy Mother's Day, forumasi
-----Lacrosse wrote:Pa normalno da ne slavite.123456789 wrote:nema to kod nasTe americke praznike koji su cisto komericjalne prilike ne slavimo.
Kao sto te poslove koje cisto komercijalno ne radite.
Slavite zato 8 mart, dan komunisticke socijale, i sjecajte se kako su majke nekad bile cjenje, onda kad je bilo djece za upisati u skole i vrtice, danas 18 godina nakon zavrsetka rata, majki je malo, a veliki broj ih je rodio djete da zavrsi u Americi ili nekoj drugoj drzavi gdje komercijalno slave mothers day i posalju uplatnicu da bi neko lakse docekao prvi.
Ni ja taj komercijalni Islam da bih bio po dzenetu ne prakticiram.
Slab profit a velika kamata.
Tri puta sam procitao ali nisam bas siguran sta je poenta. Mozda mi fali kafe...