Hajmo.... o komunjarama!

Post Reply
Fair Life

Post by Fair Life »

Muatez wrote:(...)
Mogu mislit kakvu bol samo osjecate.........moje sucuti.Drugovi pukla vam juga,crk'o vam kucni ljubimac TITO. Umrlo pasce.Moja sucut ponovo.
(...)
Image

Pascad crkaju redom...

Insalah...

Murad(ife)e... neces u Bosni praviti Siriju pa da ti je dedo jos na dvije noge...
Last edited by Fair Life on 14/04/2006 08:45, edited 1 time in total.
wels

Post by wels »

E moj Muatez,jel ti to o kraljevini Jugoslaviji.

Truhlu jabuku bacis,a onu drugu sto je malo sa strane truhla lijepo uzmes noz,ono truhlo odrezes,a zdravo pojedes.

Ne treba nikom vishe Juga ali izgleda da je tebi itekako potrebna.
senada

Post by senada »

.....ne plasi se murad Srbije ni Hrvatske u BiH i obratno, nit zeli Siriju...nit Rusiju ili Grcku, kao ni Vatikan... on/i jedino zele sacuvati svoju banditsku demokraciju i njega(njih) je strah kao i sve druge zagovornike, uzivaoce, promotore, artikulatore i demonstratore demokracije '90. prave istine o njima...

....poznata je 'stvar' da se mnogi Hrvati u Hrvatskoj rado i sa ceznjom prisjecaju Titovog doba, iako oni imaju pravog drzavnika i pravog politicara, jednog ali vrijednog Stipu Mesica.. a mi rotirajucu trojicu, o cijim "vrijednostima" vise niko ne zeli niti govoriti..... sve su vec odavno sami o sebi i "za" nas rekli..... i ucinili...

...problem su "nasi od samog Pape veci katolici - tzv.Rvati", kao i veliki, veci od Milosevica pravoslavci - BH Srbi(janci) koji skrivaju svoje kumire Radovana i Ratka (njiovu svetu bracu"R&R") ... i svakako jos uvijek na zalost pastira, najveci problem sva tri "nacionalna" stada - najmnogobrojnija veliko Bosnjacka veliko muslimanska populacija... sa muslimanima vecim od Homeinija.... sto se kosi sa interesima rotirajucih demokrata...koji bi zeljeli bratski izbalansirati BH teritorij i brojnost "njihovog ljudstva".... metodom - mic po mic..... IDIOTI!

SHIC BANDO!!

....provaljeni su.... imaju razloga za strah od vjecnog gubitka svoje "demokratske" vladavine....a mi se necemo vracati ni u kakav komunizam
... niti bilo gdje u nazad... mi moramo misliti i raditi sve da idemo naprijed... sto je sa rotacionim demokratama bilo nemoguce....
:zzzz:
vesela

Post by vesela »

Vodenjak wrote:
vesela wrote:ma odmah mi, vodenjak reci koji se to usudio da ti uzme dvajes maraka :D ...ima da ga moji u rajvosa nadju i da mu uzmu sa kamatom :D ...ajde bini fin pa mi oprosti :D
NIKAD! :x

Po tadasnjem kursu bilo je to 94,3562835 kruna!
Znas li ti koja je to lova? :shock:

Zato, zaboraviti mogu, ali oprostiti nikad! 8-)

:D :D :D
pa nije valjda sve u "markama i krunama" :D ...evo moj zadnji pokusaj da mi oprostis : kad se jednom sretnemo na marijin dvoru, ja te odvozim jednu turu, a ti "snimaj" kako "moje istrenirano oko" snimi imal' hin, il' hin nema :D
joker

Post by joker »

O cemu vi raspravljate?

Pa da je valjao onaj sistem ne bi se Juga raspala. I ne bi propao u svim zemljama u kojima je bio u Evropi.

Ali isto tako, da je bio toliko los u Jugi, ne bi Juga bila "zapad" za ostale zemlje Varsavskog pakta.

Ne treba sve gledati ni crnim ni bijelim. Obicno su to nijanse sive...
senada

Post by senada »

joker wrote:O cemu vi raspravljate?

Pa da je valjao onaj sistem ne bi se Juga raspala. I ne bi propao u svim zemljama u kojima je bio u Evropi.

Ali isto tako, da je bio toliko los u Jugi, ne bi Juga bila "zapad" za ostale zemlje Varsavskog pakta.

