Hajd sad fino ovo hitno na prijevod na hrvatski jezik da te razumijemomundos wrote:pozdrav postenim ljudima a ovi gore od navedenih kvazi hrvata su bivsi kosovci a zasjeli fotelje i dali sebi za pravo
da predstavljau hrvate ja iz zelim jos po 20 godina zatvora a hrvatima da dobiju ili prava kao narodu ili cao bosno do herceg bosne bio sam protiv podjele bih kao drzava ali kad vidim kakav je cinizam u drugima nema zajednickog zivota to je iluzija
nakon zlocina nad hrvatima a da se nije umijesala hrvatska u bih nebi bio niti jedan hrvaat u bih to je istina
nazalosta kao drzava bih ovaka nema buducnost ipak je na kraju svega dogovor
Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#426 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
-
hizo ramidovic
#427 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ti jos nisi ni osnovnu zavrsio, jel tako?mundos wrote:pozdrav postenim ljudima a ovi gore od navedenih kvazi hrvata su bivsi kosovci a zasjeli fotelje i dali sebi za pravo
da predstavljau hrvate ja iz zelim jos po 20 godina zatvora a hrvatima da dobiju ili prava kao narodu ili cao bosno do herceg bosne bio sam protiv podjele bih kao drzava ali kad vidim kakav je cinizam u drugima nema zajednickog zivota to je iluzija
nakon zlocina nad hrvatima a da se nije umijesala hrvatska u bih nebi bio niti jedan hrvaat u bih to je istina
nazalosta kao drzava bih ovaka nema buducnost ipak je na kraju svega dogovor
- ultima_palabra
#428 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Da... pazi ovaj post sa hb foruma, ovo im je neki guru ili tako nešto:Alfons Kauders wrote:katarina i 505 su dobro definisali taj mikrokosmos... nekako me podsjeca na americke republikance koji od 2008 gledaju fox i nikako ne kontaju sta se zapravo desava oko njih, otkud to da obama kraj svih skandala ne biva "impeached" (ekvivalent krivicnom procesu pred kongresom)... liberali to nazivaju "bubble" - jer ovi jadnici zive u svom svijetu, prate samo svoje medije i zapravo su zrtve vlastite propagande
isto tako i oni prate sacicu "medija" na netu i svako malo su sokirani desavanjima oko njih, jer nikad nisu citali nista osim bljuvotina koje samo jacaju njihove stavove... to je dobrovoljna informativna blokada, jedino u takvoj klimi mogu opstati ideje u koje se i danas kunu
Internet je ovakvim maloumnicima da prostor za eksponiranje i indoktriniranje masa... ranije su ovakvi morali piti lijekove tačno u minutu...Ima tu nekoliko trivija koje izgleda njekim teško ulaze u glavu.
1. muslimani su po habitusu neprobavljivi
za zapadnu civilizaciju. Svi, bilo od kuda da jesu.
Možda se nađe koji pojedinac, no taj se realno odrekao
ne samo svoje religije, nego i civilizacije.
To je generalno neprijateljski element, ma kako bio svjetovan,
i treba ga, statistički gledano, držati u okviru
islamskih zemalja. Svim sredstvima. Naravno, ne samo njih.
2. zapad je sad u poziciji dekadencije u odnosu na
ostale (muslimani, žuti, crnci, razni flekavi,..).
Posljedica je to indoktrimacije u sklopu opće
dekadense, i mislim da je terapija jedino nešto brutalno, neka vrsta
kataklizme, koja će dovesti nacionalbne snage koje će
počistiti agresivne parazite. No, ovaj čas, i udogledno vrijeme, ne
vidim da se nešto bitnije zbiva. Jedina zapadna zemlja
koja zna što radi je Izrael, a i Rusija . Ostale su u kandžama multikulturalizma
koji spaja nespojivo, od feminizma i islamofilije do
negiranja rasnih realnosti i prisilnoga izjednačavanja
svega i svačega.
