Halloween party, kuda?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

emi_eft

#1 Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimo :) Ima li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
muha_sa

#2 Re: Halloween party, kuda?

Post by muha_sa »

emi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimo :) Ima li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
nema toga više--svi naki smrknuti :D
muha_sa

#3 Re: Halloween party, kuda?

Post by muha_sa »

još kad bih ja znao šta je Halloween party dobro bi bilo :lol:
MOSALJOZE

#4 Re: Halloween party, kuda?

Post by MOSALJOZE »

muha_sa wrote:još kad bih ja znao šta je Halloween party dobro bi bilo :lol:
Dodju žene bez šminke,a muški vazda isti i eto ti gs

Kae americki,rade kompleksi uredno :izet:
jao_situacije

#5 Re: Halloween party, kuda?

Post by jao_situacije »

:lol:

joj moske legendo, rade kompleksi :lol: :lol:

ja ne izlazim iz kuće, da poslje moram stravu saljevati
Bodkin

#6 Re: Halloween party, kuda?

Post by Bodkin »

3 posta dok neko komplekse nije spomenuo :lol: sta ti je sredina ogranicena planinama.

Nekad je dobar parti bio u korneru ali to je bilo prije 5 godina. Ne znam danas ima li sta :D
zigson

#8 Re: Halloween party, kuda?

Post by zigson »

Bodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuo :lol: sta ti je sredina ogranicena planinama.

Nekad je dobar parti bio u korneru ali to je bilo prije 5 godina. Ne znam danas ima li sta :D
Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz Bosne
emi_eft

#9 Re: Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

zigson wrote:
Bodkin wrote:3 posta dok neko komplekse nije spomenuo :lol: sta ti je sredina ogranicena planinama.

Ma ja, sta god neko ne podrzava ili ne voli taj je ogranicen, ali samo ako je iz Bosne
Nije ograniceno nesto ne voljeti ili nesto ne raditi, vec osudjivati svakog drugog ko nije u maloj kutijici koja se zove "kako to sve treba" u koju si sebe smjestio. Ja uzivam u zezanciji, kad sam bila mala sam sama organizovala maskerade, znala sam namaskirana i u grad izaci kad niko nije, odem na karaoke da se smijem i da mi se smiju, volim sve ljude, i one stidljive, i one koji su za party i koji su za visesatne kafe i filozofije, ne osudjujem nikog, a sama volim da mi je sto veselije. Nekad nazovem raju samo da se zezam i kad nije prvi april, nekad pijem vino i pricam o Suskindovim djelima. Pa sta. Izadji iz svoje tijesne kutije, ne da radis nesto sto ne volis, vec ce ti zivt biti ljepsi kad ne budes osudjivao ljude oko sebe vec ih gledao onakve kakvi jesu, lijepi, komplikovani, zanimljivi, racionalni i nelogicni, mirni ili veseli, ali svakako vrijedni shvatanja i poznavanja .
emi_eft

#10 Re: Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

To su mi prve komsije, al nije bilo namaskiranih, valjda ce u ponedeljak da to imaju, a to mi nije bas idealno :) Nasla sam u Strosi, davali 50 KM za najbolji kostim, ali ne pobjedih :twisted: Doduse, bilo je puno boljih kostima, da budem iskrena :) Hvala kako god :wink:
amko761

#11 Re: Halloween party, kuda?

Post by amko761 »

Tobejarabi, mi smo muslimani.
mali_balon

#12 Re: Halloween party, kuda?

Post by mali_balon »

Image
supercali

#13 Re: Halloween party, kuda?

Post by supercali »

emi_eft wrote:Zna li ko kud ici, kupila kostim, ofono, isla bih ono americki da se zezamo i sizimo :) Ima li gdje u gradu? Ne Skenderija i ne mucha lucha narkomanija?
Dodji meni na vrata da ti dam candy
Bodkin

#14 Re: Halloween party, kuda?

Post by Bodkin »

zigson wrote:

Joj zakljucka na kraju :-)
avetinja

#15 Re: Halloween party, kuda?

Post by avetinja »

emi_eft wrote:
To su mi prve komsije, al nije bilo namaskiranih, valjda ce u ponedeljak da to imaju, a to mi nije bas idealno :) Nasla sam u Strosi, davali 50 KM za najbolji kostim, ali ne pobjedih :twisted: Doduse, bilo je puno boljih kostima, da budem iskrena :) Hvala kako god :wink:
Kakav je kostim, ako nije tajna? :)

Lijepo se provedi, u svakom slučaju. :)
supercali

#16 Re: Halloween party, kuda?

Post by supercali »

Kostim jenna jameson
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#17 Re: Halloween party, kuda?

Post by bitanga_sa_otesa »

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18 Re: Halloween party, kuda?

Post by Truba »

samo je bitno jel bilo sesa

nema partija ako nije ses pao
emi_eft

#19 Re: Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

avetinja wrote:
emi_eft wrote:
Kakav je kostim, ako nije tajna? :)

Lijepo se provedi, u svakom slučaju. :)
Scary doll :D tipa ovo https://www.pinterest.com/pin/117586240248520096/
emi_eft

#20 Re: Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

supercali wrote:
Neka hvala, ja volim party, ne candy :-D
supercali

#21 Re: Halloween party, kuda?

Post by supercali »

emi_eft wrote:
supercali wrote:
Neka hvala, ja volim party, ne candy :-D
Bit ce party ne brini
avetinja

#22 Re: Halloween party, kuda?

Post by avetinja »

emi_eft wrote:Scary doll :D tipa ovo https://www.pinterest.com/pin/117586240248520096/
Jesu li ostale djevojke došle gole, pa su dobije nagradu? :lol:
Dobar kostim. Još ako imaš dobre noge i atribute ubio se za...nagrade. :mrgreen:
emi_eft

#23 Re: Halloween party, kuda?

Post by emi_eft »

C c c pa zar ne znate da nagradu uvijek dobije onaj kome je stalo do ucestvovanja a ne nagrade :wink:
insomnia78

#24 Re: Halloween party, kuda?

Post by insomnia78 »

Image
supercali

#25 Re: Halloween party, kuda?

Post by supercali »

emi_eft wrote:
zigson wrote:

Nije ograniceno nesto ne voljeti ili nesto ne raditi, vec osudjivati svakog drugog ko nije u maloj kutijici koja se zove "kako to sve treba" u koju si sebe smjestio. Ja uzivam u zezanciji, kad sam bila mala sam sama organizovala maskerade, znala sam namaskirana i u grad izaci kad niko nije, odem na karaoke da se smijem i da mi se smiju, volim sve ljude, i one stidljive, i one koji su za party i koji su za visesatne kafe i filozofije, ne osudjujem nikog, a sama volim da mi je sto veselije. Nekad nazovem raju samo da se zezam i kad nije prvi april, nekad pijem vino i pricam o Suskindovim djelima. Pa sta. Izadji iz svoje tijesne kutije, ne da radis nesto sto ne volis, vec ce ti zivt biti ljepsi kad ne budes osudjivao ljude oko sebe vec ih gledao onakve kakvi jesu, lijepi, komplikovani, zanimljivi, racionalni i nelogicni, mirni ili veseli, ali svakako vrijedni shvatanja i poznavanja .
Takve kao ti su mi najdraze
Ukratko licemjerna si
Sve nabrojano stoji a onda u prvom postu napises mucha lucha narkomanija
I bas generaliziras kao sto i tebe generaliziraju crmu se s pravom protivis

Al da mi ne bi ratovali ja cu ti pokazati lijepu stranu razlicitosti
Na kafu u 5 ili 6? Srijeda
Post Reply