Bolja je ova :Neelix wrote:zlaaaatne strune, sviiiirajte mi, ovuuu pjesmu jaceeeeeeeeeeeeeeeeee....
Nedaj se Halide ljudino !
Bolja je ova :Neelix wrote:zlaaaatne strune, sviiiirajte mi, ovuuu pjesmu jaceeeeeeeeeeeeeeeeee....
Lakse mu je s ovim :Neelix wrote:
ma ovo ce pomoc garant![]()

uozo wrote:Ponekad, ponesen varljivim ukusom jeftinog piva, zaludjen nerealnim vjerovanjem da ce moja avantura zavrsiti poput opstepoznatog videa drage Seve, krenem u neku od mnogih Folkoteka, napaljen i smekerskim pogledima naoruzan. Uglavnom se nijedna od predivnih djevojaka, kojima po meni ni u kome slucaju nije mjesto tu, vec na nekom koncertu Green Day ili barem Anne Netrebko, ni uglom usana ne nasmjesi na smekerske poglede koje im djelim. I onda se odjednom cuje jedinstven glas nepoznate pjesme, koja mi, mada potpuno nepoznata, lagano ulazi u usi. Glas koji je stvaran po pjesmi i koji je dio nje, cini mi se! Jednom sam cak jednom njemcu morao da nabavim citav CD njegovih pjesama!![]()
Postoji samo par umjetnika koji se bave folk muzikom (sevdah je druga prica) i koji su svojim radom zasluzili da se zovu imenom umjetnik. Halid je jedan od njih. Nadam se da ce brzo ozdraviti i vratiti se radu!
Halidu zelim puni oporavak uz nadu da ce uskoro biti sa svojim najblizima.zeleno volim te wrote:nexo wrote:Koliko je tvojih poznanika izginulo u saobracajnim nesrecama, kada su cak tojica uspjela stradati od pojasa! Ja u svom zivotu, 40 godina, nisam cuo za vise od dva slucaja gdje je pojas ugrozio vozace ili putnike. Za tvoju informaciju, pojas se podesava po visini tako da ide preko ramena, a ne preko vrata, ali to u bubi nikada nije bila opcija.mIRCerka wrote: ozbiljna sam. 3 poznanika pod zemljom jer je zbog trzanja auta usljed kocenja inercija ponijela tijelo naprijed, pojas zaustavio i krc.
Slusam Kalman cijeli dan, cekam vijesti.
Moze 3 slucaj: imala sam saobracajnu nesrecu i da sam bila vezana izgubila bi bebu (bila u devetom mj.trudnoce)....i moje povrede su bile na glavi...imam podsjetnik od 52 konca na glavi (104 rupe...)...ali bebi nije bilo nista,hvala Bogu...
Ja Halidu zelim sve najbolje i da nam sto prije ozdravi jer je ne samo dobar pjevac,nego i divan COVJEK!![]()
Uh, ovo ne valja nikako. Daj Boze da okrene na dobro.starii wrote:Opće stanje Halida Bešlića u pogoršanju
Portparolka Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo Biljana Jandrić izjavila je da je opće stanje Halida Bešlića u lokalnom pogoršanju. Došlo je do popuštanja funkcije srca i pluća i stručni ljekarski tim je preduzeo sve potrebne medicinske mjere u smislu stabilizovanja općeg stanja i vitalnih parametara, rekla je ona.