3. u pogledu BH Muslimana//Bošnjaka, samo naivci imaju iluzije da
će oni promijeniti svoju fantazijsku vizuru zbilje. Vidimo da se to
ne događa i poraženim civliziranim narodima kao što su Japanci, a
kamoli ne bi narodu koji je tek nedavno pronašao ime. Dakle, tu ne
treba imati nikakvih iluzija.
4. za Hrvate u BH najvažnije je jedinstvo i jačanje na svim poljima,
a ne produkcija likova kao što su Lijanovići i sl. Neshvatljivo je da u
situaciji društvene i druge prignječenosti, psotoji toliko izdajnika
i korupcionaša.
5. glede RH i UZP, to je stvar RH. Na neki je način i katalizator da
se konačno riješi to pitanje hrvatske izdaje Hrvata u BH nakon Tuđmanove smrti.
Nisam tu previše optimističan, no to pokazuje (ne)zrelost nekog naroda.
- Alfons Kauders
#429 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ni ja ne vidim nacin... premalo trziste da nezavisne medije, nema ih... premalo i preskupo za elektronske medije, pa nema ni njih - mijenjaju ih smijesni portalcici koji izgledaju kao da ih uredjuju tinejdzeri... i ovo malo medija sto imaju opstaje samo zato jer ih podmazuje politka - nezavisnih jednostavno nema, niti ih moze biti... ostatak medija ne prate, gdje ce citati nesto iz mrskog sajareva? iz zagreba bi mozda i citali, ali odavno ih tamo niko ne jebe ni 2%KatarinaKosaca wrote:Istina i fakat pitanje za sociologe i psihologe. Ipak, teško se individui i otrgnuti od tog i takvog vira, jer HDZ BIH u sprezi sa crkvom to jako dobro i vrlo svjesno održava, a svatko i ko pomisli drugačije pomisliti je izdajnik i neHrvat. Primjer poslanika HSS-NHI ili HSS Stjepana Radića u Srednjoj Bosni ili Hercegovini.Alfons Kauders wrote:liberali to nazivaju "bubble" - jer ovi jadnici zive u svom svijetu, prate samo svoje medije i zapravo su zrtve vlastite propagande
isto tako i oni prate sacicu "medija" na netu i svako malo su sokirani desavanjima oko njih, jer nikad nisu citali nista osim bljuvotina koje samo jacaju njihove stavove... to je dobrovoljna informativna blokada, jedino u takvoj klimi mogu opstati ideje u koje se i danas kunu
onda ne cudi da nema ni pluralizma... kako god lose izgledao politicki zivot u rs i ostatku fbih, u oba slucaja imamo metar ozbiljnih i jakih politickih opcija.... snsd, sds, pdp, sdp, sda, sbb... i jos brdo manjih stranaka... u erceg-srbskoj toga jednostavno nema... tu je hdz u dva slicna okusa, a svi ostali su izdajnici... ne moze biti jednostavnije
i tako se iz godine u godinu samo ponavljaju iste bajke u koje ni djeca ne bi trebala vjerovati, poput one od maloprije, o hrhb koja je ekonomski jaca od ostatka federacije... svicarska bi bili da nije teherana pod trebevicem i islamske deklaracije
-
mundos
#430 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
evo da odgovorim ovom bijedniku zvanom hizo ramidovic
gospodine ja sam radio i pisem umoran ko zemlja a za tvoju informaciju ja sam bio student u vogosci do 93 i otisao iz tvoje sjebane bosne i jedno vrijeme radio u zupaniji dole popio sami milijun kava na marin dvoru i u sarajevu ali je vise necu piti tamo negu u eu a ako zelis jos informacija reci na kojem jeziku zelis da komuniciramo mi hrvati imamo svoj jezik a ne kombinaciju neki turcizama postujem bosnjake kao narod i bez uvrede mi necemo trazit svoja prava mi cemo ih uzet
