cuj @vesele "ja hocu", isto kao da ima autogenu vjezbu
halo ba dijaspora
-
digger
A sto si ti nekakva. Sigurno si sve to negativno naucila u dijaspori.danas wrote:ne znam sad sta dijaspora treba da radi? kad se vrati -- otima posao domacima koju tu rade godinama. kad se ne vrati -- nisu nikakvi bosanci. kada dodju ljeti -- sto dolaze, pun mi ih je qurac, samo me nerviraju kako se foliraju. kad ne dolaze -- eto vidis kakvi su papci, zaboravili odakle su. kada pokusavaju nesto da promijene -- recimo glasanjem -- e, onda im treba zabraniti i da glasaju.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ja svoju guzicu perem sto na bideu sto u kadidanas wrote:ma ne kontamo se izgleda. nisi nam jos rekla gdje ti peres svoju guzicu? jer to je izgleda najbitniji faktor ovdje. a zanima me i odgovor na pitanje -- sta ja treba da radim da bih matici (kojoj si valjda ti licno predstavnik?) napokon bila 'potaman'? zaista me zanima, zeljela bih da znam. da ne zivim vise u uzaludnoj nadi. jedni kazu glasaj, drugi kazu treba vam zabraniti glasanje; jedni kazu dolazi i odrzavaj kontakte, drugi kazu ne dolazi ljeti ides mi na zivce. sta vise, de mi recite pa da znam. jer koliko vidim, najbolje bi bilo da se dijaspora javno spali, jer nista drugo ne prolazi visoke standarde visocanstava kojima je najveci domet kao i onom sarajliji06 -- to sto guzicu haman peru u miljacki. ili mozda grijesim?mIRCerka wrote:
e jebi ga, DDR ocekuje da dijaspora nesto pokrene, dijaspora ocekuje da Bosna i Hercegovina nesto pokren, i cekajuci ode sve u mp3....to se zove igranje stonog tenisa....prebacivanje loptice...kako god....
Irska se ne moze porediti sa BiH samo iz jednog razloga:
U Ameriku su otisli IRCI iz Irske, dok su u Ameriku otisli Bosnjaci, Hrvati, Srbi i malo ostalih iz Bosne.
Ako se kontamo
a stonog tenisa nema. nema se sta odgovornost prebacivati sa jedne na drugu stranu, jer odgovornost nije na dijaspori. dijaspora sama ne moze pokrenuti -- niti treba da pokrece -- ista. jer dijaspora se nalazi u najmanje 20 i kusur drzava, i nije niti drzava, niti vlada, niti organizacija da se samostalno moze baviti ovakvim pitanjima. to je samo grupa ljudi. ovakve stvari treba da krenu iz matice, koja ce svojim ponasanjem i politikom stvoriti povjerenje kod dijaspore, a onda i uvjete, infrastrukturu, zakone, mogucnosti... za saradnju i za sve ostalo. ako to matica zeli i hoce. a posto nece -- nesferatu je sve rekao, pa da ne ponavljam vise.
Sto si se upalila tako jako, nije valjda da mi spocitavas pravo da IMAM SVOJE MISLJENJE o necemu?
Da li ja trazim da svi misle kao ja? Ne trazim. Ono sto trazim je mi niko ne barkce u pravo na moje misljenje. Posto je nosferatu sve rekao, de ti jos jednom procitaj moje postove sa, cini mi se, prve strane, pa ces skontati sta sam rekla.
PS DANAS, ako nisi do sada shvatila, MATICE NEMA!
Da ponovim, iz Irske su u Ameriku otisli IRCI, a iz Bosne Bosnjaci, Hrvati i Srbi, i nesto malo Ostalih. Vesela ti predoci primjere za nacionalne klubove.
MATICE NEMA! A ko je kriv za to?
Lagumdzija....