Ne treba sve gledati ni crnim ni bijelim. Obicno su to nijanse sive...
naravno da onaj sistem nije odgovarao bas onima koji nisu mogli slobodno demokratski, i sa neogranicenom tolerancijom pljackati narodnu, drzavnu imovinu... kao sto to danas moze svako, bas svako ko je to sa pred zakonom opravdanim strahom ipak cinio... kada se Tito razbolio, i dugo bio "u zivotu" na aparatima, lisen mogucnosti odlucivanja... u ex.Ju banditi su poceli sa ispisivanjem novih stranica najcrnje istorije ex Ju, sa epicentrom u BiH... jer je bas Bosna i Hercegovina bila Jugoslavija u malom... cime su se dobrano okoristili tadasnji "cuvari nacionalizama" a sada cuvari (inter)nacionalnih, gigant kompanija.... to je ta druga, crna strana ex Ju., koju su otvorili dogovor vladara u Karadjordjevu - Cvetkovic-Macek, pardon Tudjman-Milosevic a kojima je Alija dosao k'o kec na banku.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Vidim, @Muatez, potrudio si se praaavo da odgovoris na (moj?! :shock: ) post. Zao mi je samo sto si u svojoj oshamucenosti i izgubljenosti nabasao na mene ni kriva ni duzna.
Naime, sve ovo sto si napisao nema ama bas nikakve veze sa onim sto sam ja pisao i ti si samo tipican primjer ljudi koji razmisljaju kao ovi koje sam pomenuo:
Vidis li koliko su nametnuta i uvrijezena misljenja (koje su sestrinske Centrale tako vjesto usadile u male mozgove svojih pijuna koji im sluze samo za glasanje) da je jedina alternativa njihovom lopovluku i bolesnom nacizmu - KOMUNIZAM!?

Za zaludjeni narod ne postoji demokratija, liberalizam, sloboda misljenja... Vodjeni impulsima iz cipova ugradjenih u njihove mozgove, upravljanim daljinskim upravljacima koje u rukama drze velike nedodirljive vodje, lokalne hodze i popovi, sveznajuci novopeceni i u razbojnistvu ogrezli mocnici, mali ljudi se ne usudjuju vise ni pomisliti na zivot koji su zivjeli prije ove poshasti koja nas je zadesila krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih godina.
Svakom pametnom (sto mozda i jesi) i dobronamjernom (sto definitvno nisi!) bi trebalo biti dovoljno gore napisano da shvati da ja nikad vise, za svoga zivota, ne bih ni pozelio da zivim u nekoj tamo Jugoslaviji a jos manje u komunizmu! Toliko su ovi tvoji nacisti koji su (zamisli @Muatez nakon IZBORA!) dosli na vlast zla ucinili, da su dalji suzivot u narednim godinama pa i decenijama ucinile previse komplikovanim i neostvarljivim! To im je uostalom jedino od njihovih ciljeva sto su i uspjeli da ostvare.
Ah, da! Uspjeli su i da pojedinima omoguce da jedu zlatnim kashikama! Nije ih puno takvih, ali polako, pocelo se...
More bit´ bidne... Jal´ prije podne jal´ popodne! :roll:

Unistila je ta bagra sve ono sto je VIJEKOVIMA stvarano, unijeli su u ljude mrznju, strah jednih od drugih, uveli su bolest nacionalizma i shovinizma koja je gora od najgoreg karcinoma!

Ja znam da je tebi tesko prihvatiti da jos uvijek ima ljudi koji nisu fasovali od te bolesti i tvoju zavist i ljubomoru zbog toga mogu shvatiti.
I meni i tebi su OVI koje ti stavljas kao paradigmu komunistima ucinili isto. FIZICKI potpuno isto!
Jedina razlika je u tome da meni nisu isprali mozak i nisu mi ukrali moja sjecanja! Ne, nisam od onih koji zive od sjecanja. Borim se i grabim naprijed! Na zapadu sam, imam dobar posao, dobru platu, ne shljakam po kanalima nego sjedim u toplom i suhom i vise ja komandujem drugima nego drugi meni! Eto vidis, stavise me za shefa a ja komunjara! Ima da i jednu Svedsku rasturim. 8-) Samo da mi se jos i @vesela prikloni, gotovi su do kraja godine! :-)

I na kraju dragi moj slatki nacionalisto...
Dijete sam dvoje obicnih malih ljudi, radnika iz jedne provincijske pilane, proletera koji su sve sto su postigli u svom zivotu sa svojih 10 prsta postigli. Meni samom nikad niko nije nasao posao (pa ni biro rada u onom ogavnom komunizmu!). Sve sto sam do svoje 30. godine napravio (a napravio sam puno!) napravio sam svojim rukama i svojom pamecu!