a ovome hizi zelim jos sto godina vilajeta i kava od pola marke zato dragi bosnjaci budite evropljani vi ste europski narod
i opet pozdrav postenim ljudima

gospodine ja sam radio i pisem umoran ko zemlja a za tvoju informaciju ja sam bio student u vogosci do 93 i otisao iz tvoje sjebane bosne i jedno vrijeme radio u zupaniji dole popio sami milijun kava na marin dvoru i u sarajevu ali je vise necu piti tamo negu u eu a ako zelis jos informacija reci na kojem jeziku zelis da komuniciramo mi hrvati imamo svoj jezik a ne kombinaciju neki turcizama postujem bosnjake kao narod i bez uvrede mi necemo trazit svoja prava mi cemo ih uzet
a ovome hizi zelim jos sto godina vilajeta i kava od pola marke zato dragi bosnjaci budite evropljani vi ste europski narod
-
Hatper
#431 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
mundos wrote:evo da odgovorim ovom bijedniku zvanom hizo ramidovic
![]()
![]()
![]()
![]()
- KatarinaKosaca
#432 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Evo, upraov je @ultima citirao sa hb to o čemu govorimo
Ponavljam to jeste predstava sa zavjesama u režiji HDZ-a, o kako samo slatko njihovi moćnici šuruju sa Bošnjačkim tajkunima, ali ovako ih filuju + svećenik za treće dijete(što nije ni loše ni nelegalno)+ moguća etiketa izdajnika.. čini da prosječan Hrvat iz Bosne ili prosječan Hrvat iz Hercegovine postane samo dio te mase i zatvorene zajednice o kojoj smo govorili. Kad mu puno dosadi, a glad ga pritisne, proda sve što ima, napravi u okolici Zadra kuću bez fasade i životari kao Bosanac.4. za Hrvate u BH najvažnije je jedinstvo i jačanje na svim poljima,
i korupcionaša.
- KatarinaKosaca
#433 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
a)U Vogošći nije bilo fakulteta 1993, Saobraćajni je srušenmundos wrote:evo da odgovorim ovom bijedniku zvanom hizo ramidovic
![]()
![]()
![]()
![]()
b)Vidjelo se da si dijaspora
c)Ti, iako umoran, uopće ne pišeš hrvatskim jezikom, pa se potrudi i nauči.
-
mundos
#434 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
katarina saobracaj je bio i srusen je preko puta pretisa ti znas svoj hrvatski ali je pitanje koliko si hrvat
pravi hrvati su u dijaspori i oni sto nesto znaju i imaju a ex titoisti i tudman kao generalina su samo neki u nizu
hrvatskih nula a braci bosnjacima zelim da dodu u eu kao ljudi preko svojih susjeda hrvata i to im je jedini pravi put
a sve ostalo je put u propast i pozdrav za katrinu od doktoranta
svako dobro

pravi hrvati su u dijaspori i oni sto nesto znaju i imaju a ex titoisti i tudman kao generalina su samo neki u nizu
hrvatskih nula a braci bosnjacima zelim da dodu u eu kao ljudi preko svojih susjeda hrvata i to im je jedini pravi put
svako dobro
Last edited by mundos on 29/05/2013 18:31, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#435 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
joj Katarina, pusti covjeka, tek poceo uciti hrvatski na poskokuKatarinaKosaca wrote:a)U Vogošći nije bilo fakulteta 1993, Saobraćajni je srušenmundos wrote:evo da odgovorim ovom bijedniku zvanom hizo ramidovic
![]()
![]()
![]()
![]()
b)Vidjelo se da si dijasporaiz zrakoplova
c)Ti, iako umoran, uopće ne pišeš hrvatskim jezikom, pa se potrudi i nauči.