-
Kwaheri
matice ima, ma koliko ti galamila da je nema... matice ima...mIRCerka wrote:ja svoju guzicu perem sto na bideu sto u kadidanas wrote:ma ne kontamo se izgleda. nisi nam jos rekla gdje ti peres svoju guzicu? jer to je izgleda najbitniji faktor ovdje. a zanima me i odgovor na pitanje -- sta ja treba da radim da bih matici (kojoj si valjda ti licno predstavnik?) napokon bila 'potaman'? zaista me zanima, zeljela bih da znam. da ne zivim vise u uzaludnoj nadi. jedni kazu glasaj, drugi kazu treba vam zabraniti glasanje; jedni kazu dolazi i odrzavaj kontakte, drugi kazu ne dolazi ljeti ides mi na zivce. sta vise, de mi recite pa da znam. jer koliko vidim, najbolje bi bilo da se dijaspora javno spali, jer nista drugo ne prolazi visoke standarde visocanstava kojima je najveci domet kao i onom sarajliji06 -- to sto guzicu haman peru u miljacki. ili mozda grijesim?mIRCerka wrote:
e jebi ga, DDR ocekuje da dijaspora nesto pokrene, dijaspora ocekuje da Bosna i Hercegovina nesto pokren, i cekajuci ode sve u mp3....to se zove igranje stonog tenisa....prebacivanje loptice...kako god....
Irska se ne moze porediti sa BiH samo iz jednog razloga:
U Ameriku su otisli IRCI iz Irske, dok su u Ameriku otisli Bosnjaci, Hrvati, Srbi i malo ostalih iz Bosne.
Ako se kontamo
a stonog tenisa nema. nema se sta odgovornost prebacivati sa jedne na drugu stranu, jer odgovornost nije na dijaspori. dijaspora sama ne moze pokrenuti -- niti treba da pokrece -- ista. jer dijaspora se nalazi u najmanje 20 i kusur drzava, i nije niti drzava, niti vlada, niti organizacija da se samostalno moze baviti ovakvim pitanjima. to je samo grupa ljudi. ovakve stvari treba da krenu iz matice, koja ce svojim ponasanjem i politikom stvoriti povjerenje kod dijaspore, a onda i uvjete, infrastrukturu, zakone, mogucnosti... za saradnju i za sve ostalo. ako to matica zeli i hoce. a posto nece -- nesferatu je sve rekao, pa da ne ponavljam vise.na Grbavici...
Sto si se upalila tako jako, nije valjda da mi spocitavas pravo da IMAM SVOJE MISLJENJE o necemu?
Da li ja trazim da svi misle kao ja? Ne trazim. Ono sto trazim je mi niko ne barkce u pravo na moje misljenje. Posto je nosferatu sve rekao, de ti jos jednom procitaj moje postove sa, cini mi se, prve strane, pa ces skontati sta sam rekla.
Da ponovim, iz Irske su u Ameriku otisli IRCI, a iz Bosne Bosnjaci, Hrvati i Srbi, i nesto malo Ostalih. Vesela ti predoci primjere za nacionalne klubove.
Lagumdzija....
- danas
ma nisam se upalila -- ti nesto vices velikim slovima. te pun ti qurac ovih, te dosta ti onih, te nemoj slucajno ko da ti kaze kako se nema gdje vratiti, te nemoj da ti kuka kako mu je tesko, te jebo one koji guzicu ne peru tu gdje i ti... elem, tvoje je misljenje jasno, i niko ti ne brani da ga izneses. shodno tome, jasno mi je vec da smatras da dijaspori ne treba dozvoliti da glasa, pa samo trazim da mi pojasnis kako i sta dalje. da znam. sta jos smijem i ne smijem. shodno tvom misljenju. smijem li ikako i disati?mIRCerka wrote:
ja svoju guzicu perem sto na bideu sto u kadina Grbavici...
Lagumdzija....
evo necu vise ni to, da ne kvarim procvat vajne nam drzave. drzave, u kojoj bi sve bilo krasno i vajno da nije dijaspore koja je sistematski podriva. drzave, u kojoj po tebi ja ne smijem da glasam, ali delegat iz hrvatske krajine koji je usao u bosnjacku kucu u banja luci treba i moze da glasa. jer on eto voli bosnu vise, i zeli joj bolje od mog rodjaka mirsada, u ciju je kucu u banja luci on usao. ma ne samo to, nego mirso nema ni CIPS-ovu licnu, ali zato marko iz hrvatske koji zivi u njegovoj kuci ima. ma CIPS je majka.
PS mozda si u pravu. matice nema. a posto matice nema, onda ne postoji ni dijaspora. jer dijaspora moze postojati samo kao kategorija u odnosu na maticu. OK, onda nema nikoga. pa moze i tako. zasto da ne. a nije lagumdzija kriv za to - ma kriva je dijaspora. kao i za sve ostalo. znamo vec. lincujte nas.
