HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
-
Biznis
#51 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Halide brate ne daj se, izdrzi.
- jasko_ba
-
Gray
#53 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Sada su na vijestima prikazali auto, skoro da mu nije ništa, oštećen prednji desni točak, malo lim na prednjoj desnoj strani, ali osim toga auto nije ništa.
Da je samo vezao pojas ne bi ogrebotine imao.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#54 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...Gray wrote:Sada su na vijestima prikazali auto, skoro da mu nije ništa, oštećen prednji desni točak, malo lim na prednjoj desnoj strani, ali osim toga auto nije ništa.
- Neelix
#55 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
pored toliko krkana chobana i retarda na nasoj estradi, bas njega da snadje
vratice se nama halid, jaci nego ikad
vratice se nama halid, jaci nego ikad
- buzzer
#56 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...Gray wrote:Sada su na vijestima prikazali auto, skoro da mu nije ništa, oštećen prednji desni točak, malo lim na prednjoj desnoj strani, ali osim toga auto nije ništa.
u pravu si, te pojaseve treba zabraniti i kaznjavati hulje sto ih koriste.
- slavkoimamodilera
#57 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Daj ba uozbilji se malo... nije trenutak, ali svaka ovakva i slicna tragedija treba da bude opomena onima koji misle da je pojas suvisni komad platna u autu...mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...
-
*mima*
#58 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...Gray wrote:Sada su na vijestima prikazali auto, skoro da mu nije ništa, oštećen prednji desni točak, malo lim na prednjoj desnoj strani, ali osim toga auto nije ništa.
Mirciiiii........
-
mIRCerka
#59 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
ozbiljna sam. 3 poznanika pod zemljom jer je zbog trzanja auta usljed kocenja inercija ponijela tijelo naprijed, pojas zaustavio i krc.slavkoimamodilera wrote:Daj ba uozbilji se malo... nije trenutak, ali svaka ovakva i slicna tragedija treba da bude opomena onima koji misle da je pojas suvisni komad platna u autu...mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...
Slusam Kalman cijeli dan, cekam vijesti.
- Fair Life
#60 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...Gray wrote:Sada su na vijestima prikazali auto, skoro da mu nije ništa, oštećen prednji desni točak, malo lim na prednjoj desnoj strani, ali osim toga auto nije ništa.Da je samo vezao pojas ne bi ogrebotine imao.

-
*mima*
#61 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Mirci......mnogo bolje bi prosao da je vezao pojas.....
-
mIRCerka
#62 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Fakat ne mogu na rende kora, sjetite se Adijeve nesrece, jos ste mu i krv analizirali, ja iznesem komentar da se i to zna desiti i ja sad najgora
Nek on prezivi i nek se oporavi pa mu onda srocite pismo popraceno slikama kako je trebao koristiti pojas...
Ja mu samo mogu reci da je idiot jer stalno vozi sam, a prije 3 noci je imao haos koncert u splitu, prije mjesec dana zavrsio na intenzivnoj jer je kolabrir'o...
Nek on prezivi i nek se oporavi pa mu onda srocite pismo popraceno slikama kako je trebao koristiti pojas...
Ja mu samo mogu reci da je idiot jer stalno vozi sam, a prije 3 noci je imao haos koncert u splitu, prije mjesec dana zavrsio na intenzivnoj jer je kolabrir'o...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#63 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Pa za sta sluzi pojas onda
Halidu zelim brz oporavak
Halidu zelim brz oporavak
-
encian
#64 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
mIRCerka wrote:ozbiljna sam. 3 poznanika pod zemljom jer je zbog trzanja auta usljed kocenja inercija ponijela tijelo naprijed, pojas zaustavio i krc.slavkoimamodilera wrote:Daj ba uozbilji se malo... nije trenutak, ali svaka ovakva i slicna tragedija treba da bude opomena onima koji misle da je pojas suvisni komad platna u autu...mIRCerka wrote:A mozda bi mu slomio vrat taj isti pojas...
Slusam Kalman cijeli dan, cekam vijesti.
mi smo pametniji i nasa "iskustva" vrijede vise od naucnog rada i novca ulozenog u testiranje sigurnosnih pojasa.
- Neelix
#65 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Ori se "Sarajevo grade moj.." u Zagrebu, citava dvorana pjeva s njim. To samo Halid moze
Uz tebe smo Halide
-
mIRCerka
#66 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Kao sto rekoh, kad se Halid oporavi, bujrum napisite mu pismo ili napravite FB grupu HALIDE TREBAO SI KORISTITI POJAS.
