hajde strucnjaci, da vas cujem....

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

JD

Post by JD »

FortunaBela wrote:Ja interesantne igre, lično probala kad sam polagala na ledu....a to je bilo na poligonu...znači nisam nikoga ugrozila, ali sam shvatila da auto služi za prevoz sa jednog na drugo mjesto, a ne za igru.... :x :x :x
A za parkiranje ?? :lol: :lol: :lol: :lol:
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

A wrote:Nestasna teta :oops:
you naughtie girl :D:D:D
Gray

Post by Gray »

Ja lično mislim da nema ništa loše u "igranju" sa autom s vremena na vrijeme, ako nikoga ne ugrožavate.

Ja lično svaki put kada odem na planinu na kraju dana se malo zajebajem po parkingu (kada su već skoro svi otišli). Malo se i zabavi čovjek a i bolje upozna svoje auto i kako se ponaša. To me izvuklo jednom (s obzirom da realno nemam puno iskustva, vozim tek godinu i po, a nisam vozio prošle zime, auto mi je bio "indisponiran" ;) ), ma ne škodi malo ga isporbavati u sigurnim uvjetima.

Prije neke dvije sedmice sam se vraćao iz Velešića i malo sam prebrzo (za uslove na putu, s obzirom da je cesta bila klizava kao led), oko 50, i počeo mi je strašno bježati zadnji dio (jebiga, ljetne gume odzada), haman sam bio pod uglom od 45 stepeni u odnosu na cestu a auta iz suprotnog smijera. Na svu sreću izvukao sam ga na vrijeme. Šta hoću da kažem, malo zajebavanja na klizavom, po snijegu, eldu, pod sigurnim uslovima, može pomoći kasnije.
Post Reply