Allah Dzelle sanuhu, veli:
" O Moji robovi, Ja sam Sebi nasilje zabranio, a zabranio Sam ga i medu vama, pa nemojte jedni drugima nasilje ciniti. O Moji robovi, svi ste vi zalutali osim onoga koga Ja naputim;pa trazite od Mene da vas naputim, Ja cu vas naputiti. O Moji robovi, svi ste vi gladni osim onoga koga Ja nahranim, pa od Mene trazite da vas nahranimn, Ja cu vas nahraniti. O Moji robovi svi ste vi neodjeveni osim onoga koga Ja odjenem, pa od Mene trazite da vas odjenem, Ja cu vas odjenuti. O Moji robovi vi danju i nocu grijesite, Ja sam Onaj koji sve grijehe prasta, pa od mene trazite da vam oprostim, Ja cu vam oprostiti. O Moji robovi vi nikad ne mozete doci do onoga cime biste Meni stetu nanijeli pa da Mi je nanesete,niti ikada mozete doci do onoga sto ce Meni korist donijeti;pa da Mi je doneste. O Moji robovi, kada biste vi i prvi i zadnji i ljudi i dzini imali srce najpoboznijeg covjeka, to nista nebi imanje Moje povecalo. O robovi Moji, kada biste vi i prvi i posljednji i ljudi i dzini imali srce najgoreg grijesnika, to nista nebi imanje Moje umanjilo. O Moji robovi, kada biste vi i prvi i posljednji i ljudi i dzini stali na jedno mjesto pa Meni svoje molbe i zelje uputili, te Ja udovoljio svacijoj molbi i zelji; to ne bi umanjilo ono sto Ja imam ni onoliko koliko oduzme od mora igla kad se u njeg zamoci. O Moji robovi, sve je stalo do vasih poslova, koji su kod Mene sacuvani prebrojani i za koje cu Ja vama dati zaslugu. Ko nade dobro i nagradu nek Bogu zahvali, a ko opet kaznu i zlo nek ne kori nikog osim sebe."
HADIS KUDSI
-
begefendija
Selam,
zar smo doisto toliko beznačajni.Stvarno smo ništa!??
zar smo doisto toliko beznačajni.Stvarno smo ništa!??