Hajmo.... o komunjarama!

Post Reply
danas

Post by danas »

kriticarka_nikova wrote: Al stvarno gledaj kako im je dijalog presao u bolest :roll: Mislim cuj...jedni drugima prijete preko interneta. :shock:
Bezveze stvarno. :?
pa sta ocekujes -- ovo je lik ciji je prvi post na ovom forumu bio kako hoce da ubije komsijinog cuku, a onda se hvalio kako mu je hitler idol. sad nekome prijeti kako ce ga ostaviti invalidom, i muciti ga nozem skeckajuci malo po malo... mislim... nisu mi ni jasni oni koji ocekuju ikakav "dijalog" sa osobama takvog mentalnog sklopa... :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

danas wrote:
kriticarka_nikova wrote: Al stvarno gledaj kako im je dijalog presao u bolest :roll: Mislim cuj...jedni drugima prijete preko interneta. :shock:
pa sta ocekujes -- ovo je lik ciji je prvi post na ovom forumu bio kako hoce da ubije komsijinog cuku, a onda se hvalio kako mu je hitler idol. sad nekome prijeti kako ce ga ostaviti invalidom, i muciti ga nozem skeckajuci malo po malo... mislim... nisu mi ni jasni oni koji ocekuju ikakav "dijalog" sa osobama takvog mentalnog sklopa... :roll:
Izvini @danas, nisam znao puno o njegovom mentalnom sklopu... :oops:
vesela

Post by vesela »

@vodenjak

budi pametan i otvori neku zabavnu temu, da uljepsamo vikend :D ...a ovu zaobilazi...i ja cu, Tita mi :D
danas

Post by danas »

Vodenjak wrote:
danas wrote:
pa ovo gore ti je kratki rezime... :roll:
za takve osobe (tj. mentalne sklopove) postoje precizni medicinski i psihijatrijski termini, ali ne bih bas sad da prozivam -- mozda i mene pocne ganjati sa nozem. vidis da je diplomirao sa komsijinog cuke kojeg je htio ubiti na sa-x forumase... :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

vesela wrote:@vodenjak

budi pametan i otvori neku zabavnu temu, da uljepsamo vikend :D ...a ovu zaobilazi...i ja cu, Tita mi :D
Hocu ako mi obecas da cemo do Nove godine uvesti komunizam u Svedskoj! Ili barem do sljedeceg Velikog Petka! :kravata:
Mozda ti onda i oprostim nemio dogadjaj sa Marin Dvora zbog koga jos uvijek vracam kredit! :lol: :lol: :lol:

:D :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Ma nije problem samo sa ovom temom.Na svakoj temi pojave se 2 "jaka" lika koji se prepucavaju i uzivaju u tome...a onda to predje u bolest....malu jacu bolest.....jos kad dobiju svoje pristalice....eh nema im kraja.
Ok ,ovo je forum i treba svako da iznosi svoje misljenje,ali kad rasprave krenu u smislu :"Da ti se krvi napijem"...ma daj...kome to treba? :?
Meni sigurno ne........ :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

danas wrote:
Vodenjak wrote:
danas wrote: pa sta ocekujes -- ovo je lik ciji je prvi post na ovom forumu bio kako hoce da ubije komsijinog cuku, a onda se hvalio kako mu je hitler idol. sad nekome prijeti kako ce ga ostaviti invalidom, i muciti ga nozem skeckajuci malo po malo... mislim... nisu mi ni jasni oni koji ocekuju ikakav "dijalog" sa osobama takvog mentalnog sklopa... :roll:
pa ovo gore ti je kratki rezime... :roll:
za takve osobe (tj. mentalne sklopove) postoje precizni medicinski i psihijatrijski termini, ali ne bih bas sad da prozivam -- mozda i mene pocne ganjati sa nozem. vidis da je diplomirao sa komsijinog cuke kojeg je htio ubiti na sa-x forumase... :roll:
Cuko bio pametniji od nas pa na vrijeme pobjegao! :oops:
danas

