Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-SDA!
-
mg
#26 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
Pa sta i da jesu? Kakve veze ima? Sta to dokazuje? Jel to neko opravdanje za sve sto je SDP trebao a nije? A SDA je Zlajin prvi izbor bio. Sta vam sad smeta SDA? Oni su za SDP ozbiljna stranka. I nisu DJL.
-
mg
#27 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
Pa dnevnicar te upita sta je problem i da jesu, a ti odma spin...
I nemoj odma odgovarat, jedem puding zlatnom kasikom. Umazah tastaturu...
- seln
#28 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
Je li to SDP ljubomoran sto im Zeljko preotima staru ljubav?kosmpolita wrote:Pa nek' Zeljko Komsic javno prizna ono sto svi znamo i vidimo vlastitim ocima. Veliku ljubav izmedju DF i SDA.mg wrote:Pa dnevnicar te upita sta je problem i da jesu, a ti odma spin...
- svjezi_ustipak
#29 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
kosmpolita wrote:Jos jedan (raz)otkriveni SDA "dnevnicar".mg wrote:Pa sta i da jesu? Kakve veze ima? Sta to dokazuje? Jel to neko opravdanje za sve sto je SDP trebao a nije? A SDA je Zlajin prvi izbor bio. Sta vam sad smeta SDA? Oni su za SDP ozbiljna stranka. I nisu DJL.Rade punom parom pod parolom: Oblatite druge da vas nagradimo!
ovaj koliko napada raju i antagonizira spram SDP sumnjam da je iz te stranke. ovo je neki SDA simpatizer ili clan DF, ne vidim bolje objasnjenje ovakvog ponasanja.
- jasko_ja
#30 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
I ja sam se ogrijesio i vec ranije nesto slicno napisao. Ali onda su mi se otvorile oci i sada sve drugacije vidim. Zapraavo bio sam jedan u nizu koji nije vidio ocito, da sam bio dnevnicar SDA, a nekad i placenik DF-a. Iako me je moj dobri i posteni kosmo pokusao izvesti na pravi put, meni je dugo trebalo vremena dok nisam dosao tobe...svjezi_ustipak wrote:kosmpolita wrote:Jos jedan (raz)otkriveni SDA "dnevnicar".mg wrote:Pa sta i da jesu? Kakve veze ima? Sta to dokazuje? Jel to neko opravdanje za sve sto je SDP trebao a nije? A SDA je Zlajin prvi izbor bio. Sta vam sad smeta SDA? Oni su za SDP ozbiljna stranka. I nisu DJL.Rade punom parom pod parolom: Oblatite druge da vas nagradimo!
ovaj koliko napada raju i antagonizira spram SDP sumnjam da je iz te stranke. ovo je neki SDA simpatizer ili clan DF, ne vidim bolje objasnjenje ovakvog ponasanja.
Ljudi sada sam progledao i uopste nije tako crno stanje u drzavi kako vi vidite. Dodude, jos da nije ovih izdajnika iz SDA i DF-a bilo bi jos bolje, ali neko ce to vec sve poZlatkiti...
-
oakville
#31 Re: Hanka i "Marsal" kao neoboriv(i) dokaz(i) koalicije DF-
Ko negira koaliciju? Jašta su nego u koaliciji - sve koalicije ovog svijeta, uključujući i onu s sds-om (jeli ono SDP na početku mandata nudio koaliciju SDS-ukosmpolita wrote:I opet jeftina propaganda i neuspjesan pokusaj spinovanja. Imas li kakav argument, dokaz kojim bi opovrgnuo, odnosno negirao koaliciju DF i SDA? Mani se suplje price i sto puta ponovljenih i otrcanih parola.oakville wrote:Jedina bitna činjenica u svemu je da SDP ima puno pravo da zakupi velike sale za tevhide i zadušnice samom sebi. Jeste da će broj ožalošćenih biti jako mali, ali o mrtvima sve najboljejasko_ja wrote:Evo da i ja stanem u odbranu neduzno napadnutog borca za istinu. Da vidite koliko smo mi siroke ruke, na sve vase napade iz zelenih i ostalih tabora, da cemo Vam mogucnost da izaberete sami (nas) odgovor na vase nicim izazvane napade na trazenju istine.
1. Kad nemate argumenata i kad vas se porazi cinjenicama i istinom, pisete ono sto najbolje znate: neistine, klevete i uvrede.
2. Tako je, branite i Eseda Radeljasa, cuvenog eksperta. I on vam je kao i DF pomogao da izaberete najgoru, tzv. Zeljkovicevu (SDA) Vladu Kantona Sarajevo.
Mozda bude jos neka kinta na konto toga SDA "dnevnicari".
Udarajte, valja opravdati i blacenjem zaraditi dnevnicu.
3. Pismenost, lijepo vaspitanje, argumentiran i civilizovan dijalog su tvoja obiljezja.