Halucinogene droge

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zrakomlat

#201 Re: Halucinogene droge

Post by zrakomlat »

Edin H. wrote:
insomnia78 wrote:
medvjed23 wrote:da je sad leće, dvje-tri kutljače navaditi, pa preko pavlake trehnuti
Vidi se da nisi ratno dijete

Pade mi ovo takodje na pamet, muka mi je kada vidim lecu.

+1
Nastasia

#202 Re: Halucinogene droge

Post by Nastasia »

Koja budala može reći za hors da je "opasan koliko i alkohol". Da se na alkohol nauvčeš treba dobro da cugaš, duži vremenski period.
Horsom ako se dvaput spucaš ti si navučen. Prvo si navučen na taj osjećaj, a taj osjećaj jako brzo prođe i onda se rokaš da budeš iole "normalan".

Ko god ti priča o heroinu kao da je šala, k'o god ti ga ponudi, ti se lijepo okreni i idi, taj ti nije prijatelj.
nema me tamo

#203 Re: Halucinogene droge

Post by nema me tamo »

nakon 2 puta?

Šuti sve si rekla tim nemoj ni pisati više...
swanfilter

#204 Re: Halucinogene droge

Post by swanfilter »

Rexi1 wrote:
swanfilter wrote:Samo heroin je droga. Heroin je stvarno rak, cudoviste. Sve ostalo je za probati. Da covjek zna, zabavi se ponekad u zivotu ... :lol:
Slazem se, sve se moze probati po jedan put ali heroin ni jednom...
Isto tako, pod probati ne mislim na sinteticku marihuanu, ruski krokodil, pusenje tvrdih droga i tome slicne gluposti ...
Nastasia

#205 Re: Halucinogene droge

Post by Nastasia »

nema me tamo wrote:nakon 2 puta?

Dobro onda nakon jednog puta.
Više ti ni ne treba.
Edin H.

#206 Re: Halucinogene droge

Post by Edin H. »

Nastasia wrote:

Dobro onda nakon jednog puta.
Više ti ni ne treba.
Heroin is a powerful opiate that has led many users to dependence and addiction. Though it’s unlikely that you’ll develop a full-blown addiction to heroin the first time you use it, that introductory experience can be the start of a compulsive cycle that quickly leads to addiction. The more frequently you use the drug, the more rapidly your brain and nervous system adjust to the chemical changes that it causes.
swanfilter

#207 Re: Halucinogene droge

Post by swanfilter »

Psiholoska ovisnost se javlja vec nakon prve upotrebe. Za navuci se, potrebno je samo malo vise puta od dva ...
nema me tamo

#208 Re: Halucinogene droge

Post by nema me tamo »

Javlja se psihološka ovisnost i za hljeb nakon prvog puta
Nastasia

#209 Re: Halucinogene droge

Post by Nastasia »

Imala sam sreću (ovo samo kao stilsku figuru koristim) da imam društvo narkomana.
Narkomana navučenih na heroin.

Jedan od njih je umr'o od predoziranja, što je ovog drugog potaklo da prestane. Tri godine je "čist", i sad kad razgovaramo on sebe ne zove bivšim ovisnikom, već ovisnikom. Koji je oženjen, ima djecu, posao, stan, relativno fin život ali kako sam kaže, uvijek i u svemu mi je hors na pameti. Kad mi loše ide, mislim kako bi bilo lakše da se uradim, kad mi dobro ide, mislim kako bi bilo da proslavim.

I nijedan od njih se nije fizički navukao nakon prvog puta, ali svi su rekli da je to tako dobar osjećaj, da jednostavno se ne možeš zaustaviti na prvom putu.

Da li se navukao nakon jednog, dva, pet ili deset puta, nije važno, važno je da uopšte ne trebaš, ne smiješ da se dovedeš u situaciju da se navučeš. Jednostavno nemoj ni probavati i gotovo.
Kaligrafija

#210 Re: Halucinogene droge

Post by Kaligrafija »

Gojko, jedan, jedini i neponovljivi...prvo te miris janjetine digne s vrata, ne mozes da sacekas da donesu, nafuran si, malo porcija, malo pola kile, malo kilogram, daj dva, pet, deset, ne mozes prestat...cekas...haj bona, ubrzaj, agresivan...daj pivu, zivio, joj hladna, dobra...nosi meso...tisina...spusta, tisina...jedes, nirvana, haluciniras, vidis janje skace na proplanku, pase, brsti travu pored potocica, razanj, janje, razanj...piva, jos, janje, piva, krompir, salata...jos...u sebi podrignes za pohvalu, a da ostanes pristojan...spusta te, trom si, veseo, sve ti lijepo, lagano...sjedio bi tu jos satima, opusteno, stici cemo...ma neka nas, jebes more, neka nas, jebes kucu, zavisi iz kojeg pravca ides...eto djeco, samo mali shematski prikaz na koji jos nacin otpustit, dopamin, serotonin i ostale in i ne in...mada mozes i o janjetini postati ovisan...pa pocnes u Jablanicu ici i onako...radnim danom, ujutro na dorucak...
kmirsad

#211 Re: Halucinogene droge

Post by kmirsad »

Tako se Hana Montana navukla... :-D
Ripicipi

#212 Re: Halucinogene droge

Post by Ripicipi »