-
mundos
#436 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ovdje gdje sam ja nema puno hrvata nego hrvatskih seljaka a svi treba da nauce da novac pravi mjesto covjeku svugdje
a nemas pravo na misljenje akoga nemas pa tako ni ovde dvije gospodice ili neznam sto kaze mi prijatelj jebec carsiju gdje je kava pola marke

a nemas pravo na misljenje akoga nemas pa tako ni ovde dvije gospodice ili neznam sto kaze mi prijatelj jebec carsiju gdje je kava pola marke
- KatarinaKosaca
#437 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Jel ti imaš ovlaštenje da dijeliš Hrvate na prave i krive?mundos wrote:katatina saobracaj je bio i srusen je preko puta vogosce ti znas svoj hrvatski ali je pitanje koliko si hrvat
svako dobro
![]()
![]()
![]()
![]()
Slažem se da je EU jedini pravi put, ali nije samo ući, nego usvojiti i određene standarde. Oni, sigurno, ne podrazumijevaju, diobu Italijana, Španjolaca ili Njemaca na prave i krive i to po mjestu boravka.
-
baxul
#438 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
mundos wrote:katarina saobracaj je bio i srusen je preko puta pretisa ti znas svoj hrvatski ali je pitanje koliko si hrvat
svako dobro
![]()
![]()
![]()
![]()

-
hizo ramidovic
#439 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
o'ladi malo,mundos wrote:evo da odgovorim ovom bijedniku zvanom hizo ramidovic
![]()
![]()
![]()
![]()
opet si propustio terapiju. nemoj da ti se to vise desava. znas i sam da si tada opasan po okolinu
haj vozdra!
-
zemo_online
#440 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Alfons Kauders wrote:Od odstete nema nista, bitna je politicka strana cijele price - koja nam dolazi u pravo vrijeme...It_is_a_Leclerc wrote:Franju Tuđmana su na činjenicu da će mu historija suditi kao agresoru, u svojim čuvenim pismima upozoravali i bh. pisci predvođeni Miljenkom Jergovićem, no on ih je ignorisao misleći da će njegova diktatura trajati za vijeke vijekova.
Presuda je jasna - cilj tadašnje hrvatske politike bilo je stvaranje etnički čiste države u granici nekadašnjih banovnina, posredstvom udruženog zločinačkog poduhvata, kojem je cilj bio ubijanjem i torturom što više Bošnjaka prisiliti na bijeg u dogovoreni "malu državicu tamo između Zenice i Sarajeva" (transkript razgovora Tuđman - Granić, početkom 1994.)
Hrvatska država će, nakon pravosnažne presude, morati pasti na koljena pred žrtve svojih zločina, zatražiti oprost i isplatiti nam ratnu odštetu, kao što prema državama agresorima i propisuje međunarodno ratno pravo.
Sad trebamo pricati o nekoj reformi FBiH, provlace se neki prijedlozi koji predstavljaju uvodjenje HRHB na mala vrata - presuda nam daje argumente za rusenje tih prica.
-kako nema nista kad ratni zlocin ne zastarjeva. bih more i 2080. tuzit hrvatsku na osnovu ove presude kad ne bude domacih izdajnika vise.
- Alfons Kauders
#441 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
jao primjera, dje me nadje...ultima_palabra wrote:Da... pazi ovaj post sa hb foruma, ovo im je neki guru ili tako nešto:Alfons Kauders wrote:katarina i 505 su dobro definisali taj mikrokosmos... nekako me podsjeca na americke republikance koji od 2008 gledaju fox i nikako ne kontaju sta se zapravo desava oko njih, otkud to da obama kraj svih skandala ne biva "impeached" (ekvivalent krivicnom procesu pred kongresom)... liberali to nazivaju "bubble" - jer ovi jadnici zive u svom svijetu, prate samo svoje medije i zapravo su zrtve vlastite propagande
isto tako i oni prate sacicu "medija" na netu i svako malo su sokirani desavanjima oko njih, jer nikad nisu citali nista osim bljuvotina koje samo jacaju njihove stavove... to je dobrovoljna informativna blokada, jedino u takvoj klimi mogu opstati ideje u koje se i danas kunuInternet je ovakvim maloumnicima da prostor za eksponiranje i indoktriniranje masa... ranije su ovakvi morali piti lijekove tačno u minutu...Ima tu nekoliko trivija koje izgleda njekim teško ulaze u glavu.
