Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post Reply
harell

#151 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Nemam internet wrote:
harell wrote:
Nemam internet wrote:Mozda ih je i mucila odakle vi znate da nije?To ce provjeriti jeli ili nije na pamet se ne treba pricat.
Image
Ne razumijem sta ovim gifom zelis reci nema veze sa ovim sto govorim.
Dakako da ne razumijes :mrgreen: idi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine :mrgreen:
hercegovac_pravi

#152 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by hercegovac_pravi »

Ma mora se patriJotska masa nečim nastaviti zaglupljivati jer postoji opasnost da će im iz stomaka doći u glavu
johnny_blazze

#153 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by johnny_blazze »

hanka je bila super, sta se tek desavalo u smjeni halida beslica ;)
Nemam internet

#154 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

CVIKERASH wrote:
Nemam internet wrote:Mozda ih je i mucila odakle vi znate da nije?To ce provjeriti jeli ili nije na pamet se ne treba pricat.

Da ti nisi "nji'ov" cim tako govoris. :D
Ja sam svoj nisam niciji.Interesantno je kad se spomenu srbi kako se velika vecina sprda na njihov racun.Da je kojim slucajem otvorena tema ceca mucila asima mislim da se ovako mnogi nebi segacili opet ponavljam bez obzira koliko je tacna sama informacija ili ne i odakle da dolazi.Mnogi su uvjereni kao da to nije istina a sta da jest?
mO k3

#155 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

johnny_blazze wrote:hanka je bila super, sta se tek desavalo u smjeni halida beslica ;)
:shock: jeli halid bio gori ?? da nije zatvorenicima bradavce zavrco ?? :mrgreen:
nihoniho

#156 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

Nemam internet wrote: Kurir me ne interesuje i ne samo kurir nego bilo koja stampa ne vezano za to ko je sta radio sigurno ce odgovarati za svoje postupke bila to hanka ili rada.
potpuno se slazem, svako treba odgovarati ! Sta mislis da je adekvatnije, da je procesuiramo ovdje ili da je izrucimo Srbiji ?
Nemam internet

#157 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

CVIKERASH wrote:
Proslo 20 godina od rata,cemu tolika sutnja onda? Sta je taj izvjesni logoras onda radio sve ove godine?
Mozda je covjek cekao da dođe na red hajd znaj.Ima sigurno precih slucajeva.
mO k3

#158 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by mO k3 »

sta ima hanka i lavovi iz pionirske zajedno??
veliko srpska laz
nihoniho

#159 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

CVIKERASH wrote:

nemojte covjeka odmah nmapadati ! Budite pristojni. Pitanje je istine i pravde
Last edited by nihoniho on 20/01/2013 16:49, edited 1 time in total.
dezurni_ucenik

#160 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

Nemam internet wrote:
CVIKERASH wrote:

Ja sam svoj nisam niciji.Interesantno je kad se spomenu srbi kako se velika vecina sprda na njihov racun.Da je kojim slucajem otvorena tema ceca mucila asima mislim da se ovako mnogi nebi segacili opet ponavljam bez obzira koliko je tacna sama informacija ili ne i odakle da dolazi.Mnogi su uvjereni kao da to nije istina a sta da jest?

Ista prica ko u ratu.Safet Isovic i Davorin Popovic hranili lavove srpskom djecu.Tako da ne vjerujem ni ovim glupostima kojima je jedini cilj samo da se cetnistvo uzdize.
Nemam internet

#161 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

nihoniho wrote:
Nemam internet wrote: Kurir me ne interesuje i ne samo kurir nego bilo koja stampa ne vezano za to ko je sta radio sigurno ce odgovarati za svoje postupke bila to hanka ili rada.
potpuno se slazem, svako treba odgovarati ! Sta mislis da je adekvatnije, da je procesuiramo ovdje ili da je izrucimo Srbiji ?
Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
nihoniho

#162 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
imamo puno zajednickih stavova , to je dobro ! Ne moze Hanka biti iznad zakona, ako se sudi generalima sto ne bi pjevacima.
Nemam internet

#163 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

harell wrote: Dakako da ne razumijes :mrgreen: idi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine :mrgreen:
Nemam ja sta pokretat istrage ima ko je zaduzen za te stvari a djecije fore ne kontam davno sam bio klinac tako da...
costacurta

#164 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by costacurta »

Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
Odakle tebi internet? :D
Nemam internet

