Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cHupjahalic@ wrote:Nego da se i ja malo drzim teme i kazem ukratko:
- Namjera je, ako islo sve po ps-u, poslije zavrsenog studija vratiti se u Bosnu. Koliko cu od svega toga uspjeti realizovati ne znam trenutno i vrijeme ce pokazati svoje.
Vrijedi pokusati a ako ne islo nije problem vratiti se odakle sam i dosla.
Ja ne mislim ici nazad dok se ne uspostavi normalna prava drzava, gdje su svi ravnopravni i gdje se poslovi u drzavnom i privatbnom sektoru dobijaju prema sposobnostima i kvalifikacijama a ne prema rodbinskim i stranackim vezama. helem, istruhnut cu na zapadu
haj ne lazi ba
cuj nece on preko veza i rodjaka reci fino da cekas da ti rodjo dodje za direktora nestle-a pa onda se vratit ha ja
pitt wrote:Ja ne mislim ici nazad dok se ne uspostavi normalna prava drzava, gdje su svi ravnopravni i gdje se poslovi u drzavnom i privatbnom sektoru dobijaju prema sposobnostima i kvalifikacijama a ne prema rodbinskim i stranackim vezama. helem, istruhnut cu na zapadu
pitt wrote:Ja ne mislim ici nazad dok se ne uspostavi normalna prava drzava, gdje su svi ravnopravni i gdje se poslovi u drzavnom i privatbnom sektoru dobijaju prema sposobnostima i kvalifikacijama a ne prema rodbinskim i stranackim vezama. helem, istruhnut cu na zapadu
Od viska glava (ne)boli?
fat fingers......opet se ja hvalim :D
vračaj se ćafire ćafirski ova je zemja najbolja zemja-od ove zemje nejma bolje zemje
Moja nane dosla na drugo mjesto u heklanju u toj emisiji, pobjedila jedna iz Zecica donjih... al zato je sad najbolja u keranju u ovom dijelu dijaspore... Daje li to kakve benificije pri povratku, a Muha?
Portir_sa_ruzom wrote:Moja nane dosla na drugo mjesto u heklanju u toj emisiji, pobjedila jedna iz Zecica donjih... al zato je sad najbolja u keranju u ovom dijelu dijaspore... Daje li to kakve benificije pri povratku, a Muha?
Nejmam u Nestle, al u pilani u Sanici radi tetkin sin... morel' to pomoci?
Jest, iz samog centra Zecica Donjih, odmah iza zadruzne zgrade... Poznas li je Muha, de ba buraz, eto, povlaci konce, satra me ova dijaspora...
Portir_sa_ruzom wrote:Nejmam u Nestle, al u pilani u Sanici radi tetkin sin... morel' to pomoci?
Jest, iz samog centra Zecica Donjih, odmah iza zadruzne zgrade... Poznas li je Muha, de ba buraz, eto, povlaci konce, satra me ova dijaspora...
Kak je ne bih znao-iz istog smo sela---ja čuvo Šarulju a ona Bregavu malo smo se i hrkljuša igrali
Nane se registrovala, najljepse dimije navukla, i veli meni: " Ode sine za nase glasati..." al kad se glasovi prebrojavali javili joj tuznu vijest iz CIS-a da joj je listic nevazeci i da ne smije vise glasati na svedskom!?! Ona sumnja u konspiraciju stranke Radom za boljitak, veli, "proleterima nikad nisam vjerovala"!
Muha, ti si to zamjeniJo sa sestrom joj Hajrijom, ona je Bregavu cuvala, a ova zlobnica sto je nanu na prevaru pobjedila tako sto joj sakrila igle, ona je Zviru cuvala i nije hrkljusa znala igrati... a mislim da se zvala Dzemila...
Al' jelde to nema veze, nece mi smanjiti sanse za povratak, ili???