jel misliš ono kao vaumO k3 wrote:Ček ba ,koji si ti faktor ,ako nisi sa kamenjarskog foruma ,koji moj se javljas ovdje ?.......Hatper wrote:što će im treći kraj vas muslimana pa vi ste njihovo cvećemO k3 wrote:Nego bez zajebancije ...imali sta od trećeg![]()
![]()
![]()
započnite narodni ep deseterac jednako 10 sati, jako veži me jako steži me
![]()
![]()
![]()
![]()
Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
-
Hatper
#776 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
- Alfons Kauders
#777 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
6 godina? Ona dva konja su dobila puno vise za ubistvo ta dva nestretna fratra, slabo si informisan... I to su procesuirani odmah.Hrgota wrote:uopće ne razumijem zašto se vi bošnjaci toliko kačite za bivšeg hrvatskog predsjednika mesića? kakva i koja bi to mesić trebao da bude moralna vertikala hrvatskoj a i hrvatima u BiH? evo što je govorio o jednom od zapovijednika vukovara. uostalom, što je to mesić konkretno uradio za BiH, ili konkretno za vas bošnjake kad toliko ukazujete na njegovo dobročinstvo?AliceInChains wrote:Davno prije ove presude je bivši predsjednik Republike Hrvatske tokom njegove vlasti otvoreno i javno informisao cjelokupni Hrvatski narod, u kojim prljavim igrama je Tudman ucestvovao sa HB sestorkom u Bosni. I sad odjednom svi iznenađeni? Ili pak ogorceni, sto Haag nije prezmirio?
drugo, i ne razumijem čemu tolika euforija i likovanje prvostupanjskom presudom HB šestorki? pa jebemu mater, nisu ni bosanski hrvati sami sebe ubijali u nesretnom sukobu sa bošnjacima, nisu se valjda sami masakrirali, protjerivali, rušili katoličke bogomolje i strijeljali katoličke svećenike po fojnici, da ne pričam o banja luci, i na kraju sve se svede na nekakvih 6 godina zatvora.
Banja Luci? Molim te pricaj o Banja Luci... Da cujemo kako je ARBiH tamo napadala Hrvate... Mislim da ce to biti jako zanimljivo.
- mO k3
#778 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Hatper ne miješaj......
Ako nisi za treći entitet šuti ,ako si protiv šuti
Nemoj da te uvaljujemo. U tor kamnpenjarskog foruma,jer oni su dno dna .....
Ako nisi za treći entitet šuti ,ako si protiv šuti
Nemoj da te uvaljujemo. U tor kamnpenjarskog foruma,jer oni su dno dna .....
-
Jay Gatsby
#779 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Sad tu istu priču/logiku primijeni za Srbe u Hrvatskoj. Nisu se valjda sami...Hrgota wrote:
drugo, i ne razumijem čemu tolika euforija i likovanje prvostupanjskom presudom HB šestorki? pa jebemu mater, nisu ni bosanski hrvati sami sebe ubijali u nesretnom sukobu sa bošnjacima, nisu se valjda sami masakrirali, protjerivali, rušili katoličke bogomolje i strijeljali katoličke svećenike po fojnici, da ne pričam o banja luci, i na kraju sve se svede na nekakvih 6 godina zatvora.
-
Hatper
#780 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Alfons Kauders wrote:6 godina? Ona dva konja su dobila puno vise za ubistvo ta dva nestretna fratra, slabo si informisan... I to su procesuirani odmah.Hrgota wrote:uopće ne razumijem zašto se vi bošnjaci toliko kačite za bivšeg hrvatskog predsjednika mesića? kakva i koja bi to mesić trebao da bude moralna vertikala hrvatskoj a i hrvatima u BiH? evo što je govorio o jednom od zapovijednika vukovara. uostalom, što je to mesić konkretno uradio za BiH, ili konkretno za vas bošnjake kad toliko ukazujete na njegovo dobročinstvo?AliceInChains wrote:Davno prije ove presude je bivši predsjednik Republike Hrvatske tokom njegove vlasti otvoreno i javno informisao cjelokupni Hrvatski narod, u kojim prljavim igrama je Tudman ucestvovao sa HB sestorkom u Bosni. I sad odjednom svi iznenađeni? Ili pak ogorceni, sto Haag nije prezmirio?
Banja Luci? Molim te pricaj o Banja Luci... Da cujemo kako je ARBiH tamo napadala Hrvate... Mislim da ce to biti jako zanimljivo.