Nikad, NIKAD nisam bio na bilo kakvim mjestima na kojima se bilo sta odlucivalo vezano za sudbinu one zemlje ili onog sistema, a ti mi tako primitivno podmeces kako smo JA i MOJI ISTOMISLJENICI sa ovog foruma ti koji smo onu drzavu drzali da ne padne...

Nisko @Muatez, nisko!
Ali, s druge strane sam ti zahvalan!
Debelo bih se zamislio i zabrinuo da sam cuo barem jednu finu o sebi od covjeka koji je u stanju da napise nesto poput ovoga:
Muatez wrote:Izmislio tito skole i fakultete napravio on sve aha aha........

Stari komunisticki pas koji je uvijek bio za komore i to one gasne.Stvorio drzavu na tudzi racun,tacnije dobio je na kocki jer koliko je on stvarno bio jak?Pa bolan saka partizana da oslobodi jugoslaviju ha ha ha.
Muatez wrote:Koje se nama sranje desilo kad pomislim....Sarajevo 40-tih proslog vijeka mercedesi po ulicama i to oni udobni fasisticki.Dosao tito i onda moskvici i trabanti, nestasice goriva itd.Ma bolan komunizam i samoupravljanje su za bijednike...

...
Zivjeo NACIONALIZAM ! Bili smo dio necega i bogu hvala opet cemo biti jos samo vas da istrjebimo.Vi ste uzrok najvecih problema u drzavi.Jer vi ste stvorili probleme sa tom vasom jugom.
Muatez wrote:Ma ni slucajno...steta je to smece spalit.
Komunjara se "mezi" polako.......
Muatez wrote:Mogu mislit kakvu bol samo osjecate.........moje sucuti.Drugovi pukla vam juga,crk'o vam kucni ljubimac TITO. Umrlo pasce.
Jesi li svjestan koliki si TI u stvari dzukac @Muatez?
Ili ako nisi ti, jesu li svjesni barem oni koji te podrzavaju? :?
capry

Post by capry »

Vodenjak wrote:
capry wrote:pa ljudi zar ja vama trebam sada navesti ime covjeka i nacrtat ga na forumu pa da vi kao povjerujete da je iso u komitet radi najnormalnşjeg clanka na svijetu i da je tamo saslusavan
covjek mi je pricao to licno i vjerujem mu
a vi kao ne znate za ovakve primjere
dajte molim vas
neko je naveo imena nevinih koji su ubijeni
ja bih samo izdvojio djecaka omera kovaca koji je imao 16-17 godina kada je ubijen jer mu je u gazihusrevbegovoj medresi, ciji je bio djak, pronadjena brosura MM
ok, MM su drzavni neprijatelji
ima ga zatvorit, nekako ga utjerat u suru
a znate sta je bilo
mali je podlegao pod batinama prilikom isljedjivanja koje je trajalo par dana
i to je komunizma gospodo
i samo mi recite da niste znali za ovakve primjere
Hiljade i hiljade ubijenih crnaca, dugogodisnja nemogucnost iole ravnopravnog zivota sa bijelcima, desetine i stotine hiljada pobijenih civila u Koreji, Vijetnamu i ko zna gdje sve ne, milioni ljudi pod prismotrom najmracnije i najjace kontraobavjestajne sluzbe ikad stvorene, samo su dio podataka iz istorijske citanke pisane u najdemokratskijoj zemlji svijeta - Sjedinjenim Americkim Drzavama!

I sve to u vrijeme dok su u bivsoj Jugoslaviji harali domaci krvnici oliceni u Brozovim komunistima! :roll:
Isti oni koji su, izmedju ostalog, prvi u istoriji dali Muslimanima status drzavotvornog naroda!

