Hadzifejzovic vs. Usanovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Herc
Meni se gade sve ove kvazipatriote sto prozivaju sada Usanovica po Avazu,a kada je taj i svi ostali u savezu vrsili kriminalne radnje,naplacivali igracima da igraju za reprezentaciju,nepozivanje Ibrahimovica,Kucukovica itd. niko od tih ljudi,pa ni Senad Hadzifejzovic,nisu ovako otvoreno napadali Usanovica.Samo zato sto su to ljudi iz SDA i u njih se nije htjelo dirati nego im se dopustilo da rade sta hoce.Sada kada su se javno iskazali kao obicni debili zbog desavanja na zadnjoj utakmici,ove kvazipatriote(nacionalisti) ih skoro lincuju.
A Senadov nacin sinoc je bio skroz neprimjeren.Trebao je jako davno napasti i Usanovica,Pushinu,Pasalica i ostale.Sinoc ga skoro nije optuzio za genocid.Cisto licemjerje.
A Senadov nacin sinoc je bio skroz neprimjeren.Trebao je jako davno napasti i Usanovica,Pushinu,Pasalica i ostale.Sinoc ga skoro nije optuzio za genocid.Cisto licemjerje.
-
dariosa
slazem se da je reakcija stigla pravo kasno, ali senad je sinoc 3-4 puta spomenuo da je uske "samo administrator" i da je i on svjestan da iza njega stoje veci mafijasi. cak ga je i pitao zasto brani ostale u savezu?Herc wrote:Meni se gade sve ove kvazipatriote sto prozivaju sada Usanovica po Avazu,a kada je taj i svi ostali u savezu vrsili kriminalne radnje,naplacivali igracima da igraju za reprezentaciju,nepozivanje Ibrahimovica,Kucukovica itd. niko od tih ljudi,pa ni Senad Hadzifejzovic,nisu ovako otvoreno napadali Usanovica.Samo zato sto su to ljudi iz SDA i u njih se nije htjelo dirati nego im se dopustilo da rade sta hoce.Sada kada su se javno iskazali kao obicni debili zbog desavanja na zadnjoj utakmici,ove kvazipatriote(nacionalisti) ih skoro lincuju.
-
D a x
http://www.yubeat.com/cile/video/centra ... kt2005.wmv
http://www.bhfanaticos.com/Download/Raz ... kt2005.wmv
P.S Zamislite da je Usanovic predstavnik Srbije?Objesili bi ga u sred Knez Mihajlove
http://www.bhfanaticos.com/Download/Raz ... kt2005.wmv
P.S Zamislite da je Usanovic predstavnik Srbije?Objesili bi ga u sred Knez Mihajlove
-
scott
ne kontam sto vi sazaljavate cika muniba ili pricate o neprofesionalnosti senada u njegovoj emisiji
bosna je profulala dva turnira(ep i sp),izgubila 4-5 dobrih igraca,puno para je otislo u nepovrat(pogresni ugovori i hapa) itd itd
senad se sinoc ponasao kako je trebao jer anarhija i ponasanje saveza prelazi svaku mjeru
bosna je profulala dva turnira(ep i sp),izgubila 4-5 dobrih igraca,puno para je otislo u nepovrat(pogresni ugovori i hapa) itd itd
senad se sinoc ponasao kako je trebao jer anarhija i ponasanje saveza prelazi svaku mjeru
- Murat Sabanovic
senad se jeste ponio neprofesionalno,ali je munja usanovic to i zasluzio. cak i gore.ona ostala troica sto salju munju su gori od 10 puta od njega.
munja, skrati sebi i svima nama muke i podnesi ostavku.
munja, skrati sebi i svima nama muke i podnesi ostavku.
-
dow
Upravo sam pogledao Centralni. Mislim da ne grijesim ako kazem da su Senad i Sidran bili malo "mokri", prvi kroz citav Dnevnik a drugi kad je snimano.
Sto se tice Usanovica, Senad je izvrsno vodio razgovor i svi njegovi komentari i pitanja, pa cak i prijetnje smatram postenim i da tako kazem, "bosanskim". Dugo nije bio tako ostar. Tako treba sa klipanima.
Jos jednu je veliku stvar uradio. Mislim ne svjesno. U razgovoru sa ministrom Brankovicem, otkrio nam se ministar u punom svom ne znanju posla koji vodi. Diplomirani inzenjer gradjevinarstva te magistar i visi asistent, "sjedio je u krilu" profesora Busatlije koji mu je strpljivo ponavljao gradivo sa fakulteta.