Miki Kimi Zini Assasini
- Alfons Kauders
#781 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Po kome?tnnt wrote:mogla je realno i ranije, ali razni unprofori i prijetnje sankcijama su odgađale početakKatarinaKosaca wrote:@renta i alphons
Ako Hrvatska nije mogla osloboditi do 1995 i realno nije mogla, znači da se napadala RH sa teritorije RH, dakle sa okupirane teritorije. Zašto onda stalno ponavljanje da je sa područja BIH (dakle Istočne Hercegovine) napadana RH? Zar to nije malo licemjerno?
već 1994 se je trebala desiti Oluja![]()
cijelu istočnu Hercegovinu od Stoca do Dubrovnika, nad visovima uz Popovo polje je držao
HV skoro cijeli rat
uh i to je agresija po vama
-
tnnt
#782 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
HV je davao tu i tamo tehničku podršku HVO-u u ratu sa muslimanima i minoran broj borbenih postrojbiAlfons Kauders wrote:
Jeste i to smo vec presli. Hrvatska je imala svako pravo da uzvrati i da uzme Trebinje - ali to nikad nije ucinila... U isto vrijeme dok su ovi granatirali Dubrovnik, neki su crtali nove karte i spremali slanje brigada HV na ARBiH - koja nikad nije ispalila metak na Hrvatsku.
Cinjenica da su cak i neki zvanicnici uzimali napade sa nase teritorije kao izgovor je smijurija i zvuci infantilno u najmanju ruku, kao sto je kolega ultima rekao... Nevjerovatno je da bi bilo ko ozbiljan to mogao koristiti kao bilo kakav argument za ucesce snaga HV u sukobima sa ARBiH - a ostale svinjarije da i ne pominjem.
95% sukoba sa armijom je nosio HVO a ne HV, čitao sam razne gluposti o pustim gradijskim brigadama
kod Vakufa i Mostara, tako da vjerujem da češ i ti nastaviti tim putem
- RED SKY
#783 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
I dok oni objašnjavaju Hrvatima da su veliki Hrvati,u svjetskim medijima se prenose vijesti o osuđenim zločinačkim Bosanskim HrvatimaKatarinaKosaca wrote:Mogu misliti kako je sada onim hercegovcima sa kamenjarskog foruma... Vidim jako su aktivni na forum.hr da objasne pravim Hrvatima kako su se samo brnili...![]()
![]()
![]()
-
EminaSA
#784 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Vidis meni je jako zao zbog tih zlocina u Srednjoj Bosni ali ipak, ako gledas realno onda mislim da vi niste objektivni kad govorite o tome. Primijetila sam da cesto poredite Ahmice sa zlocinom u Krizancevu selu recimo, iako je u Krizancevu ubijeno sest hrvatskih vojnika i sesnaest civila dok je u Ahmicima stradalo 116 civila...Hrgota wrote:
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#785 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Pogubio nam se zagrebački dalmatinacAlfons Kauders wrote:Po kome?
-
tnnt
#786 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
pa po BošnjacimaAlfons Kauders wrote:Po kome?tnnt wrote:mogla je realno i ranije, ali razni unprofori i prijetnje sankcijama su odgađale početakKatarinaKosaca wrote:@renta i alphons
Ako Hrvatska nije mogla osloboditi do 1995 i realno nije mogla, znači da se napadala RH sa teritorije RH, dakle sa okupirane teritorije. Zašto onda stalno ponavljanje da je sa područja BIH (dakle Istočne Hercegovine) napadana RH? Zar to nije malo licemjerno?
cijelu istočnu Hercegovinu od Stoca do Dubrovnika, nad visovima uz Popovo polje je držao
HV skoro cijeli rat
zar nisi tvrdio da je prisustvo HV-a u BiH agresija?
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#787 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» skuterista ,mundos
kako volim kada svako pokaže svoje pravo lice...
gdje li nam je osa...
» skuterista ,mundos
nisam ja zaboravio razne sojke, renate i slične... stariji članovi će se možda sjetitiskuterista wrote:pa nisu Hrvati talibani pa da to rade, to su vasa zatucana poslaKatarinaKosaca wrote:BIH Hrvati što prije prestanu cmizdiriti nad šestorkom i prouče zadnju fatihu Erceg Bosni, bolje po njih.
ps sta je ovo , cuje se loj od nekud..
gdje li nam je osa...
- mO k3
#788 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Jarane .... ba nismo mi krivi sto je politička elita takozvane hb osuđena ,ako ima primjedbi žali se u Haag i gotovotnnt wrote:HV je davao tu i tamo tehničku podršku HVO-u u ratu sa muslimanima i minoran broj borbenih postrojbiAlfons Kauders wrote:
Jeste i to smo vec presli. Hrvatska je imala svako pravo da uzvrati i da uzme Trebinje - ali to nikad nije ucinila... U isto vrijeme dok su ovi granatirali Dubrovnik, neki su crtali nove karte i spremali slanje brigada HV na ARBiH - koja nikad nije ispalila metak na Hrvatsku.
