Hamza Raznatovic napada policajce...
-
MUNAFIK
#101 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Sta ocekujes od ljudi koji dane provode pred kompom, trazeci nesto da ''kritikuju''... od muhe cesto ili skoro uvjek prave slona, to u situacijama KADA nekoga TREBA popljuvati, a kad se treba pohvaliti ili bar o necemu nesto dobro reci ma nigdje ni jednog da pisne... Puno njih se pokazalo na temama o dzamijama i na temama o onome popu i dvojici vehabija koji su eto pozvonili na vrata crkve... a jos vise su se DOKAZALI na temi o ZAPALJENOJ dzamiji, napdaima na Imame mnogih dzamija, a o 'alzirskoj grupi' ne treba ni pricati to je bio vrhunac njihove ''dobrote i morala'' i na kraju neki su sve to utvrdili na temi o Palestinicima...
Radi ovih stvari ovaj forum mi se vise i ne posjecuje... postajem negativan covjek.... PRELAZNO je ovo njihovo!!!
Radi ovih stvari ovaj forum mi se vise i ne posjecuje... postajem negativan covjek.... PRELAZNO je ovo njihovo!!!
-
LSD
#102 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
A šta drugo ocekivati od zatucanog i polupismenog naroda koji doslovno ovise o emisijama tipa 60 minuta ili CD sa Senadom nego ovakve hiper-stupidne komentare?...jedva cekaju da neko nešto pogriješi da pocnu pljuvati,ismijavati i izbacivati svoj drek i komplekse...eto zašto nam je ovakva država i vlast...ovaj narod to hoce i želi...želi jedan kolektivni mazohizam u kojem ce trpiti sva moguca sranja koja ga dnevno zadese,ali ce mu Hamza,Djeda Mraz,Queer festival i slicne marginalne pojave biti glavni društveni problem i prioritet za riješiti...šta onda ocekivati od društva sa takvim sistemom vrijednovanja?...ništa dobro i korisno.
-
Edin 24,5
#103 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ljudi koji su na javnim funkcijama moraju da budu svjesni jedne stvari, a to je da njihovo ponasanje javno mora da bude besprijekorno i sluziti za primjer. Kakvu poruku jedan nositelj javne funkcije salje gradjanima ovakvim odnosom prema policiji koja je radila svoj posao??
Ako mu smetaju dvojaki arsini policije, bar on, kao zastupnik kantonalne skupstine moze da utjece da se to sanira, a ne ponasati se kao neki bahati klosar, ma kako da je bio iziritiran u tom trenutku.
Nema opravdanja.
Ako mu smetaju dvojaki arsini policije, bar on, kao zastupnik kantonalne skupstine moze da utjece da se to sanira, a ne ponasati se kao neki bahati klosar, ma kako da je bio iziritiran u tom trenutku.
Nema opravdanja.
-
mrco
#104 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ma mi smo stoka obicna, i ne treba nam nista bolje! S obzirom kakvi smo, odlicno nam je!
- JThomas
#105 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
niti jedni pouzdano znaju da nije napao policajce, niti drugi da jeste...a svađate se pet strana, isključivo na osnovu svojih pristranih pretpostavki, jedni ga brane po impulsu a drugi drvlje i kamenje isto po impulsu, a niko ne zna šta se stvarno desilo...
ako je istina ovo što avaz kaže, to je za osudu pa ne znam ti kakav prvoborac bio...ali mislim, ne bi bilo prvi put ni da slažu, ni oni ni policija.
ako je istina ovo što avaz kaže, to je za osudu pa ne znam ti kakav prvoborac bio...ali mislim, ne bi bilo prvi put ni da slažu, ni oni ni policija.
-
LSD
#106 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
mrco wrote:Ma mi smo stoka obicna, i ne treba nam nista bolje! S obzirom kakvi smo, odlicno nam je!