Post by danas »

Vodenjak wrote: Cuko bio pametniji od nas pa na vrijeme pobjegao! :oops:
ma bjezim i ja -- davno mi je nena rekla nemoj se sine bosti sa rogatim... :roll:
water

Post by water »

danas wrote:
ma bjezim i ja -- davno mi je nena rekla nemoj se sine bosti sa rogatim... :roll:
sine?
mosor1

Post by mosor1 »

Muatez wrote:Taxi driveru...
Vidim u svojoj revoltiranosti prema mom tekstu tacnije mom misljenju o titu u kontekstu kako sam ga spomenuo reagovao si i pises da je moj otac pas..Kao prvo ja tvog oca nisam ni spomenuo niti me zanima,niti sam odgojen da ga u raspravi spomenem.Ti si mog vec spomenuo i stvar sam prihvatio kao licno.
Ja sam po mnogim pitanjima iskren i nisam voljan kao capry da se natezem u tekstovima.Evo ti jedno iskreno misljenje....

Covjeku govoris kako ces doci u bosnu i onda ga pitati ko je kopile?Pa hajd kad ces obic njega navrati i do mene.Ostao sam ti duzan nesto...
Necu da ubacujem rijeci koje bih ti sad stavio u ovaj tekst nisu potrebne.
Tebi treba noz,treba te ubosti na takva mjesta da te covjek ne ubije vec da te invalidom napravi.Malo vene sijeci,malo zivce presijecati po prstima i udovima.Tako da nikad zdrastveno ne dodzes sebi.To bih ti uradio a to cu ti uraditi ako te ikada ugledam.A strasno bih volio, i pitao bih te da li ikada pomisljas ko se sve skriva iza tekstova na forumima?Razmisljas li o tome?Nemoj da te zbog tvojih postupaka glava boli!Oca si mi spomenuo stvar je licna......
A ja sam bolestan koliko to mogu biti pa ako zelis kad dodzes u bosnu da se vidimo nije nikakav problem tu sam.
Dodzi i ostat ces u lokvi krvi........moj zivot je davno izgubio smisao a kad nemam smisao za svoj mozes mislit kako se odnosim prema tudzem jer kazem ti bolestan sam koliko to mogu biti..........State of mind.
Ovo pisem javno........sve je dobro dok su sukobi misljenja ali kad stvari prelaze na licno tu se slika mijenja.Mislis li da imas neku prednost sto si ispred monitora? Daleko.Kazem ti opet nemas pojma ko se sve moze skrivati iza tekstova............oca mi ne spominji i to neka ti bude jasno!
Nemoj da te od tvojih postupaka glava pocne boliti.....nekrofilu jedan.

Odgovori i dat cu ti licnu adresu na forumu javno.....ako hoces da se vidimo.Takav sam tip uvijek sam spreman platiti cijenu za svoje postupke pa makar to i zatvor bio......... mater ti debilnu.Oca mi ne spomiji vise.
Trebalo mi je vremena da detektiram ovoga lika. Imamo mi ovakvih dosta - jaro je bio u ratu, ima penziju, mozda i neki mali invaliditet, glumi PTSP, a dane provodi pijuci pive sa slicnima. Sasipa munje na sve koji bi nesto promijenili nabolje u drzavi i doveli u pitanje njegov boracki staz i lovu. Kupio je auto na boracku povlasticu, a u gepeku vjerojatno nosi bejzbolsku palicu za dokazivanje svoje zajebanosti na semaforima i u prometnim guzvama. Nije za banovanje, vise za zaljenje.
danas

Post by danas »

water wrote:
danas wrote:
sine?
:D
ma znas kako kod nas, svu djecu zovu sine :D :lol: :lol:

nego bjez' i ti, eto muateza sa handzarom... :oops:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

danas wrote:
water wrote:
danas wrote: ma bjezim i ja -- davno mi je nena rekla nemoj se sine bosti sa rogatim... :roll:
sine?
ma znas kako kod nas, svu djecu zovu sine :D :lol: :lol:

nego bjez' i ti, eto muateza sa handzarom... :oops:
Nama gori pod nogama, a on nas´o ganjati pravopisne greske i ODraze... :shock: :?

