Hajvan u Renault Scenic 967-T-xxx
- Alfa159
"Moj Emire sata nam ovo radeeeeeeeeeeee."
Pa dobro sad da je imao damu nalupo bi ga, da je imao mozga zvao bi muriju pa mu uzeo pare na nanesenu bol itd itd.
POANTA TREBA IMATI ILI MUDA ILI PAMETI!!!!!!!!!
Rodila majka pametnog

Pa dobro sad da je imao damu nalupo bi ga, da je imao mozga zvao bi muriju pa mu uzeo pare na nanesenu bol itd itd.
POANTA TREBA IMATI ILI MUDA ILI PAMETI!!!!!!!!!
- BHG
pa daj tu punu registraciju....bez ovih xxx gluposti....
nista se ovdje nece bitnije promjeniti dok se nepocne otvoreno prozivat kriminalce i potencijalne kriminalce...pedofilima objaviti imena i slike...lopovima...ubicama...trkacima u autu...itd....nek se zna ko su...
nista se ovdje nece bitnije promjeniti dok se nepocne otvoreno prozivat kriminalce i potencijalne kriminalce...pedofilima objaviti imena i slike...lopovima...ubicama...trkacima u autu...itd....nek se zna ko su...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
cak stavise, mescini pleonazam....Alfa159 wrote:Opaaaaaaaaaaaaaa pozdrav Visocanstvu.
Osobito shtovanje cak sta vise blagi naklon ( onaj duboki je ne postivanje ( bar kod Japanaca:))
Mislim da smo se prepoznali![]()
![]()
nije fora da lik koji je udaren zove muriju, on nije vidio ni boju auta, kamoli ostalo...
-
rashid
Tacno tako ...BHG wrote:pa daj tu punu registraciju....bez ovih xxx gluposti....
-
mIRCerka
ne trebash se ti meni izvinjavati, ali ovako nista promijeniti necemo...emir101 wrote:Izvini sto sam to podijelio ovdje. Necu vise nikad.mIRCerka wrote:bas mu mater foruma...emir101 wrote:Ovdje sam postao, cisto ne bi li mu mater i otac saznali nekako.
pozdrav.
- Alfa159
Stvarno nije fora da on zove murijumIRCerka wrote:cak stavise, mescini pleonazam....Alfa159 wrote:Opaaaaaaaaaaaaaa pozdrav Visocanstvu.
Osobito shtovanje cak sta vise blagi naklon ( onaj duboki je ne postivanje ( bar kod Japanaca:))
![]()
nije fora da lik koji je udaren zove muriju, on nije vidio ni boju auta, kamoli ostalo...
Pa hocu to ja sa tekme izaci da vidim ko ga spichi pa da zovem drotove.
Tko drugi da zove muriju do oshteceni
-
mIRCerka
da mene tako auto udari, i jos da mi se vrati u rikverc, cisto sumnjam da bih od soka i straha uspjela vidjeti boju auta...a emiraga je vidio i tip i tablice...Alfa159 wrote:Stvarno nije fora da on zove murijumIRCerka wrote:cak stavise, mescini pleonazam....Alfa159 wrote:Opaaaaaaaaaaaaaa pozdrav Visocanstvu.
![]()
nije fora da lik koji je udaren zove muriju, on nije vidio ni boju auta, kamoli ostalo...![]()
![]()
![]()
![]()
Pa hocu to ja sa tekme izaci da vidim ko ga spichi pa da zovem drotove.
Tko drugi da zove muriju do oshteceni![]()
i da li se trreba obratiti policiji samo kad se nama licno nesto desi...
- Alfa159
Ouuuuuuuuuuuuuuuu "mirci" sta ti ovaj rece!!!!!!BHG wrote:samo ti to podjeli ba...pusti mirci...sta ona znaemir101 wrote:Izvini sto sam to podijelio ovdje. Necu vise nikad.mIRCerka wrote: bas mu mater foruma...
Hajde kazni ga hajde, hajde, hajde.
A ti Emire stavrno ti ova tema nije trebala
- Edin H.
U potpunosti razumijem 19-og godisnjeg momka premda izgleda da doticni nije bas u saglasnosti sa sirinom svoga vozila. .
I meni pjesaci idu na zivce
Razmile se ko' mravi na sve strane.
Zavalis se pare za mocno vozilo i onda ONI setaju po cesti
I meni pjesaci idu na zivce
Razmile se ko' mravi na sve strane.
Zavalis se pare za mocno vozilo i onda ONI setaju po cesti