-
DONY
zena wrote:matice ima, ma koliko ti galamila da je nema... matice ima...mIRCerka wrote:ja svoju guzicu perem sto na bideu sto u kadidanas wrote: ma ne kontamo se izgleda. nisi nam jos rekla gdje ti peres svoju guzicu? jer to je izgleda najbitniji faktor ovdje. a zanima me i odgovor na pitanje -- sta ja treba da radim da bih matici (kojoj si valjda ti licno predstavnik?) napokon bila 'potaman'? zaista me zanima, zeljela bih da znam. da ne zivim vise u uzaludnoj nadi. jedni kazu glasaj, drugi kazu treba vam zabraniti glasanje; jedni kazu dolazi i odrzavaj kontakte, drugi kazu ne dolazi ljeti ides mi na zivce. sta vise, de mi recite pa da znam. jer koliko vidim, najbolje bi bilo da se dijaspora javno spali, jer nista drugo ne prolazi visoke standarde visocanstava kojima je najveci domet kao i onom sarajliji06 -- to sto guzicu haman peru u miljacki. ili mozda grijesim?
a stonog tenisa nema. nema se sta odgovornost prebacivati sa jedne na drugu stranu, jer odgovornost nije na dijaspori. dijaspora sama ne moze pokrenuti -- niti treba da pokrece -- ista. jer dijaspora se nalazi u najmanje 20 i kusur drzava, i nije niti drzava, niti vlada, niti organizacija da se samostalno moze baviti ovakvim pitanjima. to je samo grupa ljudi. ovakve stvari treba da krenu iz matice, koja ce svojim ponasanjem i politikom stvoriti povjerenje kod dijaspore, a onda i uvjete, infrastrukturu, zakone, mogucnosti... za saradnju i za sve ostalo. ako to matica zeli i hoce. a posto nece -- nesferatu je sve rekao, pa da ne ponavljam vise.na Grbavici...
Lagumdzija....
kratko i veoma nejasno...POJASNI..
Matice NEMA ,cak ni za one koji su u Bosni,50% neaposlenih i 80-90% gladnih u Bosni,i Mi ocekujemo da MATICA brine o dijaspori,No Koment... just
-
vesela
@zena,
voljela bih da mi pojasnis ovo da matice ima...jer, ja kad sam u bosni drzim se sarajeva, ne osjecam se dobro u rs i hb...tu samo prodjem ako sam dosla autom...ovo tretiram kao pravu traumu!
ovdje u SWE ima bosanski klub...ali tu su samo mislimani...pa hrvatski, pa srpski i tu su samo hrvati i srbi...ne idem ni u jedan, jer se ne bih osjecala dobro...gdje je moja matica?
tvoje misljenje me zanima, jer te smatram realnom!
voljela bih da mi pojasnis ovo da matice ima...jer, ja kad sam u bosni drzim se sarajeva, ne osjecam se dobro u rs i hb...tu samo prodjem ako sam dosla autom...ovo tretiram kao pravu traumu!
ovdje u SWE ima bosanski klub...ali tu su samo mislimani...pa hrvatski, pa srpski i tu su samo hrvati i srbi...ne idem ni u jedan, jer se ne bih osjecala dobro...gdje je moja matica?
tvoje misljenje me zanima, jer te smatram realnom!
-
mIRCerka
nemoj samo pretjerat u tom zrtva manirudanas wrote:
PS mozda si u pravu. matice nema. a posto matice nema, onda ne postoji ni dijaspora. jer dijaspora moze postojati samo kao kategorija u odnosu na maticu. OK, onda nema nikoga. pa moze i tako. zasto da ne. a nije lagumdzija kriv za to - ma kriva je dijaspora. kao i za sve ostalo. znamo vec. lincujte nas.
kratko ti je pamcenje danas, upravo smo o odnosu "matice" i "dijaspore" prije godinu dana razgovarale, i nikome se nije svidjela moja kritika upucena i jednima i drugima ....
ali kao sto stocar rece, ocigledno niko ne smije iznijeti neko vlastito misljenje AKO ON LICNO NIJE POGODJEN ili OSTECEN ili ne daj boze UGROZEN!!
-
EI Presidente
Mirci, nismo mi svi toliko egocentricni i sebi okrenuti. Po zakonu imam pravo da glasam na BIH izborima iako zivim vani vec 4 godine. Zasto ne bih glasao? U Bosni sam se rodio, Bosnu sam branio, u Bosni mi zive stara, stari, buraz, tetke, amidze, daidze, rodjaci, raja...i kada glasam-glasam s nadom da ce svim ljudima koje znam/volim (i koje ne znam) jednog dana biti bolje. Ne glasam konkretno samo radi sebe, vec ponajvise radi DRUGIH. A ovo gdje ko pere dupe je bezze komentar pravomIRCerka wrote:Da li znas da dosta dijasporaca mora birati izmedju bh. drzavljanstva i drzavljanstva zemlje u kojoj su trenutno?Grom iz vedra neba wrote:Da je samo pola dijspore glasalo na izborima danas Dodik ne bi mogao formirati sam vlast u RS-u...
