HAOS NA SKENDERIJI!
-
No_oNe__
#1 HAOS NA SKENDERIJI!
evo sad mi rekose da je na skenderiji neki covjek pucao po ljudima da ima ranjenih i da je pravi haos tamo!
jel zna neko nesto vishe o tome?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Haj dobro nije sa motorkom...znali bi ko je
.
-
obicna
#3 Re: HAOS NA SKENDERIJI!
reci da se salisNo_oNe__ wrote:evo sad mi rekose da je na skenderiji neki covjek pucao po ljudima da ima ranjenih i da je pravi haos tamo!
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Pa sta se uzbudjujes toliko.Svaki dan neko nekog neduznog kokne.Bilo pistoljem,palijom,nozem ili autom.Sad kad se to desilo pred tvojim nosom ti odjednom postao zabrinut!!stochar wrote:92 uchitavanja 4 odgovora? Nema, svijest nam je na nivou, zato se i desavaju ovakva sranja! Niko nista osim nekoliko zajebantskih odgovora... Nije moguce da ovo NIKOGA NE ZABRINJAVA! Diskutujte vi o pederima, sigurnije je...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
obicna
stochar wrote:92 uchitavanja 4 odgovora? Nema, svijest nam je na nivou, zato se i desavaju ovakva sranja! Niko nista osim nekoliko zajebantskih odgovora... Nije moguce da ovo NIKOGA NE ZABRINJAVA! Diskutujte vi o pederima, sigurnije je...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa upravo ima toliko ucitavanja jer ljude interesuje sta se desava, jer ih zabrinjuje.
Ja nisam nista cula o tome osim ovdje na forumu nekoliko puta sam kliknula da vidim ima li sta novo.
-
Prenj
Prije koju godinu je dedo rekao narodu da cuva puske kod kuce.
Do dana danasnjeg, svi se ponasaju u duhu ovog uputstva, narod, policija, sudovi, ..., tako da nije nikakvo cudo sto nam se sve ovo desava.
Ove ubice i ako budu uhvacene, dobice simbolicnu kaznu, zbog mladosti, neiskustva, ... ili sta se vec nadje kao izgovor.
Do dana danasnjeg, svi se ponasaju u duhu ovog uputstva, narod, policija, sudovi, ..., tako da nije nikakvo cudo sto nam se sve ovo desava.
Ove ubice i ako budu uhvacene, dobice simbolicnu kaznu, zbog mladosti, neiskustva, ... ili sta se vec nadje kao izgovor.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
sad izmjena izvjestaja...ta osoba kojoj su se borili za zivot nije u izvjestaju...clone033 wrote:Upravo su potvrdili i na radiju, jedna osoba je umrla, jedna je prevezena u KC Kosevo, a drugoj se bore za zivot jos uvijek na licu mjesta
RSG javlja da je jedan mrtav, dvoje prevezeno u KC Koshevo sa prostrelnim ranama potkoljenice.....
Ma ne zajebavam se ja vec mi je sve to postalo normalno...
al ne nalazite vi lesh iza svoje kuce svaki dan