Pitanje koje se ovdje cesto cuje - zasto se to desilo tek par decenija nakon sto su uzeli vlast, govori samo o nepoznavanju istorije onih koji ih postavljaju ili o njihovim sitnim dusama.
Takvima je tih nekoliko godina komunisticke "nepravde" bitnije od svih ostalih stotina godina u kojima su, jos od dolaska Osmanlija, muslimani bili tretirani samo kao vjerska skupina na podrucju Balkana! I sto su bili odaniji istim tim okupatorima, to im je bilo bolje!
Ekonomski, naravno jer ih se moglo kupiti za shaku mekinja!
Politicki su sasvim sigurno bili mali mishevi!

Kratka pamet i dug jezik!
Najbolja mjesavina za Bosanski lonac u kome se danas krckamo!
ovo sto pises je u redu
ali da li ovo relativizira ono sto se desavalo u komunizmu
ti mislis da ja dok napadam komunizam branim ameriku i guantanamo
pa isti *urac
ali eto ja pricam o komunjarama jer su oni u naslovu a ne suvremena demokratija
kad bude tema o tome sta su pocinili oni koji se u prsa busaju demöokratijom razgovaracemo
ali ovakve konkluzije koje se oslanjaju na ''radili su i oni'' ne mogu proci ni u osnovnoj skoli
capry

Post by capry »

taxi_driver wrote:ma ja ne kontam sto raspravljate s capry-em.vidite i sami da je balavac!!

u stvari moja baba nije smjela ici u crkvu,starci me nisu smjeli krstiti,bozic nismo smjeli slaviti,na more nismo mogli ici,u inostranstvo nikako nismo smjeli ni pomisliti otici,nismo smjeli golfa voziti jer je iz njemacke,nismo smjeli imati vikendicu i da ne nabrajam, ne mogu se vise sjetiti.sve u svemu sve je bilo zabranjeno

:D :D :D :D :D :D :D :D

a plus k tome stari mi nikad nije bio u skj,mozda je to bio uzrok tim zabranama :P
bio sam kreno da ti citiram ahmeda imamovica kopile jedno
ali necu
ne zavrjedjujes
Muatez

Post by Muatez »

The reds.........

Kao prvo meni nije lose u ovom nacionalizmu kojeg vi tako mrzite.Dobro se osjecam u njegovim redovima.Puno toga je meni nacionalizam dao,ponajvise sigurnost,lijepo je biti pod njegovim zastavama.Ponosan sam i uzivam.

Mnogi belaji u drzavi poticu od vasih razmisljanja.Dobro! necete vise u tu jugoslaviju svjesni ste i sami da je propala ali necete vise moci ni slicnu napraviti na ovim prostorima.Nikada jer nacionalne zastave se viore visoko a ispod njih je jedna vojska nacionalista koja ima sva raspoloziva sredstva da ostvari svoje ciljeve.Nacionalna cizma vlada prostorima Bosne i vladat ce!
Mnogi protesti u drzavi i nezadovoljstva poticu od vas i vasih razmisljanja jos uvijek pokusavate svoje ideje provuci u mozgove ljudi koji su vec davno otisli u vode nacionalizma.Jalov vam trud,dokazujete nesto sto vise nikog ne zanima jer ljudi su se snasli u nacionalizmu pa vise i ne razmisljaju o proleterskim idejama.Kako vodenjak kaze centrale daju instrukcije a za ostalo ljudi puno i ne brinu.Tri nacionalne struje su dale mnoge stvari gradzanima. one stvari koje im komunizam nije dao.
Kome je mozak ispran ?
Nacionalisti koji je pristao na tu ideju i dao sebe za nacionalizam.Sta je zauzvrat dobio?Sve!Posao,novac blagostanje sve je dobio od nacionalista a ranije nije nista imao jer komunisti nisu davali mnogo.Pogledajte realnu sliku u Bosni.Sta su nacionale uradile bolje od vas? Pa klasirali su ljude po slojevima i tako omogucile da oni koji hoce da uspiju imaju odrijesene ruke u svemu.Oni kojima je stalo do jednakosti (komunjare) i koji izjednacavaju sad prave probleme sa svojim propalim idejama.Kako se tocak okrene a' sad ste bili gore sad ste dole,na dnu.Sad govorite kako ova demokracija 90 lici na uzas! Mozda vama ?
Sad kukate kako ova drzava nevalja i kako ovi mrski nacionalisti rade sta hoce a neka rade jer tako i trebaju kada su pobjednici.Vi porazeni koji kukate a vladali ste i vasom nesposobnoscu ste izgubili vasu vam lijepu jugu.Vi koji ste podrzavali ideju i jos uvijek podrzavate ne mozete shvatiti koliko su nacionalisti dobri prema vama.Kada su vasi porazili nacionaliste poslije drugog svj.rata istog trena je pocela hajka na ostatke nacionalista.
Obracun! Bleiburg,goli otok itd.Nacionalisti ponovo ustaju i ruse vas ali bez obracuna.Niko vas ne dira zbog vasih ideja,politicki zatvori ne postoje i nema vise tajnih policija.niko vas ne proganja,tu ste i sigurnost vam je zagarantovana.Zamisli sta su vam mogle uraditi nacionale dok je oruzje govorilo a oni su ga imali u rukama i jos uvijek ga imaju.
Niko vas nije dirao a sta su vam mogli uraditi he he.Budite ponizni jer osvete nije bilo kao sto ste vi uradili.Imaju nacionalisti dostojanstvo za razliku od vas.Imaju srce! Imaju ponos! Sta vi imate porazeni ?

