A onaj sto je ubijen - pa osoba koja je u stanju nekome iz dzepa izbunariti zadnji dinar, pa mozda cak i mizernu penziju od 100 KM nije ni zasluzila da zivi, jos uz to nadam se da ce vjecno goriti u paklu
HAOS NA SKENDERIJI!
- valterbranisarajevo
kako sada stvari stoje najstarsnije od svega je to sto je ubici 1995 godine sudjeno zbog pokusaja ubistva. Na sudjenju je proglasen neuracunjivim i odredjeno mu je lijecenje u psihijatrijskoj bolnici. Deset godina poslije on slobodno hoda po gradu sa oruzjem. Ako to nije strasno sta je onda?
A onaj sto je ubijen - pa osoba koja je u stanju nekome iz dzepa izbunariti zadnji dinar, pa mozda cak i mizernu penziju od 100 KM nije ni zasluzila da zivi, jos uz to nadam se da ce vjecno goriti u paklu
-
missA
Hocel' kretenu neko zatvorit usta?NeKi_LiK wrote:Samo što vam se sad desilo pod nosom, u vašem traJVanu pa se stislo govno u guzici.![]()
Pa hajmo paljbu po SDA, SDP, komunistima, demokratiji, policiji ( nije za divno čudo niko pedere spomenuo kao krivce ) a što se u najdemokratskijimod svih demokratskih gradova
diljem Eu i SADa desi 2 puta više ubistava i neuporedivo više silovanja nego u Sarajevu niko ne primjećuje.
-
missA
Sto se mene tice, pobjednik dvoboja je Frupiiii!
Edin H. wrote:Daj moderatori banujte onog Frupija i skinite njegove poruke! Forum ne bi trebao biti za lijecenje frustracija neizivljenih idiota!
frupi wrote:Jedini neizivljeni idiot si ti edine h. i tvoja mama i babuka koji su te ko zna u kojoj cergi i kada napravili.
Izrasla je jedna nova generacija Bosnjaka ciji je centar svijeta Bosna, a ne Saudijska Arabija i koji ne slave bitke na Uhudu, Bedru i Hunejnu kao svoje, vec pofalicku, vlasicku i tigar sloboda 95.
Ako ti se Bosna ne svidja popakuj svoje kofere i nazad za Tursku, Indiju, Saudiju ili barem Sandjak pa tamo provodi svoju silu. To je tamo tvoj svijet, kriminala, lazi, cergi, cadora, kuge i prljavstine, naroda niska roda i porijekla, odn. svega sto si ti i tebi slicni.
Bosnjaci su stari evropski narod, plemenite krvi i roda (1 bosnjacki seljak je nekad vrijedio vise no turski sultan i sva njegova cergaska rulja zajedno), narod koji posteno radi i stvara i koji ni po cemu ne pripada Orijentu i njegovoj prljavstini koja se danas prosula po Skenderiji.
Vi i takvi kao vi cete unistiti ovaj narod.
Prezire vas citav civilizirani svijet i svaki nacionalno svjesni Bosnjak.
Kad se vasa mjera grijeha i nepravde napuni i vas ce djavo koji vas je i stvorio odnijeti...
MRS U AZIJU, OVO JE EVROPA !
-
missA
Mirci, bezveze komentiras njegove gluposti, smrdljivko je ocito sve pogresno skapiro!mIRCerka wrote:maybe she wrote it in English and he stole it from herseas of cheese wrote:e, a zamisli da se ta glupaca ovde na forumu predstavlja kao autor knjizevnog djela za koji postoji osnovana sumnja da bi mogao biti plagiran od strane jednog poznatog pisca?NeKi_LiK wrote: Još da si shvatila što sam to napisao...![]()
:D:D:D
P.S.: Za sve one koji neznaju: Smrdljivko = seas of cheese, jedna od rijetkih osoba koja je za forumski nick izabrala real name. Tako ga zovu zbog jakog i karakteristicog mirisa koji siri kad se pojavi u nekom prostoru!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Ako bez veze komentiram njega, sad cu tebi reci s vezom: Kakve ye8ene veze ima vase prepucavanje sa situacijom u gradu? Sa ubistvima i samoubistvima??missA wrote: Mirci, bezveze komentiras njegove gluposti, smrdljivko je ocito sve pogresno skapiro!
P.S.: Za sve one koji neznaju: Smrdljivko = seas of cheese, jedna od rijetkih osoba koja je za forumski nick izabrala real name. Tako ga zovu zbog jakog i karakteristicog mirisa koji siri kad se pojavi u nekom prostoru!
People, get a life or a pet! Stop bothering us!