A Nosferatu fino napisa: pratis SVOJ selamet i tacka.
Plus, ja se licno ne slazem sa pricom da dijaspora MORA glasati, jer, uz svo duzno postovanje mojoj familiji i prijateljima vani, NECE MENI VLAST KROJITI NEKO KO GUZU PERE U ATLANTSKOM OKEANU.
Pokretacu teme bih porucio da ne bude ironican. Mnogo nas koji zivimo vani puno mislimo na Bosnu, i koristimo svaku priliku da je predstavimo u sto boljem svjetlu. Svaka dobra vijest iz BIH mi popravi dan. Da bi se od dijaspore izvukao maximum, konkretna inicijativa mora doci iz matice. Matica je ta koja mora osmisliti projekat koji bi okupio dijasporu, i motivisao ih da lobiraju ili ulazu, ali ne po svom nahodjenju, vec po osmisljenom i transparentnom planu. No osmisljavanje komplikovanih projekata i njihova uspjesna implementacija, kao ni transparentnost istih nam nije jaca strana...
Last edited by EI Presidente on 27/10/2006 16:16, edited 1 time in total.
-
digger
Evo vam sta sam dobio prije par dana u kineskom restoranu—a ovo ne izmisljam—unutar fortune cookie.
Konfucije—ili vec ko od mudrih kineskih kuhara—kaze:
Razdaljina cini da sve izgleda bolje nego sto jeste. (Distance makes everything look better.)
Konfucije sve zna. Zna da smo jedna ili od vise kombinacija kao: zadrto tvrdoglavi, vatreni patrioti, bolesno zavidni, jednostrano orijentisani, prepametno neiskusni, i slicno.
Zato prihvatam da su i u pravu oni koji mi kazu da nemam pravo, da nisam u pravu, ili cak da pravno ne postojim.
Neka onda svako svoje cuva i cvrsto se drzi svog vlastitog prava. Koje je jedino vazno pravo.
Nisam li ovdje u pravu?
Konfucije—ili vec ko od mudrih kineskih kuhara—kaze:
Razdaljina cini da sve izgleda bolje nego sto jeste. (Distance makes everything look better.)
Konfucije sve zna. Zna da smo jedna ili od vise kombinacija kao: zadrto tvrdoglavi, vatreni patrioti, bolesno zavidni, jednostrano orijentisani, prepametno neiskusni, i slicno.
Zato prihvatam da su i u pravu oni koji mi kazu da nemam pravo, da nisam u pravu, ili cak da pravno ne postojim.
Neka onda svako svoje cuva i cvrsto se drzi svog vlastitog prava. Koje je jedino vazno pravo.
Nisam li ovdje u pravu?
-
DONY
mIRCerka wrote:nemoj samo pretjerat u tom zrtva manirudanas wrote:
kratko ti je pamcenje danas, upravo smo o odnosu "matice" i "dijaspore" prije godinu dana razgovarale, i nikome se nije svidjela moja kritika upucena i jednima i drugima ....
ali kao sto stocar rece, ocigledno niko ne smije iznijeti neko vlastito misljenje AKO ON LICNO NIJE POGODJEN ili OSTECEN ili ne daj boze UGROZEN!!
mirci,kada si ovako otvorena,please idi do kraja ili cu ja,PARE,$$$$ su problem,kada trebamo pokazati IMOVINU,kako se brzo "fatamo" kamera i kompjutera i slike "lete",jos samo da pocnemo pokazivati KUCE i CUKE(volim ih ,ali nemam),stedne knjizice,ali od komsije itd...DOLARI,EURO i sl.ko ih nikada nije imao,sada ima,isto ko vlast..das im i vidis s kim posla imas.....NE DIRAJ U PARE
.