-
mrco
#107 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Potpuno si u pravu!! Slazem se!! Ali ljudi koji ovdje donose sud su totalno ne upuceni kako u slucaj tako i osobnost covjeka kojeg pljuju! Svi mi znamo kakvi su policajci po ulicama. Naravno da to ne opravdava Hamzino ponasanje (ukoliko je zaista bilo ovako kako je plasirana vijest, u sto sumnjam), ali budimo realni! Samo to!Edin 24,5 wrote:Ljudi koji su na javnim funkcijama moraju da budu svjesni jedne stvari, a to je da njihovo ponasanje javno mora da bude besprijekorno i sluziti za primjer. Kakvu poruku jedan nositelj javne funkcije salje gradjanima ovakvim odnosom prema policiji koja je radila svoj posao??
Nema opravdanja.
- Vozdra raja :-)
#108 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Igor se sada zove Hamza, a ti i tebi slicni crknite od muke, pozeljno je to to bude poprijeko!kijameta wrote:Mali Raznjatovic nema ljiljana osim ako ih nije na balkonu zasadio. Jebes covjeka koji mjenja ime,jedino je gore covjek koji laze da je promijenio ime.Kao mali Raznjatovic,njemu je i dalje Igor ime a ono Hamza onako umjetnicki.Vozdra raja wrote:Malo znas, malo malo...Tahta wrote:Ko kaže da je dobio ljiljana ja sam to prvi put ovdje čuo, nisam ni znao da je učesniik rata iskreno
Covijek je koristio droge a onda se oporavio i digao iz pepela! Sada je ljudina, i jos heroj rata!
A sta si ti...?
- Air Ramiz
#109 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Slazem se i s Munafikom i sa LSD-om. Ovo sto se danas desava u nasem drustvu je medijski mazohizam, ali prevenstveno medju Bosnjacima. Toga nema kod Srba i Hrvata. Evo danas je objavljeno da ce se sve hrvatske strane sastati krajem januara, sto je regulara kod njih, sasvim normalna pojava, i svaka im cast na tom. Nedo ti Bog dragi, da neko odluci sazvati sve bosnjacke strane, ili barem dvije najjace, ili da samo to predlozi, taj bi postao nacionalista, fanatik, terorista, firer itd. To bi bila udarna vijest u supackom magazinu 60 minuta, koji je postao vise psiho-patolosko-onanisanje njegovog uredika, nego ozbiljno novinarstvo. Ma kakvo ozbiljno novinarstvo, to nije ni n od novinarstva, to je AS. Ista stvar i sa ulickanim sencijem ja-pa-ja hadzifejsom, koji ima sujetu jacu od ramba 4. Cim se posvadja s nekim politicarem odmah mijenja uredjivacku politiku. Potom jedna totalno ludjacka pojava po imenu Senad Avdic, kojeg vise ne cijene ni njegovi politicki istomisljenici cita: anti-islamisti i komunisti. I oni nama kroje svijet?! Halo ljudi?! Mi smo u jednom blatu kojeg su stvorili ovi ludjacki mediji, ubijaju nas u pojam totalno, svjesno nam namecu pesimizam. Poredjenja radi, nakon 2. svjetskog rata, kad je bilo daleko vise zrtava, materijalne stete, moral nikad nije bio veci, a moral su kreirali tadasnji mediji. Napravi se mostic preko rijeke Kruscice koja protice bog zna kuda, to svi mediji objave, omladina gradi, jugoslavija se dize iz pepela itd. Kod nas se novinari ponasaju ko lesinari, samo da je nesto naci da svoje bolesne nezalijecene komplekse ispolje jos jednom i jos jednom i jos jednom. Zapravo ako bih pravio listu najgorih drustvenih slojeva to bi bili: 1.novinari, 2. politicari, 3. doktori. Cast izuzecima.
-
mrco
#110 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Zapravo ako bih pravio listu najgorih drustvenih slojeva to bi bili: 1.novinari, 2. politicari, 3. doktori. Cast izuzecima.[/quote]
Ma ja bi na prvo mjesto nas (narod) stavio, a politcare ne bi uopce stavljao na ovu listu jer oni rade svoj posao jer im mi dozvoljavamo!Sam pao, sam se ubio!