1. muslimani su po habitusu neprobavljivi
za zapadnu civilizaciju. Svi, bilo od kuda da jesu.
Možda se nađe koji pojedinac, no taj se realno odrekao
ne samo svoje religije, nego i civilizacije.
To je generalno neprijateljski element, ma kako bio svjetovan,
i treba ga, statistički gledano, držati u okviru
islamskih zemalja. Svim sredstvima. Naravno, ne samo njih.
2. zapad je sad u poziciji dekadencije u odnosu na
ostale (muslimani, žuti, crnci, razni flekavi,..).
Posljedica je to indoktrimacije u sklopu opće
dekadense, i mislim da je terapija jedino nešto brutalno, neka vrsta
kataklizme, koja će dovesti nacionalbne snage koje će
počistiti agresivne parazite. No, ovaj čas, i udogledno vrijeme, ne
vidim da se nešto bitnije zbiva. Jedina zapadna zemlja
koja zna što radi je Izrael, a i Rusija . Ostale su u kandžama multikulturalizma
koji spaja nespojivo, od feminizma i islamofilije do
negiranja rasnih realnosti i prisilnoga izjednačavanja
svega i svačega.
3. u pogledu BH Muslimana//Bošnjaka, samo naivci imaju iluzije da
će oni promijeniti svoju fantazijsku vizuru zbilje. Vidimo da se to
ne događa i poraženim civliziranim narodima kao što su Japanci, a
kamoli ne bi narodu koji je tek nedavno pronašao ime. Dakle, tu ne
treba imati nikakvih iluzija.
4. za Hrvate u BH najvažnije je jedinstvo i jačanje na svim poljima,
i korupcionaša.
5. glede RH i UZP, to je stvar RH. Na neki je način i katalizator da
se konačno riješi to pitanje hrvatske izdaje Hrvata u BH nakon Tuđmanove smrti.
Nisam tu previše optimističan, no to pokazuje (ne)zrelost nekog naroda.
moramo shvatiti da je rijec o potpuno novoj generaciji malih fasista, onih koji se ne sjecaju predratnog stanja, a dosta slucajeva ni rata... oni nikad nisu odrastali sa drugim i drugacijim... slobodnih medija i politickog pluralizma nemaju, kako onda da foriraju vlastita misljenja?
mrze komunizam i jugoslaviju jer je to uvijek bila odrednica hrvatskog nacionalizma... to su pozajmili od hrvatske... od one prave hrvatske, a ne od ove perecije koja ih je izdala
od srba su preuzeli ljubav prema majcici rusiji, uz istovremenu mrznju amerike i eu... a odatle dolazi i antiglobalisticka, antikapitalisticka struja
za izrael ni meni nije jasno, to ima vise veze sa stranim nacionalistickim forumima, islamofobi po evropi svrsavju na pomen izraela... odatle i preslikavaju svoje vidjenje islama i muslimana, od tipova poput breivika - iz licnih iskustava ne mogu, jer vecina ne zna nijednog... otuda maloprije onaj prica o nekakvim muhamedancima....
pri tom naravno poistovjecuju sve bosnjake sa muslimanima, i ateiste, i vehabije, i prosjecne sekularce... isto kao sto je sasvim normalno hrvata koji se ne smatra vjernikom nazivati izdajnikom...