Nacionalisti su donijeli za dest godina ono sto vi niste mogli za pedeset.Donijeli su su sve i odobrili sve.Muatez moze biti i nacista ali ga niko ne dira,moze biti komunjara,liberal i bog zna sta jos ali ga niko ne dira i to je dokaz koliko nacionalisti srce imaju.Zahvalan sam !
Sto su unistili partiju koja bi me za ovih par rijeci u zatvor strpala.Sloboda koju su mi donijeli nacionalisti je neprocijenljiva za mene i zato ponosno stojim u njihovim redovima a bit cu jos ponosniji kada moja nacionalna otrovnica bude vladala citavom Bosnom.Konacna pobjeda je blizu.

Moze muatez biti dzukac,idiot i bog zna sta jos ali on je sa pobjednicima i pripada struji koja vlada.Struji koja je u svemu nadmocnija od vas.I sto sad da ja mijenjam misljenja zbog vasih komentara.Ko hoce sad u redove porazenih,zaostalih koji polako sa svojim idejama idu u istoriju.Ima li dobrovoljaca? Ajt'e ljudi u nase redove manite se crvenih ideja.Nisu produktivne.Pristupite nasim redovima koji ce jednog dana Bosnu obojiti u jednu boju....dobit ce te dio plijena,koji ce biti toliki da ce u njemu i vasa unucad uzivati.Okrenite se od suzivota i nekog novog bratstva i jedinstva jer to je za one izgubljene a ako slijedite bratsvo i jedinstvo onda ce te zavrsiti na ulici.......kao protestant ili prosijak.Niko vas nece cuti.Sa bratstvom i jedinstvom na ulicu.Sa nacionalom u fotelje i luksuzna auta(znate vec koja ima ih u citatima).......

Komunjare..... idemo dalje.

World Wide Wacional Pride.
taxi_driver

Post by taxi_driver »

capry wrote:
taxi_driver wrote:ma ja ne kontam sto raspravljate s capry-em.vidite i sami da je balavac!!

u stvari moja baba nije smjela ici u crkvu,starci me nisu smjeli krstiti,bozic nismo smjeli slaviti,na more nismo mogli ici,u inostranstvo nikako nismo smjeli ni pomisliti otici,nismo smjeli golfa voziti jer je iz njemacke,nismo smjeli imati vikendicu i da ne nabrajam, ne mogu se vise sjetiti.sve u svemu sve je bilo zabranjeno

:D :D :D :D :D :D :D :D

a plus k tome stari mi nikad nije bio u skj,mozda je to bio uzrok tim zabranama :P
bio sam kreno da ti citiram ahmeda imamovica kopile jedno
ali necu

cuj kopile?citaju li ovo moderatori ili se prave slijepi kod ociju.ja kazzem da si balavac kao sto i jesi.a ti meni kopile jedno.
papak jedan sreca tvoja pa je kopile daleko inace bi ti se kopile najebalo i majke i nane i pola familije.sad nek mene banuju
ne zavrjedjujes
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:roll: Meni je zao ovog covjeka, .... :( :roll:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

pape jos kad bi rekao kojeg covjeka?
capry

Post by capry »

