Ne zamjeri mu, na sve Hrvate je bacena hiljadugodisnja kletva koja traje do 2089 tako da su sve negativne pojave u njih posledica toga.hizo ramidovic wrote:siguran si, dakle, da ce drugostupanjska presuda biti oslobadjajuca za sadasnje osudjenike? zanimljivo. nesto kao kod gotovine, jel?Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
zasto je tebi tesko napisati 'muslimani' umjesto 'muhamedovaca'?
i ako te presuda ne hebe, koji ku*ac visis na ovoj temi?
Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
- lazni liberal
#401 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
- Alfons Kauders
#402 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
bem ti... znam da je u hrvatskoj dekriminalizirana trava pocetkom godine, ali nisam znao da su tripovi i gljive...
-
5 0 5
#403 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Pa vidiš da se pojede iznutra. Sami su se zatvorili u jednu mikro paranoidnu nacionalističku zajednicu. Pokušavajući uvrijediti ljude samo pokazuju koliko ih peče i koliki su slabići. Što bi rekao ratni zločinac i svjetska bitanga Tuta, "Ko je kakav čovjek najbolje se vidi kad izgubi a ne kad dobija."hizo ramidovic wrote:siguran si, dakle, da ce drugostupanjska presuda biti oslobadjajuca za sadasnje osudjenike? zanimljivo. nesto kao kod gotovine, jel?Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
zasto je tebi tesko napisati 'muslimani' umjesto 'muhamedovaca'?
i ako te presuda ne hebe, koji ku*ac visis na ovoj temi?
-
hizo ramidovic
#404 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
koji je ovo zajeb, covjece. odavno veci ne vidjehHatper wrote:Imam nepotvrđenu informaciju (čitaj/kuloarske rekla kazala priče) da je presuda oslobađajuća i da je donesena prije 7 dana, nije važno kako sam doašo do te informacije, nije ni važna istinitost te informacije, jer će sve da bude rečeno sutra.
kako te samo saltaju, jaro
- Alfons Kauders
#405 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
forumi domoljubne erceg-srbske omladine koja prilikom svake utakmice razbija mostar su inace poznati kao iznimno pouzdan izvor informacija...hizo ramidovic wrote:koji je ovo zajeb, covjece. odavno veci ne vidjehHatper wrote:Imam nepotvrđenu informaciju (čitaj/kuloarske rekla kazala priče) da je presuda oslobađajuća i da je donesena prije 7 dana, nije važno kako sam doašo do te informacije, nije ni važna istinitost te informacije, jer će sve da bude rečeno sutra.
- Sandokan Schiavone
#406 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Daj vuglji sutra ti vratim.Alfons Kauders wrote:Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.![]()
![]()
![]()
bem ti... znam da je u hrvatskoj dekriminalizirana trava pocetkom godine, ali nisam znao da su tripovi i gljive...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#407 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Hrvatska je izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu (BiH), a sud je potvrdio učešće šestorke u udruženom zločinačkom poduhvatu, kojim je iz Zagreba koordinirao Franjo Tuđman, s ciljem etničkog čišćenja "hrvatske teritorije" u BiH od muslimanskog stanovništva. Konačni cilj je bilo stvaranje "velike Hrvatske".
vrlo lijepo definisano, a posebno raduje sto ne zaboravise Franju spomenuti
- muha_sa
#408 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ima li kakvih reakcija koalicionih partnera u vladi u kojoj je -- vec tad poznati a ne osudjeni zlocinac--- Prlic bio ministar inostranih poslova države koju je rušio 
- Alfons Kauders
#409 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
imam jednu, taman dimenzija za jedan obrok... nije otrovna, a svako jutro me doceka u stavu mirno...Sandokan Schiavone wrote:Daj vuglji sutra ti vratim.Alfons Kauders wrote:Sandokan Schiavone wrote: Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.![]()
![]()
![]()
- lazni liberal
#410 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Kralju Dmitre Zvonimire, kroz planinu odjekuju krici, u tamnici tvoji su vojnici 
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#411 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Možda nisi ni svjestan koliko je ispravna podvučena rečenica i koliko traži cijelu sociološku elaboraciju. Ne bi to po sebi bio kraj svijeta niti nešto nedozvoljeno da nije505sCrtom wrote:Pa vidiš da se pojede iznutra. Sami su se zatvorili u jednu mikro paranoidnu nacionalističku zajednicu. Pokušavajući uvrijediti ljude samo pokazuju koliko ih peče i koliki su slabići. Što bi rekao ratni zločinac i svjetska bitanga Tuta, "Ko je kakav čovjek najbolje se vidi kad izgubi a ne kad dobija."
