Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Pearl

#1 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by Pearl »

DobroJutroKolumbo wrote:Nakon sto je drzavni radio pustio snimak gdje premijer Madjarske laze o ekonomiji te zemlje, sto je kasnije i priznao ,ljuti Madjari kasno sinoc su demolirali i zapalili drzavnu televiziju i trazili ostavku vlade...

Bravo Madjari...tako se to radi...A mi bi u BiH rekli : "jesi vidio ,opet nas lazu" i klepili usima... :x
uz "jutarnju" kaficu u 11, zaboravio si da napomenes :D:D:D
car-x

Post by car-x »

sto je najbolje od svega, prica se da je ovaj gyurcsany to licno pustio u javnost.. tito dragi.. a po retorici je jako slican premijeru sumske..
DaysleepeR

#3 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by DaysleepeR »

DobroJutroKolumbo wrote:Nakon sto je drzavni radio pustio snimak gdje premijer Madjarske laze o ekonomiji te zemlje, sto je kasnije i priznao ,ljuti Madjari kasno sinoc su demolirali i zapalili drzavnu televiziju i trazili ostavku vlade...

Bravo Madjari...tako se to radi...A mi bi u BiH rekli : "jesi vidio ,opet nas lazu" i klepili usima... :x

"montirani politicki proces provucen u javnost putem stranih placenika koji sebe nazivaju nezavisnim novinarima, kako bi na vlast vratili krnje lidere i njihovu nazadnu politiku..."

:x
mala-i

Post by mala-i »

kad vidjeh naslov teme,prva mi asocijacija bijaše bilino polje...pa rekoh znamo kako to mađari rade.
al eto...kod nas bi bili neredi kad bi se otkrilo da neko govori istinu.baš smo se lijepo navikli na laž...
car-x

Post by car-x »

DobroJutroKolumbo wrote:A ja se cudim sto je tema vako odmah posjecena!!! :D :D :D A ono svi udju naostreni , kontajuci na fudbal... :shock: :-)
hehhehe.. ja sam jutros na radio cuo sta je bilo, pa danas cito u novinama, tako da sam upucen.. jbg, ne slusa narod vijesti.. a vala, da sam i ja dole, ne bi ih nikad sluso.. o novinama da i ne govorimo..

kad juce vidjeh dodika-rokija kako pjeva pod satorom, rucak mi se zgadio..
DaysleepeR

#6 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by DaysleepeR »

DobroJutroKolumbo wrote:
DaysleepeR wrote:

"montirani politicki proces provucen u javnost putem stranih placenika koji sebe nazivaju nezavisnim novinarima, kako bi na vlast vratili krnje lidere i njihovu nazadnu politiku..."

:x
Nije bitno jel montiran proces, on je lagao , ovi ga snimili , on priznao!!!
A sta bi mi uradili u ovom slucaju , nista, ama bas nista...!
nisi ti mene skonto.

Ja sam pokusao da docaram kako bi to kod nas proslo

Kod nas je sve montirano, niko nije lopov, svi su posteni vjernici, porodicni ljudi, konzervativnih shvatanja
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#7 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by mIRCerka »

sve ok, al cemu divljenje paljenju televizije, i to drzavne? mislim, platice to isti ti madjari pretplatom...

ebo ga vise i divljastvo... ti ocekujes da se ovdje neko digne i srusi nesto, a nece ljudi ni da izadju na glasanje, nemoli da se pobune za nesto....
probudi se i shvati gdje zivis, jer eno i poljoprivrednici iscijepase drva za zimu, a izbori su za 11 dana...meni to govori stosta toga...
DaysleepeR

#8 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by DaysleepeR »

mIRCerka wrote:

sve ok, al cemu divljenje paljenju televizije, i to drzavne? mislim, platice to isti ti madjari pretplatom...

ebo ga vise i divljastvo... ti ocekujes da se ovdje neko digne i srusi nesto, a nece ljudi ni da izadju na glasanje, nemoli da se pobune za nesto....
probudi se i shvati gdje zivis, jer eno i poljoprivrednici iscijepase drva za zimu, a izbori su za 11 dana...meni to govori stosta toga...
Meni ovo govoi upravo ono sto sam ja napisao, ko god protestvuje protiv aktuelne vlasti u BiH je za tu istu vlast neciji placenik i odmah se diskredituje.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#9 Re: Ha, jeste li vidjeli ,kako to Madjari rade???

Post by mIRCerka »

DaysleepeR wrote:
mIRCerka wrote:

Meni ovo govoi upravo ono sto sam ja napisao, ko god protestvuje protiv aktuelne vlasti u BiH je za tu istu vlast neciji placenik i odmah se diskredituje.
meni licno to govori, da se oni odmaci nece dok ne dobiju sta traze, imaju 7 zahtjeva na ploci, samo 3 su oznacena kao ispunjenja, a jos nisu dobili ministra poljoprivrede...pa ljudi skontali da nece pocetkom oktobra kuci....

Kolumbo, zasto ti sam ne krenes prvi? Cemu cekanje cobana da povede? Zar to nije ono sto nam smeta?
BTW, jos jednom da naglasim, ja sam protiv upotrebe bilo kakve sile, paljenja bilo cega, pogotovo onih sminka auta vlasti, jer ce to opet izbiti nama iz dzepova....
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

vlada mađarske za nove bračne parove daju 10000 eura uz obvezu da rode 2 djece za 10 godina

a tek rođena djeca dobivaju neke novce koje mogu podići sa 18 godina... nije puno... cca 20 000 eura :D:D:D ;)
morti

Post by morti »

Dis iz hau dej du it :D

En aj lajk it!

Još samo da to malo prekopiramo u Sarajevo!
vlada mađarske za nove bračne parove daju 10000 eura uz obvezu da rode 2 djece za 10 godina

a tek rođena djeca dobivaju neke novce koje mogu podići sa 18 godina... nije puno... cca 20 000 eura
Imaju sve ovo i još uvijek pale zgradu državne TV...

Pa mi bi onda trebali cijelo Sarajevo zapaliti...al ne idimo u krajnosti :D
Post Reply