-
Kwaheri
@vesela, prvo, nisam ja realna, ja sam itekako subjektivna...u svojim ocjenama, jer sam misljenja da su jedino subjektivne ocjene i moguce
"kad ne razlikujemo stvarnost od iluzije, onda je iluzija jedina stvarnost koju imash" - star trek - voyager
to sto se ti drzish sarajeva, tvoj je izbor...tesko je, al ljudi zive, građani BiH, ma kojem narodu pripadali...i u drugim gradovima i drze ovu drzavu svojom domovinom. Ima onih koji nesto "pokushavaju", al sve je to, jer znaju oni, a znamo i mi, da su ne tako davno, izdali svoju domovinu, a njih su izdale one koje su im je bili obecali u vlast...i u koje su se kleli...
Dony, u BiH je tesko, al kako ti prichash...vala nije. I da, matice ima...sve dok ima nas, i u BiH, i u dijaspori koji je smatramo takvom...
I nek crknu dushmani
"kad ne razlikujemo stvarnost od iluzije, onda je iluzija jedina stvarnost koju imash" - star trek - voyager
to sto se ti drzish sarajeva, tvoj je izbor...tesko je, al ljudi zive, građani BiH, ma kojem narodu pripadali...i u drugim gradovima i drze ovu drzavu svojom domovinom. Ima onih koji nesto "pokushavaju", al sve je to, jer znaju oni, a znamo i mi, da su ne tako davno, izdali svoju domovinu, a njih su izdale one koje su im je bili obecali u vlast...i u koje su se kleli...
Dony, u BiH je tesko, al kako ti prichash...vala nije. I da, matice ima...sve dok ima nas, i u BiH, i u dijaspori koji je smatramo takvom...
I nek crknu dushmani
-
DONY
zena wrote:@vesela, prvo, nisam ja realna, ja sam itekako subjektivna...u svojim ocjenama, jer sam misljenja da su jedino subjektivne ocjene i moguce![]()
"kad ne razlikujemo stvarnost od iluzije, onda je iluzija jedina stvarnost koju imash" - star trek - voyager![]()
Dony, u BiH je tesko, al kako ti prichash...vala nije. I da, matice ima...sve dok ima nas, i u BiH, i u dijaspori koji je smatramo takvom...![]()
I nek crknu dushmani
Objasnjenje za 10
I nek crknu dushmani ....slazem se ....i VISE od toga..
- danas
bice da ti se omaklo -- ja nicija zrtva nisam. tu kuknjavu ostavljam drugima. kao recimo onima kojima je dijaspora kriva za sve. i nisam jos toliko postala 'ugrozena' da bih ovima ili onima branila gdje da zive ili kako da glasaju. pa ti vidi ko je ugrozen.mIRCerka wrote:nemoj samo pretjerat u tom zrtva manirudanas wrote:
a ja ni u prijasnjoj konverzaciji, a ni u ovoj ne generalizujem stvari -- dok ti to radis. i dalje mi nije jasno -- kako tebe generalna kategorija dijaspore ugrozava i zasto im ti tako kategoricno branis da glasaju? cime su to u tvojim ocima zasluzili? time sto su spasavali vrat pred cetnickom kamom i bjezali iz banja luke ostavljajuci sve? ili time sto peru guzicu u atlanskom okeanu? pa ovo ti nije puno drugacije od onog delegata sto je neki dan drobio kako niko ko ne zivi u opCini centar ne treba ni da zivi. toliko.
i, za kraj ne prebacuj loptu na nevezane teme bogati. znas ti bolje od toga. a javim se ja na puno tema -- od kako je ahmedu u banja luci pa do prava homoseksualaca. a nisam ni iz banja luke a nisam ni lezbejka. javim se da kazem kako je diskusija na kojoj se vrijedjaju albanci kriminalna, a gle cuda, nisam albanka. a zamisli, javim se i da se zgrozim nad cinjenicom da je neko zoljom gadjao dzamiju, a nisam ni muslimanka. ukratko -- taj supljak idi nekom drugom serviraj. isto bih te pitala da si rekla da ciganima, jevrejima, srbima, hindusima, crncima, ovima ili onima treba zabraniti pravo glasa.
Last edited by danas on 27/10/2006 16:41, edited 1 time in total.
-
mIRCerka
problem je sto kad nesto pises, kazu DAJ PRIMJER, das primjer svoje familije kazu STA MAHALAS KOJI KLINAC...ne das primjer kazu LAZES...DONY wrote:mIRCerka wrote:nemoj samo pretjerat u tom zrtva manirudanas wrote:
mirci,kada si ovako otvorena,please idi do kraja ili cu ja,PARE,$$$$ su problem,kada trebamo pokazati IMOVINU,kako se brzo "fatamo" kamera i kompjutera i slike "lete",jos samo da pocnemo pokazivati KUCE i CUKE(volim ih ,ali nemam),stedne knjizice,ali od komsije itd...DOLARI,EURO i sl.ko ih nikada nije imao,sada ima,isto ko vlast..das im i vidis s kim posla imas.....NE DIRAJ U PARE,,jer MI iz dijaspore cemo vam pamet prodavati
..nazalost tako vecina dijaspore razmislja.