ne sjecam se kad sam zadnji put nekom rekao ovu rijec (kopile)
mozda nisam nikad
ali cu je tebi ponovit sto puta ako treba jer si se prvi poceo gadjati terminima poput ''balavac''
ja covjece s tobom nisam nista raspravljo, ti se mijesas kao laf neki i ono, vidi ga balavac
zaboravio sam ti samo uz ovo kopile dodati komunisticko
eto dodajem sad
a tebi ovakvi postovi nisu strani
ovo ti je u odgoju, onom finom komunistickom
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

taxi_driver wrote:pape jos kad bi rekao kojeg covjeka?
:roll: Pa molim te, ..... zar sam bio toliko nejasan, ... :roll: .... @ Muatez je perjanica hitlerjugend pokreta za jugoistocnu Europu, ... :roll: :D
taxi_driver

Post by taxi_driver »

capry wrote:ne sjecam se kad sam zadnji put nekom rekao ovu rijec (kopile)
mozda nisam nikad
ali cu je tebi ponovit sto puta ako treba jer si se prvi poceo gadjati terminima poput ''balavac''
ja covjece s tobom nisam nista raspravljo, ti se mijesas kao laf neki i ono, vidi ga balavac
eto dodajem sad

ok necu raspravljati s tobom ali samo cu ti reci balavac jesi a jos k tome i bezobrazan.vidimo se na ljeto ako bog da.pa ces mi reci u oci ko je kopile.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

pape wrote:
taxi_driver wrote:pape jos kad bi rekao kojeg covjeka?
:roll: Pa molim te, ..... zar sam bio toliko nejasan, ... :roll: .... @ Muatez je perjanica hitlerjugend pokreta za jugoistocnu Europu, ... :roll: :D
Muatez je samo produkt novog sistema, neko ko se uljuljkao u fotelju, ko je osjetio malo a da sam nije nista dao, i ko se naravno boji da ne ostane bez toga. Takvih Muateza ima naravno mnogo, cak i ovdje na forumu, ali je on barem iskren da to prizna.

Koliko god se meni gadili njegovi stavovi...
capry

Post by capry »

taxi_driver wrote:
mozda nisam nikad
eto dodajem sad

ok necu raspravljati s tobom ali samo cu ti reci balavac jesi a jos k tome i bezobrazan.vidimo se na ljeto ako bog da.pa ces mi reci u oci ko je kopile.

mora da te je zajebo neko u holandiji cim si tako zajeban :D :D :D
eto ja se konto raspravljat s tobom
Muatez

Post by Muatez »

capry wrote:
taxi_driver wrote:
mozda nisam nikad
eto dodajem sad

mora da te je zajebo neko u holandiji cim si tako zajeban :D :D :D
eto ja se konto raspravljat s tobom
Taxi driveru...
Vidim u svojoj revoltiranosti prema mom tekstu tacnije mom misljenju o titu u kontekstu kako sam ga spomenuo reagovao si i pises da je moj otac pas..Kao prvo ja tvog oca nisam ni spomenuo niti me zanima,niti sam odgojen da ga u raspravi spomenem.Ti si mog vec spomenuo i stvar sam prihvatio kao licno.
Ja sam po mnogim pitanjima iskren i nisam voljan kao capry da se natezem u tekstovima.Evo ti jedno iskreno misljenje....

Covjeku govoris kako ces doci u bosnu i onda ga pitati ko je kopile?Pa hajd kad ces obic njega navrati i do mene.Ostao sam ti duzan nesto...
Necu da ubacujem rijeci koje bih ti sad stavio u ovaj tekst nisu potrebne.
Tebi treba noz,treba te ubosti na takva mjesta da te covjek ne ubije vec da te invalidom napravi.Malo vene sijeci,malo zivce presijecati po prstima i udovima.Tako da nikad zdrastveno ne dodzes sebi.To bih ti uradio a to cu ti uraditi ako te ikada ugledam.A strasno bih volio, i pitao bih te da li ikada pomisljas ko se sve skriva iza tekstova na forumima?Razmisljas li o tome?Nemoj da te zbog tvojih postupaka glava boli!Oca si mi spomenuo stvar je licna......
A ja sam bolestan koliko to mogu biti pa ako zelis kad dodzes u bosnu da se vidimo nije nikakav problem tu sam.
Dodzi i ostat ces u lokvi krvi........moj zivot je davno izgubio smisao a kad nemam smisao za svoj mozes mislit kako se odnosim prema tudzem jer kazem ti bolestan sam koliko to mogu biti..........State of mind.
Ovo pisem javno........sve je dobro dok su sukobi misljenja ali kad stvari prelaze na licno tu se slika mijenja.Mislis li da imas neku prednost sto si ispred monitora? Daleko.Kazem ti opet nemas pojma ko se sve moze skrivati iza tekstova............oca mi ne spominji i to neka ti bude jasno!
Nemoj da te od tvojih postupaka glava pocne boliti.....nekrofilu jedan.