*Uloga crkve u toj i takvoj zajednici je odlučujuća i jako bitna, pa se potpuno gubi sekularnost
*Svaki neposlušni član je po automatizmu izdajnik
*Hrvati iz Sarajeva i Tuzle nisu Hrvati, pa ta zajednica sebi daje za pravo da dijeli certifikate
*Potpuno se gubi osjećaj za dobro i zlo, za fašisoidne elemente razmišljanja, ponašanja itd
*Mrzi se čovjek (načelnik općine Vitez) samo zato što se zove kako se zove
*Ne zapošljavaju se Bošnjaci u firmama
*Postoji gotovo mazohističan stav, neka je Hrvatskoj dobro, neka je nama i loše, samo da Bošnjacima bude loše
*Prave se dilovi, talovi, prijateljstva, tajni dogovori sa najgorim fašistima iz PC
Utoliko je današnja presuda važna, a onaj kome se ne sviđa, valjda mu se istom snagom ne sviđa ni Gotovinina. Nadam se bar, toliko principijelnosti.
- fantom slobode
#412 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Nema se kome drugo vjerovati...tamo sto se procita, tako je i bilo. Znaci i ovo sad sto citate bilo gdje drugo i nije istina. Cuj kakva rekla-kazala...tako je i kad nije...i gotovo.Alfons Kauders wrote:forumi domoljubne erceg-srbske omladine koja prilikom svake utakmice razbija mostar su inace poznati kao iznimno pouzdan izvor informacija...hizo ramidovic wrote:koji je ovo zajeb, covjece. odavno veci ne vidjehHatper wrote:Imam nepotvrđenu informaciju (čitaj/kuloarske rekla kazala priče) da je presuda oslobađajuća i da je donesena prije 7 dana, nije važno kako sam doašo do te informacije, nije ni važna istinitost te informacije, jer će sve da bude rečeno sutra.
Erceg-srbstvo je pocetak i kraj. Alpha i omega pracena masom isfrustriranih vukova maskiranih u ovcice kad ih prodje prednost u naoruzanju.
Prema tome, realno gledano ovi nisu osudjeni. To se samo svima cini. Ako nekome nesto nije jasno, treba preCednika pitat, on sve zna. A moze mu i njegov ahbab objasniti...
- fantom slobode
#413 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
ma da, provjereni kadar na pravom mjestu...Bravo muha, sto podsjeti...Vidis i da ga ovdje oznacice kao najbitnijeg...vidi se po godinama.muha_sa wrote:ima li kakvih reakcija koalicionih partnera u vladi u kojoj je -- vec tad poznati a ne osudjeni zlocinac--- Prlic bio ministar inostranih poslova države koju je rušio
- KatarinaKosaca
#414 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Jadranko Prlić.. posebna tema. Nije tipičan predstavnik kamenjara, vrhunski ekonomista i šteta što nije ostao u struci, intelektualno jak i pragmatično snalažljiv, bolesna ambicija ga je dovela dokle ga je dovela. Da su bila neka sretnija vremena i neke druge okolnosti Praljak bi bio jednaki pijanica, Petković seoski oficirčić, Stojić isti papak, ali Prlić bi bio odličan političar.fantom slobode wrote:ma da, provjereni kadar na pravom mjestu...Bravo muha, sto podsjeti...Vidis i da ga ovdje oznacice kao najbitnijeg...vidi se po godinama.muha_sa wrote:ima li kakvih reakcija koalicionih partnera u vladi u kojoj je -- vec tad poznati a ne osudjeni zlocinac--- Prlic bio ministar inostranih poslova države koju je rušio
- PerverzMusharaf
#415 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
u pravu si. oluja nije bila usmjerena prema nesrpskom stanovništvu.sarajvosa wrote:Zadovoljan sam presudom i nadam se da ce biti potvrdjena!
