HAOS NA SKENDERIJI!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Bobi wrote:
Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Magbul Škoro potvrdio je da je jedna osoba poginula u pucnjavi, a novinarima je također izjavio kako su sva četvorica sudionika ovog teškog incidenta poznata policiji zbog niza počinjenih kaznenih djela.
(HINA)

dzaba sto ih znaju kad im nista ne mogu...zakon je takav...
meni provale u stan po cetvrti put, ja kazem da garant znam ko je (po nacinu provale) i meni inspektor kaze "sunce moje, nemamo mjesta u zatvorima vise, reci cu ja njemu da vas vise ne dira"¨!!!!!!!!!!!!

Paddy, dabogda ti djeca zivjela u BOSNI!!!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

za sve one koji ce se upitati kakve veze Paddy ima sa ovim...pa majku mu, on je ukinuo sve ovlasti policajcima, on je smanjio broj policajaca, on im je skresao budzet i mi ocekujemo da za nekih 500 maraka oni rizikuju glavu....
HELLO GET A LIFE!!!!!!!!!!!!!

sad mi u glavi odzvanja ono "vratite nam palice" iz nadrealista....

dragi moji laka vam noc...vidimo se sutra...maybe..
Last edited by mIRCerka on 01/11/2004 17:24, edited 1 time in total.
BECHO

Post by BECHO »

Zalosno :(
+od 13 godina

#54 ehhh

Post by +od 13 godina »

Pa sta je to sa Sarajevom???
Nevjerovatno!!! Ne moze se vise ovako zivjeti. Pa nije mi cudo sto je se narodu zgadila Bosna... Jeste da se u Bosni desavaju puno tih groznih i ne ljudskih stvari, ali ova je presla sve granice!
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>>>>Sitni kriminalac upucao neduznog putnika

???????????????

on nije sitni kriminalac vec ker koga treba kastrirat, nabit mu jaja u usta i zaklat ga ......

nema sta se vise komentarisat, treba nosat pancire i oruzje nema druge
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rainbow_sex wrote:>>>>Sitni kriminalac upucao neduznog putnika

???????????????

on nije sitni kriminalac vec ker koga treba kastrirat, nabit mu jaja u usta i zaklat ga ......

nema sta se vise komentarisat, treba nosat pancire i oruzje nema druge
onda je najbolje da ne izlazimo uopce.....
Pooll

Post by Pooll »

Zanimljivo je koliko sam samo verzija cuo neposredno nakon dogadjaja... ufffffff
rainbow_sex

Post by rainbow_sex »

>onda je najbolje da ne izlazimo uopce.....

sta ja znam sto se tice ovog onog moze se filozofirat kolko hoces ali dok imamo bezosjecajne ljude u pravosudnom sistemu mi ne-mozemo maknut nigdje.

Da nam je jedan BUsh za guvernera da napravi reda malo sa ovim sljamom sto se sepuri po gradu.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Pooll wrote:Zanimljivo je koliko sam samo verzija cuo neposredno nakon dogadjaja... ufffffff
nebitne su verzije, bitno je da se hoda sa utokama ...po tramvajima.....
Dance_Of_Death

Post by Dance_Of_Death »

Na kraju uvijek stradaju nevini. Žalosno..
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rainbow_sex wrote:>onda je najbolje da ne izlazimo uopce.....

sta ja znam sto se tice ovog onog moze se filozofirat kolko hoces ali dok imamo bezosjecajne ljude u pravosudnom sistemu mi ne-mozemo maknut nigdje.

Da nam je jedan BUsh za guvernera da napravi reda malo sa ovim sljamom sto se sepuri po gradu.
kao sto sam vec rekla, nije do NASIH vlasti vec do OHRa koji je ukinuo sve ovlasti nasoj policiji.... da bogdom mogu tuci kao prije rata... ne bi niko ni pracke nosio... ovako, mozemo mahati ushima,....
margareta

Post by margareta »

mIRCerka wrote:
Bobi wrote:
Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Magbul Škoro potvrdio je da je jedna osoba poginula u pucnjavi, a novinarima je također izjavio kako su sva četvorica sudionika ovog teškog incidenta poznata policiji zbog niza počinjenih kaznenih djela.
(HINA)

dzaba sto ih znaju kad im nista ne mogu...zakon je takav...
meni provale u stan po cetvrti put, ja kazem da garant znam ko je (po nacinu provale) i meni inspektor kaze "sunce moje, nemamo mjesta u zatvorima vise, reci cu ja njemu da vas vise ne dira"¨!!!!!!!!!!!!

mIRCi dusho smjesti mu misholovku i ti ga uhiti.Zakljucaj ga u neku nush-prostorijicu i drzi ga u pritvoru sve dok ne zaboravi kako mu je ime.....cudno kako to kod nas da se desava...ccccc...ovako duhovito bogati al' djabeeee......lopov se uvuce cim ti preko vrata eto njega. Mozda te cita dok si izocna iz kuce onda te on mijenja da ima ko biz nazocan

Paddy, dabogda ti djeca zivjela u BOSNI!!!
:oops: :oops: :oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

sad sam slusala izjavu gospodina Skore (glasnogovornik MUPa KS)...
i pravo me zbunio....
po toj izjavi je dvoje poginulo dvoje ranjeno....
a nije...
uzas
Stitch__

Post by Stitch__ »

nije, jedno poginulo i dvoje ranjeno, zena i djecak od 16g ranjeni

al nije dzeparos ubio tipa, nego tip dzeparosa :D sto popravlja situaciju bitno :D
hananah