Dakle, Senadu cista petica.
Sto se tice Usanovica, Senad je izvrsno vodio razgovor i svi njegovi komentari i pitanja, pa cak i prijetnje smatram postenim i da tako kazem, "bosanskim". Dugo nije bio tako ostar. Tako treba sa klipanima.
Jos jednu je veliku stvar uradio. Mislim ne svjesno. U razgovoru sa ministrom Brankovicem, otkrio nam se ministar u punom svom ne znanju posla koji vodi. Diplomirani inzenjer gradjevinarstva te magistar i visi asistent, "sjedio je u krilu" profesora Busatlije koji mu je strpljivo ponavljao gradivo sa fakulteta.
-
JosJedan
Ljudi, manite se profesionalizma i procjena novinarskog umijeca. Ko ste vi da o tome sudite? Izvinite ako je neko novinar, ali Usanovic i bagra unistavaju fudbal u BiH, kako klubove tako i reprezentaciju. Sta ce on sada u BG? Ma pun mi je vise nekakvih dusebriznika, i sad je Senad kriv? Hahaha!!! Pa Usanovic kad je izjavio da smo isti k´o i Srbi dovoljno je uradio, njega treba fizicki napasti na Dnevniku a ne samo verbalno. A vi brinite da li je Dnevnik bio u duhu profesionalizma ili ne...
- Fair Life
Bosna je profurala mnogo vise... pa nikom ni dlaka sa glave nije nedostajala. Ovog momenta borba protiv Muniba je "plus" SDA stranci, pa se vjetar okrenuo u drugom smjeru... njemu u lice. Munib i ekipa oko njega se nisu promijenili na gore... oni su takvi i bili, ali okretati vjetar protiv Muniba i ekipe mu prije, recimo, godinu dana je bilo kontraproduktivno. Tad mu je politicki vjetar dolazio s ledja i gurao ga naprijed.scott wrote:ne kontam sto vi sazaljavate cika muniba ili pricate o neprofesionalnosti senada u njegovoj emisiji![]()
Ciji li su to sve interesi?
-
radeljas
#35 mafija iz nsbih
sve mi se cini, gledajuci kako se sve razvijalo, da su munib, pasha, jelic, slishkovic i neki igraci (mozda brazzo) dobili novac od srba. sad je munib, odvratni i ljigavi lik, otisao u beograd da se zajednicki vade. zasto, pa vjerovatno zato sto su primili pare, pa su ih srbi "zvali" na odgovrnost. igrali smo sramotno. bez pokusaja. srbi su dobili 8 miliona eura minimum, tako da i da su podjelili munibu, pashi i ostaloj mafiji po desetak hiljada to je prava sitnica u odnosu na dobit.
o "profesionalnosti" i "strucnosti" hadzifejzovica je izlishno govoriti. daleko je on od kvalitetnog novinara. ko jos vjeruje njemu???
o "profesionalnosti" i "strucnosti" hadzifejzovica je izlishno govoriti. daleko je on od kvalitetnog novinara. ko jos vjeruje njemu???
-
Prenj
Da, "Visi asistent" kojem je jedini strucna referenca u CVu bio projektovanje sarajevskog tunela i za kojeg mu je amidza dao Zlatnog ljiljana.dow wrote: ...
Ko se god prosetao tunelom zna koje gradjevinsko umijece je bilo u pitanju. I bjegunci iz Alcatraza su pravili bolje ...
Busatlija, kojem je sada preko sedamdeset godina, ga je razvalio.
Odavno ne vidjeh da je neko onako lijepo, argumentovano i dostojanstveno, razvalio oponenta u diskusiji kao sto je to ucinio Busatlija sa Brankovicem.
-
japaja
Ma Senad kad bi napravio intervju sa Karadzicem, ispalo bi sto ga je jadnog napao, nije on svemu kriv, jer biva nam jasno da sve sto je nase ne moze biti dobro i profesionalno
Smjesno je, kako su prosle sedmice svi srali po Usanovicu a sad nam se jadnik oznojio u CD-u pa im ga eto zao. Cudnog li jada... Gledao sam emisiju, Senade svaka ti cast, stuko si ga u dvije sekunde.
