Bas sam nesto raspolozena da cooliram
Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
-
hananah
#1 Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
E hajmo malo vala, pogotovo oni koji me ne vole, evo nek me malo provociraju 
-
Opanak u tranziciji
#2 Re: Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
Evo ja kuham sarmu...hananah wrote:E hajmo malo vala, pogotovo oni koji me ne vole, evo nek me malo provociraju
Ajde dodji na veceru- bujrum
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Hano
...seljanko glupa
.
-
Opanak u tranziciji
a jel mogu na traktoru...hananah wrote:Sarma, haj dodji po mene i Maju da nas vodis na tu sarmu
A zeni naredi da u medjuvremenu napravi kakvog pire krompira, ako nemas zene nekako ga sam napravi dok ides po nas, recimo na akumulatoru
-
Opanak u tranziciji
Cuj nje nije nogomet vec fudbal..._MaYa_ wrote:e bas mi se jede sarma valaima da je sutra zamotam
![]()
kako ono,,,
hehe zavrnes bacis, skorcis u hvatis....ne ne to je nogomet, ma snaci cu se...dok ja dodjem u sa, pokvarit ce se pire, a pire nije dobar kad je hladan
-
Opanak u tranziciji
ma jok bolan ko kaze da 'divanim' bosanski...fukara_tz wrote:Ja ti taman podjoh dati 12 poena na onoj temi a ona hoce da se svadja![]()
, reci hano opanku drugu da prica bosanski i eto svadje
gdjes tranzicija tebi sam mislio 10, jedino bi znaci manijak i hana bila iza tebe a komi ispred
haman ti se ucinilo..
- Murat Sabanovic
#17 Re: Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
hanohananah wrote:E hajmo malo vala, pogotovo oni koji me ne vole, evo nek me malo provociraju
karas li se ti sa svakim?
ja cu kuhati ti mjesaj
-
Himera
#18 Re: Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
To ti ko fol način da zapališ trebu za one stvari ha?Slabo slabo ja mislijo biće malo originalnije nego hano ja sam za maslencu pa navrni da je zajedno umotamo.Nije umotamo neg složimo jel tako?Murat Sabanovic wrote:hanohananah wrote:E hajmo malo vala, pogotovo oni koji me ne vole, evo nek me malo provociraju
karas li se ti sa svakim?
ja cu kuhati ti mjesaj
-
hananah
Murate, ne karam se sa svakim. To ti je odgovor
Niki, dobro dosla natrag. Znam jufke razvijati, fino napravis tijesto, uzmes brasno pa ga onako napravis u obliku vulkancica, unutra sipas malo ulja, pola male kasicice soli i mlake vode, pa zakuhavas i dodajes mlake vode po potrebi, kad ga dobro razvaljas onda napravi kolacice, oblikuj ih, stavi u tanjir i pokrij, nek odstoje od pola sata do sat. Ona stavis kolacic na pobrasnjen sto, malo ga rukom razvaljas pa pobrasnis, oklagiju stavis na jednu stranu kolacica pa zarolas, onda na drugu, i tako pravis oblik jufke i rolas prema drugom kraju sve dok jufka ne bude jednako tanka. E filovati vez znas sama, ako ti treba recept za to pitaj
A jufku mozes isto tako donekle razviti pa ako nisi vjesta za skroz razvijati, onda u sredinu sipaj malo ulja, pa poklopi sa jedne strane da se jufka naulji pa s druge i tako redom i onda je razvlaci.
Niki, dobro dosla natrag. Znam jufke razvijati, fino napravis tijesto, uzmes brasno pa ga onako napravis u obliku vulkancica, unutra sipas malo ulja, pola male kasicice soli i mlake vode, pa zakuhavas i dodajes mlake vode po potrebi, kad ga dobro razvaljas onda napravi kolacice, oblikuj ih, stavi u tanjir i pokrij, nek odstoje od pola sata do sat. Ona stavis kolacic na pobrasnjen sto, malo ga rukom razvaljas pa pobrasnis, oklagiju stavis na jednu stranu kolacica pa zarolas, onda na drugu, i tako pravis oblik jufke i rolas prema drugom kraju sve dok jufka ne bude jednako tanka. E filovati vez znas sama, ako ti treba recept za to pitaj
A jufku mozes isto tako donekle razviti pa ako nisi vjesta za skroz razvijati, onda u sredinu sipaj malo ulja, pa poklopi sa jedne strane da se jufka naulji pa s druge i tako redom i onda je razvlaci.
-
Chat Nick
#22 Re: Hajmo malo zakuhati, nismo odavno
hananah wrote:E hajmo malo vala, pogotovo oni koji me ne vole, evo nek me malo provociraju
Zar ima nekoga ko ne voli hanu?
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Ja je ne volim
:D I to ne samo tetvrtkom
:D