Edin H. wrote:insomnia78 wrote:Vidi se da nisi ratno dijetemedvjed23 wrote:da je sad leće, dvje-tri kutljače navaditi, pa preko pavlake trehnuti
Pade mi ovo takodje na pamet, muka mi je kada vidim lecu.
+1
Edin H. wrote:insomnia78 wrote:Vidi se da nisi ratno dijetemedvjed23 wrote:da je sad leće, dvje-tri kutljače navaditi, pa preko pavlake trehnuti
Pade mi ovo takodje na pamet, muka mi je kada vidim lecu.
Isto tako, pod probati ne mislim na sinteticku marihuanu, ruski krokodil, pusenje tvrdih droga i tome slicne gluposti ...Rexi1 wrote:Slazem se, sve se moze probati po jedan put ali heroin ni jednom...swanfilter wrote:Samo heroin je droga. Heroin je stvarno rak, cudoviste. Sve ostalo je za probati. Da covjek zna, zabavi se ponekad u zivotu ...
Dobro onda nakon jednog puta.nema me tamo wrote:nakon 2 puta?
Šuti sve si rekla tim nemoj ni pisati više...
Heroin is a powerful opiate that has led many users to dependence and addiction. Though it’s unlikely that you’ll develop a full-blown addiction to heroin the first time you use it, that introductory experience can be the start of a compulsive cycle that quickly leads to addiction. The more frequently you use the drug, the more rapidly your brain and nervous system adjust to the chemical changes that it causes.Nastasia wrote:Dobro onda nakon jednog puta.nema me tamo wrote:nakon 2 puta?
Više ti ni ne treba.
Psiholoska ovisnost se javlja vec nakon prve upotrebe. Za navuci se, potrebno je samo malo vise puta od dva ...nema me tamo wrote:nakon 2 puta?
Ja bi kao Erdogan sto uvodi nove zakone, ko prodaje ili koga uhvatim sa drogom tipa heroin zatvorio na 20 godina u zatvor, takvoj raspaloj stetocini koja unisti 5 zivota oko sebe samo celija na 20 godina pomazenema me tamo wrote:nakon 2 puta?
Nigdje veze.nema me tamo wrote:Javlja se psihološka ovisnost i za hljeb nakon prvog puta
Mrsko mi citati 9 stranica. Pa cu samo baciti svoj neki komentar.Rexi1 wrote:Da li ste konzumirali neke od njih, iskustva, savjeti, bilo sta..
zipoo wrote:Mrsko mi citati 9 stranica. Pa cu samo baciti svoj neki komentar.Rexi1 wrote:Da li ste konzumirali neke od njih, iskustva, savjeti, bilo sta..
Mojne, bjezi od svega pa i od trave. Bit ce ti super trip nema govora, a onda ce ti dosaditi ili biti previse jedno te isto. Pa daj nesto drugo, trece jace ili blaze dok ne dodjes do žutog. Koliko god ti mislio da si mentalno jak, ono ce tebe zaviti, a neces ni skontati dok ne bude vec kasno.
insomnia78 wrote:Gluposti. Skroz je na drugom kraju spektra od orgazma. Dosta ljudi ga batali nakon prvog puta jel im bude lose, ispovracaju se, ne svidja im se taj osjecaj umrtvljenosti isl..,