-
Prenj
Meni je zaista bilo stalo da saznam Usanovicevu verziju odlaska u Beograd.japaja wrote:Ma Senad kad bi napravio intervju sa Karadzicem, ispalo bi sto ga je jadnog napao, nije on svemu kriv, jer biva nam jasno da sve sto je nase ne moze biti dobro i profesionalnoSmjesno je, kako su prosle sedmice svi srali po Usanovicu a sad nam se jadnik oznojio u CD-u pa im ga eto zao. Cudnog li jada... Gledao sam emisiju, Senade svaka ti cast, stuko si ga u dvije sekunde.
Ne uspjeh u tome.
Ako je Senadu bila namjera lincovati Usanovica, nema dileme, uspio je u tome, ali sa onakvim argumentima mogao je biti lincovan bilo ko ko je nogom krocio u Beograd nakon 1996., od Fude Dina do Indeksa ...
-
Stari
Uh jooj ...prosle sedmice smo prenj & ekipa ukljucujuci i moju malenkost imali debatu u okviru koje su se spominjali i S. Hadzifejzovic ... te vise manje suplja prica o tome kako to da je on evoluirao u jednog ... konzervativca , desnicara, ...i smijem li ustvrditi loseg novinara. A onomad 1991-1995 je obecavao tako puno...
Ja sam u toj diskusiji , vjeran svojoj dugodisnjoj navici, pokusavao uspostaviti izvjesne rezerve spram prenjovih stavova, koji su mi se ucinili odvec iskljucivima da bi "na nevidjeno" mogli biti prihvatljivi. Prenj se tada srdio na mene ...sto pokusavam ucestvovati u diskusiji a nisam gledao program (u kojem S.H naziva M. Kezmana seoskim konjokradicom) ...te sam svjestan toga da prenj ipak ima argument na svojoj strani - obecao da cu slijedeci senadov talk-show (jer ocito je da se o nekakvoj informativnoj emisiji tu samo vrlo uslovno moze govoriti) ...i opet ga promasio izvini prenj dosla mi je iznenadna i ne najavljena posjeta ...koju nisam ni, mogao ni smio (a bogme ni htio
) odbiti ... zamolio sam jednu dragu osobu da mi program snimi kako bih ga mogao naknadno pogledati...ta osoba medjutim ne prica i ne konta ...ovdasnje jezike i lako joj se desi da (buduci da joj je razumjevanje cijele te price vrlo ograniceno) ...da pomijesa sve te kanale na kojima se prica ...nekim tamo cudnovatnim jezicima koji svi zvuce kao da se ljudi neprestano svadjaju.
Kako god ...emisiju sam pogledao u fragmentima ...ostatak su mi ispricali drugi .... ta osoba koja mi je pokusala snimiti sve to...mi je objasnila da ona , istina ne konta ni crne ni bijele...ali se ona cudi sta oanako zgodni tipovi poput onaoga starijeg gospodina kojeg onaj tolk-show star ... pokusava nesto kao napasti ...uopste sjede tu trpe to da se na njih galami...covjek moze zaraditi novce kao glumac ili slicno (recimo maneken)....
Rekoh joj, zlato moje ...lose ti se cini ...ovaj stariji nije glumac niti maneken...i mrzi ga, sa vise ili manje zara, cijela ta mala zemlja zato sto je nesto vrlo gadno napravio. Naime otisao je u glavni grad Susjedne zemlje i tamo razgovarao sa svojim ondasnjim kolegom sa kojim ce za par dana biti konfrontiran u Zurichu pred disciplinskom komisijom FIFE.
Ona onda meni rece:...??? nikad ne bih ni na kraj pameti mogla pomisliti da je glavna rijec bila u biti o fudbalu....???
Rekoh joj "...nije bitno, nemoj pokusavati skontati...ostavi to nama koji smo stranci..."
Ja sam u toj diskusiji , vjeran svojoj dugodisnjoj navici, pokusavao uspostaviti izvjesne rezerve spram prenjovih stavova, koji su mi se ucinili odvec iskljucivima da bi "na nevidjeno" mogli biti prihvatljivi. Prenj se tada srdio na mene ...sto pokusavam ucestvovati u diskusiji a nisam gledao program (u kojem S.H naziva M. Kezmana seoskim konjokradicom) ...te sam svjestan toga da prenj ipak ima argument na svojoj strani - obecao da cu slijedeci senadov talk-show (jer ocito je da se o nekakvoj informativnoj emisiji tu samo vrlo uslovno moze govoriti) ...i opet ga promasio izvini prenj dosla mi je iznenadna i ne najavljena posjeta ...koju nisam ni, mogao ni smio (a bogme ni htio
Kako god ...emisiju sam pogledao u fragmentima ...ostatak su mi ispricali drugi .... ta osoba koja mi je pokusala snimiti sve to...mi je objasnila da ona , istina ne konta ni crne ni bijele...ali se ona cudi sta oanako zgodni tipovi poput onaoga starijeg gospodina kojeg onaj tolk-show star ... pokusava nesto kao napasti ...uopste sjede tu trpe to da se na njih galami...covjek moze zaraditi novce kao glumac ili slicno (recimo maneken)....