toliko frustracija na jednom malom mjestu... amerika ne valja jer je moon muslimanski igrac s dzepovima punim petrodolara... hrvatska ne valja jer ih je izdala... eu ne valja jer je natjerala hrvatsku da ih sutne... a bosnje su krive sto sada samo cezljivo mogu gledati preko grane i proklinjati sve i svakoga sto i oni ne ulaze u eu (koju usput mrze)... i kraj toliko zamisljenih neprijatelja, sta drugo raditi nego pozivati na jedinstvo i etiketirati sve izdajnike
sto rece katarina, za istrazivanja fakat... ako ima neki pravac sociologije koji izucava nidjeveznost
- KatarinaKosaca
#442 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Kao prvo prijatelj ti je dao lošu informaciju. Možda iz Viteza ili Novog Travnika, gdje je kava pola marke. U Sarajevu , ne. Ali, nebitno. Dakle, nije sporno ne znati jezik. NIje sporno biti vani, nemati kontakt i zaboraviti jezik. Ali, jeste sporno mahati sa tim , pisati "Mi Hrvati imamo svoj jezik", istovremeno pišući, nešto čudno i nerazumljivo. Knjigu u ruke i uči. Nije teško, vjeruj mimundos wrote:ovdje gdje sam ja nema puno hrvata nego hrvatskih seljaka a svi treba da nauce da novac pravi mjesto covjeku svugdje
a nemas pravo na misljenje akoga nemas pa tako ni ovde dvije gospodice ili neznam sto kaze mi prijatelj jebec carsiju gdje je kava pola marke![]()
![]()
- lazni liberal
#443 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Javlja mi se da ce ovo biti pravi ljetnji hit medju Hrvatima u Hercegovini
http://www.youtube.com/watch?v=lmzKhfq8ju4
http://www.youtube.com/watch?v=lmzKhfq8ju4
-
mundos
#444 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
evo moj zadnji komentar
ovdje gdje ja radim vise mzre strance nego kerove a da stvar bude gora mrznja izmedu bosnjaka i hrvata na nivou
nikad gora zato to govorim jer to osjetim a drugo mrznja nije zivot a ja volim zivot nego narode lijepo se prihvati posla pa pravi svoju drzavu a ne da smo usi u europi inace slaveni su ljudi sa duhom samo im treba uprava pa bi tako isparile sve gluposi mzrnja,ratovi itd kod tite bilo dzaba a kazu bosanci ni u stare babe nema dzabe ali ima opaska
bosanac ima veliku glavu kazu oteko mu mozak

ovdje gdje ja radim vise mzre strance nego kerove a da stvar bude gora mrznja izmedu bosnjaka i hrvata na nivou
nikad gora zato to govorim jer to osjetim a drugo mrznja nije zivot a ja volim zivot nego narode lijepo se prihvati posla pa pravi svoju drzavu a ne da smo usi u europi inace slaveni su ljudi sa duhom samo im treba uprava pa bi tako isparile sve gluposi mzrnja,ratovi itd kod tite bilo dzaba a kazu bosanci ni u stare babe nema dzabe ali ima opaska
- Alfons Kauders
#445 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
evo kaze trnka da pojedinci imaju pravo traziti odstetu... znaci ko je zglajzao dretelj sada bi teoretski mogao traziti odstetu od hrvatske... problem je sto to tvrdi trnka, a nakon njegove zadnje serije prognoza mu nesto i ne vjerujemzemo_online wrote:
-kako nema nista kad ratni zlocin ne zastarjeva. bih more i 2080. tuzit hrvatsku na osnovu ove presude kad ne bude domacih izdajnika vise.
-
hizo ramidovic
#446 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
jadan ti, opet su te slagali ovo za bosance, jer je prava istina da bosanci imaju veliku samo 'donju' glavu, koja je natekla, znas vec od cega...mundos wrote:evo moj zadnji komentar
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako ne vjerujes, da ti posaljem fotku?
Last edited by hizo ramidovic on 29/05/2013 18:43, edited 2 times in total.