.
imas pravo pricati iskljucivo samo o onome cemu je prisustvovao jos neko s foruma, po mogucnosti da bude politicki tvoj oponent kako bismo stekli sliku vjerodostojnosti....
Presidente, koliko god tebi bio glup moj komentar za pranje guzice, toliko ce nekom drugom biti smijesan klise
Mnogo nas koji zivimo vani puno mislimo na Bosnu, i koristimo svaku priliku da je predstavimo u sto boljem svjetlu.
sto ne znaci da sad ti i ja trebamo za vratove da se uhvatimo....ali ocigledno forum mnogima sluzi upravo za to....
i jos jednom, matice NEMA, jer je egocentricnost mnogih stavljena ispred interesa ZEMLJE i svih NARODA....
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=18930
toliko o mom misljenju o dijaspori...
hajd, odo piramidati
-
Kwaheri
ja bih voljela da se mogu tako od srca nasmijati...al ne ide... jer nije tacno ni ono sto ja kazem, ustvari mozda je tacno iz moje perpektive, al nije istinaDONY wrote:zena wrote:@vesela, prvo, nisam ja realna, ja sam itekako subjektivna...u svojim ocjenama, jer sam misljenja da su jedino subjektivne ocjene i moguce![]()
"kad ne razlikujemo stvarnost od iluzije, onda je iluzija jedina stvarnost koju imash" - star trek - voyager![]()
Dony, u BiH je tesko, al kako ti prichash...vala nije. I da, matice ima...sve dok ima nas, i u BiH, i u dijaspori koji je smatramo takvom...![]()
I nek crknu dushmani
Objasnjenje za 10![]()
I nek crknu dushmani ....slazem se ....i VISE od toga..
onima koji misle da im BiH nije matica, ja ne mogu nishta... jer ja to ne umijem more bit, objasniti kako valja, al ja znam da meni jeste... ja druge matice nemam.
- Jimmy_The_Saint
Prošla su dobra, stara vremena, kad pod borom zagrabiš šljunka i paprati...

-
mIRCerka
Pa zasto ti kao neko ko niti zivi u albaniji niti je albanka uopste pricas o Albaniji? Zasto ja onda ne mogu pricati o dijaspori? Ja ne genralizujem danas, ti si se nasla u tome prozvana, ja samo dadoh svoje misljenje.danas wrote: i, za kraj ne prebacuj loptu na nevezane teme bogati. znas ti bolje od toga. a javim se ja na puno tema -- od kako je ahmedu u banja luci pa do prava homoseksualaca. a nisam ni iz banja luke a nisam ni lezbejka. javim se da kazem kako je diskusija na kojoj se vrijedjaju albanci kriminalna, a gle cuda, nisam albanka. a zamisli, javim se i da se zgrozim nad cinjenicom da je neko zoljom gadjao dzamiju, a nisam ni muslimanka. ukratko -- taj supljak idi nekom drugom serviraj.
A forum sluzi za razmjenu misljenja, po mogucnosti NEISTOMISLJENIKA jer bi u suprotnom forum licio na JEdan post i POTPISUJEM do kraja teme...
javim se i ja na teme koje me interesiraju ili privuku, i divim se konverzaciji
PS Ja sto napisem, to stoji, nema nista skriveno izmedju redova
to je moje, i kao sto vesela kaze, NE MOZE MI TO NIKO ODUZETI
PPS Velika slova koristim jer mi je opet riknulo dugme za navodnike
uzdravlje
-
EI Presidente
Ma kakve vratove Mirci, ja se ne volim svadjat'...peace is all we needmIRCerka wrote:[
Presidente, koliko god tebi bio glup moj komentar za pranje guzice, toliko ce nekom drugom biti smijesan klisesto ne znaci da sad ti i ja trebamo za vratove da se uhvatimo....ali ocigledno forum mnogima sluzi upravo za to....Mnogo nas koji zivimo vani puno mislimo na Bosnu, i koristimo svaku priliku da je predstavimo u sto boljem svjetlu.
samo uljudno i u granicama finog ponasanja
Smatrala ti to kliseom ili ne, ja se tako osjecam.