Dragi sugradjani\sunarodnjaci koji citate ovo!
Cuo sam jednom mudru izreku: ZELIS LI MIJENJATI SVIJET, POCNI OD SEBE!
I bas kad procitah onaj tekst od Zoke, sjetih se ove mudrosti. Koliko sam se naslusao kuknjava, optuzbi, sumnjicenja i nikako da skontamo ko je kriv za situaciju u kojoj se nalazimo, u kojoj zivimo!
Ama SVI SU KRIVI!
Eto ti koji\koja citas ovo, ti si kriv\a za sve!
Zasto ocekujemo da nas spasi evropa, da nas spase arapi, da nas spasi amerika, da nas spasi malezija, da nas spasi pedi esdaun, da nas spase "Demokratske" stranke, da se vrati bil klinton pa da nas on pogura, da nas pomognu mama i tata, zivi ili iz groba, ma bicemo mi srecni kad istrijebimo ova druga dva naroda koja su nam nanijeli svo ovo zlo i zbog kojih zivimo plutajuci u govnima a obala se nigdje ne nazire, ma nece se ni TITO vratiti da nam sredi drzavu, a da je va, ljao ne bi nam ostavio lazno bratsvo i jedinstvo i drzavu sa nefunkcionalnim sistemom,
AMA LJUDI MOJI!
Bog nece promijeniti stanje jednog naroda dok taj narod ne promijeni sebe!
Hajmo ljudi, zamahnimo rukama da isplivamo iz ovoga u sto smo se sami gurnuli lizuci zadnjicu istoka i zapada i tako se hraneci, ma NE TREBA NAMA NIKO OSIM BOGA DRAGOG I NASIH RUKU!
I na kraju u duhu bratsva i jedinstva:
NECEMO TUDJE NE DAMO SVOJE!
ZIVJELI ZULJEVI!
Odo ucit, imam ispit sutra, pozdrav
Hajmo se mijenjati
-
Ludi_Milojko
nikita wrote:Jes tako jeko nece brata za brata oce tudjina za gospodara
![]()
Zivjele kurije oci

-------------------------------------------------------------------------------------
pOOLL
sto si pobjego sa cata,misu mekinjasu
-
DonDavudes
Saian wrote:e ovo su pozitivni prijenosi koje cijenim, samo mene nikad ne drze dovoljno dugo da sve ovo napisem![]()
![]()
![]()
bingo
eh,koliko sam ja puta htio promjeniti sebe