Slucaj Gotovine i Markača nema nikakve veze sa ovim slucajem.
Oluja je bila odobrena od medjunarodne zajednice pa cak i pomognuta i njen cilj je bio jasan-osloboditi okupirani teritorij Hrvatske,a ne pobiti i protjerati nesrpsko stanovnisto.
Dok u ovom slucaju cilj je bio izvrsiti etnicko ciscenje pojedinih prostora i stvoriti paradrzavnu tvorevinu.
-
megaman4
#416 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
a ti nisi svjestan da ovaj tvoj post govori istinu, kakva jest...KatarinaKosaca wrote:Možda nisi ni svjestan koliko je ispravna podvučena rečenica i koliko traži cijelu sociološku elaboraciju. Ne bi to po sebi bio kraj svijeta niti nešto nedozvoljeno da nije505sCrtom wrote:Pa vidiš da se pojede iznutra. Sami su se zatvorili u jednu mikro paranoidnu nacionalističku zajednicu. Pokušavajući uvrijediti ljude samo pokazuju koliko ih peče i koliki su slabići. Što bi rekao ratni zločinac i svjetska bitanga Tuta, "Ko je kakav čovjek najbolje se vidi kad izgubi a ne kad dobija."
*Uloga crkve u toj i takvoj zajednici je odlučujuća i jako bitna, pa se potpuno gubi sekularnost
*Hrvati iz Sarajeva i Tuzle nisu Hrvati, pa ta zajednica sebi daje za pravo da dijeli certifikate![]()
*Potpuno se gubi osjećaj za dobro i zlo, za fašisoidne elemente razmišljanja, ponašanja itd
*Postoji gotovo mazohističan stav, neka je Hrvatskoj dobro, neka je nama i loše, samo da Bošnjacima bude loše
*Prave se dilovi, talovi, prijateljstva, tajni dogovori sa najgorim fašistima iz PC
Utoliko je današnja presuda važna, a onaj kome se ne sviđa, valjda mu se istom snagom ne sviđa ni Gotovinina. Nadam se bar, toliko principijelnosti.
prije nego li što će BOBAN narediti Hrvatima iz SARAJEVA da ga napuste, u tom trenutku je bilo preko 300 profesora i asistenata pri UNIVERZITETU U SARAJEVU HRVATA, koji su morali da ga napuste, a priče iz kamenjara da su ih BOŠNJACI protjerali, govori koliki su lažovi, a mnogi od tih profesora nikada sebi nisu oprostili što su udbaša BOBANA poslušali...što prije shvate da su BOBAN i slični krivi za njihovu nesreću, bit će im bolje...
-
hizo ramidovic
#417 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
pokusavam da zamislim koliko bi se samo kamena kotrljalo ovim forumom da je kojim slucajem presuda bila oslobadjajuca.
ovako, bobanovi podanici javljaju se tek u tragovima.
ovako, bobanovi podanici javljaju se tek u tragovima.
- Alfons Kauders
#418 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
odlicno receno, ali bi dodao nesto za hrvatsku... dok se srbi iz rs kunu u srbiju, erceg-srbskanci pljuju hrvatsku... nazivaju je "perecijom", sprdaju se sa mesicem, pa sad s josipovicem... ta ce oni, nisu to pravi 'rvati...KatarinaKosaca wrote:Možda nisi ni svjestan koliko je ispravna podvučena rečenica i koliko traži cijelu sociološku elaboraciju. Ne bi to po sebi bio kraj svijeta niti nešto nedozvoljeno da nije505sCrtom wrote:Pa vidiš da se pojede iznutra. Sami su se zatvorili u jednu mikro paranoidnu nacionalističku zajednicu. Pokušavajući uvrijediti ljude samo pokazuju koliko ih peče i koliki su slabići. Što bi rekao ratni zločinac i svjetska bitanga Tuta, "Ko je kakav čovjek najbolje se vidi kad izgubi a ne kad dobija."