Ma ja bi na prvo mjesto nas (narod) stavio, a politcare ne bi uopce stavljao na ovu listu jer oni rade svoj posao jer im mi dozvoljavamo!Sam pao, sam se ubio!
-
julisiz es grant
#111 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
To ti je uslovni refleks bivšeg narkomana: Čim vidi predstavnike zakona odmah se ili fata noge ili, ako mu se može ( a (H)Amzi se može, jer je (Alahov) poslanik ), onda šakom u vugla. E moj Igore i dole...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#112 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ne branim Hamzu,niti me previse interesuje,ali vi koji tako slijepo vjerujete izvjestajima policije,zar zaista se niste svojim ocima,i na svojoj kozi,uvjerili da je ogromna vecina tih izvjestaja za javnost spakovana i uoblicena da skinu i najmanju odgovornost sa svojih ljudi.
1000puta na utakmici sam dozivio totalno nevjerovatne izvjestaje gdje se stvari preuvelicavaju po 100puta.
Demonstracije,protesti,ni pola izvjestaja nisu bila korektna,da ne kazem da su bili cista laz.
Zasto vlasnik Vatre ,skoro pa svaki dan ,moze parkirati svoje vozilo ispred svoje kafane,na pjesackoj zoni u sred Ferhadije.
Zato sto policajcu koji je u tom reonu da cvaju i ovaj klepi usima.
Zasto se razni privatniici i lokalni huligani vozikaju Ferhadijom,pa i po samoj carsiji,x puta sam vidio policajca koji okrene glavu jer je to toboze neki bitan lik.
Pun mi je k. policijske selektivnosti,a kasnije se kao pozivaju na postovanje zakona,pravne drzave i slicno
A ovo kako se ko zove,ko je koje vjere,da li je on prihvatio Islam...to ubacivati u diskusiju vise govori o tome ko se sluzi tim argumentima nego o samom slucaju.
1000puta na utakmici sam dozivio totalno nevjerovatne izvjestaje gdje se stvari preuvelicavaju po 100puta.
Demonstracije,protesti,ni pola izvjestaja nisu bila korektna,da ne kazem da su bili cista laz.
Zasto vlasnik Vatre ,skoro pa svaki dan ,moze parkirati svoje vozilo ispred svoje kafane,na pjesackoj zoni u sred Ferhadije.
Zato sto policajcu koji je u tom reonu da cvaju i ovaj klepi usima.
Zasto se razni privatniici i lokalni huligani vozikaju Ferhadijom,pa i po samoj carsiji,x puta sam vidio policajca koji okrene glavu jer je to toboze neki bitan lik.
Pun mi je k. policijske selektivnosti,a kasnije se kao pozivaju na postovanje zakona,pravne drzave i slicno
A ovo kako se ko zove,ko je koje vjere,da li je on prihvatio Islam...to ubacivati u diskusiju vise govori o tome ko se sluzi tim argumentima nego o samom slucaju.
Last edited by -LIBERO- on 03/01/2009 18:02, edited 1 time in total.
-
julisiz es grant
#113 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Samo šteta Ramizaga što ti Igor spada baš u drugu kategoriju tebi "nepoželjnih" ( i još se time klinči pred svima ).
- Air Ramiz
#114 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Pa poenta i jeste to. Oni napadaju Hamzu zato sto je primio islam. Da je kojim slucajem bio budista, niko o tome ne bi rekao ni rijeci.-LIBERO- wrote: A ovo kako se ko zove,ko je koje vjere,da li je on prihvatio Islam...to ubacivati u diskusiju vise govori o tome ko se sluzi tim argumentima nego o samom slucaju.