#165 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

nihoniho wrote:
imamo puno zajednickih stavova , to je dobro ! Ne moze Hanka biti iznad zakona, ako se sudi generalima sto ne bi pjevacima.
Ne mora ova vjest biti tacna ja nisam rekao da je tacna uopste ali treba uzet u obzir sve i da jeste.O stvarima koje ne znamo trebamo pricati sa rezervom dok ne saznamo pravu istinu.Naravno ako nas zanima.
Last edited by Nemam internet on 20/01/2013 16:54, edited 2 times in total.
nihoniho

#166 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

Stvarno ste ekstremisti, dosao covjek s objektivnim stavom, a vi svi na njega . Ima ovdje i gorihnego sto je Hanka!!
Nivri

#167 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nivri »

:lol: :lol:

Hanka, nije ti ovo trebalo.

Hanku u Hag.
dezurni_ucenik

#168 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

Ne volim Hanku uvijek mi je bila odvratna.Ali realno,kao sto sam rekao,proslo skoro 20 dugih godina i ovaj odjednom propjevao.

Daj manite se tih cetnickih ublehaskih prica...
Nemam internet

#169 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

costacurta wrote:
Odakle tebi internet? :D
Spajam se preko kometa :D
Maverick78

#170 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Maverick78 »

harell wrote:
Dakako da ne razumijes :mrgreen: idi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine :mrgreen:
I ne samo Hanke molicu :oops: spisak je tu poduzi, u ranijim postovima su navedene mnogobrojne djiHatlije koje su se izivljavale nad srpskom nejaci, od rahmetli Mirze Delibasica i pokojnog Davorina Popovica, preko Tife i Merlina, do evo Hanke, definitivno "zavera protiv nebeskog naroda" :oops:
nihoniho

#171 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

Nemam internet wrote: Ne mora ova vjest biti tacna ja nisam rekao da je tacna uopste ali treba uzet u obzir sve i da jeste.O stvarima koje ne znamo trebamo pricati sa rezervom dok ne sasnamo pravu istinu.Naravno ako nas zanima.
Nema ti sta , sigurno je tacna ! Ne moze se kriti do vijeka . Pitanje je sta bi bila odgovarajuca kazna. Na koncu, spominje se da je bila bliska Alijom, to moze dati novo svjetlo na ovaj nesretni gradjanski rat !
harell

#172 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Nemam internet wrote:
harell wrote: Dakako da ne razumijes :mrgreen: idi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine :mrgreen:
Nemam ja sta pokretat istrage ima ko je zaduzen za te stvari a djecije fore ne kontam davno sam bio klinac tako da...
Pa sto ces onda ovdje i sto odgovaras djetetu? Ja tek poceo klinac bit :mrgreen:
samoyu

#173 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by samoyu »

nihoniho wrote:Stvarno ste ekstremisti, dosao covjek s objektivnim stavom, a vi svi na njega . Ima ovdje i gorihnego sto je Hanka!!

Halid je bio 3 put gori al svi sute o tome :oops: :oops:

Covjeka napadate a on hoce mir u svijetu :oops: :oops:
Halcyon

#174 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Halcyon »

It_is_a_Leclerc wrote:
CVIKERASH wrote:A Merlin dijelio cigare srpskim logorasima :lol: :lol: :lol: :lol:
Dijelio im je cigare "Drina", ali ih je i tjerao da mu ih donose. Tako je, kažu, nastala pjesma "Marš na Drinu", koja je u izvedbi zločinca i djihatlije Merlina nosila naziv "Marš po Drinu".
:lol: :lol: :lol: :lol:

:thumbup:
dezurni_ucenik

#175 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

nihoniho wrote:
Nemam internet wrote: Ne mora ova vjest biti tacna ja nisam rekao da je tacna uopste ali treba uzet u obzir sve i da jeste.O stvarima koje ne znamo trebamo pricati sa rezervom dok ne sasnamo pravu istinu.Naravno ako nas zanima.
Nema ti sta , sigurno je tacna ! Ne moze se kriti do vijeka . Pitanje je sta bi bila odgovarajuca kazna. Na koncu, spominje se da je bila bliska Alijom, to moze dati novo svjetlo na ovaj nesretni gradjanski rat !

Dovoljno si rekao o sebi ...
Last edited by dezurni_ucenik on 20/01/2013 16:57, edited 1 time in total.
Post Reply