*Hrvati iz Sarajeva i Tuzle nisu Hrvati, pa ta zajednica sebi daje za pravo da dijeli certifikate![]()
i ne zele hrvatskoj dobro, ne zele ovoj hrvatskoj dobro... zele hrvatsku iz devedesetih, ona bi bila mjera, a ova danas im se gadi, gadi im se i EU, gadi im se i amerika... gade im se svi koje smatraju odgovornim sto su hrvatsku pretvorili u modernu drzavu na pragu EU, jer im odgovara samo mrak
- KatarinaKosaca
#419 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Sarajevo su napuštali svi. Sarajevo nije bilo kupalište na Floridi, nego klanica, polje gladi, neimaštine, smrzavanja ..da ne nabrajam. Nikada se zvanično nije reklo ni napisalo da su "Bošnjaci protjerali Hrvate", pa je tvoj post poluistina, falsifikat i još jedno pretjerivanje koje ide u laž. Razumijem euforiju, radost, sve, ali ne trebamo u diskusiji ići u laž, demonizirajući tako cijeli jedan narod, a Hrvata i dan danas živi u Sarajevu.megaman4 wrote: prije nego li što će BOBAN narediti Hrvatima iz SARAJEVA da ga napuste, u tom trenutku je bilo preko 300 profesora i asistenata pri UNIVERZITETU U SARAJEVU HRVATA, koji su morali da ga napuste, a priče iz kamenjara da su ih BOŠNJACI protjerali, govori koliki su lažovi, a mnogi od tih profesora nikada sebi nisu oprostili što su udbaša BOBANA poslušali...što prije shvate da su BOBAN i slični krivi za njihovu nesreću, bit će im bolje...
- Alfons Kauders
#420 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
katarina i 505 su dobro definisali taj mikrokosmos... nekako me podsjeca na americke republikance koji od 2008 gledaju fox i nikako ne kontaju sta se zapravo desava oko njih, otkud to da obama kraj svih skandala ne biva "impeached" (ekvivalent krivicnom procesu pred kongresom)... liberali to nazivaju "bubble" - jer ovi jadnici zive u svom svijetu, prate samo svoje medije i zapravo su zrtve vlastite propagandefantom slobode wrote:Nema se kome drugo vjerovati...tamo sto se procita, tako je i bilo. Znaci i ovo sad sto citate bilo gdje drugo i nije istina. Cuj kakva rekla-kazala...tako je i kad nije...i gotovo.Alfons Kauders wrote:forumi domoljubne erceg-srbske omladine koja prilikom svake utakmice razbija mostar su inace poznati kao iznimno pouzdan izvor informacija...hizo ramidovic wrote: koji je ovo zajeb, covjece. odavno veci ne vidjeh
Erceg-srbstvo je pocetak i kraj. Alpha i omega pracena masom isfrustriranih vukova maskiranih u ovcice kad ih prodje prednost u naoruzanju.
Prema tome, realno gledano ovi nisu osudjeni. To se samo svima cini. Ako nekome nesto nije jasno, treba preCednika pitat, on sve zna. A moze mu i njegov ahbab objasniti...
isto tako i oni prate sacicu "medija" na netu i svako malo su sokirani desavanjima oko njih, jer nikad nisu citali nista osim bljuvotina koje samo jacaju njihove stavove... to je dobrovoljna informativna blokada, jedino u takvoj klimi mogu opstati ideje u koje se i danas kunu
-
megaman4
#421 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
opet ponavljam ne mrzim Hrvatski narod, bože dragi...ako ja lažem, laže i MESIĆ, koji je rekao da su morali napuštati grad, pod naredbom Bobana iz GRUDA, i znam da su mnogi ostali, i hvala bogu i dan danas žive s nama...ovaj rat je nažalost bio nešto najgore što nam se svima desilo, i ne ponovilo se nikada...KatarinaKosaca wrote:Sarajevo su napuštali svi. Sarajevo nije bilo kupalište na Floridi, nego klanica, polje gladi, neimaštine, smrzavanja ..da ne nabrajam. Nikada se zvanično nije reklo ni napisalo da su "Bošnjaci protjerali Hrvate", pa je tvoj post poluistina, falsifikat i još jedno pretjerivanje koje ide u laž. Razumijem euforiju, radost, sve, ali ne trebamo u diskusiji ići u laž, demonizirajući tako cijeli jedan narod, a Hrvata i dan danas živi u Sarajevu.megaman4 wrote: prije nego li što će BOBAN narediti Hrvatima iz SARAJEVA da ga napuste, u tom trenutku je bilo preko 300 profesora i asistenata pri UNIVERZITETU U SARAJEVU HRVATA, koji su morali da ga napuste, a priče iz kamenjara da su ih BOŠNJACI protjerali, govori koliki su lažovi, a mnogi od tih profesora nikada sebi nisu oprostili što su udbaša BOBANA poslušali...što prije shvate da su BOBAN i slični krivi za njihovu nesreću, bit će im bolje...