:D :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

mosor1 wrote:
Muatez wrote:Taxi driveru...
Vidim u svojoj revoltiranosti prema mom tekstu tacnije mom misljenju o titu u kontekstu kako sam ga spomenuo reagovao si i pises da je moj otac pas..Kao prvo ja tvog oca nisam ni spomenuo niti me zanima,niti sam odgojen da ga u raspravi spomenem.Ti si mog vec spomenuo i stvar sam prihvatio kao licno.
Ja sam po mnogim pitanjima iskren i nisam voljan kao capry da se natezem u tekstovima.Evo ti jedno iskreno misljenje....

Covjeku govoris kako ces doci u bosnu i onda ga pitati ko je kopile?Pa hajd kad ces obic njega navrati i do mene.Ostao sam ti duzan nesto...
Necu da ubacujem rijeci koje bih ti sad stavio u ovaj tekst nisu potrebne.
Tebi treba noz,treba te ubosti na takva mjesta da te covjek ne ubije vec da te invalidom napravi.Malo vene sijeci,malo zivce presijecati po prstima i udovima.Tako da nikad zdrastveno ne dodzes sebi.To bih ti uradio a to cu ti uraditi ako te ikada ugledam.A strasno bih volio, i pitao bih te da li ikada pomisljas ko se sve skriva iza tekstova na forumima?Razmisljas li o tome?Nemoj da te zbog tvojih postupaka glava boli!Oca si mi spomenuo stvar je licna......
A ja sam bolestan koliko to mogu biti pa ako zelis kad dodzes u bosnu da se vidimo nije nikakav problem tu sam.
Dodzi i ostat ces u lokvi krvi........moj zivot je davno izgubio smisao a kad nemam smisao za svoj mozes mislit kako se odnosim prema tudzem jer kazem ti bolestan sam koliko to mogu biti..........State of mind.
Ovo pisem javno........sve je dobro dok su sukobi misljenja ali kad stvari prelaze na licno tu se slika mijenja.Mislis li da imas neku prednost sto si ispred monitora? Daleko.Kazem ti opet nemas pojma ko se sve moze skrivati iza tekstova............oca mi ne spominji i to neka ti bude jasno!
Nemoj da te od tvojih postupaka glava pocne boliti.....nekrofilu jedan.

Odgovori i dat cu ti licnu adresu na forumu javno.....ako hoces da se vidimo.Takav sam tip uvijek sam spreman platiti cijenu za svoje postupke pa makar to i zatvor bio......... mater ti debilnu.Oca mi ne spomiji vise.
Trebalo mi je vremena da detektiram ovoga lika. Imamo mi ovakvih dosta - jaro je bio u ratu, ima penziju, mozda i neki mali invaliditet, glumi PTSP, a dane provodi pijuci pive sa slicnima. Sasipa munje na sve koji bi nesto promijenili nabolje u drzavi i doveli u pitanje njegov boracki staz i lovu. Kupio je auto na boracku povlasticu, a u gepeku vjerojatno nosi bejzbolsku palicu za dokazivanje svoje zajebanosti na semaforima i u prometnim guzvama. Nije za banovanje, vise za zaljenje.

ma jarane skonto sam ja njega.zajeban je pravo ali preko neta.upoznao sam ja dosta ovakvih.i nesto nisu bili zajebani u stvarnosti.
on bi nozem bockao hahahahahahhaa
vidimo se na ljeto
Vodenjak

Post by Vodenjak »

taxi_driver wrote:

ma jarane skonto sam ja njega.zajeban je pravo ali preko neta.upoznao sam ja dosta ovakvih.i nesto nisu bili zajebani u stvarnosti.
vidimo se na ljeto
Nije vrijedan sekunde tvog godisnjeg odmora @taxi-driver!