Odgovori i dat cu ti licnu adresu na forumu javno.....ako hoces da se vidimo.Takav sam tip uvijek sam spreman platiti cijenu za svoje postupke pa makar to i zatvor bio......... mater ti debilnu.Oca mi ne spomiji vise.
Vodenjak

Post by Vodenjak »

capry wrote:
ovo sto pises je u redu
ali da li ovo relativizira ono sto se desavalo u komunizmu
ti mislis da ja dok napadam komunizam branim ameriku i guantanamo
pa isti *urac
ali eto ja pricam o komunjarama jer su oni u naslovu a ne suvremena demokratija
kad bude tema o tome sta su pocinili oni koji se u prsa busaju demöokratijom razgovaracemo
ali ovakve konkluzije koje se oslanjaju na ''radili su i oni'' ne mogu proci ni u osnovnoj skoli
Pokusao sam samo da ti kazem da nigdje na svijetu nema idealne drzave u kojoj je svaki covjek zasticen do maksimuma!
Da bi se istinski ocijenio polozaj svake od njih, mora se naprosto uzeti u obzir masa faktora. Prije svega, mora se sve posmatrati iz vremena u kome se sve desavalo, istorije koja je uticala na pojedine odluke, okruzenja u kome su se odredjeni potezi povlacili i na kraju, cijene pojedinih odluka!
Samo kao primjer: svaki vojnik u bilo kom ratu zna da komandant njegove jedinice prije svake akcije racuna sa odredjenim procentom poginulih! Ali to se smatra "kolateralnom stetom" nastalom za dobrobit ostvarenja visih ciljeva kojema se tezi!
Ako prebacis na polje vodjenja citave jedne drzave, trebalo bi ti sve biti jasno.
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Shokirana sam na ove postove :shock:
Da skratim:
Vas bi bilo sevap sve izmasakrirati....(mislim na ove sto se svadjaju)..............a oni znaju ko su....
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Muatez wrote:The reds.........

Kao prvo meni nije lose u ovom nacionalizmu kojeg vi tako mrzite.Dobro se osjecam u njegovim redovima.Puno toga je meni nacionalizam dao,ponajvise sigurnost,lijepo je biti pod njegovim zastavama.Ponosan sam i uzivam.

