Halloween party, kuda?
-
emi_eft
#1 Halloween party, kuda?
Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimo
Ima li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
- muha_sa
#2 Re: Halloween party, kuda?
nema toga više--svi naki smrknutiemi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimoIma li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
- muha_sa
#3 Re: Halloween party, kuda?
još kad bih ja znao šta je Halloween party dobro bi bilo 
- MOSALJOZE
#4 Re: Halloween party, kuda?
Dodju žene bez šminke,a muški vazda isti i eto ti gsmuha_sa wrote:još kad bih ja znao šta je Halloween party dobro bi bilo
Kae americki,rade kompleksi uredno
- jao_situacije
#5 Re: Halloween party, kuda?
joj moske legendo, rade kompleksi
ja ne izlazim iz kuće, da poslje moram stravu saljevati
-
Bodkin
#6 Re: Halloween party, kuda?
3 posta dok neko komplekse nije spomenuo
sta ti je sredina ogranicena planinama.
Nekad je dobar parti bio u korneru ali to je bilo prije 5 godina. Ne znam danas ima li sta
Nekad je dobar parti bio u korneru ali to je bilo prije 5 godina. Ne znam danas ima li sta
- avetinja
-
zigson
#8 Re: Halloween party, kuda?
Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz BosneBodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuosta ti je sredina ogranicena planinama.
-
emi_eft
#9 Re: Halloween party, kuda?
Nije ograniceno nesto ne voljeti ili nesto ne raditi, vec osudjivati svakog drugog ko nije u maloj kutijici koja se zove "kako to sve treba" u koju si sebe smjestio. Ja uzivam u zezanciji, kad sam bila mala sam sama organizovala maskerade, znala sam namaskirana i u grad izaci kad niko nije, odem na karaoke da se smijem i da mi se smiju, volim sve ljude, i one stidljive, i one koji su za party i koji su za visesatne kafe i filozofije, ne osudjujem nikog, a sama volim da mi je sto veselije. Nekad nazovem raju samo da se zezam i kad nije prvi april, nekad pijem vino i pricam o Suskindovim djelima. Pa sta. Izadji iz svoje tijesne kutije, ne da radis nesto sto ne volis, vec ce ti zivt biti ljepsi kad ne budes osudjivao ljude oko sebe vec ih gledao onakve kakvi jesu, lijepi, komplikovani, zanimljivi, racionalni i nelogicni, mirni ili veseli, ali svakako vrijedni shvatanja i poznavanja .zigson wrote:Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz BosneBodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuosta ti je sredina ogranicena planinama.
-
emi_eft
#10 Re: Halloween party, kuda?
To su mi prve komsije, al nije bilo namaskiranih, valjda ce u ponedeljak da to imaju, a to mi nije bas idealnoavetinja wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/under ... /161019068
-
amko761
#11 Re: Halloween party, kuda?
Tobejarabi, mi smo muslimani.
- supercali
#13 Re: Halloween party, kuda?
Dodji meni na vrata da ti dam candyemi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimoIma li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
-
Bodkin
#14 Re: Halloween party, kuda?
Joj zakljucka na krajuzigson wrote:Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz BosneBodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuosta ti je sredina ogranicena planinama.
- avetinja
#15 Re: Halloween party, kuda?
Kakav je kostim, ako nije tajna?emi_eft wrote:To su mi prve komsije, al nije bilo namaskiranih, valjda ce u ponedeljak da to imaju, a to mi nije bas idealnoavetinja wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/under ... /161019068Nasla sam u Strosi, davali 50 KM za najbolji kostim, ali ne pobjedih
Doduse, bilo je puno boljih kostima, da budem iskrena
Hvala kako god
Lijepo se provedi, u svakom slučaju.
- supercali
#16 Re: Halloween party, kuda?
Kostim jenna jameson
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#18 Re: Halloween party, kuda?
samo je bitno jel bilo sesa
nema partija ako nije ses pao
nema partija ako nije ses pao
-
emi_eft
#19 Re: Halloween party, kuda?
Scary dollavetinja wrote:Kakav je kostim, ako nije tajna?emi_eft wrote:To su mi prve komsije, al nije bilo namaskiranih, valjda ce u ponedeljak da to imaju, a to mi nije bas idealnoavetinja wrote:http://www.klix.ba/magazin/muzika/under ... /161019068Nasla sam u Strosi, davali 50 KM za najbolji kostim, ali ne pobjedih
Doduse, bilo je puno boljih kostima, da budem iskrena
Hvala kako god
![]()
Lijepo se provedi, u svakom slučaju.
-
emi_eft
#20 Re: Halloween party, kuda?
Neka hvala, ja volim party, ne candysupercali wrote:Dodji meni na vrata da ti dam candyemi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimoIma li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
- supercali
#21 Re: Halloween party, kuda?
Bit ce party ne briniemi_eft wrote:Neka hvala, ja volim party, ne candysupercali wrote:Dodji meni na vrata da ti dam candyemi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimoIma li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
- avetinja
#22 Re: Halloween party, kuda?
Jesu li ostale djevojke došle gole, pa su dobije nagradu?emi_eft wrote:Scary dolltipa ovo https://www.pinterest.com/pin/117586240248520096/
Dobar kostim. Još ako imaš dobre noge i atribute ubio se za...nagrade.
-
emi_eft
#23 Re: Halloween party, kuda?
C c c pa zar ne znate da nagradu uvijek dobije onaj kome je stalo do ucestvovanja a ne nagrade 
- supercali
#25 Re: Halloween party, kuda?
Takve kao ti su mi najdrazeemi_eft wrote:Nije ograniceno nesto ne voljeti ili nesto ne raditi, vec osudjivati svakog drugog ko nije u maloj kutijici koja se zove "kako to sve treba" u koju si sebe smjestio. Ja uzivam u zezanciji, kad sam bila mala sam sama organizovala maskerade, znala sam namaskirana i u grad izaci kad niko nije, odem na karaoke da se smijem i da mi se smiju, volim sve ljude, i one stidljive, i one koji su za party i koji su za visesatne kafe i filozofije, ne osudjujem nikog, a sama volim da mi je sto veselije. Nekad nazovem raju samo da se zezam i kad nije prvi april, nekad pijem vino i pricam o Suskindovim djelima. Pa sta. Izadji iz svoje tijesne kutije, ne da radis nesto sto ne volis, vec ce ti zivt biti ljepsi kad ne budes osudjivao ljude oko sebe vec ih gledao onakve kakvi jesu, lijepi, komplikovani, zanimljivi, racionalni i nelogicni, mirni ili veseli, ali svakako vrijedni shvatanja i poznavanja .zigson wrote:Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz BosneBodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuosta ti je sredina ogranicena planinama.
Ukratko licemjerna si
Sve nabrojano stoji a onda u prvom postu napises mucha lucha narkomanija
I bas generaliziras kao sto i tebe generaliziraju crmu se s pravom protivis
Al da mi ne bi ratovali ja cu ti pokazati lijepu stranu razlicitosti
Na kafu u 5 ili 6? Srijeda