Bolje ti je da odes u "dobro" koje njega okruzuje i uzivas u istom...
Pokazes mu samo srednjak kad naidje, cisto da mu das do znanja da si ga primjetio... 8)

A mozes vala i babi mu kad ga je tako fino odgojio!

Muatez

Post by Muatez »

Vodenjak wrote:
taxi_driver wrote:

vidimo se na ljeto

Pokazes mu samo srednjak kad naidje, cisto da mu das do znanja da si ga primjetio... 8)

Opala krenuli smo,ma nije problem ja jos uvijek stojim sa istim stavovima i ni metar nazad.Kazem vam obojici tu sam......zamoli za adresu i broj tel.
Dodze ljeto i nadzemo se..........a kako bih to volio.
E jadni misevi mali forumski.........zelim vam sve najbolje.
Kako su vam mame ? Djeca....hmmm mmmm kad mi vec oca spominjete cisto da i ja pitam.ok
Eto toliko misevi.....komunjarski !
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Muatez wrote:
Vodenjak wrote:
taxi_driver wrote:

vidimo se na ljeto

Opala krenuli smo,ma nije problem ja jos uvijek stojim sa istim stavovima i ni metar nazad.Kazem vam obojici tu sam......zamoli za adresu i broj tel.
Dodze ljeto i nadzemo se..........a kako bih to volio.
E jadni misevi mali forumski.........zelim vam sve najbolje.
Kako su vam mame ? Djeca....hmmm mmmm kad mi vec oca spominjete cisto da i ja pitam.ok
Eto toliko misevi.....komunjarski !
Tebe nije niko nista pitao!
Zato... kush!
AG

#217 Re: Hajmo.... o komunjarama!

Post by AG »

Smrt fasizmu wrote::x :x :x PA NEMOJMO OPET O :oops: SLOBODANU MILOSEVICU, :( FRANJI TUDMANU, :D ALIJI IZETBEGOVICU I OSTALIM GOVNIMA KOJE JE SOCIJALISTICKA JUGOSLAVIJA ISKOLOVALA, DALA IM FAKULTETE I IZ OPANAKA UBACILA U GRADSKE CIPELE DA BI JOJ ONI ZABILI NOZ U LEDJA I POSRALI SE NA SVE ONO STO SU LIZALI PO PEDESETAK GODINA... NEMOJTE LJUDI, NEMA SMISLA!!!
Smrt fasizmu-Sloboda narodu!!!
p.s. :x Zaboravih reci da je takvih kao sto su ovi gore puni prostori bivse Juge, koji su od "okorjelih komunjara" postali NACISTI-OKORJRLI CETNICI, USTASE I MUDZOSI I UBIJAJU VISE OD DECENIJE SVOJ NAROD NA RAZLICITE NACINE.. USPUT SU I UZELI SVE OD NARODA KAO DA JE TO NJIHOVO.. DOK JE TITO BIO ZIV TAKVA GOVNA SU MU LIZALI CIPELE, A KRISOM RUSILI DRZAVU,POLAKO, PODMUKLO, SELJACKI I KLELI SE U KP.. I DANAS DRZE SKRIVENE CRVENE PARTIJSKE KNJIZICE JER BALKANSKI MUDRI (LUKAVI) SELJAK UVIJEK RAZMISLJA: NIKAD SE NE ZNA, MERE ZATREBAT...
imaš temperaturu?
capry

Post by capry »

stvarno ovo nema smisla
ovako se prepucavat i prijetit
ali lahko je ustanovit ko je prvi poceo
imaju svi postovi, vratite se malo unazad
taxista je prvi poceo da vrijedja
meni je - samo zato sto se ne slaze s mojim misljenjem - nazvao balavcem a muatezu je iz istih razloga spominjao oca
sto se mene tice ponio sam se krkanski kad samu reko da je kopile ali sta da radim, ja na krkanluk mogu samo tako odgovoriti
i vi otvoreno drzite stranu taxiste
a svjesni ste da prvi vrijedja
meni ne bi palo na pamet da ga prvi uvrijedim samo radi toga sto se ne slazemo