Mnogi belaji u drzavi poticu od vasih razmisljanja.Dobro! necete vise u tu jugoslaviju svjesni ste i sami da je propala ali necete vise moci ni slicnu napraviti na ovim prostorima.Nikada jer nacionalne zastave se viore visoko a ispod njih je jedna vojska nacionalista koja ima sva raspoloziva sredstva da ostvari svoje ciljeve.Nacionalna cizma vlada prostorima Bosne i vladat ce!
Mnogi protesti u drzavi i nezadovoljstva poticu od vas i vasih razmisljanja jos uvijek pokusavate svoje ideje provuci u mozgove ljudi koji su vec davno otisli u vode nacionalizma.Jalov vam trud,dokazujete nesto sto vise nikog ne zanima jer ljudi su se snasli u nacionalizmu pa vise i ne razmisljaju o proleterskim idejama.Kako vodenjak kaze centrale daju instrukcije a za ostalo ljudi puno i ne brinu.Tri nacionalne struje su dale mnoge stvari gradzanima. one stvari koje im komunizam nije dao.
Kome je mozak ispran ?
Nacionalisti koji je pristao na tu ideju i dao sebe za nacionalizam.Sta je zauzvrat dobio?Sve!Posao,novac blagostanje sve je dobio od nacionalista a ranije nije nista imao jer komunisti nisu davali mnogo.Pogledajte realnu sliku u Bosni.Sta su nacionale uradile bolje od vas? Pa klasirali su ljude po slojevima i tako omogucile da oni koji hoce da uspiju imaju odrijesene ruke u svemu.Oni kojima je stalo do jednakosti (komunjare) i koji izjednacavaju sad prave probleme sa svojim propalim idejama.Kako se tocak okrene a' sad ste bili gore sad ste dole,na dnu.Sad govorite kako ova demokracija 90 lici na uzas! Mozda vama ?
Sad kukate kako ova drzava nevalja i kako ovi mrski nacionalisti rade sta hoce a neka rade jer tako i trebaju kada su pobjednici.Vi porazeni koji kukate a vladali ste i vasom nesposobnoscu ste izgubili vasu vam lijepu jugu.Vi koji ste podrzavali ideju i jos uvijek podrzavate ne mozete shvatiti koliko su nacionalisti dobri prema vama.Kada su vasi porazili nacionaliste poslije drugog svj.rata istog trena je pocela hajka na ostatke nacionalista.
Obracun! Bleiburg,goli otok itd.Nacionalisti ponovo ustaju i ruse vas ali bez obracuna.Niko vas ne dira zbog vasih ideja,politicki zatvori ne postoje i nema vise tajnih policija.niko vas ne proganja,tu ste i sigurnost vam je zagarantovana.Zamisli sta su vam mogle uraditi nacionale dok je oruzje govorilo a oni su ga imali u rukama i jos uvijek ga imaju.
Niko vas nije dirao a sta su vam mogli uraditi he he.Budite ponizni jer osvete nije bilo kao sto ste vi uradili.Imaju nacionalisti dostojanstvo za razliku od vas.Imaju srce! Imaju ponos! Sta vi imate porazeni ?

Nacionalisti su donijeli za dest godina ono sto vi niste mogli za pedeset.Donijeli su su sve i odobrili sve.Muatez moze biti i nacista ali ga niko ne dira,moze biti komunjara,liberal i bog zna sta jos ali ga niko ne dira i to je dokaz koliko nacionalisti srce imaju.Zahvalan sam !
Sto su unistili partiju koja bi me za ovih par rijeci u zatvor strpala.Sloboda koju su mi donijeli nacionalisti je neprocijenljiva za mene i zato ponosno stojim u njihovim redovima a bit cu jos ponosniji kada moja nacionalna otrovnica bude vladala citavom Bosnom.Konacna pobjeda je blizu.

Moze muatez biti dzukac,idiot i bog zna sta jos ali on je sa pobjednicima i pripada struji koja vlada.Struji koja je u svemu nadmocnija od vas.I sto sad da ja mijenjam misljenja zbog vasih komentara.Ko hoce sad u redove porazenih,zaostalih koji polako sa svojim idejama idu u istoriju.Ima li dobrovoljaca? Ajt'e ljudi u nase redove manite se crvenih ideja.Nisu produktivne.Pristupite nasim redovima koji ce jednog dana Bosnu obojiti u jednu boju....dobit ce te dio plijena,koji ce biti toliki da ce u njemu i vasa unucad uzivati.Okrenite se od suzivota i nekog novog bratstva i jedinstva jer to je za one izgubljene a ako slijedite bratsvo i jedinstvo onda ce te zavrsiti na ulici.......kao protestant ili prosijak.Niko vas nece cuti.Sa bratstvom i jedinstvom na ulicu.Sa nacionalom u fotelje i luksuzna auta(znate vec koja ima ih u citatima).......

Komunjare..... idemo dalje.

World Wide Wacional Pride.
Predajem se i ostavljam narod tebi da skupa uzivate u dobru koje si opisao!
danas

Post by danas »

kriticarka_nikova wrote:Shokirana sam na ove postove :shock:
Da skratim:
Vas bi bilo sevap sve izmasakrirati....(mislim na ove sto se svadjaju)..............a oni znaju ko su....
a ja sam sokirana da moderacija ne reaguje... :roll:
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

danas wrote:
kriticarka_nikova wrote:Shokirana sam na ove postove :shock:
Da skratim:
a ja sam sokirana da moderacija ne reaguje... :roll:
Al stvarno gledaj kako im je dijalog presao u bolest :roll: Mislim cuj...jedni drugima prijete preko interneta. :shock:
Bezveze stvarno. :?
water

Post by water »

kopile: balavac
2 : 1

sudija odsvirao kraj
Post Reply