Cinjenica da su cak i neki zvanicnici uzimali napade sa nase teritorije kao izgovor je smijurija i zvuci infantilno u najmanju ruku, kao sto je kolega ultima rekao... Nevjerovatno je da bi bilo ko ozbiljan to mogao koristiti kao bilo kakav argument za ucesce snaga HV u sukobima sa ARBiH - a ostale svinjarije da i ne pominjem.
95% sukoba sa armijom je nosio HVO a ne HV, čitao sam razne gluposti o pustim gradijskim brigadama
-
lullooo
#789 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Koji degen majko mila. HVO nije mogao prdnuti bez Franje Tudjmana. Logistika sva i sve operacije HVO-a su koordirane iz Zagreba. O tome jasno pricaju Tudjman i Bobetko na onom snimku kada tudjman kaze:"Ja sam ti dao zadatak a vi ga niste izvrsili!"tnnt wrote:HV je davao tu i tamo tehničku podršku HVO-u u ratu sa muslimanima i minoran broj borbenih postrojbiAlfons Kauders wrote:
Pored toga da bi razbio jednu brojcano jaku vojsku kao sto je ARBIH ti ne treba ljudstvo vec tehnika.
A ti sada vidi sta ono Tudjman misli kada kaze:
To je kardinalno bilo za pad Bugojna a ne neki skutori iz hercegovine."Kod Bugojna se nalazi 700 ljudi sa svim oklopom i topnistvom."
- Alfons Kauders
#790 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Pa jeste - ali problem i jeste u onih 5%... I jos veci problem je sto to nisu bas najbolje krili, naprotiv ostalo je i zvanicnih dokumenata.tnnt wrote:HV je davao tu i tamo tehničku podršku HVO-u u ratu sa muslimanima i minoran broj borbenih postrojbiAlfons Kauders wrote:
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#791 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
lullooo
i ti nam budi pozdravljen

i ti nam budi pozdravljen
- Renta
#792 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Aha, sad kužim. Očito nisi upoznata da je hrvatska gubila teritorij sve do kraja 1991., dok joj je falilo osnovno naoružanje. Nakon toga smo ih zaustavili i uspostavili koliko toliko stabilnu frontu koja se održala do 1995. Naoružanje je polako stizalo ali što je do tada palo palo je. Ipak, prve veće oslobodilačke akcije kreću već od 1992. s Maslenicom i Zadarskim zaleđem.KatarinaKosaca wrote:U Sarajevu nismo imali naoružanja. U početku pogotovo. Prije deblokade nešto, ali kad su se vratili sa propale deblokade, rekli su da to nije ništa u usporedbi šta su četnici imali. Tako, za razliku od tebe, nisam pisala kako smo imali naoružanja.Renta wrote:O bože, mislio sam da diskutiramo na ozbiljnijem nivou?!?
Kakvo je to pitanje? I ti si proživjela rat u Sarajevu? Sarajevo je obranjeno kao i Hrvatska jer NISU CIJELI PALI. Dok god se brani jedan dio zemlje i teritorija nije sve izgubljeno. Normalno da nismo mogli obraniti svaki dio teritorija u pocetku pred naletom daleko opremljenije JNA i četnika. Ali smo ih zaustavili i nakon par godina stvaranja vojske i dobivanja iskustva vratili s kamatama. U istoj poziciji se i Bosna našla...tim više me čudi tvoje pitanje???!!!
Tako da, nisu ti četnici bili nikakvi ratnici koji bi bili u stanju poraziti Hrvatsku.
Osim toga, poznata je uzrečica - Ne bije boj svijetlo oružje nego srce u junaka! Naravno, u ovoj se i Bošnjaci mogu prepoznati...prvenstveno protiv srbočetnika i JNA ali i u Mostaru.
Last edited by Renta on 29/05/2013 23:45, edited 2 times in total.
- Alfons Kauders
#793 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Pa maloprije si citirao post u kojem to objasnjavam. Ali znam da vi Srbi imate problema s hrvatskim, sta cu ti ja, pokusaj google translate ili nesh...tnnt wrote:pa po BošnjacimaAlfons Kauders wrote:Po kome?tnnt wrote: mogla je realno i ranije, ali razni unprofori i prijetnje sankcijama su odgađale početak
HV skoro cijeli rat
zar nisi tvrdio da je prisustvo HV-a u BiH agresija?