-
mrco
#115 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
E ovo si srocio nema sta, ja mislim da si sam sebe iznenadio! Ja da sam na tvom mjestu tuzio bih svoj mozak zbog ne pruzanja podrske!julisiz es grant wrote:To ti je uslovni refleks bivšeg narkomana: Čim vidi predstavnike zakona odmah se ili fata noge ili, ako mu se može ( a (H)Amzi se može, jer je (Alahov) poslanik ), onda šakom u vugla. E moj Igore i dole...
-
alanskoda
#116 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Air Ramiz wrote:Pa poenta i jeste to. Oni napadaju Hamzu zato sto je primio islam. Da je kojim slucajem bio budista, niko o tome ne bi rekao ni rijeci.-LIBERO- wrote: A ovo kako se ko zove,ko je koje vjere,da li je on prihvatio Islam...to ubacivati u diskusiju vise govori o tome ko se sluzi tim argumentima nego o samom slucaju.
vi ga branite zbog toga sto je primio islam.da je ostao igor i vasa bi prica bila drugacija.
prosle godine sam pola sata cekao na istom mjestu da bi papak sa poslanickom karticom ,svoju zenu izveo u soping u samoposlugu.boli njega sto raja ceka.vazno je da on ima imunitet i da moze stati gdje hoce.
- Tahta
#117 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
kakve veze ima islam sa pogrešnim parkiranjem??
kakve veze ima ime i prezime sa parkiranjem ??
kakve veze ima ko si bio u ratu sa parkiranjem ??
kakve veze ima tv emisije novine sa parkiranjem ??
ko god je vozač imao je sigurno više puta situaciju kada mu je došlo da zadavi policajca, ali svi normalni ljudi nisu to pokušali ili su prešli preko toga-pametniji popušta ili su fino napisali prijavu protiv plicajca ako misle da su u pravu i traže odgovor ( u mom slučaju smanjnje plaće policajcu i ukor).E sada je pitanje biti poslanik to bi trebali biti primjer društva najuglednije ličnosti i ući u fizički obračun sa policijom i to u vezi parkiranja??
kakve veze ima ime i prezime sa parkiranjem ??
kakve veze ima ko si bio u ratu sa parkiranjem ??
kakve veze ima tv emisije novine sa parkiranjem ??
ko god je vozač imao je sigurno više puta situaciju kada mu je došlo da zadavi policajca, ali svi normalni ljudi nisu to pokušali ili su prešli preko toga-pametniji popušta ili su fino napisali prijavu protiv plicajca ako misle da su u pravu i traže odgovor ( u mom slučaju smanjnje plaće policajcu i ukor).E sada je pitanje biti poslanik to bi trebali biti primjer društva najuglednije ličnosti i ući u fizički obračun sa policijom i to u vezi parkiranja??
- weed
#118 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ma nek' je Hamza vjernik, onako odmjereno "vjernicki", jebao drotu sve po spisku! 
- to sam ja
#119 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
- Epitop
#120 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Neka svakome sud odredi kaznu. Samo je smješno da se toliko ovaj slučaj forsira, a u svim gradovima BiH lokalne kabadahije parkiraju auta na svim mjestima, a policija godinama šuti.
-
alanskoda
#121 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
kabadahije su kabadahije,ali poslanik bi cini mi se,trebao biti uzor gradjanima.nista sutra se ti parkiraj,nek raja ceka pola sata i kad dodju drotovi reci "kad moze hamza mogu i ja".Epitop wrote:Neka svakome sud odredi kaznu. Samo je smješno da se toliko ovaj slučaj forsira, a u svim gradovima BiH lokalne kabadahije parkiraju auta na svim mjestima, a policija godinama šuti.
- tranquil
#122 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Hamza me je razočarao. Znam da je čovjek pobijedio narkomaniju, slušao sam kako priča o tome, i ja prvi nemam predrasuda prema bivšim narkomanima, ustvari smatram ih za možda najjače ljude među nama. Prema tome, to će mu, šta god uradio, biti plus u mojim očima.
Međutim sam je priznao da je ovdje burno reagirao.