Dino Beslic, Halidov sin, je potvrdio za FENU da je Halid van zivotne opasnosti, i da ima teze povrede kostiju lica...
Dino Beslic, Halidov sin, je potvrdio za FENU da je Halid van zivotne opasnosti, i da ima teze povrede kostiju lica...
-
Gray
#67 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
http://www.euroncap.com/tests/skoda_sup ... 8/325.aspx
Safety equipment
Front seatbelt pretensioners
Front seatbelt load limiters
Safety equipment
Front seatbelt pretensioners
Front seatbelt load limiters
- Kadija
#68 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
HALIDE CARE IZDRZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#69 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Ne znam da li se još neko sjeća, ali prošle godine, otprilike, negdje sam čitao ili gledao na nekoj od TV stanica da je za Halida neka proročica rekla da ga očekuje saobraćajna nesreća ali da mu život neće biti ugrožen. Jutros kada sam čuo vijest da je povrijeđen, prvo što mi je palo na um je to. 
-
*mima*
#70 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Haloooooooooooooo..................manite se pametovanja.......Svakom se moze desiti tako nesto.
- Alhemicarkaa
#71 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
ne mogu da vjerujem da svaku nesrecu pretvorimo u raspravu a da je... i prizeljkivanja gorih ishoda...
Brz oporavak mu zelim
...
Brz oporavak mu zelim
-
*mima*
#72 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
Alhemicarkaa wrote:ne mogu da vjerujem da svaku nesrecu pretvorimo u raspravu a da je... i prizeljkivanja gorih ishoda...![]()
Brz oporavak mu zelim...
Ni ja to ne kontam.......bas svaka tema se pretvori u neku raspravu i pametovanje..........pametovanje pojedinaca je nevjerovatno.....
-
in33sa
#73 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
4 ujutro, klizava cesta, mozda je i umor a mozda i alkohol... poznavajuci Halidov bekgraund, da je mokri brat vec godinama, nebi me cudilo.uvijek dobar post wrote:koliko ja vidim na slici, desna strana je oštećena, što znači da je sletio sa ceste...
halid jeste ljudina i jako mi je žao što mu se to desilo ali...
ako je vozio pijan, što je vrlo moguće, onda je zaslužio i gore...
Ruzno je ovo kako si napisao, ali halid nehalid, kad cujem da neko zbog alkohola izazove nesrecu, uvijek gledam da nije nekoga ubio a njega manje zalim. Kao naprimjer onaj Ikodinovic, budaletina vozi preko 200 na sat, pod uticajem opojnih sredstava, naleti na automobil, strada, i cijela srbijanska javnost place za Danilom a niko da se pita jel ubio tog covjeka na ciji je automobil naletio.
Svejedno, Halid je ljudina, nadam se da ce biti dobro.
-
uvijek dobar post
#74 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
a zašto molim te?!grunt wrote:Ti nisi normalan majke mi moje!uvijek dobar post wrote:koliko ja vidim na slici, desna strana je oštećena, što znači da je sletio sa ceste...
halid jeste ljudina i jako mi je žao što mu se to desilo ali...
ako je vozio pijan, što je vrlo moguće, onda je zaslužio i gore...
jeli mu to status zvijezde i ljudine daje za pravo da vozi pijan. ako je vozio pijan, onda je ugrozio ne samo svoj život nego živote drugi vozača/ice, putnika i pješaka.
ne znam koji zvjezdani status ili doborćudnost može opravdati vožnju u pijanom stanju i kao tkvom ugrožavanje saobraćaja i tuđih života!!!
naravno, nisam od onih koji unaprijed zaključuju i zato sam i rekao "ako je vozio pijan" a dodatak "što je vrlo moguće" je uzrokovan dobroznanim halidovim sklonostima ka čašici.
opet ponavljam, jako mi je žao zbog njegove nesreće, ali ako je vozio pijan...da je ne znam ko, zaslužio je!!!
- Kadija
#75 Re: HALID BESLIC.... teško stradao u saobracajnoj nesreci?!!
MA samo neka se sto prije oporavi i dobrog zadravlja jos dugo bude.
Pa da nam svima ponovo zapjeva
''POLJEM SE SIRI MIRIS LjILjANA....................''
Pa da nam svima ponovo zapjeva
''POLJEM SE SIRI MIRIS LjILjANA....................''