Post by hananah »

Mi smo Bosanci najgluplji ljudi na svijetu. Dozvoljavamo strancima da nam mafijaju po gradu. Nigdje nije tako lako dobiti drzavljanstvo kao kod nas. Sta je sa turistickim vizama, sta je sa provjerom da li su one istekle. Kod nas policija ne radi nista, nego sacicu Sarajlija koji su ostali u ovome gradu i koji su prezivjeli rat ne znaju ni zastititi. Sami smo sebi najveci neprijatelj, puni su nam sudovi Sandzaklija, Makedonaca i Albanaca!!!!! Dokle, kad cemo se opametiti. Navece nije odavno sigurno izaci (sjetite se pucnjave na Carsiji kod Kolobare prije koji mjesec) a sad se ni po danu ne smijemo setati ulicama ovoga grada, a kamoli voziti tramvajem i sl. A sta rade nasi politicari - napustaju sjednice.
Ma mi smo najveca sramota za sebe jer nam nista, apsolutno nista nije regulisano. Ni najosnovnija ljudska prava. Sramota.
magnifico

Post by magnifico »

iskoristio bih priliku da pozdravim staru prijateljicu hanicu 8)
kako je, sta se radi, nemate odavno :?
cowboy

Post by cowboy »

[quote="mIRCerka
kao sto sam vec rekla, nije do NASIH vlasti vec do OHRa koji je ukinuo sve ovlasti nasoj policiji.... da bogdom mogu tuci kao prije rata... ne bi niko ni pracke nosio... ovako, mozemo mahati ushima,....[/quote]

Ja sam mislio da OHR nema puno posla s policijom. njima je IPTF krojio sudbinu, a nakon njih EUPM?
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

vozdra hano!

i bravo hano!

evo ja svojoj nani sada govorim o tom sto se desilo i da se pripazi... ona je jednom u tramvaju dzeparosa izbubala kisobranom kad je vidjela kako krade frajera...
Maverick_

Post by Maverick_ »

Haos...stvarno uzas nema sta. :(
Ali ipak mislim da su neki ovdje previse izdramatizirali,takve se stvari desavaju svugdje,nije Sarajevo jedino.
Evo ovdje u Malmö-u prije neki dan izboli neki crnci(somalijci valjda) kineze,kinezi drzali restoran. Elem,ovi dosli da ih opljackaju i kinezi nisu dali lovu i ovi ih iskasape,al bas iskasape sa ne znam ni ja koliko uboda, a sve to djeca gledala od kineza,8 i 10 godina djeca. Crnci clanovi nekog ganga "Fucked life" tako nesto. Uglavnom slika iz americkih filmova vam je na zapadu realno stanje,glava moze da ode za sekund i ovdje isto :(
hananah

Post by hananah »

Nemam nista protiv stranaca. I ja sam zivjela u zemlji koja nije moja, tj. bila stranac. Ali sam postivala ljudska i gradjanska prava. Da, istina je, svugdje ima svasta. Ali kod nas i najveci sljam moze dobiti drzavljanstvo ako potkupi pravu osobu. No svi oni koji su dijaspori ili imaju nekoga tamo dobro znaju da se teskom mukom dobija privremeni boravak a ne stalni, da ne govorim o godinama cekanja. No, kod nas po pravilu sljam dobiva stalni boravak :x I evo kako nam vracaju :x

p.s. ne kazem da i nasi ne sudjeluju u raznim "marifetlucima" (mislim na Sarajlije) ali u kojem procentu?

Pozdrav tebi Magnificent (valja li ti novi nadimak :) )
magnifico

Post by magnifico »

a shto ne bi valjo :D
madmax

Post by madmax »

Ovo je pravi boshnjakluk!
Potrebno je da u centru grada, u po bijela dana padne mrtva glava da bismo shvatili stvarnu situaciju.
Odavno je potrebno svim normalnim gradjanima da kupe fino pancir, koju utoku ili neko automatsko oruzije.
Niko te ne moze zastititi, ako policija i uhapsi kriminalca on je za koji sat opet na ulici jer je sve do suda.
Zato nam ostaje da se sami zastitimo. Ako te neko krivo pogleda ili ti se natovari ti mu smjesti metak u celo da on to tebi ne bi uradio prvi!

Mashala, pravi Divlji Zapad!!!
Nismo unazadjeni 50 godina, nego 150!!!
Maverick_

Post by Maverick_ »

Hana,zasto mislis da ovdje isto sljam ne moze dobiti boravisnu dozvolu? :? ....dobijaju itekako i to kakvog sljama sam se ovdje nagledo,Sarajevo je mala maca vjeruj mi. :roll: . Crnacki gangovi,arapski gangovi,nasa ex-yu) mafija,skinheadsi...njih sam licno gledao u autobusu kako maltretiraju neke starije arape,samo zato sto su crni,ne uklapaju se u njihovu arijevsku Svedsku :roll:...znas ono "White Power" i sieg heil...eh to ovdje postaje sve cesca pojava :sad:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:) Kako je to nekad Titina policija elegantno rjesavala, .... :roll: ... ali, yebiga, ..... sada smo dobili demokratiju. :roll:
djevojcica_sa

Post by djevojcica_sa »

pape wrote::) Kako je to nekad Titina policija elegantno rjesavala, .... :roll: ... ali, yebiga, ..... sada smo dobili demokratiju. :roll:
:sad:
Post Reply