BTW decko koji je ranjen u pucnjavi je OK...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
joj to je bila šega
neki frajer je skontao da džeparoš bunari neku baku
naravno spengo ga za šiju i izbacio iz tramvaja na vratima broj 2
a ja stojim na vratima broj 2 i čekam rasplet situacije
džeparoš se počne vraćati u tramvaj
a ja se ko Brus Li
zaletim dva tri koraka i pokušam ga maigeri
u glavu i naravno promašim ga
joj blamaže
da ne bi rukohvat ispao bih iz tramvaja
uh
al da sam ga pogodio u glavu
bilo bi mrtvih 
neki frajer je skontao da džeparoš bunari neku baku
naravno spengo ga za šiju i izbacio iz tramvaja na vratima broj 2
a ja stojim na vratima broj 2 i čekam rasplet situacije
džeparoš se počne vraćati u tramvaj
a ja se ko Brus Li
zaletim dva tri koraka i pokušam ga maigeri
joj blamaže
da ne bi rukohvat ispao bih iz tramvaja
uh
al da sam ga pogodio u glavu
-
mIRCerka
mene je izbunarila Seferovicka.....
i uhvatila sam je...ali mi je bjezala jedno 10 metara....i prosla pored tri cigana...i vec mi je mob bio nedostupan.....
i njih 4 protiv mene...i ja poludim, pustim jezicinu, a oni se pogledase mejdusobno i pobjegose...
a ja i dalje zvocam....
i odem u PU...i identificiram je...da bi me drot pitao " a zasto si ti toliko obracala paznju na izgled osobe do tebe".....
i ja sjednem i otipkam svoj izvjestaj u PU jer nisam mogla cekati da oni to nabodu....a fakat nabadaju slovo po slovo....
Bottom line, mobitel nisam dobila nazad, prijetili mi iz Suda da ce me kaznit zbog nedolazenja na 3. rociste (na prva dva se nije pojavila sudinica) i Seferovicka i dalje radi.....
pa ti nekom reci da ga bunare.....
u tramvaju su se okrenuli tek kada sam se sjetila poznatijih porodica grada i njihovih bliznjih....
o tome sam vec pisala....
i uhvatila sam je...ali mi je bjezala jedno 10 metara....i prosla pored tri cigana...i vec mi je mob bio nedostupan.....
i njih 4 protiv mene...i ja poludim, pustim jezicinu, a oni se pogledase mejdusobno i pobjegose...
a ja i dalje zvocam....
i odem u PU...i identificiram je...da bi me drot pitao " a zasto si ti toliko obracala paznju na izgled osobe do tebe".....
i ja sjednem i otipkam svoj izvjestaj u PU jer nisam mogla cekati da oni to nabodu....a fakat nabadaju slovo po slovo....
Bottom line, mobitel nisam dobila nazad, prijetili mi iz Suda da ce me kaznit zbog nedolazenja na 3. rociste (na prva dva se nije pojavila sudinica) i Seferovicka i dalje radi.....
pa ti nekom reci da ga bunare.....
u tramvaju su se okrenuli tek kada sam se sjetila poznatijih porodica grada i njihovih bliznjih....
o tome sam vec pisala....
-
mIRCerka
U Tužilaštvu ispitan osumnjičeni za ubistvo na Skenderiji
Bekto se pucnjima osvetio Karpuziju zato što ga je pretukao zbog duga od 300 KM
Makedonac ubijen dan prije suđenja koje se protiv njega vodilo na Općinskom sudu Sarajevo zbog pucnjave u kafani "Čardak" na Alipašinom Polju
-
Prenj
Da ne bi Bekte, Karpuzi bi bio osudjen na neku uslovnu kaznu, u najboljoj tradiciji BH sudstva ...mIRCerka wrote:U Tužilaštvu ispitan osumnjičeni za ubistvo na Skenderiji
Bekto se pucnjima osvetio Karpuziju zato što ga je pretukao zbog duga od 300 KM
Makedonac ubijen dan prije suđenja koje se protiv njega vodilo na Općinskom sudu Sarajevo zbog pucnjave u kafani "Čardak" na Alipašinom Polju
Ovako ce Bekto opet na sudu biti proglasen neuracunljivim, kao i 1995.
-
missA
smrdljivko je to sve zakuho, ne pucnjavu, nego of topiciranje. Odo' pit kavu!mIRCerka wrote:[
Ako bez veze komentiram njega, sad cu tebi reci s vezom: Kakve ye8ene veze ima vase prepucavanje sa situacijom u gradu? Sa ubistvima i samoubistvima??
People, get a life or a pet! Stop bothering us!
BTW decko koji je ranjen u pucnjavi je OK...
-
seas of cheese
missA wrote:Mirci, bezveze komentiras njegove gluposti, smrdljivko je ocito sve pogresno skapiro!mIRCerka wrote:maybe she wrote it in English and he stole it from herseas of cheese wrote: e, a zamisli da se ta glupaca ovde na forumu predstavlja kao autor knjizevnog djela za koji postoji osnovana sumnja da bi mogao biti plagiran od strane jednog poznatog pisca?![]()
:D:D:D
SEAS OF CHEESE
When the going gets tough
And the stomach acids flow
The cold wind of conformity
Is nipping at your nose
When some trendy new atrocity
Has brought you to your knees
Come with us we'll sail the
Seas of Cheese
-
mIRCerka
Zili sreco, zaboravila si opciju CETVRTKOMzili wrote:bez namjere da zachatavam temu, moram da naglasim:
zili je žensko
i za Dangubu - Anketa:
Da li bi radije da te teroriše:
pod (a) policija?
pod (b) mafija?
al' iskreno![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja bih uveo i samo praznicima no moram sa stochariusom da se cujem

-
zili
pardonmIRCerka wrote:Zili sreco, zaboravila si opciju CETVRTKOMzili wrote:bez namjere da zachatavam temu, moram da naglasim:
zili je žensko
i za Dangubu - Anketa:
Da li bi radije da te teroriše:
pod (a) policija?
pod (b) mafija?
al' iskreno![]()
khm...khm... dakle...
pod (c) udba - al' samo četvrtkom