- KatarinaKosaca
#447 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Loš pravnik, gori ambasador, loš čovjek i veliki intimni prijatelj Jadranka PrljićaAlfons Kauders wrote:evo kaze trnka da pojedinci imaju pravo traziti odstetu... znaci ko je zglajzao dretelj sada bi teoretski mogao traziti odstetu od hrvatske... problem je sto to tvrdi trnka, a nakon njegove zadnje serije prognoza mu nesto i ne vjerujemzemo_online wrote:
- Alfons Kauders
#448 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ovo zadnje nisam znaoKatarinaKosaca wrote:Loš pravnik, gori ambasador, loš čovjek i veliki intimni prijatelj Jadranka PrljićaAlfons Kauders wrote:evo kaze trnka da pojedinci imaju pravo traziti odstetu... znaci ko je zglajzao dretelj sada bi teoretski mogao traziti odstetu od hrvatske... problem je sto to tvrdi trnka, a nakon njegove zadnje serije prognoza mu nesto i ne vjerujemzemo_online wrote:
- vee-jay
#449 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Licno/Osobno
:
Veoma veoma mi je drago sto je donesena ova ovakva presuda. Naravno bilo bi mi puno draze da je jos 10 x "jaca" od ove, ali eto sta je tu je.
Ovdje, kao i svugdje, se diskutuje o agresiji i razmjerima agresije Hrvatska i njenog fasistickog satelita (od danas komotno mozemo upotrebljavati ovj epitet kada pricamo o HRHB) na i u BiH. Ali niko, niti u BiH niti u HR ne prica o tome sta bi se desilo da onaj fasisticki krmak Tudjman zabijanjem noza u ledja Bosni i Hercegovini nije napravio najvecu gresku svoga zivota. Sta bi se desilo da je taj fasisticki krmak Tudjman odlucio napraviti dogovor sa Izetbegovicem a ne Milosevicem? Rat bi kojim slucajem trajao dvije godine krace, hrpa ljudi koji su na najgori moguci nacin ubijeni na svim stranama bi danas bili zivi, samim time bi danas bilo puno manje mrznje u citavoj BiH, Hrvata na prostorima citave BiH bi bilo najmanje duplo vise (kao naravno i Bosnjaka a uvjeren sam i Srba), jednostavno bi se desilo puno manje zla i danas bi situacija u BiH bila puno bolja. Veoma vjerovatno se ni Oluja nebi desila jer bi Srbi RSK i RSa kapitulirali a do Dejtona nikada nebi doslo.
Meni je upravo radi toga u potpunosti nerazumljivo kako mogu postojati ljudi koji ovu danasnju Hrvatska brane, jer je ona eto "naucila lekciju"?!? Nasa obaveza je da ne zaboravimo sta nam je ta Hrvatska uradila samo prije par godina (zar stvarno tako brzo zaboravaljamo?!?!) i da uradimo sve moguce da ta Hrvatska i te kako nauci lekciju. Zelimo jedno veliko IZVINI BiH citave hrvatske politicke scene i svih medija u Hrvatskoj, zelimo njihovu osudu HRHB-a, Tudjmana i njegove elite, zelimo da Hrvatska ruku dobro gurne u dzep i izvadi jednu veliku svotu love i ovu lovu na koljenima preda BiH, zelimo da se u udzbenicima Hrvatske napise da je ona izvrsila agresiju na BiH, zelimo ekspresnu reformu Federacije u kojoj bilo kakva zajednica "hrvatskih zajednica" nikako - pa ni u snu - nece biti moguca, zelimo da Hrvatska pocne samarati i tjerati hercegovacku kriminalnu bandu na osude HRHBa i izvinjenje i na reforme i da neposlusne pocnu bacati u zatvor, zelimo da se Covic sutra i za uvijek odrekne Dodika...
Hebote, ovdje ljudi brane ovu danasnju Hrvatsku, dok se Milanovic ulizuje desnici
Vi Bosnjaci ste fakat
"samo nek je zdravlja, bit' ce sve ako Bog da...". Da ste kojim slucajem vi napali Hrvate, ni BiH ni Bosnjaka danas nebi bilo.
Veoma veoma mi je drago sto je donesena ova ovakva presuda. Naravno bilo bi mi puno draze da je jos 10 x "jaca" od ove, ali eto sta je tu je.