@ vdenjak
tebe cijenim kao sugovornika jer si poprilicno korektan
ne moramo se uopce slagat da bih te cijenio
samo da jos otvoreno ne podrzavas nekulturne ljude
ja sam bio dovoljno jak da osudim i samoga sebe (!)
ali, kako rekoh, bio sam isprovociran
kad pises da nijedno drustvo nije idealno u potpunosti si u pravu
ali ne mogu samo da te onda shvatim zasto neces da priznas neke stvari i osudis ih
da sada napravimo jednu listu pozitivnih i negativnih stvari u komunizmu ja mislim da bismo se u mnogima slozili
ali ono sto ne valja moras osuditi
moras osuditi ubijanje djeteta (naveo sam opcepoznati primjer) od 16 godina u ime drzave
nije to prepreka da poslije toga kazes kako si u toj drzavi dobro zivio
to bi bilo posteno
bar sto se tice moga skromnog suda[/quote]
Vodenjak

Post by Vodenjak »

capry wrote:stvarno ovo nema smisla
meni je - samo zato sto se ne slaze s mojim misljenjem - nazvao balavcem a muatezu je iz istih razloga spominjao oca
sto se mene tice ponio sam se krkanski kad samu reko da je kopile ali sta da radim, ja na krkanluk mogu samo tako odgovoriti

@ vdenjak
ali ne mogu samo da te onda shvatim zasto neces da priznas neke stvari i osudis ih
da sada napravimo jednu listu pozitivnih i negativnih stvari u komunizmu ja mislim da bismo se u mnogima slozili
moras osuditi ubijanje djeteta (naveo sam opcepoznati primjer) od 16 godina u ime drzave
to bi bilo posteno
bar sto se tice moga skromnog suda
[/quote]

@capry...

Nije problem priznati lose strane onog sistema.
Ima ih mali milion i vjeruj mi da bi zanijemio kada bih poceo da iznosim samo ono sto se MENI nije dopadalo..
A ja ni ne znam bas previse u poredjenju sa pojedinima..

Ali, probaj da sve posmatras ovako:
Kad se danas zamislim, cesto mi padne na pamet koliko su nepravdi prema meni ucinili moji rodjeni roditelji (trebam li reci koliko ih volim i cijenim??) Pocesto se desavalo da ja izvucem deblji kraj cak i ako sestra napravi kakvu pi3dariju! Znao sam popiti batine od stare zbog 2 banke kusura koje joj nisam vratio. (yeble je 2 banke, samo fishek kospica sam mogao kupiti za to! :D) Dodjem sa igralista razbijenih koljena, poderane majice, sav u suzama, a stara uhvati jos dreku na mene! Stari dodje iz grada gdje mu je neko nesto o meni rekao, pa bez i da me pita s vrata pocne pametovanje i drzanje pridika. (I sad popi3dim na to! :oops: :D )

Navedoh ti samo par primjera... Znam danas da su mogli mnogo bolje da to urade ali...
Onda se zamislim pa kazem:
Sestra je bila 4 godine mladja i bolesljiva dok je bila mala. Ja opet, ne tako rijetko djavo na sto nogu, milion puta sam je znao dovesti do suza... Onako, mangupski, cisto da je malo izivciram.. 8-)
Dalje.. Nisu staroj bitne 2 banke. Bitno joj je da se kusur vrati jer ako potrosim kusur koji njoj trebam vratiti, sutra cu potrositi komsijin kad me posalje po cigare...
Jeste stara digla frku na mene kad sam dosao razbijenih koljena i poderane kosulje, ali mi je isto tako rekla prije toga da ne smijem izlaziti van jer cemo ici na put...
Stari je cuo price o meni u gradu i ako me je kritikovao, pokazao mi je koliko mu je stalo do toga da mu djeca ne budu problem i predmet ogovaranja po carsiji...

