Ja ti samo handlam u Abdosu, Lidlu, Netto, City Gros...
Pojma nemam gdje je pijaca, sta ima u Bosanskim radnjama, kakve su cijene?
ona bosnia preko puta one albanske pizzzerije-cevabdzinice je jako dobra i nema cega nemaArogantni wrote:Posto se ne druzim nesto puno sa nasima, jako bi rado zelio da mi neko kaze gdje su te dobre radnje (prehrana) u Malmeu.
Pojma nemam gdje je pijaca, sta ima u Bosanskim radnjama, kakve su cijene?![]()
![]()
zar ti treba nesto bolje od abdosa?!Arogantni wrote:Posto se ne druzim nesto puno sa nasima, jako bi rado zelio da mi neko kaze gdje su te dobre radnje (prehrana) u Malmeu.
Pojma nemam gdje je pijaca, sta ima u Bosanskim radnjama, kakve su cijene?![]()
![]()
malo je taj skup zar ne? argetu cjeni previshe...u Dk je jeftinija kod turchinaSalko sto je u vodu skako wrote: ona bosnia preko puta one albanske pizzzerije-cevabdzinice je jako dobra i nema cega nema
koliko mu je argeta?Ivanche wrote:malo je taj skup zar ne? argetu cjeni previshe...u Dk je jeftinija kod turchinaSalko sto je u vodu skako wrote: ona bosnia preko puta one albanske pizzzerije-cevabdzinice je jako dobra i nema cega nema
ja ne kupujem i ne jedem, pa ne znam cijenu. ali je garant jeftina kod abdosa. to je tipicna arapska radnja, velicine jednog prosjecnog supermarketa. samo pticije mlijeko ne prodaje tamoSalko sto je u vodu skako wrote:koliko mu je argeta?Ivanche wrote:malo je taj skup zar ne? argetu cjeni previshe...u Dk je jeftinija kod turchinaSalko sto je u vodu skako wrote: ona bosnia preko puta one albanske pizzzerije-cevabdzinice je jako dobra i nema cega nema
to je zemo digo cijene zbog radi alimentacije koju mora placati onoj iz prijedoracallmethebreeeze wrote:ja ne kupujem i ne jedem, pa ne znam cijenu. ali je garant jeftina kod abdosa. to je tipicna arapska radnja, velicine jednog prosjecnog supermarketa. samo pticije mlijeko ne prodaje tamoSalko sto je u vodu skako wrote:koliko mu je argeta?Ivanche wrote: malo je taj skup zar ne? argetu cjeni previshe...u Dk je jeftinija kod turchina
onaaaaa wrote:Postovani,
Pozivamo vas na promociju knjige ” Bore oko očiju – Dnevnik Bosanskog Vojnika” u Svedskoj i Danskoj – pogledajte prilozeni dokument.
Knjiga "Bore oko očiju" prepis je iz ratnih dnevnika Saudina Bećirevića, bosanskog vojnika. Autor je tokom rata dao obećanje prijatelju da će u slučaju njegove smrti napisati knjigu o njima i o ratu. Prijatelj je poginuo, a knjiga "Bore oko očiju" predstavlja ispunjenje datog obećanja.
Za vise informacija posjetite sledece web-stranice:
http://www.bosanskivojnik.com/
http://boreokoocju.blogger.ba
Datum Grad Vrijeme Lokacija
06.12 Kopenhagen 19.00 Bosanski Kulturni Centar (BKC) Thorsgade 59, st.tv
07.12 Malmö 19.00 Bosansko kulturno drustvo ”Sarajevo”
08.12 Halmstad 19.00 Prostorije ”Islamske Zajednice”
09.12 Göteborg 19.00 BiH udruzenje ”DUKAT”
10.12 Borås 19.00 Prostorije ”Islamske Zajednice”
11.12 Trollhättan 19.00 Prostorije ”Islamske Zajednice”
12.12 Norrköping 19.00 Bosanko-Hercegovacki Kulturni Centar
13.12 Stockholm 19.00 Prostorije ”Islamske Zajednice - Sundbyberg” Hallonberget
14.12 Örebro 19.00 Prostorije ”Islamske Zajednice”
Proslijedite mail prijateljima, poznanicima i ostalim koji su u mogucnosti posjetiti navedene gradove.
am'dzinice, kud to jopet planiras brez mene?Minnela wrote:Idem ja,Malmö--Sto pitas Ivanche![]()
![]()
romantika na kvadratMinnela wrote:Ko kaze da cu bez tebeArslan wrote:am'dzinice, kud to jopet planiras brez mene?Minnela wrote:Idem ja,Malmö--Sto pitas Ivanche![]()
![]()
Kud' i ja,tu i ti
:D ..pa makar to bilo samo u mislima
:D