Ovdje, kao i svugdje, se diskutuje o agresiji i razmjerima agresije Hrvatska i njenog fasistickog satelita (od danas komotno mozemo upotrebljavati ovj epitet kada pricamo o HRHB) na i u BiH. Ali niko, niti u BiH niti u HR ne prica o tome sta bi se desilo da onaj fasisticki krmak Tudjman zabijanjem noza u ledja Bosni i Hercegovini nije napravio najvecu gresku svoga zivota. Sta bi se desilo da je taj fasisticki krmak Tudjman odlucio napraviti dogovor sa Izetbegovicem a ne Milosevicem? Rat bi kojim slucajem trajao dvije godine krace, hrpa ljudi koji su na najgori moguci nacin ubijeni na svim stranama bi danas bili zivi, samim time bi danas bilo puno manje mrznje u citavoj BiH, Hrvata na prostorima citave BiH bi bilo najmanje duplo vise (kao naravno i Bosnjaka a uvjeren sam i Srba), jednostavno bi se desilo puno manje zla i danas bi situacija u BiH bila puno bolja. Veoma vjerovatno se ni Oluja nebi desila jer bi Srbi RSK i RSa kapitulirali a do Dejtona nikada nebi doslo.
Meni je upravo radi toga u potpunosti nerazumljivo kako mogu postojati ljudi koji ovu danasnju Hrvatska brane, jer je ona eto "naucila lekciju"?!? Nasa obaveza je da ne zaboravimo sta nam je ta Hrvatska uradila samo prije par godina (zar stvarno tako brzo zaboravaljamo?!?!) i da uradimo sve moguce da ta Hrvatska i te kako nauci lekciju. Zelimo jedno veliko IZVINI BiH citave hrvatske politicke scene i svih medija u Hrvatskoj, zelimo njihovu osudu HRHB-a, Tudjmana i njegove elite, zelimo da Hrvatska ruku dobro gurne u dzep i izvadi jednu veliku svotu love i ovu lovu na koljenima preda BiH, zelimo da se u udzbenicima Hrvatske napise da je ona izvrsila agresiju na BiH, zelimo ekspresnu reformu Federacije u kojoj bilo kakva zajednica "hrvatskih zajednica" nikako - pa ni u snu - nece biti moguca, zelimo da Hrvatska pocne samarati i tjerati hercegovacku kriminalnu bandu na osude HRHBa i izvinjenje i na reforme i da neposlusne pocnu bacati u zatvor, zelimo da se Covic sutra i za uvijek odrekne Dodika...
Hebote, ovdje ljudi brane ovu danasnju Hrvatsku, dok se Milanovic ulizuje desnici
-
mundos
#450 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ovi forumasi sve znaju kad citam ove komentare a u biti zive u bijedi ovi mladi ljudi treba da se dignu kao u egiptu
nije vise bitno sto je ko i da bace ovaj rezim i lopovluk i jednom krenu da zive ko normalni ljudi jer su standardi zivota u
europi vec poceli da padaju kako moralno tako i materijalno europa je farsa nego uzdaj se u se i u svoje kljuse svijet je vec odavno u krizi a mi nismo ni poceli da zivimo jer su ljudi postali bogati i izgubili osjecaj za sve a balkan otrovan
do kraja narode oci bog dao da se gleda a srce da se ljubi pravi ljudi su napustili balkan a i ostali ce koji mogu
ipak to nije rjesenje ja sam dugo u dijaspori i ne zelim to nikome

nije vise bitno sto je ko i da bace ovaj rezim i lopovluk i jednom krenu da zive ko normalni ljudi jer su standardi zivota u
europi vec poceli da padaju kako moralno tako i materijalno europa je farsa nego uzdaj se u se i u svoje kljuse svijet je vec odavno u krizi a mi nismo ni poceli da zivimo jer su ljudi postali bogati i izgubili osjecaj za sve a balkan otrovan
do kraja narode oci bog dao da se gleda a srce da se ljubi pravi ljudi su napustili balkan a i ostali ce koji mogu
ipak to nije rjesenje ja sam dugo u dijaspori i ne zelim to nikome