Elem, sta hocu da ti kazem?

O vremenu proslom, dogadjajima u istom, o odlukama koje je drzava donosila, moze da sudi samo onaj koji se moze vratiti u ona vremena i sagledati sve okolnosti u kojima su odredjeni potezi povlaceni!

Onaj ko to uspije, bice mnogo, mnogo racionalniji a onda i argumentovaniji u svojim kritikama.

A ja svoje kritike ovog sistema iznosim ziveci u vremenu istog i jasno sagledavajuci ono sto radi i zasto radi!
I ZATO znam da lose radi!
capry

Post by capry »

Vodenjak wrote:
capry wrote:stvarno ovo nema smisla

@ vdenjak
to bi bilo posteno
bar sto se tice moga skromnog suda
@capry...

Nije problem priznati lose strane onog sistema.
Ima ih mali milion i vjeruj mi da bi zanijemio kada bih poceo da iznosim samo ono sto se MENI nije dopadalo..
A ja ni ne znam bas previse u poredjenju sa pojedinima..

Ali, probaj da sve posmatras ovako:
Kad se danas zamislim, cesto mi padne na pamet koliko su nepravdi prema meni ucinili moji rodjeni roditelji (trebam li reci koliko ih volim i cijenim??) Pocesto se desavalo da ja izvucem deblji kraj cak i ako sestra napravi kakvu pi3dariju! Znao sam popiti batine od stare zbog 2 banke kusura koje joj nisam vratio. (yeble je 2 banke, samo fishek kospica sam mogao kupiti za to! :D) Dodjem sa igralista razbijenih koljena, poderane majice, sav u suzama, a stara uhvati jos dreku na mene! Stari dodje iz grada gdje mu je neko nesto o meni rekao, pa bez i da me pita s vrata pocne pametovanje i drzanje pridika. (I sad popi3dim na to! :oops: :D )

Navedoh ti samo par primjera... Znam danas da su mogli mnogo bolje da to urade ali...
Onda se zamislim pa kazem:
Sestra je bila 4 godine mladja i bolesljiva dok je bila mala. Ja opet, ne tako rijetko djavo na sto nogu, milion puta sam je znao dovesti do suza... Onako, mangupski, cisto da je malo izivciram.. 8-)
Dalje.. Nisu staroj bitne 2 banke. Bitno joj je da se kusur vrati jer ako potrosim kusur koji njoj trebam vratiti, sutra cu potrositi komsijin kad me posalje po cigare...
Jeste stara digla frku na mene kad sam dosao razbijenih koljena i poderane kosulje, ali mi je isto tako rekla prije toga da ne smijem izlaziti van jer cemo ici na put...
Stari je cuo price o meni u gradu i ako me je kritikovao, pokazao mi je koliko mu je stalo do toga da mu djeca ne budu problem i predmet ogovaranja po carsiji...

Elem, sta hocu da ti kazem?

O vremenu proslom, dogadjajima u istom, o odlukama koje je drzava donosila, moze da sudi samo onaj koji se moze vratiti u ona vremena i sagledati sve okolnosti u kojima su odredjeni potezi povlaceni!

Onaj ko to uspije, bice mnogo, mnogo racionalniji a onda i argumentovaniji u svojim kritikama.

