Hajde da izaberemo naj žensku na forumu :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
DATA
#1 Hajde da izaberemo naj žensku na forumu :P
Neznam i nisam u toku ,ali vidim sa forumaši pojedini i itekako dobro poznaju ...
nedavno sam kontkatirao par autora tj. autorica na raznim forumima ,i nekako me to fasciniralo i ponukalo da predložim ovu temu.
Mašta može SVAŠTA ...
nedavno sam kontkatirao par autora tj. autorica na raznim forumima ,i nekako me to fasciniralo i ponukalo da predložim ovu temu.
Mašta može SVAŠTA ...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#2 Re: Hajde da izaberemo naj ¾ensku na forumu :P
Fali ti kategorija "jaranu"...DATA wrote:Neznam i nisam u toku ,ali vidim sa foruma¹i pojedini i itekako dobro poznaju ...
nedavno sam kontkatirao par autora tj. autorica na raznim forumima ,i nekako me to fasciniralo i ponukalo da predlo¾im ovu temu.
Ma¹ta mo¾e SVA©TA ...
Ono: Najdude, najguska, najpametnija, najotvorenija, najdosadnija?? ©ta?
- karanana
jbg-a, ja sad visim, prije nisam. jeste li to imali prije slike?Gazz wrote:eh jbg-a dZe si biJo kad smo visile po forumukaranana wrote:Iako se dobro znamo tipkajuci ovako, ja vizuelno nista nisam mogao ocijeniti. Stoga ako se ovo naj... odnosi na izgled, prvo stavite slike da vas vidim.![]()
![]()
-
Gazz
pa naravno... postoje jos uvijek negdjekaranana wrote:jbg-a, ja sad visim, prije nisam. jeste li to imali prije slike?Gazz wrote:eh jbg-a dZe si biJo kad smo visile po forumukaranana wrote:Iako se dobro znamo tipkajuci ovako, ja vizuelno nista nisam mogao ocijeniti. Stoga ako se ovo naj... odnosi na izgled, prvo stavite slike da vas vidim.![]()
![]()
- GandalfSivi
Hajmo zene, slike sada postavljati...
-
urbanagerila
Evo mog glasa sama se javila ....zena21 wrote:Joj jeste se zadeverali oko slika![]()
![]()
zena21 Mmmmmm ....
PS- Tobe yarabi sta mi napravi ....
- karanana
mrchaa10 wrote:karanana..
Gdje nadje majketi bilo kakve slike ja se sturio trazeci nigdje nista:)...
eeeee, ne smijem da sada stavljam link, ma idi na search foruma covjeche, ukucaj slike forumasi itd...i naci ces, ali slabo sta ima, svi ih vec poskidali.
Uh umalo da zaboravim na zenu21, ali ne mogu sad anaisu da skidam krunu s glave....
stoga nova kategorija, naj.... mama: zena21 bez premca
-
Pearl
da si moj a tako lako zaljubljiv ne bi ni do pazarica stigao... a ne do francuske...urbanagerila wrote:Evo mog glasa sama se javila ....zena21 wrote:Joj jeste se zadeverali oko slika![]()
![]()
![]()
zena21 Mmmmmm ....![]()
PS- Tobe yarabi sta mi napravi ....
-
urbanagerila
Ne kopiraj ...karanana wrote:mrchaa10 wrote:karanana..
Gdje nadje majketi bilo kakve slike ja se sturio trazeci nigdje nista:)...
eeeee, ne smijem da sada stavljam link, ma idi na search foruma covjeche, ukucaj slike forumasi itd...i naci ces, ali slabo sta ima, svi ih vec poskidali.
Uh umalo da zaboravim na zenu21, ali ne mogu sad anaisu da skidam krunu s glave....
stoga nova kategorija, naj.... mama: zena21 bez premca
-
urbanagerila
Mame su prave zene ....Saian wrote:mame nisu zhene izgleda![]()
![]()
joj nedam vas progresivne
-
urbanagerila
Sta cu nisam ja nicija kutija da sutim .... a ti samo da znas unezgodjujes me sve vise i vise , dzaba mi ova IT barijera I´m blushin´ ....zena21 wrote:Ja opet moramurbanagerila wrote:Mame su prave zene ....Saian wrote:mame nisu zhene izgleda![]()
![]()
joj nedam vas progresivne
![]()