Biću iskren i reći - i mene je znala zezati murija. Nekad sam bio kriv, nekad baš i nisam već su mi se samo znali naklatiti na kosti sa "aaa vidi ga čupo , garant je narkić hajmo ga malo maltretirati" - i nikad nisam bio doveden do te mjere da reagiram na tako nepriličan način kako je, po sopstvenom priznanju Hamza uradio. Sigurno ima ovdje još dosta ljudi koji su bili provocirani od strane organa MUP-a pa nisu ovako reagirali. To što je javna ličnost još više mu ne ide u prilog - baš on bi trebao znati da kao javna ličnost, kada uradi tako nešto, ljudima sa strane izgleda kao demonstracija krajnje bahatosti - dakle izgleda kao da se ponaša "ko sam sad pa ja" - bez obzira da na to koji su mu stvarni motivi bili.
Ovi komentari koji dovode u vezu vjeru - nigdje veze
Biću iskren i reći - i mene je znala zezati murija. Nekad sam bio kriv, nekad baš i nisam već su mi se samo znali naklatiti na kosti sa "aaa vidi ga čupo , garant je narkić hajmo ga malo maltretirati" - i nikad nisam bio doveden do te mjere da reagiram na tako nepriličan način kako je, po sopstvenom priznanju Hamza uradio. Sigurno ima ovdje još dosta ljudi koji su bili provocirani od strane organa MUP-a pa nisu ovako reagirali. To što je javna ličnost još više mu ne ide u prilog - baš on bi trebao znati da kao javna ličnost, kada uradi tako nešto, ljudima sa strane izgleda kao demonstracija krajnje bahatosti - dakle izgleda kao da se ponaša "ko sam sad pa ja" - bez obzira da na to koji su mu stvarni motivi bili.
- tranquil
#123 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
Ne rekoh zašto taj moj osjećaj razočaranosti - pa zato što mi je čovjek, kroz dosadašnje javne istupe izgledao kao jako smiren čovjek, nakon svega što je doživio, što je osobina koju izuzetno cijenim, a sada sam vidio da je to nažalost bila gluma.tranquil wrote:Hamza me je razočarao. Znam da je čovjek pobijedio narkomaniju, slušao sam kako priča o tome, i ja prvi nemam predrasuda prema bivšim narkomanima, ustvari smatram ih za možda najjače ljude među nama. Prema tome, to će mu, šta god uradio, biti plus u mojim očima.
- Air Ramiz
#124 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
To apsolutno nije tacno. Mi kritikujemo fanatizam i islamofobiju koja je prisutna kod velikog broja forumasa. Zar je Hamzino parkiranje i rasprava s policijom zaista vijest broja 1 ?! Ja kazem, da se radilo o nekom drugom ko nije musliman, to uopste ne bi bila vijest. Ako je covjek kriv, platice kaznu i vozdra!alanskoda wrote:Air Ramiz wrote:Pa poenta i jeste to. Oni napadaju Hamzu zato sto je primio islam. Da je kojim slucajem bio budista, niko o tome ne bi rekao ni rijeci.-LIBERO- wrote: A ovo kako se ko zove,ko je koje vjere,da li je on prihvatio Islam...to ubacivati u diskusiju vise govori o tome ko se sluzi tim argumentima nego o samom slucaju.
vi ga branite zbog toga sto je primio islam.da je ostao igor i vasa bi prica bila drugacija.
prosle godine sam pola sata cekao na istom mjestu da bi papak sa poslanickom karticom ,svoju zenu izveo u soping u samoposlugu.boli njega sto raja ceka.vazno je da on ima imunitet i da moze stati gdje hoce.
- JThomas
#125 Re: Hamza Raznatovic napada policajce...
ma ja, vjerovatno su i u avazu islamofobi čim objaviše ovakvu vijest...
pojedinci stvarno i disanje zraka počinju shvatati kao napad na islam...
pojedinci stvarno i disanje zraka počinju shvatati kao napad na islam...