HAHAHAHAHA
Moderator: anex
-
piskerernest
bože sačuvaj nas ovih novina i ovog novinarstva
- GandalfSivi
Imam ga ja u steku, ali sam kontao da prvo promjene pa da ga stavim...
-
StupskaBitanga
što se avaz zna zaje******
bolji su od BHT portala

bolji su od BHT portala
- Amazonka27
neko ce sutra da place pred shefom 
-
callmethebreeeze
ovo je stvarno katastrofa.
hajde sto novinar avaza mozda ne zna kako izgleda lik koji je "postao prvak i u bližanju i u izbijanju ukrug", ali valjda imaju iq veci od broja cipela pa mogu skontati da dodik ne moze istovremno biti premijer rs-a i baviti se bocanjem
ili, sto je mozda najgore, ne znaju ko je dodik i kako izgleda, a rade u najtiranzijim novinama u bih
necemo spomenuti sitnicu da se premijer rs-a preziva dodik, a lik koji boca se zove dodig. najmanji problem u svojoj ovoj prici je da ispod slike pise "sas" umjesto sa....
hajde sto novinar avaza mozda ne zna kako izgleda lik koji je "postao prvak i u bližanju i u izbijanju ukrug", ali valjda imaju iq veci od broja cipela pa mogu skontati da dodik ne moze istovremno biti premijer rs-a i baviti se bocanjem
ili, sto je mozda najgore, ne znaju ko je dodik i kako izgleda, a rade u najtiranzijim novinama u bih
necemo spomenuti sitnicu da se premijer rs-a preziva dodik, a lik koji boca se zove dodig. najmanji problem u svojoj ovoj prici je da ispod slike pise "sas" umjesto sa....
-
in33sa
Promijenili su, stavili su Dodiga.
Nedostatak elementarne pismenosti i obrazovanja kod jednog, jelte, novinara ili bolje receno kod urednika.
Avaz, NTV Hajat, NTV 99, TV Vogosca, sve je to prepuno diletanata. Ovi sa Hajata jednom uradise intervju sa Lukom Paljetkom i papanka od novinarke covjeka regularno oslovi sa "gospodine Palito, mozete li nam reci..."
ali pazite detalj, ono "sas svih kontinenata" nisu popravili
Nedostatak elementarne pismenosti i obrazovanja kod jednog, jelte, novinara ili bolje receno kod urednika.
Avaz, NTV Hajat, NTV 99, TV Vogosca, sve je to prepuno diletanata. Ovi sa Hajata jednom uradise intervju sa Lukom Paljetkom i papanka od novinarke covjeka regularno oslovi sa "gospodine Palito, mozete li nam reci..."
ali pazite detalj, ono "sas svih kontinenata" nisu popravili
-
piskerernest
kako to da se još nije niko nije javio i stao u odbranu najtiražnije dnevne novine ali i najnepismenije dnevne novine
- Neelix
piskerernest wrote:kako to da se još nije niko nije javio i stao u odbranu najtiražnije dnevne novine ali i najnepismenije dnevne novine
-
callmethebreeeze
eno su promijenili sliku, ali greska u tekstu ispod je jos uvijek ista. ovo je za nepovjerovati. 

[/img]