Slobo slavio 600 godina bitke u kninu i pozivao na oruzje?LBVIEW wrote:Kosovo polje -selo kod Knina 1989-e. A na onom drugom, drug Sloba je pozivao na oruzane bitke. Ako je to tebi normalno, kao sto ti je izgleda i normalno stavljanje pod kontrolu JNA, onda.General War wrote: Pa gdje se proslavljalo 600 godina kosovske bitke? U Karlovcu, Zagrebu ili na Kosovu polju ako na kosovu polju da li je to u Hrvatskoj ili Srbiji?...A mislim da su nazocili i mnogi drugi...![]()
Cuj mozda opravdan...isto kao sto mogu i ja reci, secesija hrvatske je mozda opravdana ali u ustavu konstitutivnost imaju narodi a ne republike.
I ja spominjem Loru i ostala stratista kao ideju ciscenja hrvatske od srba...i sta je preovladalo, RAM ili ovo moje u hrvatskoj (a i u HZHB samo drugi najebali kad vise nisu bili potrebni)?
Raspitaj se malo, nisu samo balvandjije se pobunile, bilo je tu policijskih kompletnih stanica...isto i ja tebe mogu pitat, otkuda ZNG-u oruzje?
Ne pricam o brcanskoj malti vec sam sam ti spomenuo Split, a eto dodat cu trpinjsku cestu...i mnoge druge, dok je hrvatski kadar bio na rukovodecim mjestima u JNA...nemoj djaba pokusavat da mi kacis pricu o B.Malti, znam ja dobro o cemu pricam.
Ostaje da vidimo, koliko kome ostaje da se odrapi u tih 6000 slucajeva...![]()
Opet ti kazem, i u BiH su imali nekakve strahove, pa iz istih pocinise genocid u UZP. U Hrvatskoj im je presudjen UZP(slucaj Martic). Dakle, mogli su se osjecati kako
su htjeli, a sto je dobrim dijelom instrumentalizirano ranije, samo nisu imali pravo na zapocinjanje rata i zlocine. A za Ustav to ne mozes reci, jer narodi nisu imali pravo na referendum vec republike, no to jos jedino lafo Srbima nije jasno.
Sto se ZNG tice, sta su trebali, gledati kako "narodna" armija naouruzava knindze?
Trpinjska cesta je u Vukovaru i tu su im unistili bruku tenkova, one armije sto je napadala zajedno s kokardasima. I kako se to razlikuje od Malte?
Za 6000, kratko i jasno - lazes.
Jna po kontrolom slobe, a vamo slavite Bogicevica sto nije glasao za vanredno stanje
Potpuno iz svog razloga mjesas dogadjaje po hronologiji...
Ok ja sam se zezno, mislio sam na zlocin na koranskom mostu a ne na trpinjskoj cesti...do mene, al to je tebi najvjerovatnije ionako svejedno.
Ako moze ZNG ( paravojna formacija) se pripremati, sta ti je problem da se i drugi naoruzaju, pa ko koga?
Da su srbi toliko u krivu, nebi bio plan Z4, njihov problem je sto su se naknadno drugacije dogovorili sa partnerima.
Kako mislis, koja je razlika?...pa u imenu one u hrvatskoj i one na brcanskoj malti.
Izvinjavam se, mislio sam na 6000 lica protiv se istrazuje za ratne zlocine...