- KatarinaKosaca
#422 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Istina i fakat pitanje za sociologe i psihologe. Ipak, teško se individui i otrgnuti od tog i takvog vira, jer HDZ BIH u sprezi sa crkvom to jako dobro i vrlo svjesno održava, a svatko i ko pomisli drugačije pomisliti je izdajnik i neHrvat. Primjer poslanika HSS-NHI ili HSS Stjepana Radića u Srednjoj Bosni ili Hercegovini.Alfons Kauders wrote:liberali to nazivaju "bubble" - jer ovi jadnici zive u svom svijetu, prate samo svoje medije i zapravo su zrtve vlastite propagande
isto tako i oni prate sacicu "medija" na netu i svako malo su sokirani desavanjima oko njih, jer nikad nisu citali nista osim bljuvotina koje samo jacaju njihove stavove... to je dobrovoljna informativna blokada, jedino u takvoj klimi mogu opstati ideje u koje se i danas kunu
-
BatoS
#423 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Ko su ti ovi "Muhamedovci" ?Sandokan Schiavone wrote:Možda slučajno, zanimljivo u svakom slučaju. Mene ta presuda ne hebe, al' vraćati se unazad za nešto i sa mrtvima se spominjati mogu samo Bosanci, Bošnjaci i ne baš, a ti se deklariraš kao Bošnjak-Muhamedovac, zanimljivo, ludilo brale, tako da će ta presuda u vodu, jer postoji i drugi stupanj, a znaš sta misli Evropa o Muhamedovcima (svježa sjećanja iz Engleske), niste baš puno dobili, a niti je Hrvatska puno izgubila, meni bi bilo drago da kažu ne u EU kao agresori na BiH , to bi spasilo Hrvatsku, realno, samo realno.
- KatarinaKosaca
#424 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
Nije postojala naredba nego preporuka da se naseljavaju Bobanovo i Šuškovo i cijeli kamenjar. Što zbog obruča i blokade, što zbog ostalog jada i nije ko zna kako odjeknula u gradu. Ali, iz grada se išlo i bježalo iz drugih razloga i svih boja i nacija. Doduše, ostao je jedan crnacmegaman4 wrote:opet ponavljam ne mrzim Hrvatski narod, bože dragi...ako ja lažem, laže i MESIĆ, koji je rekao da su morali napuštati grad, pod naredbom Bobana iz GRUDA, i znam da su mnogi ostali, i hvala bogu i dan danas žive s nama...ovaj rat je nažalost bio nešto najgore što nam se svima desilo, i ne ponovilo se nikada...
-
mundos
#425 Re: Haag: 29. svibnja presuda šestorici čelnika Herceg-Bosne
pozdrav postenim ljudima a ovi gore od navedenih kvazi hrvata su bivsi kosovci a zasjeli fotelje i dali sebi za pravo
da predstavljau hrvate ja iz zelim jos po 20 godina zatvora a hrvatima da dobiju ili prava kao narodu ili cao bosno do herceg bosne bio sam protiv podjele bih kao drzava ali kad vidim kakav je cinizam u drugima nema zajednickog zivota to je iluzija
nakon zlocina nad hrvatima a da se nije umijesala hrvatska u bih nebi bio niti jedan hrvaat u bih to je istina
nazalosta kao drzava bih ovaka nema buducnost ipak je na kraju svega dogovor
da predstavljau hrvate ja iz zelim jos po 20 godina zatvora a hrvatima da dobiju ili prava kao narodu ili cao bosno do herceg bosne bio sam protiv podjele bih kao drzava ali kad vidim kakav je cinizam u drugima nema zajednickog zivota to je iluzija
nakon zlocina nad hrvatima a da se nije umijesala hrvatska u bih nebi bio niti jedan hrvaat u bih to je istina
nazalosta kao drzava bih ovaka nema buducnost ipak je na kraju svega dogovor