A ja svoje kritike ovog sistema iznosim ziveci u vremenu istog i jasno sagledavajuci ono sto radi i zasto radi!
I ZATO znam da lose radi![/quote]

ok
ali ja bih volio samo da mi nadjes gdje ja to hvalim ovaj sadasnji sistem
ako ja napadam komunizam ne znaci a priori branim ove danasnje
ja u nacelu vise volim demokratski nego komunisticki sistem, to je tacno
ali ja ove moje postove nisam slao na temu ''hajmo o savremenim demokratama'' nego na temu kojoj si ti dao naslov
sad je rijec o komunizmu
a komunizam ne dobiva na svojoj vaznosti - a nit igubi - zbog toga sto neko danas vlada ovako ili onako
govorimo o komunizmu
o ovima cemo na nekoj drugoj temi
ja cu imati mali milion zamjerki
ali cu i pohvaliti nesto (recimo to da nema novinara koji je procesuiran od strane drzave pa makar da je pisao ne znam ti sta)
i molim te jos jednom nemoj stajat na stranu onih koji u svakom trecem postu uvrijede nekoga samo jer ne misli kao oni
Vodenjak

Post by Vodenjak »

OK, OK @capry...

Samo, tema nije o komunizmu vec o tome zasto mislis da smo ja i meni slicni komunjare?
Sta je to u nasim stavovima sto nas danas cini komunjarama?
Zasto smatrate da su svi oni koji kritikuju vlastodrsce ove danasnje, nazovidrzave koju su sami stvorili, automatski komunisti i cime to potkrepljujete?

Je li jasnije? :-) :)
capry

Post by capry »

Vodenjak wrote:OK, OK @capry...

Samo, tema nije o komunizmu vec o tome zasto mislis da smo ja i meni slicni komunjare?
Sta je to u nasim stavovima sto nas danas cini komunjarama?
Zasto smatrate da su svi oni koji kritikuju vlastodrsce ove danasnje, nazovidrzave koju su sami stvorili, automatski komunisti i cime to potkrepljujete?

Je li jasnije? :-) :)
jasno ko dan :-)
evo zasto
pa jednostavno zato sto samo jednim okom gledate na komunizam
zato sto kad ja napisem da su profesora vodili na saslusavanje radi obicnog teksta hocete da me pojedete (ne sjecam se jesi li licno ti ali ih je bilo)
kao ja to sad nesto izmislio
ko nece da prizna te stvari (iako sam zna vise primjera od mene) ja ne znam kako bih ga nazvo nego komunjara
tako fanaticno branis komunizam kao da ti je tito bio dedo pa ne das na njega nijedne
ko tako radi za mene je komunjara
sasvim moguce da se varam
a to sto je neko komunjara - za mene ovakvoga kakav jesam - nije ni u kom slucaju prepreka za normalnu komunikaciju
P.S.
dok si za neke kreten i balavac jer ti se ne svidjaju iste stvari kao njima
ne znam jesu li takvi tu vrst tolerancije naucili u holandiji i sl zemljama kojima se hvale
nineac

Post by nineac »

Capry kad si to porazbijao koljena? Juce?
Sta se sa djetetom svadjate, prvo nema pojma sta je komunizam, i definicija komunizma! Drugo, isto tako savrsena demokratije nepostoji. Znaci sve ima svoje mane, ali s njim se prepirati nema smisla. To je isto kada Dragan Covic nazove Zlatka Lagumdziju komunjarom, a ovaj se potpisivao cirilicom u Savezu Komunista!
Mislim rasprava je bezzze!
senada

Post by senada »

.... jos malo pa ce 25. Maj... Dan Mladosti..... Titov rodjendan.. On je covjek za koga ni najveci neprijatelji nemaju obicaj reci reci - 'pokojni'... jer TITO je VJECNO ZIV...
taxi_driver

Post by taxi_driver »

senada wrote:.... jos malo pa ce 25. Maj... Dan Mladosti..... Titov rodjendan.. On je covjek za koga ni najveci neprijatelji nemaju obicaj reci reci - 'pokojni'... jer TITO je VJECNO ZIV...

ma senada zna se za koga je tito djukac,vampir itd.
znaci onaj sto ga je nazvao djukcem nije nista bolji od seselja koji je nosio glogov kolac po beogradu da ga zabode u vampira.zato sam onako i reagovao.
i na kraju samo mogu reci TITO zahvaljujem ti se na 45 godina mira u kojima smo moj otac i ja uzivali.
Post Reply