http://www.promgirl.net/
kad je vec plava i plavooka nek izabere neku veseliju boju ili barem pastelnu
ova druga haljina koju si postavila je zanimljivija
posto je visoka i vitka ja bih preporucila nesto ovako

Moderator: anex

nebojeplavo wrote:Sexy![]()
Ćelava cura wrote:a uz matursku haljinu, zapravo prvo nam pristavi sliku da vidimo sta pase, i reci jesi li zgoljava, elegantno popunjena, savrsenih proporcija, visoka, niska, srednje visoka, duzina kose, duzina ruka, itd...
pa cemo ti reci sta da dishra
bolje ovdje odgovoriti da je sve na jednomĆelava cura wrote:Nije za mene da ne bude zabune, vec za moju rodicu
DAkle, visoka (oko 1,80), mrsava, duga plava kosa, prelijepe plave oci, izgleda k'o vila ....
Namjerava dati da joj se sasije haljina za matursko, ovdje se to moze dobiti prilicno jeftino, ni materijal naci nije tesko..
SAmo ideje nam trebaju.. Ja cu joj naci par haljina, ali bih stvarno voljela da ima malo vise izbora sto se ideja tice, a za ostvarivanje -imamo vjestu krojacicu..
Pa ako ima neka haljina koju ste vidjeli a mislite da bi pristajala ...postajte je ovdje..
I da, rodica je poprilicno sramezljiva/stidljiva, znaci ne prekratko, ne vise golo nego pokriveno...
Hvala svima koji stave sliku neke lijepe haljine
p.s. ako je tema vec bila ili ima slicna tema, molim moderatore da ovu izbrisu a da iskopaju tu...hvala
evo ja bih joj preporucila ovu, a znam da ce biti "a vidi dekoltea",stidljivo dijete ...
bas si pravi grumpylady midnight wrote:joj, zaista ne bih da kvarim temu i ispadam vjechiti kontrash![]()
![]()
ali jesam li ja jedina ovdje kojoj su ove maturske vecheri chisti kicheraj
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim, ovo napucavanje kao na bechkom opernom balu, cijela ta frka koja se oko toga dizhe, da ne govorim o totalno nepotrebnim finansijskim izdacima, pa onda te proslave same po sebi, pa ove haljinice od kojih je mozhda 5% neshto ukusno, ostatak kao u americhkim high school filmovima kada djecu utrpaju u one pompozne krpice sa shlepom i volanchicima![]()
ja na svoje matursko vecher nisam nikako ni ishla
mada, sad kad skontam, ono je bio pravi lezherni i cool provod u poredjenju sa ovim cirkusom koji se kod nas pravi
![]()
![]()
![]()

jesi kontras ali nisi jedinalady midnight wrote:joj, zaista ne bih da kvarim temu i ispadam vjechiti kontrash![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim, ovo napucavanje kao na bechkom opernom balu, cijela ta frka koja se oko toga dizhe, da ne govorim o totalno nepotrebnim finansijskim izdacima, pa onda te proslave same po sebi, pa ove haljinice od kojih je mozhda 5% neshto ukusno, ostatak kao u americhkim high school filmovima kada djecu utrpaju u one pompozne krpice sa shlepom i volanchicima![]()
mada, sad kad skontam, ono je bio pravi lezherni i cool provod u poredjenju sa ovim cirkusom koji se kod nas pravi
![]()
![]()
![]()
lady midnight wrote:joj, zaista ne bih da kvarim temu i ispadam vjechiti kontrash![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

moguce je ovo podebljanoĆelava cura wrote: Ne ispadas, vec jesihelem nebitno, mozda onima kojima je tvoje misljenje vaznije od njihovog, ili onima koji ti iz njima znanih razloga popustaju-postovanje, niska razina samopostovanja/samopouzdanja ili nesto slicno...nije ni bitno na kraju...
Imam dojam da zelis svugdje i u svemu biti najpamatnija, neka ti bude...
Evo sto se moje maturske veceri tice, isla sam u obicnoj crnoj haljini, i zao mi je sto je tada '97. bilo tesko naci neki ljepsi materijal ili bolju haljinu, barem meni da se skockam..i mozda je tebi to parada kica ali to je ovim mladim ljudima jedan dan kad se osjecaju posebno zato sto su na pocetku neceg novog, puta u pravi zivot...I to matursko vece je prilika da se mozda i posljednji put vide i isplesu, izludiraju sa onima s kojima su proveli i 12 godina zivota svog...
To skockavanje, sredjivanje je samo nuspojava...bitno je dotjerati se, uzivati u svojoj mladosti..Sta ima toliko lose u tome..
I sama sam htjela ne otici na svoje matursko, zato sto sam imala i porodicnih problema i svakakvih drugih problema, ostala sam samo do pola jedan, i zao mi je sto sam bila glupa i nisam ostala sa svojim prijateljima do jutra, jer nikad nisam bila bezbrizna kao tad..
nisi. isti sam taki. ja nisam isao na balsku veceru. nisam nosio ni obaveznu bijelu kapu, ali sam imao sako i ruzne hlace.lady midnight wrote:joj, zaista ne bih da kvarim temu i ispadam vjechiti kontrash![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ova mi je prelijepa...nebojeplavo wrote:Sexy![]()
Ćelava cura wrote:hocu evo odmah na tvoju zapovijed![]()
![]()
oh Isuse, ja se ovdje samo zezam, i dangubim i ne upustam se ni u ozbiljne rasprave niti se bavim ozbiljnim temamaal ni ti nimalo ne zaostajesh za mnom
ne zelim da te "dozivljavam"nigdje, ne zanimas me k'o ni ja tebe...
Al ne moras bas na svaku temu koja nije po tvom jusu i ukusu pljunuti i reci ne valja... Mozes li se ikad suzdrzati... aj i mene sta pitam...
Zapravo ne vjerujem da na cijelom forumu i postoji takva tema koja je tebi po jusu i ukusu, i koja tebi ima smisla..al' da ti pravo kazem zabolise me hemorooidi koje nemam i za tebe i za tvoje misljenje![]()
![]()
![]()
....
... i ne daju svi zadnji dinar za to, konkretno osoba zbog koje sam otvorila temu zeli haljinu sasiti da prodje jeftinije a i zbog toga sto ne moze naci nista po svom ukusu..
i meniiiiMjaujorchanka wrote:Da li mi moze neko preporuchiti shnajderku u Sarajevu koja bi mi mogla sashiti moderniju mozda malo zahtevniju haljinu za matursko? Hvala unapred.