9 strana, a niko Salviu nije spomenuo :D
Bezopasna biljka, traje samo 5-10 minuta :D

1:47 :lol:

A moze i ovako zavrsiti... :D
Inteligencija

#213 Re: Halucinogene droge

Post by Inteligencija »

Ja bi kao Erdogan sto uvodi nove zakone, ko prodaje ili koga uhvatim sa drogom tipa heroin zatvorio na 20 godina u zatvor, takvoj raspaloj stetocini koja unisti 5 zivota oko sebe samo celija na 20 godina pomaze
moonca

#214 Re: Halucinogene droge

Post by moonca »

Danas ucuh prica o svojoj pastorki koja je na heroinu - ima troje djece od tri razlicita oca i mislim da je ispod 25 god.
Prvi momak s kojim ima sina od 7 godina ju je na to naveo.
nedavno ja rodila 3 dijete i bila je ok neko vrijeme, no opet se pocela prostituisati-oni primjete i pozovu policiju i izbace je iz kuce.
I prilIkom jedneog takvog odsustva, gdje je boravila kod nekog tipa-klinac od 3 godine prica- da ga je mama zakljucavala u wc i gasila svjetlo, da su joj oci bile bijele i da je izgledala kao duh. Tako je opisao. :cry: UZAS.

Ne eksperimentisite. :sad:
Rugafet

#215 Re: Halucinogene droge

Post by Rugafet »

Tako je, najvece zlo ikad.
hali gali halid

#216 Re: Halucinogene droge

Post by hali gali halid »

Nisam probao halucinogene, mada k'o da sam na sintelanu malo halceve imao. Volio bih gljive probati...
Thorgerson

#217 Re: Halucinogene droge

Post by Thorgerson »

nema me tamo wrote:Javlja se psihološka ovisnost i za hljeb nakon prvog puta
Nigdje veze. :-)

Dobro je @Nastasia napisala, ti ljudi i kad se izlijece ZNAJU kakav je to jebeno dobar osjecaj bio dok su se pucali. E toga se tesko otarasati. Taj osjecaj ti ljudi tesko zaboravljaju. U tome je problem.

Ja nisam nikad probao, ali ako ti likovi opisu da je osjecaj 100 do 1000 puta bolji od orgazma, ti sam onda skontaj koliko je tesko na to ne misliti i koliko je tesko sa toga se skinuti. :-) A orgazam, seks, polna aktivnost je primarna prirodna potreba - kao sto je i voda i hrana.

Stoga, dobro si napisao. Hljeb i spada u primarnu potrebu. Hranu. Naravno da se tesko skinuti sa hrane. :-) E pa tako i heroin postane primarna potreba, primarnija od ovih pobrojanih. I od hrane i seksa i vode i svega.

Eto. Samo da se malo docara koliko se tesko skinuti sa tog sranja i zaboraviti ga.
insomnia78

#218 Re: Halucinogene droge

Post by insomnia78 »

Gluposti. Skroz je na drugom kraju spektra od orgazma. Dosta ljudi ga batali nakon prvog puta jel im bude lose, ispovracaju se, ne svidja im se taj osjecaj umrtvljenosti isl..,
zipoo

#219 Re: Halucinogene droge

Post by zipoo »

Rexi1 wrote:Da li ste konzumirali neke od njih, iskustva, savjeti, bilo sta..
Mrsko mi citati 9 stranica. Pa cu samo baciti svoj neki komentar.

Mojne, bjezi od svega pa i od trave. Bit ce ti super trip nema govora, a onda ce ti dosaditi ili biti previse jedno te isto. Pa daj nesto drugo, trece jace ili blaze dok ne dodjes do žutog. Koliko god ti mislio da si mentalno jak, ono ce tebe zaviti, a neces ni skontati dok ne bude vec kasno.
Rexi1

#220 Re: Halucinogene droge

Post by Rexi1 »

zipoo wrote:
Rexi1 wrote:Da li ste konzumirali neke od njih, iskustva, savjeti, bilo sta..
Mrsko mi citati 9 stranica. Pa cu samo baciti svoj neki komentar.

Mojne, bjezi od svega pa i od trave. Bit ce ti super trip nema govora, a onda ce ti dosaditi ili biti previse jedno te isto. Pa daj nesto drugo, trece jace ili blaze dok ne dodjes do žutog. Koliko god ti mislio da si mentalno jak, ono ce tebe zaviti, a neces ni skontati dok ne bude vec kasno.

Nije da nisi upravu
Debeli Krastavac

#221 Re: Halucinogene droge

Post by Debeli Krastavac »

:lol: :lol: :lol:

uglavnomja

#222 Re: Halucinogene droge

Post by uglavnomja »

insomnia78 wrote:Gluposti. Skroz je na drugom kraju spektra od orgazma. Dosta ljudi ga batali nakon prvog puta jel im bude lose, ispovracaju se, ne svidja im se taj osjecaj umrtvljenosti isl..,
:thumbup:

samo dobar komad budale pozeli nastaviti nakon prvog ili prvih par puta ...
insomnia78

#223 Re: Halucinogene droge

Post by insomnia78 »

Pa dobro. Ja licno sam uvijek prije bio za spustalice nego za dizalice
Post Reply