-
Hatper
#794 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
a koje bi lice trebali pokazat nego ono pravo??Chmoljo wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» skuterista ,mundos
nisam ja zaboravio razne sojke, renate i slične... stariji članovi će se možda sjetitiskuterista wrote:pa nisu Hrvati talibani pa da to rade, to su vasa zatucana poslaKatarinaKosaca wrote:BIH Hrvati što prije prestanu cmizdiriti nad šestorkom i prouče zadnju fatihu Erceg Bosni, bolje po njih.
ps sta je ovo , cuje se loj od nekud..
gdje li nam je osa...
nisu ljudi pičke pišu ono što misle
-
tnnt
#795 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
pa bilo je više u srednjoj Bosni osim Križančeva sela, mislim da je još jedno Uzdol uz još nekeEminaSA wrote:
Vidis meni je jako zao zbog tih zlocina u Srednjoj Bosni ali ipak, ako gledas realno onda mislim da vi niste objektivni kad govorite o tome. Primijetila sam da cesto poredite Ahmice sa zlocinom u Krizancevu selu recimo, iako je u Krizancevu ubijeno sest hrvatskih vojnika i sesnaest civila dok je u Ahmicima stradalo 116 civila...
pa dobro treba osuditi za Ahmiće i mislim da je osuđeno
znači Križančevo selo netreba jer je manji broj?
- Hrgota
#796 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
govorim o generalima armije BiH koji su osuđeni u haagu za zločine nad hrvatima sa ukupno 6 godina. dakle govorim općenito o zločinima nad hrvatima u sukobu sa bošnjacima koji ne zaostaju niti malo za zločinima hrvata nad bošnjacima.Alfons Kauders wrote:6 godina? Ona dva konja su dobila puno vise za ubistvo ta dva nestretna fratra, slabo si informisan... I to su procesuirani odmah.Hrgota wrote:uopće ne razumijem zašto se vi bošnjaci toliko kačite za bivšeg hrvatskog predsjednika mesića? kakva i koja bi to mesić trebao da bude moralna vertikala hrvatskoj a i hrvatima u BiH? evo što je govorio o jednom od zapovijednika vukovara. uostalom, što je to mesić konkretno uradio za BiH, ili konkretno za vas bošnjake kad toliko ukazujete na njegovo dobročinstvo?AliceInChains wrote:Davno prije ove presude je bivši predsjednik Republike Hrvatske tokom njegove vlasti otvoreno i javno informisao cjelokupni Hrvatski narod, u kojim prljavim igrama je Tudman ucestvovao sa HB sestorkom u Bosni. I sad odjednom svi iznenađeni? Ili pak ogorceni, sto Haag nije prezmirio?
pogrešno si shavatio, banja luku ne spominjem u kontekstu bošnjaka nego u kontekstu zločina nad hrvatima koji nemaju sudski epilog.
- KatarinaKosaca
#797 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Sve jasno i točno. Utoliko mi se u to nije uklopila tvoja tvrdnja od ranije kako je Cro imala još 1991 dovoljno naoružanja da se brani, pa bi se uspješno obranila čak i u slučaju eventualnog ostajanja BIH u Srboslaviji. Samo ta rečenica je večeras iskakala iz tvog diskursa koji jeste objektivan, pa sam zato postavila pitanje.Renta wrote:Aha, sad kužim. Očito nisi upoznata da je hrvatska gubila teritorij sve do kraja 1991., dok joj je falilo osnovno naoružanje. Nakon toga smo ih zaustavili i uspostavili koliko toliko stabilnu frontu koja se održala do 1995. Naoružanje je polako stizalo ali što je do tada palo je. Ipak, prve veće oslobodilačke akcije kreću već od 1992. s Maslenicom i Zadarskim zaleđem.
Tako da, nisu ti četnici bili nikakvi ratnici koji bi bili u stanju poraziti Hrvatsku.
Osim toga, poznata je uzrečica - Ne bije boj svijetlo oružje nego srce u junaka! Naravno, u ovoj se i Bošnjaci mogu prepoznati...prvenstveno protiv srbočetnika i JNA ali i u Mostaru.
-
Avetinho
#798 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Ne, nego su picke, jer misle ono sto pisu.Hatper wrote:
a koje bi lice trebali pokazat nego ono pravo??
nisu ljudi pičke pišu ono što misle
- mO k3
#799 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
@ chmoljo mislim da Osa cvili od muke ko napuštena dzeukela 
- KatarinaKosaca
#800 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Naravno da treba. I Grabovicu po komandnoj odgovornosti. Ali, nemoj očekivati da će to netko sa Marsa uraditi. To se tužilaštvu prilaže, lobira, traži, svjedoči..tnnt wrote:pa bilo je više u srednjoj Bosni osim Križančeva sela, mislim da je još jedno Uzdol uz još neke
pa dobro treba osuditi za Ahmiće i mislim da je osuđeno
znači Križančevo selo netreba jer je manji broj?