Rekoh joj, zlato moje ...lose ti se cini ...ovaj stariji nije glumac niti maneken...i mrzi ga, sa vise ili manje zara, cijela ta mala zemlja zato sto je nesto vrlo gadno napravio. Naime otisao je u glavni grad Susjedne zemlje i tamo razgovarao sa svojim ondasnjim kolegom sa kojim ce za par dana biti konfrontiran u Zurichu pred disciplinskom komisijom FIFE.
Ona onda meni rece:...??? nikad ne bih ni na kraj pameti mogla pomisliti da je glavna rijec bila u biti o fudbalu....???
Rekoh joj "...nije bitno, nemoj pokusavati skontati...ostavi to nama koji smo stranci..."
-
japaja
Taj je isti Usanovic u proslom CD-u sjedio sa fanaticom, sto tad nije smio reci kakve su mu namjere. Obecavati o nekakvim tuzbama, reakcijama a nekoliko dana kasnije potpisivati nekakve sporazume, jadno je. A tacno se najezim, kad cujem laf ''nismo mi vidjeli sta se desavalo sa nasim navijacima...''
Nebitno jel to uradila Segmedina, uradio Maca ili Senad, sve te sitne lopove i budale treba medijski obrukati, ne dozvoliti im vise ni da se brane. 
-
z-m-a-j
E sto onda nisi gledao treci Hayatov dnevnik u petak oko 23.30Prenj wrote:Meni je zaista bilo stalo da saznam Usanovicevu verziju odlaska u Beograd.japaja wrote:Ma Senad kad bi napravio intervju sa Karadzicem, ispalo bi sto ga je jadnog napao, nije on svemu kriv, jer biva nam jasno da sve sto je nase ne moze biti dobro i profesionalnoSmjesno je, kako su prosle sedmice svi srali po Usanovicu a sad nam se jadnik oznojio u CD-u pa im ga eto zao. Cudnog li jada... Gledao sam emisiju, Senade svaka ti cast, stuko si ga u dvije sekunde.
Ne uspjeh u tome.
Ako je Senadu bila namjera lincovati Usanovica, nema dileme, uspio je u tome, ali sa onakvim argumentima mogao je biti lincovan bilo ko ko je nogom krocio u Beograd nakon 1996., od Fude Dina do Indeksa ...
Usanovic je i tu bio gost odmah po slijetanju na aerodrom SA
Sto si Munibe isao u BG? Hayatovo pitanje .
Sto je avionska karta iz BG za FIFU bila jeftinija 300 EUR-a i dok sam cekao avion svratio sam malo u njihov savez da ih spiuniram da ne bi bili u prednosti ?!:( - odgovor Muniba (budalastina)
znaci razgovor Hayata i Muniba je poceo u petak i sta ga onda Senad u subotu mora to isto pitati ?
- Qler
i po mom skromnom misljenju treba mu se najebati majke u lice pred kamerama, i njemu i svim drugim lopovima u savezu, mame im se sjetim! pizda im materina lopovska! seljaci jedni i papci kakvih nema nigdje, lopovi kretenski, bagra!dugi wrote:Neka je levata obrukao, bolje nije ni zasluzio. A Senad je postupio profesionalno, postavljao je pitanja direktno bez umotavanja na koja smo mi navikli.
Cestitke Senadu
zao mi sto ode barbarez.....
-
List
Ne znam što se nervirate?
Nakon što je HNK Žepče prošlog ljeta sa dna tabele uskočilo u Kup UEFA ništa me više ne može iznenaditi.
Prije par sati gledao sam kako golman Argentine brani odlučujući penal Hadžibegića u Italiji 1990. godine. Iskren da budem, drago mi je što je bilo tako.
Nakon što je HNK Žepče prošlog ljeta sa dna tabele uskočilo u Kup UEFA ništa me više ne može iznenaditi.
Prije par sati gledao sam kako golman Argentine brani odlučujući penal Hadžibegića u Italiji 1990. godine. Iskren da budem, drago mi je što je bilo tako.